KALBİM ÇOK ACIYOR NE YAPMALIYIM 😞?

Nasıl baslasam bilemedım ben onu çok 8-9 ay cıktık halla seviyorum herkes bu sevgiye karşıydı annem ablam beni tanımayan insanlar bile fake hesap açıp bana küfür edip aldatıldıgımı söylüyordu ben kulak asmadım bunun doğum günü geldi cebimde beş kuruş para yok ailem den de isteyemezdim bi işe girdim 1 ay boyunca çalıştım ama onun haberı olmadan aksam eve geliyordm yorgunluktan gözlerim acıyordu ama onunla yınede konusyrdm bazen uyuya kaldgm için bana cok kızıyordu her neyse ben bunun için üst ve saat aldm hersey cok güzeldi normalde sacımı 4 yıldır uzamıyordum ama o kesme saçını diyince bende uzatım bana söz verdı orecem dedı yapmadı ayrılmadan bi hafta once de ondan istedim ki sacımı oksayıp bana sarılsın söz verdı ama onu da yapmadı çok bisey istemedim ki babamdan gormedım o sevgıyı ondan istedim oda vermedi sonra benden soğudu önce mesajlarıma cevp vermemeye basladı sonra tik tok ta insanların ona yazması için hesabını yorumlara yazıyordu bana okdr soğuk yapmasına rağmen bırakmadım en sonunda galiba bana acıdıgı için ara verelım dedi bende tamam dedim ama kalbının acısı dınmıyor 94 gun oldu her sanıye aglamaktan hellak oldum ben onun mutlu olması için herseyı yaptım ama aklı halla ilk çıktığı kızdaymıs onu terk eden kızda :(( o kızdan sonra busuru kızla cıkmıs ama unutamamıs meğer onu seviyormuş şimdi onu unutmak için kendıme büyü ve muska yaptırmak istiyorum sizce napayım
KALBİM ÇOK ACIYOR NE YAPMALIYIM 😞?