Güncellemeler
+1 yıl
şu an eskisi gibi hergün mesajlaşmıyoruz haftada 1-2 araşıyoruz snapchattan hikayeler atıyoruz vs öyle devam ediyor
Güncellemeler
+1 yıl
Açıldıktan sonra o hareketlerine devam etmedi normal arkadaşlık gibi oldu ama bakışlarından ve bazen gözlerini kaçırmasından ben bakmazken bana bakmalarını yakaladığım oluyor düşünüyorum sizce zaman mı istiyor?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dostum yapman gerekrn ona guzel bi mesaj yazmak. Biraz uzun olacak ve ona olan hislerinden yuzeysel bahsedip ondan bi beklentin olmadigini belirteceksin ki sana karsi dogal davranabilsin. Ya unutamadigi biri var, ya sorunlarindan dolayi iliski dusunmuyor. Ama sen onun icin ideal bi erkeksin bu kesin. Dedigimi yaparsan o sana daha dogal davranacak ve zamanla senin olacaktir. Anlayisli ve olgun davranisin onun takdirini kazanacak.
İyi bir yere gider gibi görünüyor.
sence nasıl davranmalıyım en son ben mesaj atıp aramıştım şimdi onu mu beklemeliyim
Sende kendi hislerini belli etmeden devam edeceksin sabırlı olacaksın. Bu şartlarda hislerini dile getirdikçe senden kaçacaktır. Yaşadıklarında son bulacaktır.
Şuanda kendi hislerimi belli etmiyorum zaten buluştuğumuzda da normal arkadaşım gibi rahat davranıyorum espriler vs. Şehirdışına haftaya beraber çıkarsak güzel olur plan yaptık
evet olur ama dediğim gibi onu rahatsız edecek davranışlardan kaçınmalısın kadınlar çok ince ayrılara bile taklırlar. O seni isteyeceği güne kadar sabırla yanında dur.
Tamamdır teşekkür ederim
Onla ilgilenmiyormuş havası ver nazik ol ve hiçbirşeye zorlama bırak teklifler ondan gelsin bir yere gideceği zaman yanında olmanı istesin felan
Tamamdır
Hiper assasin in yorumu hakkında ne düşünüyorsun
Bu soruya yorum yapmış yapılır mı dediği şey sence
buda bir seçenek ama cevabı hayır olursa artık ağzınla kuş bile tutsan bitmiştir. Ama sana dediğim gibi davranırsan bir gün duygusal boşluğuna gelip sana evet diyecektir. karar senin ilgili ama seviyeli olmaya devam et
Tamam senin dediğin şey daha benlik öyle yapacağım
karşına alıp ya istediği yap ya da çık git dersen kılzarın %100 ü gider bunu unutma
Bence de kafası karışık
Neden saygi duymuyorsun. Zamana bırakmıyorsun.
@banarumuzkalmamis saygı duymak zorunda kesinlikle ama kızın yaptıklarıda sence tuhaf davranışlar değil mi? biz erkekler çok netken siz kadınlar neden bu kadar karmaşıksınız?
Yaptığı şeyler umut vericiydi bende ilişki düşündüğünü sandığım için açıldım ama şu an saygı duyuyorum ve üstüne gitmiyorum normal arada günün nasıl geçti diye arıyorum ve geçen hafta canın sıkıldıysa gezelim dedim ve plan yaptık şehirdışına gitmeye sence tamamen mi salmalıyım geri döner diye beklemeli miyim?
Netligi seven birisiniz ozaman şöyle soyleyeyim : durustce ona karsi hislerini acikla, ve ben boyle hissederken seninle arkadas kalamam de. O da seninle aynı hislere sahipse aranızda bir bağ oluşur zaten. Ama sana karsi ayni duygulari beslemiyorsa, seninse kafani karistirmasinin oyalamasinin bi anlami yok. Yedekte tutmak gibi bisey olur hos olmaz. Sana karşı duyguları aynı mı değil mi onu öğren sevgili olup olmamanın bir anlamı Yok sana karşı ne hissettiğini öğren. Zaten senin gibi dusunmuyorsa iliskinin nereye gidecegi belli
@banarumuzkalmamis kesinlike dediklerine katılıyorum ama zamana ihtiyaçlarının olduğuda su götürmez bir gerçek !
@Sєєɾƙαɳ Bana karşı duyguları aynı mı değil mi onu nasıl öğrenebilirim
Kendisine sorarak
Sana birşeyler hissettiği çok açık sadece hata yapmaktan korkuyor ve seni zamana bırakıp neler olacağını görmek istiyor hepsi bu. Sen sadece sabırla yanında dur ve onu birşeylere zorlama derim. Zamanı gelince konuşamaya bile gerek kalmıycak emin olabilirsin
@banarumuzkalmamis zaten sormuş ve aynı tepkiyi almış ! Bir daha sorarsa kızın ondan soğuması çok yüksek ihtimal. Bana kalırsa soru sormak yerine zamana bırakılmalı sorular anı mahfedebilir...
Buluştuğumuz zaman gezmeye gittiğimizde bana karşı ne hissettiğini soracağım teşekkür ederim uzun yazımı okuyup destek olduğun için çok sağol umarım olurr
@Sєєɾƙαɳ aslında evet dediğin çok doğru bekleyelim bakalım. Çok sık iletişim halinde değiliz bu sorun olur mu aramızda dediğim gibi haftada bir iki kahve içmeye gidiyoruz bazen de araşıyoruz