AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
86Cevap
Sebebiniz var ya zaten. 😏
Söyleyin onu, boşanın. Tabi yerse!
Istersen kocanın senden sogumasını saglayalım o senden ayrılmak istedigini soylesin madem sen söyleyemiyorsun.
Ne zaman evlendiniz? Açık açık söyle başkasını sevyor diye
En doğrusunu yaparsın arkadaşım düzgün bir şekilde konuşup yollarını i ayırın
Başka birinden hoşlanmak elinde oln birşeyi değil ama buluşmak artık aldatmaya girer karşıdaki kişi için evliliğini bitirmeye değer mi bunu dusun
Zemin mi hazirliyon başka kadınlara başka birisinden hoşlanmak nasıl elde olan birşey değil kafaya bak 😀😀
Evet
Boşanamıyorsan bu görüştüğün kişiden vazgeçmeye çalış, vazgeçemiyor musun?
Hayır
Hmm zor bir durum e anladığım kadarıyla ne eşinden ne ondan vazgeçeceksin böyle devam edeceksin öylemi
Bence de dürüst ol başkasından hoşlandım vs de boşanmak istiyorum de en güzeli
Hadi tam tersi olsa biraz olsun anlayacağım da çok iyi dediğin bir insana da bunu yapmazsın ya!!
Evlilik çok kutsal bi şeydir ve sen haketmiyorsun böylesine kutsal bir şeyi yazık çok yazık..
Aferin erkeklere yaşanılmaz en doğrusunu yapıyorsun devam et boynuzlamaya
İyide kadın yaşanmaz değin erkeklerin ikisini birden memnun ediyor 😅
Bende hoşlanıyorum en son gidip konusacagım herhalde
bazen insanın kafası çok karışabiliyor. umarım sonunda üzülmezsin
Nasıl başladı ilişkiniz?
Ben de evli bir bayanla birlikteyim.
Çok kötüsün
Öyleyim
gün yüzü görme kankam benim
Kes lan
yoo kötü kalpli olan sensin sen kes
kac yıllık ewlişiniz durumunuzu detaylıca anlatırsan esinle ona göre bir sebeb bulurum mantıklı
Dünya hassa kalpler için cehennem. Adamın suçu olmadan boşanıyor
Boşanacaksin ihanete hayır
Umarm bi trolldür bu soru.
Yok gercek bunlar. Biz anlatınca bunları kadın düşmanı ilan ediyorsunuz bizi. Gercek ler bu
abi başıma gelecek diye ödüm kopuyor.
Nasıl bi insansın ya yazık gerçekten acıyorum sana
Yediğin ekmek bile haram
Gelen gideni aratmasın aman ha 😂😂😂
bir sebep senin serefffisszligiinn
Haksızlık yaptığımı düşünüyorum dedim boşanıcam dedim iyi oku soruyu
Ne biçim insansın ya git kendini as
Boşanalım de eşin bence daha iyilerini hak ediyor
madem iyi insan neden boşanıyorsun ki
Bosanmalisin aldatmak olmamali
Şöyle kurtulArtık sevmediğini yapamadiginjŞöyle
akıl yaşta degil başta adlı ördek
Artık başkasına veriyorum de
farketmez ama boşana bilirsin
Böyle karaktersizlik görülmediii
Tipik KS durumları :))
Sonun başlangıcındasın işte. Boşan kurtul.
Aynı durumdayız ama benim boşanma niyetim yok
yazıklar olsun midem bulandı
Ayril daha fazla kendini kucultme
Cinsel ilişkiye giriyor musun?
İyiler her zaman kaybeder sözü doğru
Türk kadını ile asla evlenilmez bu devirde.
Elin yabancısı Suriyeli kadınlar bile daha edepli.
Türk kızları biraz bozuldu ama kadınları sadık
Yeni nesil için konuştum zaten ben yeni nesil kadınlar diyecektim tam ifade edemedim sinirden
Eski nesile can feda olsun ellerine kimse su dokemez onların
Evet bu topluma göre fark ediyor sanırım ben adanada yaşıyorum çevremde asla bunu yapıcak birisi yok komşumuz gelin aldı başka şehirden bir tek onda gördüm kadının aldattığını adamcagizin haberi bile yok her izin gününde dışarı çıkarırdı pandemiden önce
Bende Trabzondayım bizim burda böyle birşey yapmaya kalkışanın sonunu hayal bile edemiyom Böyle ahlakszlar olmasa ülke çok güzel olacak huzurlu kalacaktı hep
Eskiden sadece erkeklerin %98ı kadınların %2si sadakat taşımazdı şimdi ise erkeklerin %60ı kadınların %30u taşımıyor erkekler zamanla sadakatlesirken kadınlar sadakatsizlesiyor çok üzücü ben sevgilimi 1 kez hemcinsim ile aldattım ve o kadar zamandan sonra bile pişmanım yaptığıma
eski nesile can feda olsun diyorsunuz çünkü eski nesil ataerkil toplum kurbanı. siz peşinizde hizmetçi arıyorsunuz başka bir şey değil. soruyu soran kişiyi asla savunmuyorum onun yaptığı mide bulandırıcı bir şey ama böyle insanlar yüzünden bir cinsiyeti aşağılayamazsınız! ayrıca kadınları bastıramadığınız için size göre her şey namussuzluk her şey kötülük gün yüzü görmeyelim mi biz de insanız be abicim
Haklısın ama konu şu an sadakat?
sana demedim ablacım
abi genelleme yapmış türk kadını ile asla evlenilmez vs vs sen genelleme yapmamışsın farkındayım.
@BuseDesuu Kardeşim ben 28 29 yaşına geldim eski nesili emin ol az çok hatırlarım ne erkek ne kadın bugünkü manzarayı o zaman yaşatmıyordu tamam sorunlu erkekler kadınlar da vardı eşit şekilde konuşmak gerekirse ama bugünkü kadar aşırı derece yoktu tek tükdü
@Oluşturamam Kardeşim bu senin görüşün düşüncen kim böyle düşünceleri kafana soktuysa onların ailesi sorunludur eskiden hiçte öyle dediğin gibi hizmetçilik şu bu yoktu sevgi vardı değer veriyordu seven sevdiğine genelde.
@Oluşturamam Benim yaptığım genelleme de şu an ben gayet haklıyım çünkü hergun başka bir kötülük doğuyo insanlar yoldan kopmuş rakam kabarık gelde genelleme yapma
haklı değilsiniz beyefendi maalesef ki. önceden kadınlar sesini mi çıkartabiliyormuş birisi (kocası) şiddet uygulasa bir şey mi diyebiliyormuş? tanımadığı insanlarla zorla evlendiriliyorlarmış 16 20 yaşlarında daha sonrası da malum boşanmak istese o devirde dul kadınlara karşı bakış açılarının nasıl olduğu ortada kimse böyle bir şeye cesaret edemiyormuş ki elalem ne der düşüncesinden. bizim erkeklerimiz her zaman şiddete meyilliydi. şimdiki dönemde bahsettiğiniz bu insanlar eski dönemin çocukları eski dönemin eseri. psikolojiden de bildiğimiz gibi herkesin rol modeli ailesidir, ailesinde ne varsa onu görür. maalesef ki biz de sinir hastası olmuş psikolojisi bozulmuş insanların arasında yaşıyoruz bu Türk aile yapısı diye tanımladığınız şey yüzünden. eğer öyle olmasa bugün bu konuları konuşmazdık. bu kadar cinayt olmazdı, bu kadar sadakatsizlik olmazdı, bu kadar şiddet olmazdı. ailelerinde baskıyı gören insanlar emin olun kötü bi psikoloji içinde yaşadığı için düzgün karakterli insanlar olamaz.
Bu halti yemeden önce boşan sonra ne yaparsın yap
Karakter yoksunusun
çok fazla zaman kaybetmeyin..
Keşke gebersen
Kaç yıllık evlisiniz?
Direk. olani anlatsan bosanirsiniz merak. etme
Aferin cok iyi yapıyprsub
Eşine yazık boşan ne sen üzül ne de eşin
Sizin ve eşinizin yaşını sorabilir miyim?
Ben 24 eşim 28
Ya 24 yaşında ne diye evlendiniz madem eşinize sadık kalmayacaktiniz. bu yüzden çocuk yaşta evlenmek saçma. Bı gezin bı eğlenin 30una kadar bakın etrafiniza sonra ben hoşlandım eşiniz yapsa aynısını ne düşünüp ne hissederdiniz?
Böyle birine Kibar mı davranıyon birader sen 😀
@JAPANMOTORS ya sorma ya evleniyolar sonra başkasından hoşlandım. Eşi iyi s*kmiyor demekki ondan böyle yoksa böyle olmazdı. Aynısını eşi yapsa ne düşüncek acaba.
Kesinlikle kanka onun için böyle yoksa dışarıya gözü kaymazdı belliki içinde var aynısını eşi yapsa buraya gelip bütün erkekler srefsz diye soru açardı
Ben olacakları söylüyorum : çocuk bununla cinsel birliktelik için beraber fuckbody gibi. Bu eşinden ayrılıp çocukla evlenme hayali kurcak boşandıktan sonra çocuğa evlenelim dicek çocukta evlenmicek göt ggibi ortada kalıcak.
Aynen öyle 👍 kullan at taktiği yapacak adam uyanık 😀
Ayy ne kadar çekememezlik yapıyosunuz. Hiç te öyle olmayacak adam beni seviyo diyorum
Böyle diyordu diğer kşar hemcinslerin de 😀
Oo adam dediğiniz kardeşim kaç yaşında cinsel ilişki yaşıyor musunuz?
Sizi neden çekmeyeyim daha kimliğinizi açık açık göstermekten korkuyorsunuz..
Bir kısmı köprü altında kesildi çuvala konuldu bir kısmı tikildikten sonra terk edildi 😀
Seni aldatıyorum de
Boşanıcaksın, arkadaş
Ah bacım ah bacım...
Cok mu istiyosun
Evliyken yapma
Zor bişey
Elinin körünü yap
Boşanma sebebin ne
Olabilir normal sana bişey sormak istiyorum
Bir de soruyor musunuz?
Neden evlendinki madem başkasından hoslanacaktin
söyle geciktirme