5 yıllık bir ilişkim var ama başkasından hoşlanmaya başladım, yardım edin!

Arkadaşlar , yaklaşık 5 yıldır devam eden bir ilişkim var ve son ıkı ayda ilgisizliğiyle başlayan kavgamız zamanla değişti ve biz 25 gün boyunca birbirimizi hiç aramadık sormadık ben ondan uzaktayım bana geç mesaj attığında bide senle mi uğraşacam yorgunum dedi ve ben o an o kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşadım ki zaten uzaktayız arada hiç ilgi kalmadı ben elimden gelenı yapmaya çalışırken onun umrumda bile olmadı ve ben bu durumdan ötürü soğudum ondan benı sevmediğini hissettim ve görüşmedğimz süre içinde boşluğa düştüm ve 6 yıldır internetten tanıdığım bir arkadaşımla buluştum ve ondan çok fazla hoşlandım ne yapacağımı bilmiyorum 25 günün üstüne erkek arkadaşımla da konuştum ve o kadar pişman ve çaresizdi ki ona bişe hissetmediğimi söyleyemedim ona karşı saygım ve sevgim hala devam ediyo ama beni çok fazla üzdü ve toparlayamadım ona karşı olan duygularımı dile kolay 5 yıl sililp atamıyorum ama aklımda hep diğer çocuk var lütfen yardım edin :(( ayrıca erkek arkadaşımla ilerde beraber olmamız o kadar zor ki . gerek ailelerimiz gerek mesleklerimiz çok uyumsuzuz babamın onu istemeyeceğinden eminim lütfen yardım edin !
5 yıllık bir ilişkim var ama başkasından hoşlanmaya başladım, yardım edin!