Aramızdaki ilişki nereye gider?

Merhaba, 3 ay önce onunla tanıştım. Bir kahvecide çalışıyor. Daha öncesinde yüz olarak biliyorduk birbirimizi. Tanıştık dışarı çıktık arkadaşlarıyla tanıştırdı ve iyi anlaştık. Ertesi gün güzel bir mesaj attı ve biz konuşmayı sürdürdük. Aynı diziye başlamayı bile konuştuk. Sabahları günaydın mesajları gün içinde konuşmalar ve gece işten döndüğünde konuşuyorduk. Bazen beni dışarı çağırıyordu bazen ben onu iş çıkışı evine giderken yanında oluyordum. Bir hafta böyle derken bir gün bir anda hareketlerini ve sözlerini yanlış anlamamamı sevgili istemediğini şu an iyi bir arkadaş olarak devam etmek istediğini söyledi. Çok yeni tanıştığımız için bende böyle düşündüğümü söyledim. Daha sonrasında yine her gün karşılıklı günaydın mesajları atıyorduk, geceleri konuşuyorduk ve bir kere soğukta elimi tutarak evine bırakmıştım.

Tüm bunların sonunda sanırım bana alıştı ve birşeyler hissediyor diyerek 1 ayın sonunda açıldım. maalesef ilk hafta dediğini dedi sevgili istemiyorum ve arkadaştan fazlası olamayız. Neden flört gibi konuştuk ve elimi tuttuğunu anlamadım ama ondan hoşlandığımı hala biliyor. Yine kahve içmeye oraya gittiğimde oturup konuşuyoruz sorun yok aramızda. En son bir plan yaptık haftaya gezmeye şehir dışına gideceğiz. Ailesel olarak biraz sorunu var ve yakın arkadaşımda böyle bir şey yaşamıştı aynı kız gibi. Sonra 1,5 sene sonunda onu seven çocukla ilişkisi olmuştu hala da devam ediyor. Sizin bana öneriniz nedir ve kafası karışık gibi geliyor bana hareketleri ne yapmalı sizce?
Güncellemeler
+1 yıl
şu an eskisi gibi hergün mesajlaşmıyoruz haftada 1-2 araşıyoruz snapchattan hikayeler atıyoruz vs öyle devam ediyor
Güncellemeler
+1 yıl
Açıldıktan sonra o hareketlerine devam etmedi normal arkadaşlık gibi oldu ama bakışlarından ve bazen gözlerini kaçırmasından ben bakmazken bana bakmalarını yakaladığım oluyor düşünüyorum sizce zaman mı istiyor?
Aramızdaki ilişki nereye gider?