Selam arkadaşlar 26 yaşındayım. Üniversitede sınıfımda bir kız var 3 yıldır aynı sınıfta olmamıza rağmen hiç dikkatimi çekmedi. İnstada da ekliydi ama hiç konuşmuyorduk. Kız arkadaşımla aşıırı eğlenceli ve mutlu bir ilişkim vardı. Beni her anlamda tatmin eden mutlu eden bir kız. Onu çok seviyorum kalbini karakterini evleneceğim kadın gözüyle baktım hep. Bir kez olsun sıkılmadım. Hayatım boyunca unutamayacağım bir kadın bana en zor zamanlarımda yardım etti elimden tuttu. Tek o vardı yanımda. Maddi manevi hiç eksikliğini hissetmedim. Bu kız ise hikayeme birgün cevap verdi ama kız arkadaşımı da biliyordu arkadaşça konuşmaya başladık zaten şifrem sevgilimde vardı kıskanıyordu ama çok karışmıyordu gördüğü için. Okul derslerle ilgili komik yazışmalar falan oluyordu. Sonra konuşma kişiselleşmeye normal arkadaşlığa dönmeye başladı. Bana aldığı montu giyip üzerinde çekip atmış falan kız arkadaşım bu duruma aşırı öfkelendi, böyle bir kez daha fotoğraf gönderdi sonra kavga ettik biz. Ben asla böyle bir şey olmayacağını olsa kızı engelleyeceğimi söyledim. En son tartışınca şifremi değiştirdim ve bir anda ilgi duymaya başladım konuşma garip bir hal almaya başladı, kız arkadaşıma hakettiği ilgiyi veremiyor ne olduğunu anlayamıyor çok üzülüyor daha fazla dayanamıyorum onu üzmekte istemiyorum ihanet ediyor gibi oluyor ama kurtulmak istediğim için onu kaybedersem daha çok bu hisse kapılırım diye korkuyorum. onu kaybetmek istemiyorum bu kız sevgilimi bile bile böyle konuşan bir kız aslında tiksinmem lazım, bununla ciddi bir şey de düşünmüyorum, bana uymuyor da bazen kıskanıyor gibi oluyorum onu bilmiyorum napıcam. hoşlanıyor gibi davranıp 2 gün yazmıyor yüzyüze hiçbir sorun yok gibi davranıyor ve tekrar konuşmaya başlıyor sonra yine konuşmayı bir anda kesiyor. Sürekli niye bunu yapıyor benimki hırs mı hoşlantı mı her neyse nasıl kurtulurum.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,9b cevap paylaştı. Gerçekten üzmek istemediğin birine bunu yapma. Yoksa daha çok üzülen sen olursun.
Kız arkadaşın seni o kadar seviyor ki sana hakkettiğin gibi davranmamış bile. Belli ki seni kaybetmekten korkuyor.
İlahi adalet var, bunu sakın unutma. Kırdığın yerden kırılırsın. Çünkü ilahi adalet er ya da geç tecelli ediyor.01 Yorumla
Soran+1 yılEvet gerçekten üzmek istemediğim için zaten elimden geleni yapıyorum. Sanırım da kurtulacağım ilişkime sahip çıkacağım. Doğru yorumlamışsınız, kız arkadaşım beni gerçekten çok seviyor. Hiç kimse tarafından öyle güzel sevilmedim. Ne olduğunu anlayamadığı için bira belki de bu boyutta bir şey düşünmedi bilemiyorum. Ayrılmakla karşı karşıya bırakıp veya sert bir şekilde davranmadı. Bilse ayrılır muhtemelen. Korkuyordur bende onu kaybetmekten korkuyorum onun korkusunu da hiç kullanmayı düşünmedim. İnşallah ilişkimi eskisine çevireceğim.
En İyi Cevaplar
+1 yılBence mevzu kız arkadaşının yeterli tepkiyi ortaya koymaması! Anlattıkların normalde bir kızın ayrılmak isteyeceği şeylerken kız arkadaşın sadece kavga edip devam etmiş seninle olmaya. Sende de onu kaybetme korkusu kalmamış o yüzden farklı heyecanlara kapı aralıyorsun.. Nasılsa kaybetmem duygusu var içten içe. Sen bunun farkında değilsin ama şuur altına bu şekilde yerleşmiş.
Şunu düşün şimdilik konuşuyorsun daha farklı bir adıma giderse bu iş bu sefer kız arkadaşın bu kadar anlayışlı davranamayacaktır (yani umuyorum öyle yapar) ve sen asıl sevdiğin insandan, aslında hoşuna gitmeyen ama değişik heyecan yaratan bir kız için ayrılmış olacaksın. Kazançlarını ve kaybedeceklerini kıyasla ve net bir karar verip net bir duruş sergile yoksa baya zararda olacaksın değmez bir durum için91 Yorumla
Soran+1 yılKız arkadaşım şu an bu içinde olduğum durumu bilmiyor ama bir gariplik olduğununda farkında eskisi gibi değil şu an aramız ama ona buny yapmakta istemiyorum dediğin gibi kurtulmak için uğraşacağım hesabımı kapatmayı düşünüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba...
Bu kadar güzel giden bir ilişkin varken nasıl olurda bir başkası ile konuşmaya ihtiyaç duyarsın. Seninle dalga geçiyor bir iyi bir kötü davranıp kafanı karıştırıyor..
5 yıl dile kolay bir emek var.
En çok pişman olacak yanlız kalacak kişi sensin iyi düşün bir kere karar ver.
Karşındaki insanı daha fazla üzme.
Sevgilin olduğunu bile bile senin bu şekilde yakınlaşan birinden ne bekliyorsun.00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 10,2b cevap paylaştı. bu senin hatan. dikkatini vermişsin karşı tarafa. madem ilişkin var karşı cinse mesafeli olmalısın. mesafeni koruyamazsan böyle olur. erkeğin gözü açtır.. çok çabuk dikkatini çekebilir diğer kadınlar. tüm dikkatin sadece sevgilinde olmalıdır..
günün sorusu.. yola birlikte çıktığın ve bu zamana dek birlikte yürüdüğün yarenini, yolda karşılaştığın 3 günlük biri için mi yarı yolda bırakacaksın? bu kadar mı ucuz? bunun cevabını ver kendine .00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
64
Cevap
28Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Açıkcası sevgiliniz açısından baktım bu duruma ve üzüldüm. Sonuçta onu çok güzel anlatıyorsunuz, ilişkiniz de anladığım kadarıyla rayından gitmiş ötel bir kelime çirkin söz yazmamışsınız. Ona rağmen sevgiliniz olduğunu bilen birinin size yakın davranmasına izin vererek bi yerde fire vermiş oldunuz. Empati yaptığınız zaman bunun ne kadar ağır ve acı olduğunu anlayacaksınız oysa. Ben kesinlikle o kişiyle iletişimde olmaz sevgilimle aramı düzeltmeye çalışırdım. Çok yazık yani.
