Eşim çok iyi bir insan. Eşime belli etmeden onla buluşuyorum. Eşime haksızlık yaptığımı düşünüyorum ve boşanmak istediğimi söyleyecem bir sebep bulup.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bak canım senin bence şu an ki yaptıkların kendin için iyi olmaz. O sonradan gelen adam için kendi eşinden ayrılırsan sonraki gün Bi bakmışsın sevgilin de aynı şeyi sana yapmış. Bunun garantisi yok. Şu an çok gğzel bir evliliğin var. Bütün kızlar sevdiği birileriyle evlenmek için can atıyor bem de dahil:) yani uzun lafın kısası eşine bu kazığı atma sonra aynı şeyi sen de yaşarsın. Eşinle bol bol vakit geçir. Onun elini sımsıkı tut. Bak gör asıl senin geröek kalp atışın sonradan gelene değil eşine atacak ;)
01 Yorumla- +1 yıl
abla boynuzu takmış adama ne güzel evliliği iğrenç bir evlilik adama yazık değil mi
En İyi Cevaplar
+1 yılŞimdi sen buradaki tüm yorumları tek tek okumuşsundur. Ama buna gerek yok. Şöyle yap böyle yap demeye gerek yok. Sen zaten hak ettiğini yaşayacaksın merak etme. Etme bulma dünyası.. Karma
Kocan görmüyor, bilmiyor zannediyorsun. O'nun sahibi herşeyi biliyor. Bundan sebep gör bakalım neler yaşayacaksın😉00 Yorumla
+1 yılkafan hiç çalışmıyo, çocuk kalmışsın.
herkesin aklına başkası falan gelir, belki başkasını beğenir bile ama sadece çocukluktan çıkamayanlar öyle değersiz bi heves uğruna düzenini tepetaklak eder.
muhtemelen kendi ailen de problemli.
bence sadece bekle. o kişiyi hayatından çıkar ve bekle.00 Yorumla
+1 yılBence boşanmayı gerektiren bir durum yok. Normal evlilik hayatın devam ederken araya biri girmiş. Yasayacagin heyecan varsa yaşa sonra hayatına kaldığın yerden devam et. Nasıl olsa sen kocandan bosaninca hoşlandığın kişi seni alıp evlenmeyecek. Ben böyle düşünüyorum bilmiyorum.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
51
Cevap
85Cevap
+1 yılŞiddet sevmeyen birisiyim, gerçekten, haysiyet ve şeref söz konusu, yaptığın Evrensel ahlak yasalarına aykırı, dini konuya hiç girmiyorum. SEN kadınsın, neden kendin için istemediğin bir şeyi hayatına aldığın adama yapıyorsun, o karaktersiz insan, evli olduğunu bildiği halde belaya davetiye çıkarıp seninle buluşuyor.. Öyle mi, sen gerçekten, o buluştuğunun, Adam olduğunu mu düşünüyorsun? Kadınlar zeki derler.. Aklını başına al. Eşine durumu ifade et, boşandıktan sonra ne yaparsan yap, insanların haysiyeti ile oynamayın. Belaya davetiye çıkarıyorsun, ALLAH CC. Şeytanlaşmış.. siz ve sizin gibilerin şerrinden ümmeti Muhammed, i esirgesin.
52 Yorumla- +1 yıl
Hadsiz melUn.
Neden evlendin o halde? Baştan diğeriyle birlikte olsaydınız ya. Adamın hayatına yazık değil mi? Kolay mı biriyle evlenip boşanmak. Evliyken karşı tarafla görüşmeniz bile çok yanlış. Boşandıktan sonra görüşseniz o zaman vicdanınız rahat olur. Şu an tabii ki eşinize haksızlık yapıyorsunuz. Allah eşinize sabırlar versin ve ona gerçekten onu sevecek ve sadık bir eş nasip etsin
110 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılBir sebeb bulup mu?
Sebebin varya zaten söylemeye mi korkuyorsun
Hiç boşanmak istediğin kişi seninle aynı durumda olsa senin için aynı şekilde davranırmıydi bunu düşündün mü
Anlaşmıyorsan sevmiyorsan boşanırsın be pişman olmazsın ama bir başkası için boşanmak çok pişman eder insani.21 Yorumla- +1 yıl
Nafaka hakkı yok bu kadının...
Senin yerinde eşin olsa ne hissederdin dicem neyse demiyorum, insan kötü birinin arkasından bile iş çeviremez söz konusu hayatı değilse, bu durum kendine yaptığı saygısızlık eşini değil kendini kirletiyosun, kirletiyosundan kastım ruhunu tüm benliğini hayatın boyunca unutamayacaksın biraz vicdanın varsa tabi ve Allah sana iyi dediğin eşini mumla aratıcak...
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16b cevap paylaştı. Bosan da bosanmak kolay degil. Ayrica digeri sirf evliligin monotonlastigi icin sana cazip geliyor. Bosansan onla olsan kisa surede kopacaksiniz. Sen baglansan o gidecek ve cok pisman olacaksin kocandan ayrildigina. Hadi kotu bi esin olsaydi neyse derdim. Iyi bi es sahibi olmanin kiymetini bilmek lazim. Insanoglu nankor oluyor. Dusjndugunu yaparsan cok pisman olacakskn. Hayatin altust olacak.
10 Yorumla
+1 yılKaç yıldır evlisin? Çocuk var mı abla?
Bir ilişki biter, bir ilişki başlar. İnsanlık halleri. Ama kesinlikle aldatmak hiç hoş değil. Dürüstçe bir şeylerin bittiğini, eskisi gibi olmadığını söylemen gerekir: emek ve zaman verdiğin eşin, en azından bunu bilmeyi hakediyor. Umarım küçük çocuk gibi bir sorumluluğunuz yoktur. İkinize de kendi yolunda iyi şanslar diliyorum00 YorumlaOfff zevkin adını aşk yapmışsınız ya, sonra diyosunuz erkekler şöyle böyle
111 Yorumla- +1 yıl
Öyle demelerinin sebebi böyle rahat aldatmaya zemin hazırlamak için 👍🙂
Ne acı ki adam da çok iyi bir insanmış. Böyle böyle kökünü kurutacaksınız iyi insanların.. Yazık, gerçekten çok yazık. Umarım adam sizden zarar görmeden kurtulur.
51 Yorumla- +1 yıl
amin...
Hain kadın umarım sende aldatılırsın. Gece gece çok üzüldüm kendime yapılmış gibi dertlendim. Terbiyesiz. Terket KS’yi
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılUmarım cehennemin dibinde hoşlanırsın emin ol o hoşlandığın insan olurda evlenirseniz sen evliyken gidip başkasından hoşlanacak hoş zaten akıllı bi insan olsa karşındaki insan bilir ki sana hiç bi zaman güvenmemeli ne malum onunla evliyken başkasından hoşlanmayacağın insanlıkla alakanız yok ALLAH kocana yardım etsin
60 YorumlaBaşka birinden hoşlandım eşimden boşanayım olayı basit bi iş değil. Böyle yapan çok insan pişman oldu, heba oldu. İlla boşanmak istiyorum dersen açıkça söyle ben başkasına aşığım de. Kaç yıllık evlisin?
00 Yorumla
+1 yıldiğer kişi de evliymiş :) ona deki birlikte boşanalım evlenelim. ben böyle devam etmek istemiyorum ilk sen boşan yoksa ben artık görüşmek istemiyorum seninle. diyeceksin. bak bakalım ne kadar çok seviyor. arkasına bakmadan kaçacaktır :)
00 Yorumla
+1 yılulan erkek yaptı mı adama demediğiniz kalmıo" hıııııııııııııı!!! bütün eykekley aynı !"deyin. Ne salak bir cins oldular yaaa
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. Yazık etmiş sin adama artık ne yaparsa n yap huzurun olmaz olumsuz hayatı seçmiş sin birkere artık hiç birşeyi değiştirmez sin
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYazıklar olsun böyle kadınlığa böyle erkekliğe evlilikten soğuttunuz be pislikler
70 Yorumla
+1 yılEşinle boşanmadan kimseyle ne buluş ne iletişim kur. Karşınızdaki insana biraz saygınız olsun. öğrense neler hisseder hayal dahi edemezsin
20 Yorumla
+1 yılAyrılmayı tercih edebilirsin mesela başka birini severken başka biriyle evli kalmam ne kadar doğru hayatındaki insana saygısızlıktır bu sevmiyosan ayrılırsın olur biter
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. bence bunun için erken acale etme...
adamı iyice tanı...
adamda sana bir vaadde bulunsun... en azından boşanırsa seni alırı filan desin ki boşan.. yoksa ortada kalırsın... benden söylemesi...01 Yorumla- +1 yıl
vicdanını zikim dayı
+1 yılEşini aldatman aşırı kötü adama yazık ve o sevgilinde 2 gün sonra gider emin ol eşinin kıymetini bil ve eşine aldattığını ve çok pişman olduğunu söyle bir umut affeder
03 Yorumla- +1 yıl
Neden affetsin adama ihanet ediyo hangi erkeğn nmussuzluğu miğdesi kaldırır kaldıran varsa zaten ona erkek denmez.👍🙂
- +1 yıl
Affeden kişiler var yani bende affetmesini istemem ama çocuğu falan varsa yazık olur
- +1 yıl
1000 de 1 var öyleleri tabi bende gördüm örneklerini yalana gerek yok
Aşk İlişkileri konusunda 441 cevap paylaştı. bu adam da kesin yufkacı :D biz yanlış meslek seçmişiz anasını satayım :D
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Esine haksizlik ettigini dusunuyorsun? Dusunebiliyorsun yani?
Ulan ya. Ben sok!30 Yorumla
+1 yılHaksızlığında ötesinde bu... Eşin sana yapsaydı? Olmuyorsa bitirin. Iki medeni insan gibi... yazık.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilin boşandığın an senden uzaklaşıcak. Evli bitiyor olmak istemesi olayın ciddiye gitmeyeceği için. Boşandığın an topuk.
32 Yorumla
Soran+1 yılHiç te bile. Seviyo beni
Cevap sahibi+1 yılEvleneceğini mi sanıyosun gerçekten. Bari sevgiline boşanacağını söyle de tepkisine göre hareket et ortada kalırsın.
Aşk İlişkileri konusunda 332 cevap paylaştı. Oh ohh şunlara bak evliler bekarlardan fena @gnl_1998
32 YorumlaSaygısızlık etmemek için boşancan yani iyi imiş. Tüm şehir le yatarken saygı aklına gelmiyo mu.
31 YorumlaAllah kimseye yaşatmasın, ne bir erkeğe nede bir kadına, böyle şeyleri duydukça evlilikten soğuyo insan.
10 Yorumla
+1 yılTecavüz ediyor diye şikayette bulun zaten otomatik bosanirsin veee bonus olarak da en az 2 yıl hapis yatar 👌
11 YorumlaGerçekten çok kötüsünüz. Bulmuş da bunuyor diye buna deniliyor sanırım. Biraz Empati kurmayı denersen drumu daha net çözebilirsin.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEşin değişik şeylere açıksa boşanmak zorunda kalmazsınız
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı. Kadınlar çok güzel yorum yapmışlar gerçekten empati yapmasını bizden iyi biliyorlar
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,5b cevap paylaştı.
+1 yılYanlış yapıyorsun o kişi iyi bri olsaydı seni bu ilişkinin içne cekmezdi cok pişman olur rezil olursu aklını başına toplaa
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 399 cevap paylaştı.
+1 yılBence ona karşı dürüst olmalısınız eğer anlayışlı biriyse. cunku yalan soyleyip ayrilsaniz iciniz rahat edicek mi
00 Yorumla
+1 yılSizin ar damarınız çatlamış yarında öteki erkek seni bırakacak kocanı benle aldattın sen benide aldatırsın deyip popona tekmeyi yer ortada kalırsın
00 Yorumla
+1 yılEşin çok iyi bir insansa neden ne olduğu belirsiz birinden hoşlanıyorsun
Ortada kalmak için mi? aptal olms01 Yorumla- +1 yıl
Kadınlar iyi olana tekme vurmayı ya da boynuz atmayı sever 😀
Esinize sevginiz bitmis ki baskasindan hoslanabiliyorsunuz. madem kendinizde baskasina kayabilme potansiyelini gordunuz. dogru duzgun bosnmayi denediniz mi? bulusmak falan ne bileyim. cok aci esiniz icin. umarim ogrenmez.
13 Yorumla
Soran+1 yılYa yine seviyorum eşimi. Eşim iyi bir ama maddi olarak rahat edicem diğer tarafta
Soran+1 yılOna söyleyemiyorum boşanmak istediğimi. Üzülmesini de istemiyorum
Yeni bulduğun kişiyede Allah kolaylık versin eskisi kurtulacak yakında
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılEşin iyi birisi olduğu için mi kaybeden oluyor 🙄boşan ama diğeri senin için boşanırım diyor mu evleniriz diyormu yoksa eğleniyormu 🤔
00 Yorumla
+1 yılBir sebep bulmaya gerek yok başkasından hoşlandığını söyle birde nafaka alma yani
15 Yorumla- +1 yıl
Her şey gerçege uygun olsun kaç yıllık kocan bilmesi gerek
- +1 yıl
Hem adamı aldatacak hem nafaka he bekleyin 😀o devir kapandı adam öğrenecek zaten sonunda yediği kazığı direk mahkemeye koşar ya da cinnet geçirir sonra haberlerde izlersiniz bu yollu hemcinslerinizi 😀
- +1 yıl
😅 e bende nafaka istemesin dedim. Ki öyle bir insanı öldürmek kolay bir şey değil.
- +1 yıl
Bende diyom işte istesede boş çıkar 😀Vallahi öldürmek kolay mı zor mu bilemem haberlerde gördüklerime göre konuştum
- +1 yıl
Anladım
Allah, sizi alsın istiyorum boşa napıyosan yap zorla mı tutuyolar karaktersizlik yapmayın yahu
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAa ne haksizligi canim.. söyle ona bana iyi davranmana katlanamiyorum
40 YorumlaHem çok iyi diyorsun , hemde üzülüyorsun ne diyim ki seni iten ney
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılBence de doğru karar. Ya eşinden ya da diğerinden ayrılman gerek.
00 Yorumla Git kendini yok et bir niye evlendin kendini haramdan korumak için kendi aileni kurmak için
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılİşte sizin gibiler yüzünden evlilik istemiyorum Olursada kesinlikle evlilik sözleşmesi olmalı Lan çocuga yazık Harcadıgı zamana emeğe parasına yazık
00 Yorumla
+1 yılOlanı söyle başka bir sebep arama bu büyük haksızlık
00 Yorumla
+1 yılKalbimin götürdüğü yere git ama gideceğin kişide seni yarı yolda, bırakmazsın
00 YorumlaYeni kişiye Allah kolaylık versin onada gidncede başkasını seversin fjjd
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılEşiniz madem. cok iyi bir insan onu birakmayon bence. Aldatmaya devam edin gizli gizli buluşun ne olacak. Alt tarafı ileride o da size yapar inşallah olur biter.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 13,3b cevap paylaştı.
+1 yılhoslanti gelir geçer çok takma başka işlere odaklan unutur hani
00 Yorumla
+1 yılBencede onunla seks yapıyormuşum ikisnledemi kaç yaşındasınki
00 Yorumla
+1 yılHoşlandığına güvenerek evliliğini yılarsan yaya kalırsın.
00 Yorumla
+1 yılkendini onun yerine koy ne hissedeceğini anlarsın yakışık almaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBazen öyle hissediyorsun. Sonra zamanla alışkanlığa bırakıyor. Bu devirde hangi erkeğe güveneceksin. İti var kopuğu var. Elindekiyle idare et.
05 Yorumla- +1 yıl
Bu kadın güvenilir mi?
Cevap sahibi+1 yılHerkes hata yapar. Zamanla güvenilir olur.
- +1 yıl
Herkes hata yapar derken 🤔
- +1 yıl
Sen herkesi kendin sandın herhalde.
Cevap sahibi+1 yılGünümüz modernite dünyasında demek sen kusursuzsun. Öyle devam et.
Gizli Üye(25-29)+1 yılEşinden duyduğun eksiklik mi var peki eşini sevmiyor musun ya da ilgisiz mi sana karşı kötü mü davranıyor
00 Yorumla
+1 yılBoşan ondan sonra ne yapıyorsan yap lanet karı
123 Yorumla- +1 yıl
AIDS hastası urosbu deseydin keşke 😀👍
- +1 yıl
Duygularınıza tercüman mı oldum naptım + yağmuruna tutuluyorum 😃
- +1 yıl
Aynen öyle oldu sağol 😀👍👍
- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvliliğin mutlu değil ve çocuğun yoksa boşan öyle yaşa
00 Yorumla
+1 yıl😯🤯😱 Duygularına hakim Olamamak gerçekten çok karanlık yönler dogurabilir. Aydınlanman dilegi ile Dostum 🙏🏻
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. bir an önce bul o sebebi..
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılçok doğru bir karar boşan adamdan sonra da ne yapmak istiyorsan onu yap.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Son 1 senenin en cok ragbette olan konusu evlilerin birbirlerine yanasmasi
01 Yorumla
Soran+1 yılGönül ama sonuçta
- Devamını Gör (76)
Devamını Gör(121)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri