Bir insanla tanışıp ilişki kurmak herkesin hakkı millet ne der diye düşünme herkes kendine baksın ayrıca sen kendinden eminsen kimse sana şunu yapma şunu şöyle yap diyemez evlenecek insanlar bile ilk birbirlerini tanımak için biraz vakit geçiriyor buna herkesin ihtiyacı var güvenip değer vericek birisini bulup mutlu olmaya bak bence
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence ilişki için evlenme fikri yanlış. İhtiyaç ki seksi tattıktan sonra artık başka türlü doyuma ulaşamıyor insan. Türbanlılar için konu farklı çünkü zina diye düşünürler. Ben pek takmam. Ama seviştiğim insan keyif alsın üzülmesin isterim. Türbanlı kadın da sevişirken çırılçıplak sonuçta. Ancak içinde bastırdığı duyguları benle deneyimlemesi hoş gelir
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Dul olman, başının kapalı olması ya da herhangi başka bir faktör senin kendi hayatını istediğin gibi yaşamana engel değil ;) Çevrenin söylediklerine göre hareket edip en güzel yıllarını onların isteğine göre şekillendirmene gerek yok.. Benim bi sözüm vardır;
Unutma! Sana, senden önemlisi yok ;)00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Ülkemizde, gelenek ve göreneklerimize göre hoş karşılanmıyor. Elbette evlenmeden ilişki yaşayabilirsin. Ve yaşayacağın ilişki ne tür, nasıl bir ilişki olacak bu önemli bence.
04 Yorumla
Soran+1 yılCinsel bir ilişki evlenmek istemiyorum artık çünkü 😔
Soran+1 yılGünlük istemem ama sadık güvenilir bir bey olsun
Devamlı olacak hatta tek ben olacağım onun için
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
73Cevap
Senin gibi almanci bir arkadasim oldu kadincagiz kocasi vefat ettikten sonra cocuklarina adamis kendini benle tanisti normal muhabbet ettik dediki seni tanidiktan sonra tekrar kadin oldugumu hissettim. Evlenmeden yapmak elbet hos degil kendini tatmin etmek icin illa reelde yasaman gerekmez... gunumuzde guvenilir erkek bulmak ta cok zor... Turbanliyim diye eklemene gerek yok bence turban saca takilan bir aksesuar degildir.
12 Yorumla
Soran+1 yılTürbanlıyım diye ekledim çünkü biliyorum doğru değil ama yinede yaşamak istiyorum diye
- +1 yıl
Anladim illa cinsellik arama o zaten o isin sevgi boyutu olur sana deger verecek seni incitmeyecek birini bulmaya calış. Mesela o kisi benden yasca da baya buyuktu önce normal basladi hersey nelerini anlatti bana sonra sonra is cinsellige dondu... Dilersen konusabilir dertlesebiliriz elimden geleni yaparim senin icin
Aşk İlişkileri konusunda 7,4b cevap paylaştı. İlk önce kapalı veya açık olman önemli değil kalbindeki duygular önemli sonra benim fikrim evlenmeden bugüne kadar yapmadım büyük konuşmayım ama evlenmeden yapmam boşanmak elbette kimse bile bile evlenip boşanmaz ama sizin için bence kendi ayarınızda çocuklu sakin biriyle tanışıp yuvanızı kurmanız daha iyi en azından mantık evliliği hem size sahip çıksın hem çocuklarınıza iki taraf içinde ama diğer türlü lütfen dediğimi yanlış anlamayın o iş evlilik harici bir kez oldumu yarın öbür gün önce ailenizden ayrı yaşar sonrada afedersiniz ama dul kötü niyetli kadın arkadaslarınızda olursa eve giren çıkan belli olmuyo malesef çevrede hep görülen öğrenci evi ve dul evi malesefki kötü niyete çok açık tabi duygularınızı bilemem ama benim şahsi fikrim istedikten sonra sizin ayarınızda birini mutlaka bulursunuz ama sanal ama çevrenizden bence yeniden evlenin
10 Yorumla
+1 yılSence?
Türbanlıysan Allaha imanından dolayı takiyorsun heralde inancına göre doğru mu evlenmeden iliski yasaman?32 Yorumla
Soran+1 yılEvet biliyorum doğru değil ama şöyle birşey var daha önce evlendim kaç kez ama hiç bir evliligimde bana karşı saygı sevgi vs verilmedi hatta hep zor kullanildim evlenmekten korkar oldum o yüzden evlenmeden yaşamak istiyorum geçici
Turbanliyim birde diyorsun. Nasil konuşma şekli bu? Bu soruyu cidden sorduğuna göre hiç birseyden habersiz bilinçsiz yasamissin. O sorunun cevabı kapaliya açığa göre değişmiyor. Umarim gerçek değilsindir.
33 Yorumla
Soran+1 yılBugüne kadar evlilik dışı birşey yaşamadım ama bir erkekler şu an evlenecek durumda değilim çünkü çoğuna güvenemiyorum felan bu yüzden
Sevgili olduğunda yapmak isteyenler vs oluyor normal soru sordum yaptım demedim veya yaparım kesin demedim
Soran+1 yılNe 👍 salaklar sizi
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürbanı inandığın için mi takıyorsun yoksa toplum için mi? Eğer toplum için takıyorsan dilediğini yap. İnançlarından ötürü takıyorsan da ya açıl ya da helaliyle evlen ve yaşamak istediğin cinselliği kendine ve çocuklarına yakışırcasına yaşa. Yaşın 30 35 olsa neyse. Ama çocuklarım okudu vs dediğine göre yaşın aşağı yukarı 45 var. Bu yaştan sonra böyle işlere girip de ne kendini rezil et ne de çocuklarını
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSonuç ne?
+1 yılÇocuğun rencide olmadıktan sonra istediğini yaparsın. Sana tavsiyem bu konuları gizli tut sevgilin olsun sev seviş kime ne anlatma kimseye..
41 Yorumla
Soran+1 yılAsla açık yaşamam veya kimseye anlatmam bu şeyler insanın yaşadığı kişi ile arasında kalmalı kimse bilmemeli
Burda bile çoğu beni yanlış anlıyor ben onlara soru aordum diye lanet okudular felan erkeksin sen lanet olsun Allah uzun ömür versin yok turbani karıştırdın diye işte bu yüzden türbanlı diye belirttim çünkü geneli böyle görüyor
+1 yılAbla yanlış anlama ama bence çocukların varsa ilişki de yaşama. Haberlerde çok fazla çok tacizcisi tecavüzcüsü görüyoruz. Çocuklarını da düşünmek zorundasın
23 Yorumla
Soran+1 yılSaygılı görüş ve yorum için teşekkür ederim keşke herkes bu sekikde saygilica yazsa
Çocuklar büyük işini gücünü kurdular hepsi de benim evlenmeme karışmaz ama evlilik dışı tabiki birseyimi istemezler
Erkeklere güvenemiyorum artık sadece evlenmeden olmasını birazcık isterim- +1 yıl
Rica ederim abla. Çocuklar da büyükse bence sorun yok 😄
Soran+1 yılÇocuklar büyük iş güç sahibi hepsi ayrı eve çıktılar
- Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılAsla gerekli değil.
Çevrenin ne düşündüğü le hareket etmeyin aynı çevre faturami ödeyemiyorum yardım edin desen arkasını dönerler en iyi bildikleri konusmak yargılamak.
Sen hem ekmeğini kazanır hem çocuğuna bakar hemde çatır çatır sevisirsin.
Sadece duygusal bakmayıp doğru kişiyi seçmen cok ama çok önemli00 Yorumla
+1 yılAblacım ister türbanlı ol ister açık. Evlenme. Yaşa hayatını yap istediğini. İşin ahlaki boyutu kimseyi ilgilendirmez. İlahi boyutu ise günahı sana, Allah bağışlayandır, Affeder. Sadece çok hızlı olma...
