ABİSİNE YAKALANDIK LÜTFENN YARDIMMM :((?

Arkadaşlar. Sevgilimle ben farklı şehirlerde okuyoruz ama yakın. Ikimizde üniversite birinci sınıfız. Yaklaşık 6 aydır birlikteyiz ve ilerisi için çok ciddi düşünüyoruz. Hatta sırf bunun için okulu erken bitirmeye çalışıyorum. Biz aramıza ne kadar mesafe koymaya çalışsakta cinsel anlamda insan sabredemiyor. Geçenlerde 20 gün kadsr görüşememiştik. Zorla da olsa görüştük filan akşamına sevgilimi eve bırakacaktım annesigil düğüne gitmişler 10 dakika eve girip başbaşa kalalım dedik. Korktuk ama özlem ağır bastı girdik. Abisi eskiden mesajları okumuş benle konuştuğunu biliyomuş ama ses etmemiş. Biz eve girer girmez abisi aradı nerdesin diye sevgilimde evdeyim üstümü değişip düğüne gidicrm dedi. Abisi ben 2 saate anca gelirim karşıdayım dedi. Ama taksiye atlayıp biz evdeyken evin önüne gelmiş. Beni çıkarken görmüş. Evime kadar takio etmiş vs.
Akşam sevgilimle konuşmuş ya ayrılursınız ya da evlenene kadar birbirinize bekleme sözü verirsiniz demiş. Ağlamış dil dökmüş kız çok etkilenmiş çok majçub olmuş. şu an konuşamıyoruz. Bana diyoki sadece çok kötü olduğumuzda konuşalım görüşmeyelim. Seni çok seviyorum 4 sene Sabredelim evlenicez. Ama ben çook kötüyüm uyuyamıyorum yemek yiyemiyorum onsuzluk gerçekten zor

NOOLUR BANA Bİ YOL GÖSTERİNN
ABİSİNE YAKALANDIK LÜTFENN YARDIMMM :((?