Ne diye cevap vereyim şuna?

Bi çocuk var, yabancı. Ben de yurtdışındayım. Neyse, arada mesajlaşıyoruz ama garip biri. Kuul mu takılmaya çalışıyor yoksa gerçekten salak mı bilmiyorum. Çocuk bana genelde mesaj atıyor ve birkaç mesaj sonra konuşma onun yüzünden ilerlemiyor. Hep o yazıyor az çok konuşuluyor ama ne zaman ben yazsam bi anda buz gibi gibi. Mesela ben selam falan yazınca selam naber vs vs oluyor sonra bitiyor konuşma. Ben çok sıkıldım bu durumdan artık. Ben devam ettirmeye çalışsam da olmuyor o kapalı gibi ama mesaj atıyor yani anlamıyorum. Hatta güzelsin bilmem ne falan da diyor her neyse. Beni bi kere yürüyüşe davet etti tamam dedim buluşma saati işim çıktı dedi, aradan biraz süre geçince ben yazdım ki bana yürüyüş borçlusun hatırlıyorsun değil mi o da hatırlıyorum dedi ve gerisi gelmedi.. birkaç gün önce çalıştığı kafeye gittim. Miyopum ama onu görmüş olduğuma eminin. Çalışma saati bitmiş sanırm üstü yoktu ve onun da beni görmüş olabileceğini düşünüyorum. Ben içeri girince o çıktı yani anlamıyorum garip. Mesaj attım ben geldim diye çok yorgunum eve gidiyorum falan dedi. Neyse bana geçenlerde yazmıştı ki sweatshirtini bana ver falan sonra öyle konuşmuştuk, en son kafeye gittiğimden sonra daha konuşmadık bugün bana yine yazmış storyme cevap atıp başka bi sweatshirtten için bana ver demiş ben de yine mi dedim evet falan dedi ne diyim ben buna? Umursamaz biri artık hevesim kaçtı, bi ara konuşma iyi gidiyorken hevesliydim de şu an ne biliyim ya düzgün davransın ya da iki mesajlık muhabbetlik mesajlar yollamasın.
Ne diye cevap vereyim şuna?