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılVerdiğin yanıtlar senin erkek olduğunu kanıtlıyor, bir de türbanı işin içine katmışsın, Allahından bul pislik
52 Yorumla
Soran+1 yılTövbe tövbe erkek değilim ve ayrıca bu bir soru ne var bunda ki? Belirtmek istedim sadece
Soran+1 yılKötü söz lanet sahibine 😳
- Aşk İlişkileri konusunda 900 cevap paylaştı.
+1 yılMaalesef ülkemizdeki çarpıklık sizin bunu sorgulamanıza sebep oluyor. Her birey gibi sizin de hakkınız fakat daha dikkatli ve temkin olmanızı öneririm.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle şeyler,
önce zihin terazisine koyulur,
sonra vicdan muhasebesine sunulur ve en sona elalem ne der noktasında tartışılır.
Sen ikisini geçtin mi?00 Yorumla evlenmemeyi düşünmemen normal muhtemelen evlendiğinde yasadıkların bir tranva yaratmıs elbeette ilşiklerin olabilir fakat sartlarına göre davranmalısın
00 Yorumla
+1 yılYaşın kaç bilmiyorum ama yaşayacağın hayat için kimseye danışmana gerek yok senin için neyin iyi neyin kötü olacağını sadece sen bilirsin kimsenin lafına bakma
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılaçık kadınlara laf edip de şöyle tütbanlılarla evlenen erkeklerin kafasını skm
11 Yorumla
Soran+1 yılSaygılı görüşün için teşekkürler
+1 yılTübanlıyım diye not düşmüssün birde. Müslüman olan türbanlıda olsa açıkta olsa nikah yoksa zinaya girer zinanında günahı ağır olur
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvlen tabii ki ama düzgün biriyle evlen saçma sapan İnsanlarla evlenip evliliği kötülemeyi bırakın artık v tahammül etmeyi öğrenin artık yeter her olayı büyüttüğünüz bazı olayları sindirmek lazım ama kadın milleti her şeyi arşa çıkarıyor.
00 YorumlaYarın öbür gün seni kapının önüne koyarsa sıkıntı yaşarsın. Hele ekonomik özgürlüğün yoksa daha da sıkıntı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Yaşadığın yer kırsal kesim ise sıkıntı ağzı sıkı gevşek olmayan birini bulman gerekir yoksa adın motorizeye çıkar
00 Yorumla
+1 yılTürbanı takıyorsan İslam'a göre yaşaman daha doğru inancın yoksa türbanı gösteriş diye takman doğru değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı.
+1 yılTürbanlı ahlaklı ve iyi yetişmiş bir hanımefendi olarak yaşamak neden ayıp olsun efendim. Ayıp olarak bakanlar önce kendilerine baksınlar.
00 Yorumla İmza çok matah bir halt olsaydı, dul kalmazdın yavrum.
Bir hata yaptın evlendin, tekrar aynı hataya düşme..00 Yorumla
+1 yılZinanın haram günah olduğunu biliyorsun oyuzden diyorlar ha birde adın çıkarsa onla bunla görüldü diye o daha beter olur
00 Yorumla
+1 yılYaşarsın edersin herşey iyi güzelde neden türbanliyim dedin onu anlamadim
03 Yorumla
Soran+1 yılÇünkü turbanlilar insan değil gibi hazlari yok gibi anlıyor insanlar aslında bizler daha hazliyiz
- +1 yıl
İnsanların ne dusundugunun bir önemi olmamalı senin için hayat senin hayatın sonucta
- +1 yıl
Türbanlı bayanlari bu şekilde yargılamak malesef milletin bilinçaltına yerleşmiş benim açımdan çok aptalca bunun temelinde ne yattığı hiç belli değil
+1 yılİnsanların ne dediğine bakmaya devam edersek bir ömür mutlu olamayız
03 Yorumla- +1 yıl
Çünkü sürekli iyi de yapsanız kötü de yapsanız eleştirilirsiniz.
Soran+1 yılHaklısın 😊
- +1 yıl
Hayatı dilediğin gibi yaşa ve mutlu ol.
Aşk İlişkileri konusunda 859 cevap paylaştı. "İlişki" den kastın ne?
Neleri kapsayacak yani?10 Yorumla
+1 yılIrfan abi algı oluşturmaya çalisma eline kuvvet hadi yoluna selametle hadii
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. İnançlı bir insansın nikahsız beraberlik olamaz olamayacağını zaten bilmen gerekiyor
12 Yorumla
Soran+1 yılBiliyorum ama evlenince çok değişiyorlar 2 defa evlendim ikiside evlendikten sonra bana sahipmis gibi baktılar hemde çapkınlık yaptılar bende korkuyorum yine aynı beni zorlarlar diye
+1 yılKendine yetebiliyorsan maddi anlamda ve çocuğuna evlenmeden de yaşayabilirsin
00 Yorumla
+1 yılO çevreyi terket. Elbette yaşarsın senin hayatın kimse karışamaz
00 Yorumla
+1 yılHayır gerekli değil. Ama malesef toplumumuz insana hemen bacım diye yaftalıyor.
00 Yorumla
+1 yılDinen düşünürsen doğru değil onun dışında problem yok:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu senin hayatın kimsenin ne dediği önemli değil türbanlı olman cinsel ihtiyacın olamayacağı anlamına da gelmez o yüzden ne yaşamak istiyorsan onu yaşamalısın
00 Yorumlayuru git ya, dul dul diye vurgu yaptigina gore kesin abaza bir erkek sorusu
41 Yorumla
Soran+1 yılDul ve türbanlı olmaya yanlış bakanlar var bu yüzden belirtttim sizler de saygısızlık yapın anca
Gizli Üye(30-35)+1 yılİhtiyacını sevgi ihtiyacını duygularını yaşamak istiyorsun bu kötü birşey değil ancak çok iyi güvenilir biri olması lazım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKaç yaşındasın abla? Nasıl olacak evlenmeden kimle yapacaksın bi duysa görse birileri çocukların falan kötü şeyler olabilir.
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl🤔🤔🤔
Gizli Üye(30-35)+1 yılMaddi olarak iyisen evlenme ama değilsen bu çocuklara yazık okuyamazlar
02 Yorumla
Soran+1 yılÇocuklarım okudu hepsi de zaten ama onların maddiyata ihtiyacı kalmadı zaten benim sadece cinsel ihtiyacım var
Cevap sahibi+1 yılBakın yanlış anlamayın ama ben gencim isterseniz saygı çerçevesinde tanışıp gizli olarak sizin ihtiyacınızı karşılayabilirim
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. mutlu ve sürdürelebilir bir hayatın olmaz. ve nikahsız ilişki haramdır. nereden bakarsan bak olumsuzluk..
00 YorumlaDinen doğru değil, diger turlu tercihin yanlış olsa bize yargılamak düşmez ama çocukların varsa bu yol doğru değil
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 561 cevap paylaştı. bu tercih meselesidir bu ne der şu ne der yerine nasıl mutlu olurum ona bakın.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer maddi olarak kendi ayakların üstünde durabiliyorsan istemediğin sürece evlenmek zorunda değilsin. Tabi ülkemizde bazı şeyleri yaşamak biraz zor olabiliyor ama illede evlenmek zorunda değilsin
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılbu arada kaç yaşında çocuğun
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBence doğru birini bulmadan , sadece ilişki yaşamak için evlenme. İlişki yaşayacak insan çok bulurSun
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyalnizlik Allaha mahsus dur. kafaniza göre birini bulursaniz mutlaka evlenin derim
00 Yorumlayahu kime ne? hayat sizin hayatınız. istediğiniz gibi yaşarsınız. kendi doğrularınızı kendiniz koyun. çocuğunuzun hayat standartlarını düşürmediğiniz sürece her şeyi yapmakta özgürsünüz bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyani normalde hayat senin beden senin vs vs ama toplum bunu takip eder ve sıkıntı çıkarır o kesin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılİlişkilerin aleni olmaz ve uzak çevreden fuckbudy tarzı olacaktır
00 Yorumla
+1 yılya cevrene değil kendine bak ve yanlış pek yok burda seninde ihtiyaçların var
00 Yorumla
+1 yılYou sart degil istersen gizlilik icinde bi partner bulup eglenebilirsin 🙂
01 Yorumla- +1 yıl
Sen nasil mutluysan oyle yap
+1 yılErkek olduğun sadece kızlara cevap vermenden bile belli. Sadece bir fake abazasın
01 Yorumla- +1 yıl
tam olarak yaşın kaç ve çalışan bir kadın mısın?
- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıklı güven ve gizlilik içinde yaşayabilirsin önemli olan iki tarafında anlaşması
01 Yorumla- +1 yıl
Anlatmak istersen dinlerim seni
Aşk İlişkileri konusunda 11,3b cevap paylaştı. Hayat senin hayatın.. sana bunu diyenler kim bilir neler yapıyor.. içinden geldiği gibi yaşa
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBence gizli kalmak şartıyla bir türbanlı bayan ile sevişebilmek çok güzel bir şey. Apartmandaki genç dul bir ablamız ile çok uzun ve keyifli anlar geçirdik. Gerçekten seks konusunda çok istekli ve azgınsınız
00 Yorumla
+1 yılCok zor bi soru bence oyuncak felan al onlarla idare et
01 Yorumla
Soran+1 yılOyuncak var ama etin tadını vermiyor hiçbir zaman
+1 yılİlişkisiz dayanamazsın
Ben 28 yaşındayım bakirim ama artık dayanamıyorum
Her sabah akşam mastürbasyon yapıyorum02 Yorumla- +1 yıl
Şu ansa ne yanıyorsundur
- +1 yıl
Evlenmezsen ilişkiye girmeden duramazsın istersen bu konuda yardımcı olabilirim sana
+1 yılArtık evlenmek istememen çok normal. Ee insansın ihtiyaç bu
05 Yorumla- +1 yıl
Türban konusunda ise benim hiç sevişen türbanlı arkadaşım yok. Denk gelmedim ama evlenmek zorunda mıyız sevişmek için yahu
- +1 yıl
Türbanlı olman biraz soru işareti. Karşıdaki ifşa etmesin
Soran+1 yılAynen öyle ihtiyaç
Tubanlilar da sevişir hemde dibine kadsr
Haklısın bilerek ifşa etmek isteyebilir bu korkuda var bende- +1 yıl
Ben hiç türbanlı ile sevişmedim. Ama sizin daha ateşli olduğunuz düşünmekteyim. Kendim deistim bir türbanlıyla seviştiğim duyulmasın isterim. Günaha soktun kadını derler 😂
- +1 yıl
Sizin için seviştiğiniz insanın dini önemli midir?
Gizli Üye(36-45)+1 yılne yaşarsan yaşa gizliliğe dikkat et, bu hem seni hem de çevrenizdekileri korur. hesap vereceğin kişi sayısı çok az olur.
00 Yorumla
+1 yılHayır normal devam et hayatına çalısıyor maun
25 Yorumla- +1 yıl
Ben illa evlenmesini gerekli bulmuyorum
Evlenmeden de bu isteğini yerine getirebilir
Bakış açısını değiştirmek gerek
Soran+1 yılHaklısın ya ama ne bileyim doğru evlenmeden de olabilir herşey
Çalışıyorum maddi durumum şükür çok iyi- +1 yıl
O zmana devam illa birinin olması gerekmez bence
- +1 yıl
Kendisini tatmin edecek birini bulursa beklemesi için bir sebep yok diye düşünüyorum
Bence tam bu noktada insanın bakış açısını değiştirmek gerek - +1 yıl
Evlenmeden de olur
İlla evliliği beklemen saçma
+1 yılBence seks ihtiyaç. Evlilikten ağzı yanan biri evli değil diye sevişemeyecek mi? Saçma
00 Yorumla
+1 yılHaram oldugunu biliyorsun kardesim. Ya evlen, ya unut. Aksitaktirde büyük bir azap.
00 YorumlaTadını çıkar boşver annen de dul. Ben ve ablam yeteriz ona
00 Yorumla- Devamını Gör (26)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler