Bir erkek bulup evlendikten sonra hamile kalıp adami bosansam mi
Hem zina etmemiş olurum hem anne olmuş olurum. Çocuktan haberi olmayacak yoksa hak talep eder
Bir erkek bulup evlendikten sonra hamile kalıp adami bosansam mi
Hem zina etmemiş olurum hem anne olmuş olurum. Çocuktan haberi olmayacak yoksa hak talep eder
Seni orada burada gördüğünde anlamayacak mı? Ayrıca illa yapacaksan bunu, başta anlaşarak yap. Çocuk istemeyen biriyle falan ol. Ama gene de yapmasan daha iyi çünkü babasız büyüterek çocuğunu eksik bırakacaksın.
Cevap
29Cevap
Evet yapabilirsiniz
Nasıl kötü bir insan olabilirimin açıklaması tam olarak bu soru.
Biraz büyü bacım turkiyede yasiyorsun sence olur mu hem ne kadar sacma bir sey duymamis sayiyorum. Sen bencilce anne olacagim diye o cocugu babadan, duzgun aile ortamından mahrum edeceksin. annelik bu degil olma sen anne mumkunse
Bence çok sakıncası olur. Lütfen böyle bir şey yaptırtma.
Bu bencilikten baska bir sey degil. Allah beni senin gibi kizlardan korusun uzak tutsun amin..
Hem de bakır olmayan birisini bulcam o bakire buldum diye avunurken bende bunu yapacağım
Ne anlatiyon sen?
En temizi parmağını sok sen öylede hamile kalırsın
Hayır olmaz bunun yerine sperm bankalarını denersinjz
Kıbrısa git sperm bankasından sperm Satın al içine koydur
mahkeme hemen boşamaz
senin karnın burnunda olur ve adamın haberi olur
Babasının haberi olamayacak bu mümkün değil. Kimliğe kimin ismini yazdıracaksın.
Ne kadar hastalıklı bir düşünce Allah ıslah etsin.
Adamı boşarken boşanma sırasında çocuğun ortaya çıkmayacak mı sanıyorsun hiç bir şeyden haberin yok ne çocukça soru 🧐
Nasıl çıksın
adamın haberi oluyor kanki e devletten bile görür ileride doğulu musun sen
Benim üzerime kayıtlı olcak
ula olum öyle olmuyor o işler çıkıyor diyoruz kapis dene ama adam öğrenir belanıda m ssonra :D
Öğrenmez ilk aylıkken nasıl öğrendin dava da hemen sonuçlanır sorarsa başkasından derim olur biter
Kıt mısın yavru karnında olurken öğrenir demiyroum çocuk doğduktan sonra senin soyismini almayacak babasınınkini alacak e devletten görebiliyor ama zina yaparsan soyismi senin hanene geçer o zaman haberi olmaz ok senin demenle bir alakası yok durumun yani haber geliyor onda
Karnında iken bosayacam herifi okuma yazmadan anlamayan kit beyinli sensin hamileliğin ilk ayları karın bile büyümüyor zaten boşanma da anlaşmalı olur bosanirim cocuktanda haberi dahi olmaz
Canım sen boşsanda boş bebeğin ne kadarlık olduğu her şey çıkıyor zaten boşanma davası felan fistan derken bi bakmışsın bebek 2 3 aylık olmuş karnından anlamaz ama kayıtlara geçiyor her şekilde
Zina yapmaktan çekinen bir insan bir çocuğu babasından mahrum etmeyi nasıl göze alabiliyor ben buna takıldım şahsen
dinde öyle bi kural yok
Çünkü ben şahsen babamdan bir babalık görmedim erkeğin varlığı da yokluğu da aynı
Eksik olduğum şey yok aksine güçlüyüm.
Erkeğin varlığı da yokluğu da aynı diyosun ama hamile kalmak için bir erkeğe ihtiyacın olduğunu da biliyorsun
kendi kendine de hamile kalabilir bilim gelişti size ihtiyaç yok
hayır hamile bırakmayı da ihtiyaç sanması değişik bi kafa
@zPSiCoPaTa işte senin kafa bukadar basıyor
Denek bilim gelişti cocuk babam kim diye sorunca kizim baban bilim anne ozaman bende bilimden çocuk yapacam der yanı pi.
ne alaka bende babasız büyüdüm babam kim diye de sormadım olmayan bi şeyin yokluğunu fark etmezsin
baya malca bi konuşma
@zPSiCoPaTa ama sonuçta bir erkek yanı baban bilim değil hem ben sadce bebek yapmak için denedim erkeğin önemini kadın erkeksiz erkete kadınsız yapamaz he yapar ama bişey eksik olur mutlaka çünkü biz bir birimizi tamamlamak için varız canım
yav neyi tamamlayacak Allah aşkına kadın erkeksi çok daha rahat ve özgür ne gerek var zaten bişi yaptıkları yok
anca kadın etrafını toplasın yemek yapsın çamaşırını bulaşığını yıkasın fazladan bi aç boğaz bi faydası yok
Benim için kadınlar değerli bunu farklı anlama kadın sadce cinselik için yoktur erkekte aynı
senin için öyle olabilir ama çoğunluk böyle
Türkiye istatistiklerine göre erkekler sadece 23 dakika ev işi yapıyor arasında çocuk bakımı yok bile
@zPSiCoPaTa senim ailen öyle göstermiş galiba ya da annen öyle yaptığı için neyse ya boş ver
fazla bile yazmışım
Türkiye’de erkekler ev işleri için günde sadece 21 dakika harcarken, kadınlar 261 dakikayı evlerine ayırmak zorunda kalıyor.
bir erkek
OECD’nin verilerine göre Türk erkekleri tembellikte Güney Kore ve Hindistan’ın erkekleriyle yarışıyor. Güney Kore’de erkekler ev işlerine 21 dakika ayırırken, Hindistan’da bu süre 19 dakikaya düşüyor.
hiç boşuna kıvırma her şeyi görüyoruz
skecini bile yaptılar daha ne konuşuyonuz
@zPSiCoPaTa gel diğer taraftan konuşup orta yolu bulalım
@zPSiCoPaTa temizlik ve bebek bakımı mi erkekler en ağır işte çalışır günün 12 ya da 16 saati evinden uzakta off neyse ya
ee kadında çalışıyor illa erkekler ağır işte çalışacak diye bişi yok okusun daha iyi iş bulsun
masa başı çalışan erkeklerde var onları da söyle o zaman
@zPSiCoPaTa ozaman kadın da okusun iyi iş bulup çalışsın evde oturup müge anlı izleyeceğine
çalışıyor zaten ama erkekler bütün işi kadına yıkarsa neden çalışsın ayrıca dinen dışarı işi erkeğe ait her işi kadına yıkmaya çalışmayın erkekte ev işi çocuk baksın o zaman
gelip masa başı işten öküz gibi yatmasın evde
@zPSiCoPaTa tm siz evde çocuk doğurup temizlik yapın biz çalışalım oldumu
Çocuk istiyorsan s. ileyecek çok olur dert etme biriyle yatarsın çocuğun olur o daha seni aramaz sormaz ondan çocuğun olduğunu da bilemez dert başkasındandır kaç kişiyle yattı şimdi. Evlenirsen öyle olmaz peşine düşer çocuğunun
fantezinde sınır yok.. her şey dediğin gibi kolay olsa..
Erkekler aptal aşık numarası yaparım
hahahah.. bak bu konuda haklısında.. ama. süreç zor yaw.. tek başına doğur, büyüt😀
Tek değilim annemde destekliyor bul bir dangalak yap çocuk boşa
dangalak demesen iyidide😀embesil diyelim... annnenin sözünü dinle ozaman.👍o diyosa doğrudur. bari çocuk yapacağın embesilin ırkına vs. dikkat et
Tipi düzgün olsa yeter
peki.. sana bol şans dilerim.
Hadi o zevki aldıktan sonra devam edersen sevişmeye
Sen sırf annelik duygusunu yaşayacaksın diye o çocuk babasız büyüyecek vicdanını bu kadar ortalıkta bırakma
Böyle bir ilişkiyi kabul ederim ama ufak bir şartım var
Şartın nedir
Bence bu düpedüz haksızlık eğer çok istiyorsan gel yardımcı olurum
sen hangi hakla cocugu babasiz buyuteceksin? sen kimsin?
Bir erkekle yat hamile kalırsın illa evlenmen i gerekiyor
😊😊
Sonra da adam seni öldürsün ha?
Asiretiz. Türklerden bakır olmayan bir dangalak bulurum
Her şey iyi hoşta neden ayrılacaksın ki
Evlenmek istemiyorum canım mıyım erkeğin esareti altına gireyim
Bu bir esaret değil. Eğer ki seni anlatan gerçekten seven sayılır kültürlü biri ile evlenirsen ortak bir karar üzerinde yaşar gidersiniz. Neden kendini oyle kalipliyorsun. Eger sen oyle düşünürsen öyle olur büyük ihtimalle
Hayatım kumar değil en akıllıca çözüm bu erkekler ne işe yarıyor damızlık olarak kullanılan o hem kendisi bakır olmayacak çünkü erkeklere göre bakire ile beraber yatmak zafer gibi bişey kaldı ki elime erkek eli değmedi çok titiz davrandım bu konuda hem adamda gruurlanicsk her boku yedim bakire ile evlendim diye bende tohum alıp uzaklaşacak al gülüm ver gülüm meselasi zina yapmadan olucak
Yanı düşüncelerin yarışı hoşuma gitti yarısını da saçma buldum kusura bakma. Belki de aklını başından alan biri çıkınca sen gitmeyi bırak onun gitmemesi için şükredeceksin
Nesi hoşuna gitti ne gitmedi
Etkenlerin her boku yedikten sonra bakire ile yatması zafer gibi dedin bunda haklısın katılıyorum çok yanlış. Ama erkekler damızlık için var demen kadınlar hakkında saçma sapan konuşmak isteyen biri için orta gibi. Bu saçma. Evlenmek istemeyip çocuk mu istiyorsun mesela evlat edin. Ne çocuğun hayatini mahvet ne de çocuğu öğrenip alma ihtimalini gize alma
Kendi kanımdan çocuk istiyorum
Erkekler sanıyor ki biz kendilerine bitiyoruz çocuk için olmazsa kesinlikle çoğu kadın evlenmez. Zina dinimizde yasak ve zina da etmek istemiyorum tertemizim ama evlenmekte istemiyorum tek yol bu görünüyor saygı duy ya da duyma
Senin için baya çalkantılı dönem olacak gibi duruyor. Bol şanslar diliyorum
Eyvallah
Eyvallah
Sen ne diyorsun be oğlum
Oku bir daha
Niye
Ne var bunda
Saçmalıklar serisinde bugün …
Sperm bankasından sperm al 😎
Çocuğun. sucunne babasız buyuyecek
Mantıklı. Kabul ediyorum nerede
Anne olmak istemek bile bir kadın için çirkef bir durum
olur zaten erkekler bi işe yaramıyor
Evlenme hamile kal olmazmı
Zina etmek istemiyorum
bir kere sadece
imam nikahı yapıp ertesi gün üç kez boş ol dersin boşanırsın sonra doğur çocuğunu yaşa
Hayır ailem İmam nikahı kıymaz bende hayatımda bir erkek eli tutmadım zina etmek istemiyorum
Tamam evlenelim sonra boşa beni
çocuk hediyem olsun 😅
Kaç yaşında sun
+30
Hmmm
Noldu
Genç cocyj bul. evlen boşan o zaman
Kabul edersem kabul edicenmi :)
Burada aramıyorum
Bilen birisi cayabilir erkeklere güvenmez bir it daha guvenilir
tamam. Bye
Benim sonum djdk