Bu ilişki nereye varıyor?

Kız arkadaşımla yaklaşık üç senedir birlikteyiz. Üç senenin içerisinde O kadar çok şey yaşadık ki gerek babası karşı çıktı gerek ben askere gittim geldim bir çok sorunu beraber hani şu an şurada yazmış olsam inanın kelimeler yetmez o kadar çok şey yaşadık ki fakat hala bazı konularda anlaşamıyoruz. mesela askerde çok kavga ettik giden bilir oranın psikolojisi bambaşkadır hani beni biraz daha fazla anlamasını isterdim bazen yanımda onu hissedemedim gerçekten çok seviyorum ama içimde ona karşı artık bir öfke oluştu yaptıkları söyledikleri artık beni daha fazla sinirlendiriyor bazı şeyleri önemsemediğini düşünüyorum ve biz birlikte olduk hani bilmem nasıl düşünürsünüz ama ben buna saygı duyuyorum önem gösteriyorum sonuçta ben de daha önce kimseyle birlikte olmadım oda olmadı bu yüzden ayrılmadım bu yüzden biraz daha fazla sabrettim kötü biri değil iyi biri ama bazen çocukça düşünüyor mesela bilirsiniz Türkiye çok güvenli bir yer değil ben iyi arkadaşları olsun istiyorum bir arkadaşı var onunla görüşmemesini istedim kız iyi biri değil öyle söyliyim Ben gerek onun çevresinde gerek kendi çevremde bize zarar verebilecek insan istemiyorum kıyafet konusunda çok fazla dikkat etmiyor hani açık giyindiğini söyleyemem ama mesela bazen bazı şeylere dikkat etmiyor hani kusura bakmayın herkesin yapısı farklıdır ben önem gösteriyorum kıskanıyorum ve benim sevgilimin bir yerini kimsenin görmesini istemiyorum Çok çocukça davranıyor ve sürekli beni suçluyorsun sen şöylesin sen böylesin ben de çok fazla sinirli olduğum için bu aralar o zaman ayrıl benden diye bir kelime yaptım oda ayrılalım o zaman diyerek cevap verdi yani sinirlerine de fazla hakim olamıyor Biz çok beraber vakit geçiriyoruz hani ikimizinde müsait olduğu zaman buluşuyoruz Pandemi de beraberdik her gün onun dışında ben başka biriyle fazla vakit geçirmiyorum onunla vakit geçirmek bana daha iyi geliyor sonuçta benim hayat arkadaşım herneyse artık bu seferki konuya geleyim biraz uzun oldu ama kusura bakmayın O ben yeni bir işe başladım oda çalışıyor hani vaktimiz akşam oluyor sadece saatlerimiz pek uyuşmuyor ve artık ben gece çalışacağım için genelde hiç uyumayacak bu pazar günü işten izin aldım onunla buluşup vakit geçirebilmek için plan yaptık denize gideceğiz vs diyor yaklaşık bir haftadır da bir akrabası ile birlikte kalıyor onunla şehirdışına gideceğini söyledi daha doğrusu gitmek istediğini ben de biraz tavır aldım sonuçta hani plan yapmışız ben izin almışım ve gece vardiyasına geçeceğim için artık öyle eskisi gibi buluşamıycaz ve bu artık kavgaya dönüştü işte biz zaten sürekli birlikte buluşuyoruz bir hafta buluşamıyoruz ikinci hafta buluşuruz vs diye benimde biraz zoruma gitti Tartışma artık iyice uzadı işte sogudum artık dedi Buda zoruma gitti eski konulara daldık iki gün boyunca kavga ettik birbirimizi aramadık ne yapmam gerektiğini gerçekten bilmiyorum buraya da rastgele bir şekilde yazdım okuyan arkadaşlar için teşekkür ederim bir fikriniz varsa yorum olarak yazarsanız sevinirim
Bu ilişki nereye varıyor?