Sevgiliniz yanınızda telefonunu bırakıp gitse karıştırır mısınız?

Sevgiliniz telefonunu yanınızda unutup gitse karıştırır mısınız?
Hayır, sevgilim telefonunu yanımda bırakıp gitse karıştırmam. Bu, ona karşı güvensizlik ve şüphe anlamına gelir. Bir ilişkide güven çok önemlidir ve bu güveni sarsacak bir şey yapmak istemem. Eğer sevgilimle ilgili bir şüphem varsa, onunla doğrudan konuşurum. Ona neden şüphelendiğimi söyler ve bu konuda ne düşündüğünü sorarım. Eğer benimle dürüst ve açık olursa, bu şüphelerim ortadan kalkacaktır. Telefonunu karıştırmak, sorunu çözmenin bir yolu değildir. Aksine, ilişkiyi daha da kötüleştirebilir. İşte sevgilinizin telefonunu karıştırmamanız için birkaç neden: Güvensizlik ve şüphe gösterir. İlişkinize zarar verebilir. Kişisel alanına saygısızlıktır. Eğer sevgilinizin telefonunu karıştırmak istiyorsanız, önce kendinize şu soruları sorun: Bu neden önemli? Bu sorunu çözmenin başka bir yolu yok mu? Sevgilimin bunu öğrenmesi durumunda nasıl hissedeceğini düşünüyorsun?
Cevaplar sizi vazgeçirebilir.
Aynen bende karıştırmam. Doğru bir hareket olduğunu düşünmüyorum ben bunun. Sonuçta onunda kendine göre bir özeli falan var. Kimse kimsenin özel alanına giremez.
Cevap
24Cevap
Şüphelensem bile karıştırmam sorarım her zaman
Telefonu mu karıştırırsa diyelim aldatıyorum asla pişmanlık duymam telefonu mu karıştırması daha büyük bir suç benim için sorup veya başka şekilde tesadüfen öğrenmediği sürece suç yaptığı hee şey
Aynen bende karıştırmam ya. Doğru bulmuyorum şahsen ben şeyleri ya. Onun izni falan olmadan ben asla telefonuna falan dokunmam doğru değil bu.
Karıştırmam. Karıştırırım diyenler de bir zahmet ilişki yapmasın. O telefonun içinde benim kız arkadaşlarımla olan konuşmalarım, onların özeli de olmuş oluyor yani. Saygı bekleniyorsa saygı gösterilmeli.
Aynen öyle o yüzden ben doğru bulmuyorum böyle şeyleri ya. Her ne kadar hayatımdaki insan olmuş olsada onun hiçbir şekilde özel alanına girmemi doğru kılmaz diye düşünüyorum ben.
kadınlar genelde böyle bir boşluğa düşüp veya merakına yenilip yapabiliyor ama kesinlikle YAPILMAMALI ben pis gıcık olurum eğer kafasında şüpheye düşüren bir durum varsada beraber bakabilirler telefona bu durumda erkeğin alttan alması gerek durumu gene hoş değil ama şüphe insan öldürür.
Karistirmam çünkü bunu saygısızlık olarak görüyorum. Eğer karıştırırsam kendime saygım yoktur, şüphe duyuyorumdur ve eğer birinden şüphe duyuyorsam niye onunla sevgili olayım direk ayrılırım.
Aynen bende bunu saygısızlık olarak görüyorum. Hayatımdaki insan olmuş olabilir ama kimse kimsenin özel alanına falan giremez bence bu doğru değil.
Eğer bişey saklıyorsa dikkatimi çektiyse her yerini karıştırım
Yani evet bu konuda hak veriyorum sana. Eğer seni şüphendirecek bir hareketi falan olduysa o zaman bakmakta sonuna kadar haklısın diye düşünüyorum
24 yaşındayim kimsenin telefonunu karistirmam. Bence bu saygisizliktir. Düşünsenize baskasinin özelini görüyorsunuz nekadar da iremç bence sapiklar ve pskolojisi bozuk imsanlar
yapar bunu
Hayir karistirmam güvenim varsa öyle bir seye gerek dahi duymam
Hem belki arkadaslarinla konustugu sohbetler vardir benimde onlari okumam yanlis olur saygisizlik etmek istemem kendisine
zamaninda bilgisayarini karistirmistim ve gecmis aramalarinda kuzenle seks gibi seyler arattigini gorup ayrilmistim
Hangi uygulamaları kullandığına bakıp ardından wp instayı kolaçan ederim 😂 ama biri sorarsa ne münasebet güvenmemiz gerekir dememiz gerekir🤭
Ben onun ne flimler cevirdigini yüz ifadesinden hareketlerinden anlarim zaten telefona gerek yok :D
Karıştırırım. Karıştırdığımı da söylerim. Acaba tepkisi ne olurdu?
Durumuma göre değişir. Bazen baktığım şeyi çalabilirim istemeyerek vkskakaf
Şifresini versin bakmam... cidden uğraşamam.. yediği haltlar varsa çıkar karşima zaten.
Bana yapılmasını istemediğim bir şey bu. Asla diyorum.
Yok, bakınca mutlu olacağım bir şey bulmayacağımdan eminim.
Karıştırırım didik didik hemde 😂
aklıma bile gelmez karıştırmak
Ruh halime bağlı ben yanındayken de karıştırırım
hep bırakır hayır karışyırmıyorum
Her zaman bileceğim için karıştırmam
En İyi Cevap