Dürüst olalım arkadaşlar, içinizden geleni yazın yani :D Hadi bakalım xd
Cevabın nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
105
Cevap
36Cevap
- +1 yıl
Kimsenin özel eşyasını hiçbir zaman kurcalamam ve merak dahi etmem. Ama karşı tarafın da böyle yapmasını beklerim. Bana yapılmasını istemediğim bir şeyi bir başkasına yapmam.
Cep telefonu, sevgilin dahi olsa onun özel alanıdır ve bakmamak gerekir.40 Yorumla - +1 yıl
Hayır, kim olursa olsun bana ait olmayan bir telefonu izinsiz de izinli de kurcalamam.
20 Yorumla - +1 yıl
Aklımdan geçti mi? tabikide. Ama kurcalasam da bişey bulamazdım ki. Herşeyimizi biliyoruz. Galerisine girsem ordaki fotolardan aynısı bende de var, çünkü gönderiyor. Mesajlarına girsem de herşeyini biliyorum çünkü bana mesajlarını gönderiyor (zorlamıyorum bu konuda). İnstasına girsem de yeni bir şey bulmam çünkü bende instası da var. Ama evet kurcaladım. Ama yeni bir şey bulmak için, gizli şeylerini bulmak için değil. Onun telefonu dağınık olduğu için nasıl düzeltirim, masaüstünü nasıl toparlarım diye çözüm bulmak için kurcaladım.
10 Yorumla - +1 yıl
Bugün bir ara bu soruya benzer bir şey benim aklıma geldi ama şöyle düşündüm kendi kendime dedim acaba yapar mıyım yani telefonunu karıştırıyor muyum ama hayır yapma tamam körükörüne güvenmiyorum ama başka birisini özeline de karışmam her ne kadar benimle hayatını birleştirmek isteyen biri olsa bile
10 Yorumla Merhaba,
Sevgiliniz olsun, arkadaşınız olsun kim olursa olsun bu bir kere yanlış bir davranıştır fikrimce. Güven olmadıktan sonra aranızdaki her ne ise tükenir gider.
Birinin özel hayatına ne kadar az müdahale ederseniz (ve o kişi karakterli ise) onun hayatında o kadar çok yer kaplarsınız.
Umarım bu gibi olaylar yaşamazsınız.
Okuduğunuz için teşekkür ederim.
Işıkla kalın...10 Yorumla- +1 yıl
Bakmam cidden bakmam ve bakılırsa da kızarım eğer merak ettiği bir şey varsa sorar eğer gösterebileceğim bir şeyse açar ben gösteririm gizlş kapaklı işlere gerek yok he istisnai durumlar olabilir onda da izin vereceğünden eminsem ancak.
30 Yorumla - +1 yıl
Hayır kurcalamam kendisi normalde istemiyorsa bakılmasını bakmam tabi ki aynı durum ben istemiyorsam ve telefonumu bıraktığım anda alıp bakıcaksa rahatsız eder beni çünkü
30 Yorumla Kurcalarsam güvenmiyorum demektir güvenmediğim birininde yanımda işi yok
41 Yorumla- +1 yıl
Okadar
İnternet & Teknoloji konusunda 2,2b cevap paylaştı. Asla.. Sevgilim olan kişiyle aramda olacak güven ilişkisi lafta değil, gerçek olmalı.
Böyle bir şey yaparsam, kendime olan saygım azalır.20 Yorumla- +1 yıl
Elimi bile sürmem..
Eğer bana o telefonu kurcalatacak şekilde içimde şüphe varsa zaten sevgilim olamaz ki..30 Yorumla - +1 yıl
Telefon özel alan değildir bence. Ne gibi özeli olabilir ki telefonla. p*rno geçmişi, fotoğraflarda nude pozlar, tanımadığın kızlarla ya da erkeklerle konuşması falan mı? Kimse kusura bakmasın ama böyle özel olmaz. Olmaması gereken bişeyler saklayanlar özel alan der.
Sonuçta telefon kurcalarken kimse anası babasıyla ne konuşmuş acaba diye bakmıyor. Ailevi konuşmalarına vs bakmak özelidir ancak.10 Yorumla - +1 yıl
Bende tik olmuş birlikte olduktan 1 ay sonra el alışkanlığı olmuş takip cihazı koyuyorum cihaza bütün lekeli hayatı öğrenip yüzüne vuruyorum sonra dava açmaya çalışıyor anlaşıyoruz ayrılıyoruz 🥲
10 Yorumla - +1 yıl
Cep Telefonu kişinin özelidir güven kaybına yol acar
https://www.youtube.com/embed/xpWjtCT06gY10 Yorumla - +1 yıl
Yok bakmam. Şimdiye kadar da bakmadım hiç. Telefon çalsa ve tanıdığım biri arıyor olsa bile açmam. En fazla sessize alırım ve seslenirim telefonun çalıyor diye. Güven önemli
10 Yorumla - +1 yıl
Bakarım. Erkeklerle olan konuşmalarına bakmam ama kızlarla konuşmuş mu diye bakarım niye bakmiyim beni canım yerine koyuyorsa öğrenmiş olurum. Zaten benimle beraberse telefonda saklayacak bir şeyi olmamalı. Fotoğraflarına falan bakmam kızlarla konuşmuş mu ne konuşmuş onlara bakarım
10 Yorumla evinin bir köşesinde ikinize ait duran bir 50 liracığı ne kadar süre ellemeyip bir obje olarak kullanabilirsin ile aynı soru
20 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 1,5b cevap paylaştı. Güveniyorsam kurcalamam..
Ama kuşkulandığım bir durum varsa bakarım. Sonuçta doğrular vahiyle inmeyecek bana🤷♀️20 Yorumlaİnternet & Teknoloji konusunda 870 cevap paylaştı. Merak ettiğim bir konu varsa aç kız telefonuna bakacağım derim. Onun dışında bir kadının telefonu şifresiz olmaz. Açamam zaten.
20 Yorumla- +1 yıl
Şifresiz parmak izsiz telefon mu kaldı shsh
Yapmam hayır 😌20 Yorumla Dokunmam. Bunun aklından bile geçmiş olması partnerime karşı bir güvensizlik beslediğim anlamına gelir. Güven olmadan da ilişki olmaz.
10 Yorumla- +1 yıl
Evet. Hazır ben ve telefon başbaşayken niye bakmayim. Ona da söylerim ama dosya yöneticisindeki gizli dosyalarına bile baktım derim ✌️
10 Yorumla - +1 yıl
Unutmak? O rahatlıkta ise kendisine ve bana güveni tamdır. Bakarak güzel vaktimi harcamam...🦄🍀🍏⭐❤️
10 Yorumla - +1 yıl
İsterse kilidi açık olsun gene de kurcalamam. Sevgili olsak bile onunda kendince özeli vardır ayrıca kişisel eşyası izinsiz kurcalamam.
10 Yorumla - +1 yıl
Kurcalarım. Sevgilim sonuçta bir özeli olacağını düşünmüyorum
20 Yorumla - +1 yıl
Onu ancak güvenmiyor isem. yaparim ya da mistik güçlerim harekete gecerse
10 Yorumla - +1 yıl
ne demek bakmamalıyım... tabii ki kurcalayacağım... bu benm en doğal hakkım...
10 Yorumla - +1 yıl
Hayır güveniyorsam bakmam zaten güvenmediğim biri ile de olmam.
10 Yorumla şüphelendirecek bişey yapmamışsa elime bile almam...
10 Yorumlakurcalarim ya kesin, ben sevgilim olmayan birinin bile telefonunu kurcaladim sıkıntı değil 🤣
13 YorumlaGizli yapmam asla ben onun telefonunu alirim o da benimkini alır karistirir isterse.
10 Yorumlahayır kuralamam zaten hayat zor bi de zorlaştırmayayım ben amannn :)
10 Yorumla- +1 yıl
Karıştırmam kendime yapılmasını istemediğim bir şeyi başkasına yapmam
10 Yorumla İşim olmaz güvenmiyorsam o ilişkiyi sürdürmem zaten😏
10 YorumlaKurcalarim hatta onun yaninda da hayatim telefonunu ver azıcık kurcaliycam derim 😂
10 Yorumla- +1 yıl
Yeterince derdimiz var yenisini ekleyemem direkt kapatırım ekranı
10 Yorumla - +1 yıl
Umarım şifresi yoktur derim 😃kurcalarım hem de selfie yaparım kalsın fotom galerısinde
11 Yorumla- +1 yıl
O da iyiymiş xd
- +1 yıl
Şifresini veya yanındayken bile rahatça kontrol edebildiğiniz bir telefonu kurcalamak aptalca bu bir güvensizliktir. Böyle bir düşünceniz varsa güvensizliğin iz bunu dile getirebilir konuşabilirsiniz karşı tarafla.
10 Yorumla - +1 yıl
Kurcalamam. Sonuçta bana ait bir eşya değil. Bir şeyden şüphe ediyor ve meraklanıyorsam, onun izni ile bakarım..
30 Yorumla - +1 yıl
Önce telefon isteyip tepkisini ölçmek daha mantıklı bence. Ya telefon kurcalanmasından nefret eden birisiyse boş yere ara açmaya gerek yok. Ama sonuna kadar kurcalayın telefonu.. B*k da çıkabilir...
10 Yorumla Hayır kurcalamam. Yanimdayken telefonunu isterim bakabilir miyim diye izin verirse bakarım ama eğer izin vermezse o zaman şüphelenmeye başlarım :)
20 Yorumla- +1 yıl
Güvenirsem kurcalamam ama tam tersi olursa bakarım ister istemez
30 Yorumla - +1 yıl
Hayır. Resmi bir birlikteliğim olan birinin telefonuna bakarım o da benim kine bakablir isterse tabi. Zaten saklamam. Şifre dahi kullanmıyorum.
10 Yorumla Birakip gitdigi zamanlar cok oldu. Hic kurcalamadim. Elimde oldugu zaman da kendi fotorafimi cekip yerine koydum.
10 YorumlaBakmam yanimdayken sorarim kariştirmama izin verirse kurcalarm ha yok ozelim mozelim derse uzatmam ayni sekilde bende kurcalatmazdim
10 Yorumla- +1 yıl
Hayır kontrol etmem bu cok ayıp bisi aldatıyorsa zaten şerefsizdir benim gibi birini kaybetmiş demektir
11 Yorumla- +1 yıl
Haklı
Öyle bir şey yapacak olsaydım zaten yanında olmazdım 😒
Bir ilişki de güven yoksa bende yokum. 👈10 Yorumla- +1 yıl
Hemen kurcalarım😂 allahtan başka kimseye güvenemem
10 Yorumla Keşke baksaydim 2 sene bende aldatılmışim gözümün önünde mesaj gelirdide yine bakmazdim.
10 Yorumla- +1 yıl
Hayır ben arkadan iş çevirmem isterim kendisinden bakarım biraz
10 Yorumla - +1 yıl
Hemen telefonu almaya geri dönmeyecekse bakarım sdf
10 Yorumla Bilmem o ankii ruh halime bağlıdır aslında istesenizde verirler bence
10 YorumlaGizlice kurcalamama gerek yok ilişkide telefon şifresini bana söylemezse ilişki yaşamam zaten.
10 YorumlaHiç yapmadım öğrenmek istediğimi sorarım güven yoksa baştan vakit kaybı zaten
10 YorumlaKurcalarim ama bana yapılmasından hoşlanmam ama ona yaparım çünkü sevgilimm
10 YorumlaGüvenmediğim biri ile işim olmaz zaten.
30 Yorumla- +1 yıl
Kendisine güveniyorum , aklıma bile gelmez
20 Yorumla - +1 yıl
Hayır kurcalamam. Hiççç işim olmaz. 😴😴
20 Yorumla - +1 yıl
Hayir çünkü içinde hiç bişey olmadığını biliyorum
20 Yorumla - +1 yıl
Hayır, buna gerek duymam.
20 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 374 cevap paylaştı. Hayır bakmam ciddiyim
20 Yorumla- Devamını Gör (81)
Devamını Gör(136)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Sevgiliniz telefonunu yanınızda unutup gitse telefonunu kurcalar mısınız?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
İlişkilerde güven esastır
İkili ilişkilerde güven duygusunun karşılıklı korunması esastır. Bu şekilde yapılan telefon kurcalamalar, dijital bir kıskançlık meydana getirmekte ve ilişkilerde onarılması zor yaralar açmaktadır.
Kıskançlık türleri arasında psikologların değindiği şu iki başlık bu tarz davranışların kişinin kendisine ve karşıya nasıl zararlar verdiğini gözler önüne seriyor.
Patolojik/Obsesyonel Kıskançlık: Abartılı kıskançlık ve aşırı şüphecilik halidir. Aldatılma ve sadakatsizlik ana konudur. Patolojik kıskançlık türünde, kişide "başka biri var" hisleri vardır. Eşinin hayatında var olduğunu düşündüğü kişiden sürekli bir şüphe duyma hali söz konusudur. Birey, sık sık kontrol etme, sosyal ağlarda takip etme, telefonunu kurcalama herhangi bir açık yakalama arzusu ile eşinin kendisini aldatıp aldatmadığını öğrenmeye çalışır. Gerçekte var olmayan bu üçüncü kişi, bireyin senaryosunun bir ürünüdür.
Kıskançlık Tipi Sanrısal Bozukluk: Bu tür kıskançlık, evli eşler arasında daha sıklıkla görüldüğü için, konjügal paranoya ya da Othello Sendromu olarak da bilinir. Bütün psikiyatrik hastalıklar içinde görülme sıklığı binde ikiden daha azdır. Semptomlar ani başlar ve ancak eşin ayrılması ya da ölümünden sonra çözülür. Kıskançlık sanrıları giderek eşe karşı sözel ve fiziksel saldırıya neden olabilir, hatta eşine zarar verme ile sonuçlanabilir.
İlişkilerde güvenin ilişkinin temeli olduğunu bununla birlikte ilişkiyi sürdüren bir lokomotif olduğunu unutmamakta yarar var.