13 yıllık evliyim başka birinden hoşlanmaya başladım. Ne yapmalıyım?

37 yaşındayım ve hemşireyim çalıştığım hastanede bir bey var 42 yaşında yıllardır birlikte çalışırız abim gibi bana hep yardımcı olmuştur ama bu aralar durum biraz farklı aramızda bişeyler olmaya başlıyo sanırım. Ben zaten o bu hastaneye geçtiğinden beri ona karşı birşeyler hissediyodum ama hayranlık diyip geçiyodum o da bana son bi kaç aydır fazla yakın davranıyordu ama adam koskaca doçent doktor benden niye hoşlansın kardeşi gibi görüyordur dedim. Bunlar bayaa kafamı kurcalamaya başlamıştı düşünmek istemiyordum ama maalesef rüyama girdi rüyamda benden hoşlandığını itiraf ediyordu ve evli değildim onunla evleniyorum. Çok etkiledi bu rüya beni şimdiye kadar olanları iyice düşündüm ve sanırım birbirimizden hoşlanıyoruz. Eşim iyi biri ama görücü usulü evlendik hiç bi zaman sevemedim 9 yaşında da bi oğlumuz var onun için kafam çok karışıyo sizce ne yapmalıyım? (Doktor bey 7 ay önce boşandı eşinden çocuğu yok) Bu hoşlantı geçici olabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar lütfen anlamadan yorumlamayon ben eşimi kesinlikle aldatmadım. Bu duygular bile aldatmak gibi geliyor bana ben bunu kimseye anlatamadığım için buraya yazmak istedim. Lütfen yargılamadan yol gösterin bana
13 yıllık evliyim başka birinden hoşlanmaya başladım. Ne yapmalıyım?