İlerde pişman olursunuz ve düşünün ki o insanla beraber olsanız daima güven problemi yaşarsınız.50 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, aslında o kızdan hoşlanmıyorsunuz ama takıntı yapmışsınız yani bence işler daha da kötüye gitmeden ilişkinize sahip çıkın. Kız arkadaşınızdan özür dileyip barışın. Bunun anlık bir heves olduğunu ve bir anda saplanıp kaldığınızı ve ilk defa böyle bir şeyle karşılaştığınızı, bu yüzden de ne yapacağınızı bilemediğiniz yani afalladığınız için bu şekilde yaptığınızı belirtin. 5 yıllık ilişkinizi bu şekilde harcamamayın ve bir daha da böyle bir hata yapmayın. Kendinize söz verin öncelikle. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılSeninki hoşlantı değil sadece bir evet bunu genelde her insan yaşar arada bir asıl hedeften saparsın toparlamak senin elinde
20 Yorumla Benim sevgilim başka bir kızla konuşacak ben de sadece uyarmakla kalacağım ve fazla müdahale etmeyeceğim. Yeminle hem kızın hem de sevgilimin burnundan fitil fitil getirirdim. Ben öyle uyarma gereği bile duymazdım. İkisini de rezil edip ayrılırdım. Sevgilin artık seni ne kadar çok seviyorsa gözüne perde inmiş. Sana güvendiği de bariz belli oluyor. Bu kadar çok seven, gözü kapalı güvenen birine ihanet eden kişi net karaktersizdir. O kızı da hak etmiyordur. Bence daha fazla bu ilişkiyi devam ettirme senin layığın o ucuz kız.
Her şey bir yana insan biraz olsun empati yapma gereği duyar. Aynı durum benim başıma gelse nasıl hissederdim? Nasıl tepki verirdim diye düşünürdü. Hep seven taraf kaybediyor ve böyle kötü muameleye maruz kalıyor. İnsanları aşktan soğuttunuz. Kimseye güvenemez olduk.
Seninki ne sevgi ne de hırs. Sadece elindekiyle yetinemeyen, kıymet bilmeyen birisin. İlerleyen zamanlarda çok pişman olacaksın.10 Yorumla
+1 yılAklıma bi anda sadakatsizdeki volkan geldi.
"Asya seni çok seviyorum, ama derinede aşığım".
Güzel diziydi. Ne yapacağına gelirsek, Bence bu kız senin için bi anlık bi heves. Aklını almış belli ama 5 yıllık ilişkiyi
bırakmak? Sadece sıkılmış olabilirsin, duyguların karışmış olabilir. Belki ara vermelisiniz. Ama o kızın aklını karıştırmasına izin verme. Gerçekten de tiksinilicek bi kız çünkü dediğin gibi, Sevgilin olduğunu biliyor ama ona rağmen seninle görüşmeye devam ediyor. Hadi diyelim ki, 5 yıllık ilişkini bıraktın kızdan ayrıldın, O kizla cikmaya başladın. Sana ihanet etmeyeceği ne malum. O kızın yaptığı çok yanlış, sevgilini bildiği halde biraz gurur'u varsa seninle o şekilde konuşmayı kesmesi gerek. Bi heves uğruna bunca yıllık ilişkiyi çöpe atmamalisin. Tabi karar senin!12 Yorumla
Soran+1 yılBende zaten doğru kişi olamadığını düşünüyorum. Bu şekilde bizim aramıza fitne sokan birisinden hoşlanmamam gerekiyor soğutmak istiyorum kendimi. İlişkimi harcamak istemiyorum
- +1 yıl
O zaman pek bi çaba sarfetmene gerek yok, yüz vermemen yeterli.
+1 yılSakın yanlış bir şey yapma. Sen anın akışına kapılmışsın. Günün sonunda asıl sevdiğinin sevgilin olduğunu anlicaksın. Sana tavsiyem şu an için rahat olmasa da sevgilinin isteklerini yerine getir ve o kızla iletişimini kes. Kendine güvenmiyorsan sevgilin olmayan kızı kendinden soğutucak bir şeyler yap. Emin ol asıl değer vermen gereken kişi sevgilin. Diğer kızla bir şeyler yaşamaya karar verirsen üzülecek olan sen olucak, üstüne ilişkini de kaybetmiş olucaksın. O kızdan kurtul ve odağını sevgiline ver.
016 Yorumla
Soran+1 yılBunu şu an yapmaya çalışıyorum. İnstagramı tamamen kapatacağım tek oradan konuşuyoruz. Ama sınıfta yüz yüzeyiz sürekli geliyor selam veriyor o zaman nasıl kaçacam bilmiyorum. Aga burada yeniyim ondan görmedim kusura bakma
- +1 yıl
hmm. anladım. o zaman kızı kendinden soğutucaksın. bunu da ya canım canım davranıp yapıcaksın ya da kızın sınırlarını bulup onun üzerine giderek yapıcaksın. Genelde cinsellik oluyor bu sınır...
Soran+1 yılKız biraz rahat bir kız aynı anda 3 4 kişiyle flörtleşiyor falan
- +1 yıl
Yani reis o zaman kızdan senin tiksinmen gerekmez mi. Kızın oyununa geliyorsun şu an. Yapma. Ya da kızın rahatlığının sınırını bulmaya çalışıp ona göre davran
Soran+1 yılYa evet kardeş normalde tiksinmem gerekiyor, hatta soğumam lazım biye böyle oluyor bilmiyorum. Galiba eldet etme şeyi benimki. Kızla bariz flörtleşsek sanki geçecek gibi bu ama bunu yapmadan soğumak istiyorum
Soran+1 yılBakıyorum artık bir şeylere umarım vuraya atlattım diye yazabilirim
- +1 yıl
Ya bu kız tam olarak ne kadar rahat
Soran+1 yılYa ailesi falan hani rahat biraz 9 da falan gidiyor eve bazen. Başkalarıyla konuşuyor ama hiç ciddiyete girmiyor. Bir foto çekiyorsa 4 kişiye aynı anda falan atıyor. Vur kaç yapıyor işte mesela ilk başta çok hoşlanıyor gibi davrandı bana imalı şeyler falan yapıyor. Hikayeme kim var yanında işte bilmem ne, bir şarkı atıyor sözleri bildiğin aşk sözü. Sonra ortadan yok oluyor mesajıma görüldü atıyor bir iki gün sonea hiçbir şey yok gibi tekrar konuşmaya başlıyor
Soran+1 yılOkulda sürekli benden kaçıyor sürekli beni izliyor farkediyorum göz göze gelince de böyle naber falan yapıyor bakmıyormuş gibi
- +1 yıl
Aga bak Allah affetsin bende de öyle bir şeyler olmuştu. Kız sevgilim olduğunu bilmiyordu. Bende mesajlaşırken nasıl olsa bana bakmaz diye düşünüp mesajlaşıyordum. O yüzden hiç sevgili işlerine girmedim ve bi anda kendimi kızla flörtleşirken buldum. Sonra yapmam gerekenin kızı kendimden soğutup yoluma devam etmek olduğuna kanaat getirdim. Böyle kız yokken geleceği zamanı hesaplayıp saçma sapan şeyler yazdım. (afedersin nasıl * istediğimi falan vs. anlatan bir yazı yazdım ve gördüğünden emin olduğumda sildim (sınavda idi çıkışa doğru yazdım yazıyı intini açınca gördüğünü anlayıp sildim direkt) ve kız soğudu sonuç olarak.) Bunu içten gelerekte yazmadım. Sonuç olaraktan kızların genel sınırı cinsellik oluyor ve kesin sonuç veriyor. Ha şayet kız soğumuyorsa o zaman sen kendini soğutucaksın. Bir şeyler yapman lazım çünkü bu kız senin için doğru olan kız değil. bunun için güzel ilişkini yakma
Soran+1 yılYaptığın şeyi tam anlamadım instagramdan yazıp mesajı geri mi çektin okuyunca yani. Peki unutabildin mi kız arkadaşınla mutlu musun şimdi. İşin komik yanı bu kız çirkin yani ortalamanın üstüdür ama bana çirkin geliyor hala gözüme çok güzel geliyor kız arkadaşımı beğeniyorum. Hatta hiçbir kız onun tırnağı olamaz ama bu kalp çok saçma bir şey insanı farketmeden ne duruma sokuyor. Okulda gelip omuzumq falan dokunuyordu, böyle ben otururken arkamda duruyor dikiliyor falan etkileniyordum saçma bir şekilde.
- +1 yıl
Whatsapptan yazıyordum ve bu yüzden mesajlar iletilince görebiliyordum. Ama sen dediğim taktiği instada da yapabilirsin. Evet mutluyum sevgilimle. İyiki de böyle yapmışım diyorum. Çünkü zor zamanlarım olduğunda gene o benim yanımda olucak, 2 gün sonra cevap veren kız değil. Kız güzel veya değil bu çok önemli bir şey değil. Kızın davranışları senin ilgini çeken şey. Sevgilinle daha çok vakit geçirmeye çalış. Eğer dediğim taktiğe benzer bir şey yapamicaksan da engelle kızı ve şifreni geri sevgiline ver. Emin ol bu sen ve ilişkin için en iyisi olur
Soran+1 yılTeşekkür ederim tavsiyelerin için çok doğru aslında mantıklı olan bunu yapar. İşte içimdeki duygudan korkuyorum sevgilimle devam edince bu duygudan kurtulamazsam diye. Keşke aynı sınıfta olmasaydık belki o zaman daha kolay olurdu. Ya da sevgilim yakınımda olsaydı. Onunla bu süreçte bir kez yüz yüze görüştüm her şeyi unuttum hatta geçti sandım bu his zaman yanında çok hızlı geçti her zamanki gibi. O gidince okula başlayınca yine olmaya başladı çok kötü oldum geçtiğini düşünmüştüm.
- +1 yıl
Ne demek. eğer imkanın varsa fırsatın olduğu an sevgilinle vakit geçirmeye çalış ve bu illa yüzyüze olmak zorunda değil birlikte discorddan vs. konuşarak film izleyebilirsiniz görüntülü konuşabilirsiniz. Bunları yaptığında hem sen daha iyi hissediceksin hemde sevgilin daha da mutlu olucak
Soran+1 yılTamam reis deneyeceğim zaten onunla konuşmaktan mutlu oluyorum her gece uyurken onu arıyorum yıllardır bundan çok hoşlanıyorum ama daha fazla vakit geçirmeyi deneyeceğim
- +1 yıl
:)
- Aşk İlişkileri konusunda 370 cevap paylaştı.
+1 yılBirlikte oldugun kisiye sadece minnet duyuyorsun. Ona karşı besledigin sevgi de bundan. Ona aşık değilsin aşk zaten zamanla bitebilen bir sey ama onu yeterince sevememissin belli ki ve 10 yilda gecse 50 yil da gecse karsina baska biri çıktığında etkilenme ihtimalin cok yüksek. Hoslandigin kizdan sana hayır gelmicektir çünkü birlikte oldugun kişinin hakkina girdin. O bilmese de evren ve Allah biliyor. Ona sadik kalamayacagini anladigina gore baska kiz için değil ilerde daha kotuleri yasanmasin diye veya daha iyileri yasansin diye ayrilman gerektigini dusunuyorum. Bu gerçek bi iliski degil çünkü.. diğer kız da senin bi sınavın olarak gelmis, kendi iliskinin ne durumda oldugunu gör diye.
01 Yorumla- +1 yıl
Analize bittim.
+1 yılArkadaşım seni Öncelikle tebrik ediyorum böyle harika bir Troll soru sorduğun için yani 5 yıllık ilişkim var ve başkasından hoşlanıyorsun Bu gerçekten büyük bir meziyet olsa gerek yani Meziyet derken yanlış anlama bunu sana hitaben söylemiyorum böyle bir Troll soru üretip en üstte çıktığın için kanki ☺☺☺☺☺☺☺
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSana mont alıyor, bunu kabul ediyorsun?
Sevgilin olduğunu bile bile yazıyor kabul ediyorsun?
Konuşmayı DEVAM ettiriyorsun?
Senin her anında yanında olan seven, sayan herşeyiyle tüm isteklerine karşılık veren kızı hiç tanımadığın birine karşı kışkırtıyorsun?
Kız hiç birşeyin değilken bir yazıyor bir yazmıyor triplere girmiş, ne hali varsa görsün beni ilgilendirmiyor demek yerine kafaya takmışsın ve aynı tribi sevgilin de yapmasına rağmen umrunda değil?
Farklı bir karşı cins iki ilgi gösterdi diye hoşlandığını kıskandığını aşık olduğunu falan sanıyorsun?
Sevgilinin yerine ben kahroldum gerçekten, hani daha ne yapabilir kız bilmiyorum. Umarım senin gibilere denk gelmem. Kadir kıymet bilmek zor zanaat.04 Yorumla
Soran+1 yılBana mont falan almadı kendisi yeni mont almış üzerine giyip bana atmış saçma sapan işte anlamsız garip iletişimi vardı.
Cevap sahibi+1 yılNokta virgül olmayınca yanlış anlamışım. Senin de garip ve anlamsız bir iletişimin olmuş.
Cevap sahibi+1 yılNe gerek vardı bu kadar konuşmaya etmeye bilmiyorum. Size yapılsa gururunuza yediremezsiniz
Soran+1 yılHiç bugüne kadar başkasını aklımdan dahi geçirmedim gözümün ucuyla bakmadım o yüzden kendimden emindim ondan dolyı aynı sınıf arkadaşıyız diye yazdığı için cevap vermiştim
Kız, sevgilimi bile bile konuşan bir kız diyorsun da aga sen de az değilsin. Hem başta arkadaşça konuşuyorduk diyorsun hem de sen isteseydin konuşmazdın, ayrıca senin sevgilin var değil mi, bu bilinçle hareket etmen lazımdı. Yani garip bir olay. Belki de yeterince sevemiyorsun artık kız arkadaşını sadece alışkanlık olmuştur hayatında olması. Başka bir kız olunca da ilgini çekti.
22 Yorumla
Soran+1 yılİlk başlarda normaldi sonra bana yolda avm de foto falan atmaya başladı sonea kız arkadaşım haliyle rahatsoz oldu ondan sonrası geldi işte
Sen erkeklerin en güzel örneğisin kardeşim. Boşuna dememişler " sevilen kız güzelleşir, sevilen erkekler nankörleşir" diye. Cidden allah hepinizin be.. versin. Nankörsünüz, hiçbir şey haketmiyorsunuz. Sevsen başkasından hoşlanamazsın bile gelmiş buraya OMO sovgolomo sovoyorom diyorsun. Sen sevmek nedir önce onu öğren. Sevgiyi aşkı oyuncak ettiniz iyice. Sizin gibiler mümkünse kimseyi sevmesin.
311 Yorumla- +1 yıl
Her erkeği böyle gibi gösterme. Biz diyor muyuz bütün kızlar kezban diye
- +1 yıl
@Makinecamee öte de kudur hadeee
- +1 yıl
Yaptığın yorumla kimin kudurduğunu anlıyor insanlar 😂
Soran+1 yılBen eğer sevmeseydim sevgilimi bir anda terkeder ve bu kıza giderdim ama bu kalp mk söz geçebilen ya da kontrol edebildiğin bir şey değil bir an da oldu bende kendimi böyle bir duruma düşeceğini hiç düşünmezdim ama oldu ve kurtulmaya çalışıyorum diyorum. Gidip kıza nasıl elde ederim demedim.
- +1 yıl
Bizim toplum hemen gaza geliyor maşallah işte bir toplumu kışkırtmak bu kadar kolay ya sakin olsana bu bi trol soru belli değil mi Hemen gaza geliyoruz ya 😀😀😀
- +1 yıl
Tamam da boş ver gül geç 😀😀 burdaki aorularin çoğu kışkırtıcı zaten tahriklere gelmeyin
- +1 yıl
Bisey değil arkadaş tavsiyesi buradaki soruların hepsini değil ama bi kısmını ciddiye alma tavsiye ederim 😀😀
+1 yılKziin sanaa ilgi göstermemesi sende daha da istek uyandirmis o kişiye karşı. Merak tanımak filan. Sevgilin ile de uzun bir sure geçmiş. Ve farklı şeyler aradığın kesin. Düşüncelerin değişmiş. Belki olmam istediğin kişi bu değilsindir. Bilmiyorum. Cook uzun yazmışsın.😅😅😅
26 Yorumla
Soran+1 yılKız arkadaşımı hala seviyorum çok iyi bir insan. İlgisi sevgisi çok güzel, onunla vakit geçirmekte çok güzel sadece dediğin gibi hırs gibi bir şey oluştu sanırım. Bu kız bana ilgi de gösteriyor ama kaçıyor da o yüzden galiba taktım.
- +1 yıl
İste bu sende. merak uyandırdı. O sebep tanımak istiyorsun. Sevgilini de sevmiyorsun. Sadece hep yanında olduğu için minnnet duyuyorsun
Soran+1 yılSevgilimi kaybetmekten korkuyorum sevmesem korkmam. Bu aslında çok tamam hoş bir durum değil ama isteyerek bu duruma düşmedim. Birisitle konuşayım da işte takılayom gibi değil. Bir anda oldu
- +1 yıl
Ya bak şimdi kendin düşün. Hangisni daha çok düşünüyorsun.. ve aklında merak uyandırıyor. Diğeri her anında olduğu için hayranlık bir nevi minnet
Duygularını tart. Eksi artı olayi. Seviyorsun ama aşk olarak değil. En yakin arkadaş ya da seni o kadar düşünen biri olmadığı için senin için özel olarak görüyorsun
Soran+1 yılKız arkadaşım için hayatımda her zaman olsun olmasın onun için canımı veririm benim için öyle kıymetli. Bende yeri asla dolmayacak birisi. Benim içib öyle şeyler yaptı ki bunları ne yapsam ödeyemem. Minnette değil ondna başkasını bugüne kadar hiç görmedim hatta dalga geçerdim büyü mü yaptın diye gülerdik. Bir anda oldu işte atlatcam inşallah
- +1 yıl
Amaa anlattıklarına göre yeni arayışlar içine girmissin. Sadece kız arkadaşına minnet gözü ile bakiyor gibisin. Aslında o kızı tam tanisan. Boşa çaba olduğunu anlayacaksın. Çünkü sürekli ortadan kaybolan tip dedi. Seni istemiyor ya da yedek olarak gibi düşünüyor da olabilir..
+1 yılErkekler bir kerede şaşırtın be.. nasılda şifreni değiştirdikten sonra ilgi duymaya başlamışsın ama 😊 en başından duyardın zaten de sevgilinin sizin mesajlaşmanızı okuyor olduğunu bilmek seni içten içe durdurmuş sadece. Süslü, betimleme dolu cümlelerle burada mağduru oynayamazsın. Ama bence tek hatalı kişi var o da sevgilin. Tepkisini zamanında ortaya koyup sana kapıyı göstermesi lazımdı. Bi kere yaptıysan yine yaparsın bunun geri dönüşü yok, umarım zamanında uyanır da senden kurtulur.
30 Yorumla
+1 yılYolunda giden güzelim bi ilişkiyi ne olduğu belirsiz bir heyecan uğruna harcıyorsun. O kızdan ayrılsan iki ay üç ay yıkılır sonra yaza kadar her şeyi unutur yoluna bakar. İyileşir. Ama sen bu devirde seven sadık kalan dürüst bir kız bulamazsın bir daha. Yuva yıkan bir yılandan asla eş olmaz sana.
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet o kız bile bile garip bir şekilde iletişim kurdu benimle kız arkadaşım haklıydı aslında ama o an ben bana güvenmemesine tepki vermiştim sonra bir anda bie şey oldu bilmiyorum açıklanacak bir durum değil
- +1 yıl
Biraz aklın varsa o kızı engeller bi daha asla muhatap olmaz sevgiline de durumu sezdirmezsin. Bu devirde beş yıllık ilişki mi kaldı herkes iki günlük flört istiyor, harcama yazık etme.
Bence kız arkadaşın umarım seninle ilişkisini sonlandırır senin ki o kızla sadece bir heves ama sevgilin seni bıraktığında mahvolacaksın yapayalnız kalacaksın o kız amacına ulaşacak. Sen ise kız arkadaşını tekrar isteyeceksin ama inşallah seni bıraktığı gibi kalır ve sana dönmez
20 Yorumla
+1 yılUzun süreli ilişkiler bir yerden sonra alışkanlığa dönüyor. İlk baştaki o hoşlantı kayboluyor, elde sadece kalan şey birbirinize duyduğunuz saygı ve kaldıysa sevgi oluyor.
Eğer başkasından hoşlanmaya başladıysan ilişkini bitir. Sevgiline haksızlık yapıyorsun, sadakatsizlik senin yaptığın. Bir kadınla bir erkek asla iki arkadaş olarak kalamaz. Arkadaşım dediğin karşı cinsten insanlar elbette olur ama o samimiyet çizgisini iyi ayarlamalısın.01 Yorumla
Soran+1 yılOnu seviyorum hala alışkanlık olduğunu düşünmüyorum ama yaptığım içine düştüğüm durum berbat haklısın yanlış. İnşallah geçici saçma bir durumdur kız arkadaşımı kaybetmek istemem
Gizli Üye(25-29)+1 yılİşte erkekler böyle güzel kardeşim yapıp yapıp bide kızlar öyle böyle derler sevgilin var ne diye hikayene yanıt veren kıza cevap veriyorsun üstelik sevgilinde hesabına giriyor bile bile yapıyorsun bunu ama sevgilinde de suç var ben olsam seni rezil ederim gelene geçene kardeşim çıktı derim direkt tekmeyi basarım o kızda da suç güzelce bi rezil edecek seni
214 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılKardeşim yazan yerler G A V A T
Cevap sahibi+1 yılYani sen
- +1 yıl
Ya gaza gelmeyin hemen soru gerçek değil 😀😀😀
Cevap sahibi+1 yılGerçek olsa da olmasa da cevap geçerli😂
Cevap sahibi+1 yılErkeklerin böyle olduğuda doğru yani
Cevap sahibi+1 yılSevgiyi hak etmiyorlar
- +1 yıl
Ya tamam böyle olaylar varda kanka burdaki soruları dikkate almamani öneririm 😀😀😀😀
- +1 yıl
Ya haklısın da bu süper soru seçilmesini için uydurulmuş bir kurgu sakin
Soran+1 yılgerçek neden başka bir amaç güdeyim ki böyle bir platformda ilk kez kullanıyorum
Cevap sahibi+1 yılLan git şurdan
Cevap sahibi+1 yılUyuz oldum sana zaten
Cevap sahibi+1 yılKaraktersizsin
- +1 yıl
Gizli beyefendicim kasmayın lütfen tavsiye ederim 😀😀
- +1 yıl
Tamam arkadaşlar sakin bak soruyu soran kişi böyle yazarak okları üzerine topladığın belli ben bu platformda eski üyeyim nelerini gördüm böyle şeyler sorma nefret kazanırsın zaten sordugun sorunun cevabı belli değil mi bunu sende biliyorsun bile bile nefret toplamak hoşuna gidiyorsa buyur primini yap 😊😊😊
+1 yılBence 5 yıllık ilişkiden biraz sıkılmışsın yeni heyecanlar aramışsın kendine ama sevgilinden ayrılıp o kızla sevgili olsan bile emin ol mutlu olmazsın başlarda sadece değişiklik hoşuna gidecek bir süre sonra eski sevgilindeki şeyleri o kızda aramaya başlıcaksın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. 5 yıl az değil, mutluluk da sıradanlaşır. Yeni heyecan arar insan, o kız bir adrenalin şu an, etkisi geçer ama dikkat et hasar bırakmasın. Sevgilinden ayrılıp bu kızla beraber olduğunu hayal et ve sevgilinin de başka bir erkekle olduğunu. Ne hissedeceksin? Doğru! Çok kıskanırsın ve yanındaki değersizleşir. Geçici duyguları kalıcı duygulara değişmeyin!
00 Yorumla
+1 yılKız sevgilin olduğunu biliyor ve buna rağmen seninle samimi. Ne malum seni oyuna getirip sevgilinle aranı bozma niyetinde olmadığı? Kendin söyledin, hiç eksiklik çekmedim, sevgilim her zaman yanımda oldu diye. Yanlış yaptın kardeşim, seni gerçekten seven bir insanı 3 gün tanıdığın birine tercih etmekle hayatının en büyük yanlışını yaptın. Dua et seni affetsin, gerçi affetse artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz. Geçmiş olsun.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin olayına benzer bir durum yaşadım. Çok iyi gitmese de 6-7 yıllık bir ilişkim vardı, sonrasında kendimi sınıf arkadaşıma çok kaptırmışım. 3 yıl geçti, hala kendime bir cevap bulmuş değilim. Şu an huzursuz bir şekilde hayatıma bir cevap aramaktayım. Keşke böyle duygulara kapılmasaydık...
Bana kalırsa sen bir dur, köşeye çekil. Kendine biraz zaman ver. Mümkün olabildiğince uzaklaş, her ne kadar 5 yıllık sevgilini sevdiğini söylesek de düşünsek de bazen inatlarımız, hırslarımız sevgimizin önüne geçebiliyor yanlış kıvılcımlara yol açabiliyor.131 Yorumla
Soran+1 yılErkek arkadaşından ayrıldın mı yani yoksa o hisse sırtını dönüp. İlişkine devam mı ediyorsun hala
Cevap sahibi+1 yılAyrıldım evet. Ama hayatıma devam edemedim, o en yakın arkadaşımla da olamadım. Hiçbir şeyi beceremeden elimize yüzümüze bulaştırdık işte
Cevap sahibi+1 yılİnsanların cahil cüheyla yorumlarına kulak asma. Böyle bir kafa karışıklığı yaşaman seni kötü biri yapmaz, bundan sonra atacağın adımlar için ilk olarak bence biraz durmalısın. Her şeyden kop ve her şeyi uzaktan izle, analiz et, sakince düşünmeye çalış. Vicdan azabı da çekme
Soran+1 yılO erkek arkadaşını özlüyor musun mesela pişmanlık duydun mu sonradan. Ben seviyorum kız arkadaşımı aslında bu durumdan kurtulmak istiyorum ne yapabilirim bilmiyorum. Teşekkür ederim tavsiyeniz için
Soran+1 yılŞunu merak ediyorum o hoşlandığınız kişiyle konuşmaya başlayınca onda eski uzun ilişkiniz olan erkek arkadaşınızın davranışlarını falan aradınız mı hiç.
Cevap sahibi+1 yılDavranışlarını aramayı bırak, adıyla bile seslendiğim olmuştu. Üzücü bir durum...
Soran+1 yılBen şu an bile seviyorsam ayrılınca demekki kesin ararım. Peki ne kadar zaman sonra özlediğini farkettin. Bu sadece bir hevesmiş demi elde ettiğinde mi farkettin.
Soran+1 yılSeni eklesem özelden sorsam bir kaç şey olur mu bu konu da olur mu?
Cevap sahibi+1 yılValla ben de bu uygulamaya yeni kayıt oldum. Size de sorun olmazsa nasıl ekleniyorsa artık beni ekleyin, konuşalım. İyi akşamlar dilerim.
Soran+1 yılEkledim sizin de eklemeniz gerekiyor galiba kardeşim bende yeniyim benim profilime gir ekleye bas
Cevap sahibi+1 yılKardeş mesaj atabilmek için xper2 seviyesinde olman gerekiyor diyor o ne ola ki :D
Soran+1 yılBilmiyorum galiba burada biraz zaman geçirmiş olanlar için herhalde 😀 neyse buradan benim derdime çare oluver. Bana o sürecini anlatır mısın aklından çıkaramadın mı sürekli onu düşünüp onunla ilgili şeylere mi odaklandın sonra aşık oldığunu falan zannettin gittin ayrılıp onunla konuştun ne zaman dank etti. Eski sevgilini ne zaman özlemeye başladın pişman oldun.
Cevap sahibi+1 yılTamam başlıyorum o zaman yazmaya
Soran+1 yılBEKLİYORUM
Cevap sahibi+1 yılLise çağlarından üniversite sona kadar süren çalkantılı bir ilişkim vardı. Kendisiyle farklı şehirlerdeyiz fakat bu benim için hiçbir zaman sorun olmadı fakat bu geçen yıllar içerisinde birbirimize bazı hatalar yaptık, saygısızdık biraz ısrarcıydık baskıcıydık.. Sonlara doğru artık iyice kayış kopmaya başladı ben üzerine gittikçe o kaçmaya bir şeyler saklamaya başladı. Böyle bla bla giderken okulda da aynı zamanda çok yakın bir arkadaşım vardı adına Ahmet diyeyim, kendisi çok babacandır dinlemeyi iyi bilir, yargılamaz, güzel bir kalbi var.. Hal böyle olunca biz o aylarda daha fazla görüşmeye başladık okulda, kaliteli de zaman geçiriyorduk aslına bakarsan seviyemiz de vardı birbirimize karşı. Bu aralar ben iyice öteki tarafı unuttum tabi, hoşlandığımın da farkına varamadım bana kalsa hala arkadaşız ama fazlasıyla onunla olmak istiyordum. Konuşmaya ihtiyacı oluyor insanın, karşında da seni tüm samimiyetiyle dinleyen seni anlamaya çalışan bir adam olunca işler farklı oluyor. Her şey güzel ve standardında giderken bir akşam Ahmetle öpüştük, diğer taraf da beni çoktan bırakmış tabi. Arada yazıyor iki üç günde bir haftada bir... Yıllar olmuş insan bi tuhaf oluyor
Cevap sahibi+1 yıltabi. Neyse ertesi gün bu benim eskisi geldi okula barışmak için zamanlamana sıçayım dedim. İlk başlarda çok kızgındım birbirimizi fazla yıpratmıştık ama içten içe de hep onu sevdim. Onu hayatımdan atıp, atmaya çalışıp Ahmetle birlikte olmayı denedim ama 1 ay sürdü. Sonrasında hem onun hayatını, hem kendi hayatımı, hem ahmeti mahfetmiş bulunmaktayım. Defalarca kendi içimde denememe rağmen onu hiçbir zaman (3 sene oluyor ayrılalı) unutamadım. Ama onu geri dönmek de istemedim, yani hem istemek hem de istememek bu olsa gerek. Özlersin, o yeni kız arkadaşında eski sevgilini ararsın arayacaksın da. Çünkü ben de aynı şeyleri yaşadım. Daha öncesinde (uzun olanla ayrılmadan önce) yine bu arkadaşla ilk tanışmamda ondan hoşlanır gibi olmuştum. İnsan doğası bu, hoşlanabilirsin tamam. Önlemini almak için de dosdoğru sevgilime gitmiştim ve ona daha sıkı sarılmaya çalıştım. 5 senelik ilişkini kaybetmek istemiyorsan bana kalırsa yoğunluğunu o tarafa ver, onunla fazlasıyla vakit geçir. Ona ağırlık ver, onunla birlikte ol. Diğer taraf için de ekstra bir çabaya girme psikolojik olarak kendini kötü hissetmemeye çalış. Herkes her zaman mağdur olan tarafı oynamayı seçer fakat bazen de bizler mağdur eden tarafızdır. Malesefkii...
Cevap sahibi+1 yıl3 sene geçti. ahmetle bir aylık birlikteliğimiz oldu, fakat her zaman geçmişte yaşadım. Çünkü uzun yıllardan sonra öyle bodozlama bir ilişkiye dalmak, birinden hoşlanmak gerçekten insanı psikolokij olarak yoran bir eylem. Eğer senin kızı bırakıp bu yenisiyle birlikte olursan ilişkiniz uzun sürmeyebilir. Yeni kızın herhangi bir noksanlığı olduğundan değil, 5 yılı kafanda bitirememiş olmandan dolayı. Pişmanlık ne zaman başlıyor diyorsan, onun okula gelip benim onu reddettiğim ilk andan başlamıştı fakat inat ettim ve doğru olan insanın o olmadığını düşündüm, Düşüncelerimde yanılmadım fakat hayatımı da bitirmiş bulunmaktayım. Karşımızdaki insanlar her ne kadar kötü olurlarsa olsunlar senin onları kırman ayrı bir olay. Mağdur değiliz malefeski mağdur edeniz. Hem eski sevgilim çok dağıldı, hem o en yakın arkadaşım dediğim adam çok dağıldı ( kendisi de 3 ay önce tamamen kopardı ilişkilerini benimle) Sen bi düşün bakalım, bu kafa karışıklıkları oluyor olacak belki beş sene sonra tekrardan böyle bir yanılgıya düşeceksin. Harbiden essahtan seviyor musun sen bu 5yıllık sevgilini, yanında görmek istediğin her zaman o mu...
Soran+1 yılHep evleneceğim kız olarak hayal ettim hatta bu zamana kadar en ugak bir imkanımız olsaydı hemen evlenecektik. Onsuz hiçbir şey yapamaz hale gelmiştim. Hayatımın bu noktasına geldiysem neredeyse onun desteğiyle oldu tam olarak evlenilecek bir kız. Hani böyle malda mülkte gözü olmayan, sade bir nikahla düğün yapabilecek büyük şaşalı şeylerde gözü olmayan. En ufak bir çöple çok mutlu olan gözlerinin içi gülen birisi. Böyle bir kızla herkes evlenmek ister bende öyle en çok şunun cevabını çok iyi verebiliyorum. Çocuklarım olsa annesi kesnlikle onun olmasını isterim. Şu an hala seviyorum ama o duygudan da kurtulamadım. Hiçbir mantığı olmayan bir duygu birgün pişman olacağım eğer ayrılırsam eminim. Bu yüzden çok fena kafam patlayacal sanki
Cevap sahibi+1 yılDaha öncesinde bir duygu karmaşası yaşadığımda, direk biletimi alıp yanına gitmiştim. Birlikte bir hafta kadar bir zaman geçirdik ve birkaç güne kafamı iyice ona odakladım. Onu sevdiğimin farkına vardım. Diğer taraf hiçbir zaman tam olarak bitmedi ama arkadaş kalacak seviyede aramızdaki ilişkiyi tutmaya çalışmıştım. Ama fazlasıyla vakit geçirirsen bazen kendine engel olamayabilirsin. yok mu böyle sevgilinle senin birlikte birkaç gün bir şeyler yapabilme şansınız
Soran+1 yılBu olay başladığında ben de çok uzaklaştım kız arkadaşımdan sonra görüşmek istedim kabul etti sonra da ben korkmaya başladım ya görüşünce ona bir şey hissetmezsem diye görüşmekten kaçtım. Neyse bu görüşmenin kaçacak bir yanı kalmadı artık o yanıma geliyordu, hatta o yanıma gelirken sanki bu son görüşmemiz olacak gibi düşündüm. Geldi ve onu ilk gördüğümde içim tekrar ısındı yavaş yavaş vakit geçirmeye başladıkça ona hislerimi yeniden hissetmeye başladım. Bir hafta kadar beraber zaman geçirdik ona tekrar aşık olduğumu farkettim bu sefer de bu durumun okula gidince edip etmemesinden korkmaya başladım. İçimde kız arkadaşımla vakit geçirdikçe o duygunun geçici olduğuna emin olmaya başladım artık kurtulmuş gibiydim. En son ayrılırken çok emindim kendimden tek bir adım kalmıştı okula gittiğimde bu duygunun gerçekten bitip bitmediğini kontrol etmekti. Kız arkadaşım gitti ben okula gittim gördüğümde ufaktan tekrar etmeye başladığıno hissettim sonra korktukça daha çoğaldı sanki şimdi yine eskisi gibi oldum. Kız arkadaşım yanımda olsa bunun asla olmayacağını düşünüyorum onunla birlikteyken her şeyi aşıyorum. Kokusu eğlencesi sohbeti ama uzaktayken kontrolümü kaybediyorum. Bizim neredeyse hep uzak ilişki sayılırdı ama ilk kez bu kadar uzak kaldık ve hiç sorun olmamıştı. Mesafeyi hiç dert etmedim aslında.
Cevap sahibi+1 yılBiz de farklı şehirlerdeydik. Görüşebilmemiz için 5 saatlik bir yolu aşmamız gerekiyordu, onun yanına gidince kafamı sıfırlıyordum. Döndüğümde bu etki uzun süre devam ediyordu. Fakat sizinle benim aramdaki fark sanırım sizin ilişkinizin güzel, benimkininse biraz sorunlu oluşu. Beynimiz bize bazen oyunlar oynuyor, hissetmediklerimizi hissediyor gibi bir hisse kapılıyoruz. Belki de en büyük sorun yeni olana bir şeyler hissetme korkusudur. Ama unutmaki, sen bir insansın, bu gayet doğal, her ne kadar can sıkıcı bir durum olsa da,
Soran+1 yılBizim de 5 6 saatlik bir mesafe var. Belki de öyle bilmiyorum bizim ilişkimiz çok güzeldi. Belki de böyle bir şey yaşamaktan korktuğum için bu korku beni bilmediğim bir şeye itiyordur. Yalancı bir histir inşallah
Cevap sahibi+1 yılKorktuğun şeyler başına gelir. Öncesinde her şeyde gayet net cevap verebilen bir insandım ama artık bakıyorumki neye hayır dediysem bir bir yaşıyorum. İstemeden de olsa yadırgamamak, sakinliğini koruman gerek... Yoksa pat diye tuhaf bir durumun ortasında buluyorsun kendini. Sakin kal, ikinci kızdan uzak kal, biraz düşün, ihtimalleri değerlendir... Yeni kızla kaç ay dayanabilirsin
Soran+1 yılEvet korkuyorum ama aşacağım bu durumu dediğin gibi şu an karar verdim bana çok yardımcı oldun çok teşekkür ederiö. Ben ikisinden de uzaklaşıp biraz yalnız kalıp sağlıklı bir karar vermem gerekiyor. Benim kafa yapıma düşüncelerime çok ters birisi aslında sorgulayacağım hepsini.
Cevap sahibi+1 yılBelki de sana bu kadar ters olduğu için dikkatini çekmiştir.
Soran+1 yılSanırım öyle bu sağlıklı bir şey mi sence?
Cevap sahibi+1 yılSağlıklı mı değilmi bilmem ama sen bir numaradan ayrılsan bile iki numarayla direk birlikte olman sana uzun yıllar boyunca sağlıksız seneler yaşatabilir. Sen şu anda mevcut beş yıllık ilişkini bitirsen bile o kıza hazır değilsin kardeşim, vicdan azabı çokça çekersin. Kesinlikle biraz beklemen gerekir.
Cevap sahibi+1 yılŞimdi üç sene öncesine dönsem, evet ilişkimi son bir kez yeniden gözden geçiririm. Tüm kötü şeylere rağmen, son bir şans verirdim bize. Fakat sonrasında hemen bitse de direk Ahmetle birlikte olmazdım, sonrasında bir şansımız olmayacağını bilsem bile birlikte olmazdım. Sonuçta karşımızdakini de harcamış oluyoruz, keşke dönseydim o güne ve bu iş başlamasaydı.
Soran+1 yılDediklerini o kadar iyi anladım ki sanki bana şimdiden önümdeki zaman tutulmuş bir fener gibi oldu. Az çok bazı şeyler bellidir sanırım bunu görmemi aağladın. Çok teşekkür ederim hikayeni benimle paylaştığın ve bana yardımcı olduğun için.
Cevap sahibi+1 yılBen yandım sen yanma :D
Soran+1 yılUmarımmm😬
Gizli Üye(25-29)+1 yılKardeşim 5 yıllık ilişkini sana uymayan biri için bitiricekmisin eğer nefsine uyupta böyle bir şey yaptığını düşün bataklığa düşersin çok öngörülebilir bir şey kız arkadaşının oldugunu bile bile seni ayartmaya çalışan biri için 5 yıldır maddi ve manevi destek olan bir kız için bitirmene değer mi yapacağın şey kızın yapmaya çalıştığı şeyin farkında olman ve konuşmayı kesmen kız sana bir sıcak bir soğuk davranarak aslında onu elde etmeye çalışmanı istiyor bir erkek böyle bir yöntemle çok rahat ilgisi çekilebilir ama sana şöyle söyleyeyim kardeşim aldatıp, başka birisi için birini terk eden hiç kimsenin işi gücü rast gitmez birincisi sevgilinin ahını döküceği göz yaşının tek tek tüm hesabı çıkar senden bu yeni kızlasa doğru düzgün bir ilişkinizde olmazsa ki olmaz * olur çıkarsın
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısın işte vesvese midir nedir kurtulmak istiyorum. Dua ediyorum uzaklaşmak için de elimden geleni yapıyorım inşallah kız arkadaşımı üzmeden her şeyi yoluna koyarım.
Cevap sahibi+1 yılBeyin çok iyi kandırılabilen bir şey biliyorsun değil mi ona ilgi duyduğunu düşündükçe ilgi duyman artıcak halbuli bakış açını değiştirip olaya şöyle bakmaya başlayabilirsin ben bu kıza ilgi duymuyorum kız beni ayartmak için elinden geleni yapıyor basit bir kız vs benim yanımda çok daha asil bi kız var gibi düşünüp beynini kandırarak duyduğun ilgiyi köreltebilirsin benimde tavsiyim instagramdan konuşmayı kesmen olucak anladığım kadarıyla konuştuğun kız iyi taktik kasan birisi ve üzgünüm ama konuşmaya devam ettikçe sen gerçekten oyuna gelip kandırılığ ayartılırsın
Gizli Üye(45 üstü)+1 yıllutfen 5 yillik sevgilinden ayrilma. zor zamanlatimda yanimda oldu diyorsun.. Gunah degil mi ona.. Diger kiz bilerek sana vurkac taktigi yapiyor, bir ilgi gosterip bir birakmak.. sakin onun tuzagina dusme. degilse omrun boyunca pisman olursun 5 yillik iliskini bitirdigin icin
00 Yorumla
+1 yılUzak durman gereken birisi aslında senin hayatında her anında yanında olan kişi istemiyor ve sen budurumda inatla devam ediyorsun yanlış yoldasın ayrılmak istemiyorsan instagrammı dondur ve güvenini tekrar kazanmaya çalış çünkü iyi kadınlar herzaman karşına çıkmaz kıymetini bil ve ona göre davran biraz enpati herşeyi çözer
11 Yorumla
Soran+1 yılOnun gibisini gerçekten bir daha bulamam beni çok seviyor ve kıymet veriyor. İnstagramı donduracağım sınıfımızın aynı olması çok rahatsoz edici sadece inşallah aşacağım.
+1 yılİhanet etmişsin zaten iğrenç bir insansın cidde. Üç günlük insanlar için yanınızdaki kişiyi bile gözden çıkartıyorsunuz rezilsiniz beter ol inşallahta sevgilin senin gibi birinden kurtulur
10 Yorumla
+1 yılSevgilini bildiği halde sana yanaşan bir kadının karakteri nasıl olur sence? İyice düşün bunu. Böyle bir kadın yüzünden güzel ilişkini batırma. Uyum her zaman çıkmıyor insanın karşısına.
10 Yorumla
+1 yılKız arkadaşın ilgisizliği ve kıskançlıkları senin o kıza ilgi duymanı sağlamış ama kıza pek güvenme ilişkinizi bozunca seni engeller büyük ihtimal
11 Yorumla
Soran+1 yılKız arkadaşım hiç ilgisiz değildi kıskançlığı da kızın konuşma şekli cidden garipti haklıydı ama evet kıskanmasaydı umursamasaydı ben şifremi değiştirmez hiç bu kızı farketmezdim
O kızın senin sevgilin olduğunu bildiği halde sana kur yapması çok iğrenç senin yapman gereken uzak durmak bu kadar değer verdiğin birini üzmek hoşuna gitmez herhalde pişman olan sen olursun
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yıl5yıllık kız arkadaşına nankörlük etmişsin çünkü iyi günde kötü günde o yanındaydı.. şimdi hovardalık için kız arkadaşının ahını alıyorsun.. vebali büyük olur.. hiç bir zaman mutlu olamazsın
00 Yorumla
+1 yılÖmür boyu sürecek bir pişmanlık yaşamak istiyorsan bir anlık hevesin peşinden git
30 YorumlaO hoşlandığın kız ve sende gram karakter yok. Birbirinize layıksınız. Sevgilinin seni terk etmesi lazımdı.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı.
+1 yılAyrıl diğeriyle ol veya aldat benim de sevgilim varken bazen bazı seksi adamlar ilgimi çekiyor onlarla oluyorum benim zevkim daha önemli
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilim olursa asla ve asla ınstagram kullanmasına izin vermiyecem asla. demeki cok kiskanc değilim asla kiz erkek arkadaşlığı sıcak bakmıyorum bakmiyacam
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl26 yaşında üniveriste mi olur
Soran+1 yılİkinci üni. Bende şimdiki aklım olsa eklediğinde kanul etmezdim ama hiç umrumda değildi kimse
Cevap sahibi+1 yılBence ınstagram kapat kızla iletişimi kes. Bak sunçta 5 yılık ilişkin var yazık etme kendine ve sevgiline digeride seni adam yerine koymuyor
- Aşk İlişkileri konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasından hoşlandığına göre diğerini bırakma zamanı gelmiş
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 485 cevap paylaştı. ihanet ediyo gibi değilsin, ihanet ediyosun. bence kız arkadaşını terk et kız senden kurtulsun
10 YorumlaBunu yaşamış biri olarak söylüyorum ikinci vaka sadece vaka kaza üzülürsün sevdiğin kişiyi bırakınca
10 YorumlaToparla kendini ve sevgilini bırakma onun gibi bir kız zor bulursun 🌸
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 385 cevap paylaştı. Oğlum s4lak misin güzel ilişkinizi bozmak için araniza girmiş şeytan bu engeli bas kız arkadaşından hemen özür dile
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 886 cevap paylaştı.
+1 yılSeninki anlık bı heyecan. Hem n konuşmayı kes hayatındaki insanı kaybetmek istemiyosan
00 Yorumla Kendini geriye çek. Belki isler dusundugun gibj değildir.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. rahat batmis
ve
yillarca sap yasamaya start verme zamanin gelmis bro 🙂00 Yorumla
+1 yılKiz bildiğin senin ayarlarınla oynuyo bile bile yapiyo bunu kanma
00 Yorumla
+1 yılHer akıllı kişinin yaptığı gibi o kişiyle konuşmayın ve "kendi ilişkinize" odaklanın.
00 Yorumla
+1 yılSelam. O kızdan uzak dur yoksa güzelim ilişkin biticek
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin sevgilin olduğu halde sana yazıyorsa seninle sevgili olsa o zaman da başkasına yazar. Karma yaratma istersen yine seni bulur
02 Yorumla
Soran+1 yılBelkide
Cevap sahibi+1 yıl1 gün yazıp 2 gün yazmayarak seni bağlamaya çalışıyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin kaşıntın başlamış. Bu yıllarını sana veren kızı bırakta senin gibi birinden kurtulsun.
30 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama karakterin çok adi. Bu soruyu da vicdan rahatlatmak icin sormuşsun. Keşke ikisi de terketse seni dimdizlak ortada kalsan. Amin
23 Yorumla
Soran+1 yılBu insanın isteyerek yaptığı bir şey değil kalp sen kalbine söz geçirebiliyor musun. Vicdan rahatlatmak için falan değil ben bundan kurtulup kız arkadaşımla takıntısız devam etmeye çalışıyorum eğer bunu istemeseydim o zaman öyle olurdum. Mücadele ediyorum
- +1 yıl
Hiiic oyle kendini kandirma. Iliskin varsa konuşmayacaksin.
Soran+1 yılSevgilimin önünde konuşuyordum arkadaşça herhangi bir şey konuşmadım ve sürekli de konuşmadım. O yüzden aklımdan bir şey geçmedi kızın konuşma tarzı garipti ve bu sorun oluşturdu sonra orada kesip atmalıydım hatanm bu kız arkadaşımın kıskanması bana kötü hissettirdi sonra olan oldu aklıma girmeyecek şey girdi işte
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızın arkadaslık anlayışı bu niye hemen yelkenleri suya indirdin sevgilinle devam et kız seni arkadası olarak görüyo
00 Yorumla
+1 yılSakın yanlış bir hata yapma şeytan aklını oraya veriyor kız arkadaşını kaybetme bidaha bulmaassin öyle birisini senide kimse sevmez onun kadar o kızida engelle yüz veirirse sert davran bidaha yanına yaklasmicak
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenin gibiler yaşadığını yaşatmadan ölmez kral. Diğer kızı elleyip 5 yıllık arkadaşlığına odaklanmalısın.
04 Yorumla- +1 yıl
Terbiyesiz erkek or. spusu. Birinin sana hakkını bildirmesi gerekiyordu! Defol burdan.
Cevap sahibi+1 yılKralım bu sayfa benim olsa senin gibilerini engellerdim insanlara karşı nasıl tutum sergileyeceğini öğrenmen gerek kendince haklı olabilirsin nefs var hakim olamıyor insan. İnsanların günahına girmek için nefsine yenik düşme lütfen. İnsanlar arasında güzel cümlelerle yer edinir insan. Selametle
Cevap sahibi+1 yılElleyip yazışmışım oda klavye hatası telefon kaynaklı eleyiptir orada ki kelime fazla basmış.
- +1 yıl
Bana mi diyorsunuz? Ustume alinmadim ama
+1 yılBaşka bir kızın da sana ilgisi olması hoşuna gitmiş. Kurtulmam lazım demisinde beraber onca yıl zaman geçirdiğin kıza dünkü ne olduğunu bilmediğin birine tercih ediyorsan kız için hayırlı olur seninle boşa zaman kaybetmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKiz arkadasin tarafindan terk edildiginde kurtulmus olursun
04 Yorumla
Soran+1 yılBunu söylersem evet terkeder o zaman onu çok özler miyim bilmiyorum ya bu hissettiğim aşksa kız arkadaşıma aşık olduğumu düşünürdüm.
- +1 yıl
arkadaş sen hakediyorsun başına ne gelicekse. 4 dk önce sorunun en uzun cevabını yazdım ve sen sadece kızlara cevap vermişsin. Allah sevgilinin yardımcısı olsun.
Cevap sahibi+1 yılOzlemezsin söyle hemen
Soran+1 yılO kadar kolay değil işte ya bu ne b*ktan bir durum düşmanıma vermesin.
+1 yıliy diyecek derecede bir olay cidden kiz arkadasinla o kadar aniniz var ve bir kara kedi cikip aranizi bozuyor sense kara kediden hoslaniyorsun falan, kiz arkadasinin sana boyle yaptigi dusun bir de ya
04 Yorumla
Soran+1 yılDüşünüyorum çok üzülürüm atlatamam o da benden asla beklemiyor böyle bir şeyi. Çok büyük travma olur onun için. Onu üzmek hiç istemiyorum
- +1 yıl
aga sen zaten kizin guvenini sarsmissin
Soran+1 yılBu durumdan kurtulursam toplarım gibi bunu bilmesinden iyidir
- +1 yıl
sal bence eger cidden hoslaniyorsan da ayril kizdan bosu bosuna ona deger vermeyen birisi ile zamanini tuketmesin.
Gizli Üye(18-24)+1 yılValla kiz arkadaşına üzüldüm 5 yılını vermiş yaptığın şey vefasızlık resmen yazık olmuş kıza..
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSevgilinin yerinde olsam seni hemen terkederdim anlamıyor mu durumu? Ben olsam anlardım
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnlamıyor mu derken anlayışla karşılamıyor mu anlamında demiyorum, farketmedi mi anlamında söyledim.
Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. aklın başkasına kaymış... ya ayrıl kız arkadaiına çektirme, ya da bu kızdan uzak dur
00 Yorumla
+1 yılBaşka birinden hoşlanıyorsun sonra sevgilinden ayrılacaksın ara bozan bir kız yüzünden. Ve sonra şu olacak sana söyleyim. Seni çok özledim... Hataydı lütfen beni affet. O kadar saçmasınız ki 🤦🏻♀️
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılBaşkasını düşünmeyerek
00 Yorumla
+1 yılSakın 5 yıllık ilişkine sırtını çevirme arada olur öyle ilginin kayması ama önemli olan nefsine hakim olman diğer yanda 5 yıl birbirinize emeğinizin geçtiği bir ilişki var sakın derim çok üzülürsün
00 Yorumla
+1 yılAynı şey başıma geldi sevgilim başka birinden hoşlanıyorum diyip ayrıldı
05 Yorumla
Soran+1 yılGeri döndü mü sonra sana. İnan çok berbat bir durum kurtulmak için uğraşıyorum bende.
- +1 yıl
20 gün sonra geri döndü
- +1 yıl
1 ay sonra yine ayrıldı sonra 2020 aralıkta tamamen bitti geri dönmedi
Soran+1 yılSence ne yapayım pişman mı olmuştu erkek arkadaşın.
- +1 yıl
O pişman olmaz açıklama bile yapmadı
- Devamını Gör (32)
Devamını Gör(77)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 5 yıllık ilişkim var ama başkasından hoşlanıyorum. Nasıl kurtulurum bu durumdan?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler