Allah'ım düşmanıma yaşatma bu çaresizliği anlatamıyorum asla ne yapsam olmuyor geçmiyor nasıl alışıcam buna
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Hiç kolay bir süreç değil, çok iyi bilirim bu duyguyu ama zamana bırakmaktan başka çaremiz yok. Çünkü zamanı gelmeyen hiç bir yara kabuk bağlamıyor.
İnsana en zor gelen ilişkinin vermiş olduğu alışkanlıklar. O süre zarfında o kadar çok alışıyoruz ki bittiği zamanda kendimizi kocaman bir boşluğun içinde buluyoruz. Hayat sanki anlamını yitiriyor.
Aslında o'nlar verdiğimiz anlam kadar varlar. O anlamı geri almakta zamanla olacak bir şey. Bir zaman sonra hiç bir değerleri kalmayacak.
Şimdi boşluktası hee duygunu dibine kadar yaşa. Kal bir süre o boşlukta. Kendini dinle. Sonra en sağlamından kalk ayağa. Her şeyi geride bırak ama kendini asla bırakma.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yıl7 senelik ilişkim bitti çok perişan oldum asla onsuz yapamam sanıyordum ama çalışırken çok zorlanmadım pilatese yazıldım ne bileyim arkadaşlar edindim sonra sevgilim oldu 1 buçuk senedir de beraberiz şimdi ayrılıp tekrar eski sevgilimle barışacağız sanırım shshhs kaderde varsa illa tekrar kavuşursunuz kimseye için kendini üzme yemin ederim değmezler
14 Yorumla- +1 yıl
Eskinle barişma peki şimdiki çocuk nolucak? Ciddi misin sen.. kaderde varsa demişsin bide ztn o kaderinde olsaydı hiç ayrilmazdiniz kendini böyle avutma , eskiden olmaz nokta pişman olucaksin bir gün yine
Cevap sahibi+1 yıl@meliketefrikxx şimdiki çocukla anlaşamadık ayrıldık aw eski sevgilimle de denk geldik barıştık neden olmasın eski sevgiliyle
- +1 yıl
Södjsksk tm
Selamlar,
Şimdi aranıza neler yaşandı neden bitti bilmiyorum ama gerçekten de bu kadar süre boyunca ayrılmak kolay bir şey değil.
Bu konuda seni fazlasıyla anlayabiliyorum. Şöyle bir düşündüm de acaba tekrardan barışma ihtimaliniz var mı?
Eğer ki hiçbir şekilde barışma ihtimaliniz yoksa kendini oyalayacak bir şeyler bulmanda fayda var. Mümkün mertebe sosyal medyalardan kendisini takip etme.
Zihnini her zaman olumlu şeylerle doldurmaya çalış.
- Arkadaşlarınla vakit geçir
- Spor yap
- Sosyalleş
- Sevdiğin hobilere yönel
- Başka insanlar tanımaya çalış
- Belki bir uzmandan destek alabilirsin
10 Yorumla
+1 yılAyrılıklar da sevdaya dahildir diye boşa denmemiş değil mi.. Kolay atlatılabilen, gerçekten sevdikten sonra yolları ayrılıp depresyona girmeyen yoktur.. Şu aşamada hiçbir şey acını dindirmeyecektir, en fazla bir süre öteleyebilirsin.. Yalnız kalmamaya dikkat et.. Yürüyüşe çık, spor yap, avm'leri gez, hobilerinle ilgilen, yemek yap.. Aklını meşgul edebileceğin ne varsa onları gerçekleştir.. Bunlara rağmen yine de unutamayacaksın belli bir zaman geçmeden ama en azından sürekli düşünmeyeceksin..
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
30Cevap
+1 yılÇok uzun bi sure sevgili kaldık. Herşeyim onun üzerine kurulmuş gibiydi onsuz olmuyordu onunla da olmuyordu herşeye bi kısıtlama sevdiğine inanıyodum ama yapma gitme giyme bunaliyodum da ayni zamanda. ayrıldik 1 sene boyunca ne evden çıktım ne kimseyle görüştüm evime gelen oluyordu kuzenim vs yanlarinda oturuyodum ama yok gibiydi. Bu sure içinde herkes bana olmayacağını söylediler ailem arkadaşlarım dahil çok direttim aileler dahi tanıştı ama o durumun icindeyken insan farketmiyo o zaman şey düşünüyordum o olmazsa asla yaşayamam başkasıyla bi daha utanirim elini tutamam kimsenin öyle diyorsun... şu an ayrılalı çok oldu 2 seneden fazla sanirim. Çok şükür biriyle tanıştım ve nişanım var o zamanlarımi asla unutmam psikolojim bozuktu ama her şey bi imtihan olarak bakiyorum belkide evlenip çocuğum olucakti o zaman bosanicaktim. Her iste bi hayır vardir olmaz asla bi daha deme olmuyosa zorlama ilişki de sürekli ayrıl barış oluyorsa o ilişki çöp. Elbette kavga edersin elbette bağırırsin ama saygıni bozup küfürle gidersen o ilişki basitlesir kimse için üzülmeyin. Bu dünyaya bi kere geliceksin hiç bisy için değmez. Zaten kaderinde varsa gelir sevgiler 😊
31 Yorumla
Soran+1 yılVay be üzüldüm senin için ama en azından şimdi iyisin çok uzun süre geçmiş olsada unutulmaz elbette zordur hayatındaki kişiye odaklanman seni iyileştiricek beni çok iyi anlayabildiğine eminim aynı şeyleri yaşamışız
+1 yılHer insan birgün gitmeyecek miydi zaten, senin ki şimdiden gitmiş.
Daha iyi değil mi? Bı 5 yıl sonra gideceğine şimdi gitmesi daha fazla üzülmeni engelleyecek mi sence.
Biraz olumlu bakar mısın olaya, her şey bitebilir. Sen yine kendinle vsr olacaksın. O yüzden artık kendi kıymetini bilme zamanın. Başkalarının kıymetini yeterince bildin sıra sende10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 996 cevap paylaştı. Seni en iyi ben anlarim 7 yllık ilişki sonrası evlilik hazirliklari yaparken bitmisti benimde. Uzun bir sure atlatamamistim ama karakter onemli byle durumlarda biraz, ailedekilerin rolu sana karsi davranis ve yaklasimlari bunu asman icin neler yapabiliriz dusuncesi vs. Detay istersen konuşmak istersen dm den yazabilirsin.
16 YorumlaHic kolay degil. O kadar yil ziyan olmus gibi geliyor.
Neticede her iliski bir yatirim ve zamaninizini enerjinizi, omurunuzden yatirim yapiyorsunuz.
Benim uzun iliskim olmadi ama benden once, uzun iliskisi olan kiz arkadaslarim oldu, maalesef bir turlu iliski iki kisilik olmuyor hep 3. Kisi de manen yanimizda cunku ne konussak nereye gitsek bi anisi oluyor.
Ondan baska anlatacak birseyi yok cunku. Muhtemelen senin de oyledir.
Yas kac bilmiyorum tabi ama eger 25i gecik ise zor. Hic kolay degil.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Üzgün olduğunu anlıyorum. Bir ilişkinin sona ermesi zor olabilir. Duygusal destek almak ve zamanla iyileşmeye odaklanmak önemli. Yakın çevrendeki insanlarla konuşmak veya bir uzmana başvurmak yardımcı olabilir.
019 Yorumla
Soran+1 yılSeverek ayrıldık bunun zorluğunu nasıl anlatıyım hiç bilmiyorum
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılBiz severek ayrıldık her şey de yolundaydı sırf bi giyimim yüzünden bitti ailesi benim gibi birini asla gelin almaz bunu bile bile benimle devam etti beni değiştirmeye çalıştı zaman geçtikçe ben senin için ailemi karşıma alırım dedi ama hep beni değiştirmeye çalıştı çok açık giyinen biri değilim sadece karşıdakiler dar görüşlüydü giydiğim şey en fazla şort falandır dekolte giyinmem asla anlarsın işte aileleri böyle bı aile değil sevgilim de beni hep değiştirmeye çalıştı o şekilde de ben mutlu değildim olamıyordum o zorladı ben zorladım sonda ipler koptu böyle oda çok seviyor bende 1 ay olucak ayrılığımız ama geçmiyor alışılacak gibi bişey değil ne yapacağımı şaşmış durumdayım inanamıyorum hala böyle bişeyden dolayı ayrıldığımızı
Soran+1 yılBilmiyorum ne yapacağımı çevremdekiler yoluna bak ilerle diyor artık oluru yok diyorlar biliyorum artık dönüşü yok ama insan bı garip oluyor ben ona alışmıştım şimdide onsuzluğa alışmaya çalışıyorum hemde hala onu seviyorken
Soran+1 yılHata mı yaptım sence
- +1 yıl
evet hata yaptın. Karşında ki insan senden bir şey rica ediyor. Bu ricasını kırana kadar seven insan kafasını kırar yine de onu kırmazdı. Ben olsam ilişkiyi kendim bitirirdim. Senin için canımı veririm diyecek kadar seven insanlar bile varken kıyafeti bahane edip saçma sapan durumlara beni sokacak kişi ile yol yürümezdim.
Soran+1 yılRica etmek değil ki bu kendi dediği olmuyor diye çıkardığı huzursuzlukları bilmiyorsun ben güle eğlenerek ayrılalım demedim o kendisi geldi bitirdi ben cevap bile yazamadım ona benim ağzımdan ayrılalım lafı çıkmadı
Soran+1 yılHalledebilirdik belkide isterdim ki oda kendinden versin ben çok kendimden ödün verdim hepte ben verdim o neden kendini değiştiremiyor benim çevremde doğru düzgün insan kalmadı onun kısıtlamalarından dolayı hep ben bişey yaptım onun için
Soran+1 yılDoğru öyle tabii ki buna alışmak zor
Soran+1 yılGeçen gün bı mekana gitmiş video paylaşmıştı arkadan arkadaşınün sesi geliyordu seninki bu videoyu görse burayı basar diyor sevgilimde hayırdır diyor ona
Soran+1 yılO kadar aklımı karıştırdı ki bu
Soran+1 yılMüzik çok yüksek ses olduğu için duymayacağımı sanmış ama duydum
+1 yılHayati dengeleri koru kimseye körü körüne bağlanıp mükemmel sanma uyumu yakala ve dengeli ol, ön yargılı olmadan tanı haksızlık yapma , karşında ki daha çok sevmeli , surete aldanma
10 Yorumla5 yılda neler yaşadığın bu caresizligi bitirecek bir muhasebe et bakalım 5 yılda neyini ona kaptirdin
05 Yorumla
Soran+1 yılBiz severek ayrıldık her şey de yolundaydı sırf bi giyimim yüzünden bitti ailesi benim gibi birini asla gelin almaz bunu bile bile benimle devam etti beni değiştirmeye çalıştı zaman geçtikçe ben senin için ailemi karşıma alırım dedi ama hep beni değiştirmeye çalıştı çok açık giyinen biri değilim sadece karşıdakiler dar görüşlüydü giydiğim şey en fazla şort falandır dekolte giyinmem asla anlarsın işte aileleri böyle bı aile değil sevgilim de beni hep değiştirmeye çalıştı o şekilde de ben mutlu değildim olamıyordum o zorladı ben zorladım sonda ipler koptu böyle oda çok seviyor bende 1 ay olucak ayrılığımız ama geçmiyor alışılacak gibi bişey değil ne yapacağımı şaşmış durumdayım inanamıyorum hala böyle bişeyden dolayı ayrıldığımızı
Soran+1 yılÇok iyi anladım gerçekten
Soran+1 yılBenide kurban etti ama
Öncelikle seni anlayanlardan biriyim toparlayamicaksın uzun bir zaman
kendini ibadete vurucak olursan toparlama şansın %85 bunu da gözden geçirmek lazım
Benim de 6 yıllık ilişkim bitti seni anlıyorum10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Aşka şeylerle uğraşman lazım alışılmış bir 5 yılı atmak için başka şeyler düşün ve uğraşlar bul kendine
00 YorumlaOooooo benimde 5 senelik ilişkim vardı. Evlenme teklifi edecekken ortada bırakıldım. Ben bile alıştım sende alışırsın merak etme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 341 cevap paylaştı. Benim yazamadıgım veya kimseye anlatamadıgım bir şey çünkü herkes anlamaz seni çok anlıyorum zamanı bile aynı 5 ama sorunu cevaplıyamicagım yok
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı.
+1 yılİlişki koçlarının videolarını izle youtubeda. Beynin haz merkezini başka şeylerle doldur. Çok geçmiş olsun..
00 Yorumla
+1 yılSevgilim 6 senelik ilisikisini 7 sene once bitirdi. Kiz baskasiyla evli :D hatta iyi ki gitti diyor. Şu an bana deli gibi aşık. Zamanla unutursun
03 Yorumla- +1 yıl
7 sene geçti sonucta. Lisse ve üniversite aşkı :D kiz kendi terk etmiş. Cocukta yoluna bakmis. Kiz evlenmjs çocuklu... Sevgilim 31 ben ise 28 yaşındayız. 1 senedir görüşüyoruz. Tekrardan 2. Kere aşık olduğunu benle evlenmek istediğini söyledi yaza düğün. Kisaca zaman gerek 5 6 seneye kiz unutur bu iliskisini
Aşk İlişkileri konusunda 7,8b cevap paylaştı. Yav benim 35yillik annemle olan ilişkim bitmiş kaybettim sen diyorsun nasıl toparlanacam emin ol herkesin yeri dolar daha iyisiyle
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİnsan en cok giden yıllarinaa emeklerine üzülüyo yaa. Ama elbet aşıcaksın bu senin elindee
10 Yorumla
+1 yılBenimde ilişkim 5 buçuk senelik bana karşı elle tutulur hatası olmadı ama monotonluktan ve benimle cok aktivite planlamamasından kaliteli vakit getirmediğinizden dolayı ayrılmayı falan düşünmüştüm şu an okuyunca korktum bi
14 Yorumla
Soran+1 yılBiz severek ayrıldık her şey de yolundaydı sırf bi giyimim yüzünden bitti ailesi benim gibi birini asla gelin almaz bunu bile bile benimle devam etti beni değiştirmeye çalıştı zaman geçtikçe ben senin için ailemi karşıma alırım dedi ama hep beni değiştirmeye çalıştı çok açık giyinen biri değilim sadece karşıdakiler dar görüşlüydü giydiğim şey en fazla şort falandır dekolte giyinmem asla anlarsın işte aileleri böyle bı aile değil sevgilim de benim hep değiştirmeye çalıştı o şekilde de ben mutlu değildim olamıyordum o zorladı ben zorladım sonda ipler koptu böyle oda çok seviyor bende 1 ay olucak ayrılığımız ama geçmiyor alışılacak gibi bişey değil ne yapacağımı şaşmış durumdayım
- +1 yıl
gerçek bi sevgisi varsa sana karşı asılmayacak bi durum değil millet pavyondan kadın getirip ailesinin karşısına çıkarıyor gerçekten seven kişi bunu halleder yaşlarınız kaç ve nerelisiniz de bu kadar kapalı gelin istiyorlar
Soran+1 yıl19 20. yas doğu
Soran+1 yılBenimle bunu halledebilirdi gerçekten de ama hep inat etti hep ben kendimden ödün verdim o hep benim değişmemi bekledi soruncada kıskanıyorum nasıl değişeyim diyordu
- Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılToparlanma ya da aşmaya çalışma
Bu duyguları yaşamalısın bence sal salabildiğin kadar00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılaşağılık bir mıymıntı ne yaparsa sen de onu yapacaksın, oturup ağlayacaksın
00 Yorumla
+1 yılGeçiyor emin ol. Yaptığı kötü şeyleri düşündükçe soğuyorsun
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,2b cevap paylaştı. Zaman alistiriyor Şu an inanmazsin ama goreceksin. On3mli olan bitme sebebi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Zaman her şeyin ilacı. Eben zkilecek ama günün sonunda geçip gidecek.
00 Yorumla
+1 yılayni şeyi çok köyü yaşadım. 6 yıllık ilişkim bir gecede tek mesajla bitti. çok zor bir durum. Seni istemeyen için asla üzülme biliyorum acıma zamanla geçecek
030 Yorumla
- +1 yıl
Bitmesi hayırlı olmuş sonunda pişman olacaktın üzülecektin boş ver
Soran+1 yılÖyle tabi ama anılar silinmiyor insan toparlayamıyor gerçekten
- +1 yıl
evet çok zor çok kötü yaşadım 1.5 yıl oldu hala çok zor oluyor
Soran+1 yılYaaa sanada üzüldüm
Soran+1 yılİnsan hayata küsüyor resmen
- +1 yıl
Kesinlikle çok zor bir durum
Soran+1 yılYa geçen gün bi mekana gitmiş eski sevgilim arkadan arkadaşının sesi geliyor diyor ki senin ki bu videoyu görse burayı basar diyor eski sevgilimde arkadaşına cevap veriyor hayırdır diyor resmen hale bakar mısın
- +1 yıl
Yani eski sevgilinle karşılaşıyor musunuz
Soran+1 yılHayır video paylaşmış müzik yüksek ses olduğu için duyacağımı tahmin etmemiş
- +1 yıl
hım.. unutmaya çalış. başka birini bulman lazım
Soran+1 yılBaşka birini bulmaya ne cesaretim var nede hevesim
- +1 yıl
Şimdiden böyle dersen hayat zor olur daha yolun başındasın bu arada yaş kaç senin
Soran+1 yılMilletin ağzı torba değil buzesin demek istediğini anladım kafa dağıtmak için bile olsa başka bir erkeğin yanında görürse çok kötü anlaşılacak bu ve sanki ben o kişiye gitmek. icin onunla böyle inatlaşmışım gibi olur çünkü 5 yıllık ilişki bitmiş nasıl başka birine gidebilirim hemen
Soran+1 yılYaşım 19 :(
- +1 yıl
daha çok küçüksün hayatın başındasın hayatının en güzel günlerini başkası için bozuk para gibi harcama. Önüne bak ardına bakarsan hep gölgeni görürsün
Soran+1 yılOlduğum yerde herkes tanır. birbirini erkek arkadaşımın da çevresi geniş beni tanımayan yok böyle bi durum karşısında ezilir kalırım ben
- +1 yıl
benim yerimde olsan ne yapardın acaba merak ediyorum
- +1 yıl
O olmadı diye ömür boyu yasını tutacak değilsin ya
Soran+1 yılYa o kadar doğru diyorsun ki ama bilmiyorum malım mal takılı kalmışım gülecek eğlencek yaşlarımda ölü gibi yaşıyorum
Soran+1 yılSenin yerinde olsam mı nasıl yani
Soran+1 yılÖmür boyu yaşını tutmam bı yere kadar ama dediğim gibi yeni birini nasıl alıyım hayatıma
- +1 yıl
kız kendine yazık etme hayatının en güzel günleri ileride çok pişman olursun böyle yaparsan. Bir gün bile geri gelmiyor boşuna boş geçirme o günleri. Seni mutlu edecek kişilere odaklan
- +1 yıl
Yeni birini almazsan onu unutamazsın.
Soran+1 yılOf o kadar zor bişeyden bahsediyorsun kii :((
- +1 yıl
Biliyorum benimki daha zor aslında onun için söylüyorum sana benim yaptığım hataları sen yapma
Soran+1 yılO bunu öğrenirse çok üzülücek ama ne biliyim kıyamıyorum hala ona
Soran+1 yılNe yaptın ki sen
- +1 yıl
buradan anlatmam yanlış olur.
- +1 yıl
git hayatını yaşa gençsin sokağa çıksan onlarcası peşine takılır. o Başka kızlarla eglenirken sen belki de aklına bile gelmiyorken senin en güzel günlerini bozuk para gibi harcaman akıl işi mi
Gizli Üye(18-24)+1 yılher işte bi hayır vardir diye düşünüyorum neden ayrildiniz peki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenim 4 yıllık ilişkim bitti hala pskolojisinden çıkamadım 😃😃daha zamanı var
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBir de medenice bittiyse unutmak daha zor yeni hobilerle uğraş falan umarım bir an önce unutursun
00 Yorumla
+1 yılİnsan nelere alışıyor üzülme elbet alışacaksın
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı. Zamanla içindeki duygular sönümlenir başka bir çaresi yok bence
00 Yorumla
+1 yılAynı şeyi yaşadım tarihler bile nerdeyse birbirine denk ayrılma sebebi de giyim konusuydu şimdi o başkalarıyla el ele.
00 Yorumla
+1 yılInan bana bittiginde rahatlayacaksin. Ancak sebebi mantiklimiydi
014 Yorumla
Soran+1 yılBiz severek ayrıldık her şey de yolundaydı sırf bi giyimim yüzünden bitti ailesi benim gibi birini asla gelin almaz bunu bile bile benimle devam etti beni değiştirmeye çalıştı zaman geçtikçe ben senin için ailemi karşıma alırım dedi ama hep beni değiştirmeye çalıştı çok açık giyinen biri değilim sadece karşıdakiler dar görüşlüydü giydiğim şey en fazla şort falandır dekolte giyinmem asla anlarsın işte… [+]
Soran+1 yılaileleri böyle bı aile değil sevgilim de beni hep değiştirmeye çalıştı o şekilde de ben mutlu değildim olamıyordum o zorladı ben zorladım sonda ipler koptu böyle oda çok seviyor bende 1 ay olucak ayrılığımız ama geçmiyor alışılacak gibi bişey değil ne yapacağımı şaşmış durumdayım inanamıyorum hala böyle bişeyden dolayı ayrıldığımızı
- +1 yıl
Sort giymesen de sevdigin senle olsa olmuyormuydu? Nedir bu kiyafet merakiniz.
Soran+1 yılAslında durum öyle bakıldığı gibi değil biliyor musun istesem sevdiğim için yapmam dediği gibi giyinirim olay hiç öyle bakıldığı gibi değil
- +1 yıl
Ama sorun ne? Neden onunda gonlunu hos eden bir seyi giymiyorsun
Soran+1 yılÇünkü o bu zamana kadar hep beni değiştirmeye çalıştı ben artık bu durumdan sıkıldım bunaldım beni değiştiriyordu sürekli olduğum gibi kabul edemiyor benim yapma dediğim şeyleri o yapıyordu artık bu konuda karşısında dik durmalıyım diye düşündüm
- +1 yıl
Bunu bastan anlasabilirdin. Olmaz derse bastan bitirirdin. Bu kadar asik olduktan sonra zor tabi
Soran+1 yılO bana bunlardan bahsetmedi hiç madem anan baban kabul etmiyor ne benle çıkıyorsun biliyordu giyimimi halimi bide 5 6 ay peşimden koştu benim sevgili olabilmek için hep zorlayan oydu
- +1 yıl
Belki de kullanmak mi istedi bilemedimki simdi. Sen acik giyinince etkilenmesi normal
Soran+1 yılBen çok açık biri değilim ki dekolte giymem en fazla şort yani pantolon bile giyince uzun giyin diyor bunlardan bunalmıştım artık dediğide olmayınca konuşmuyordu benimle
- +1 yıl
Anliyorum. Ben de boyle biriydim degistim sonradan. Ama kiskanirim ben de sevgilim olsa napiyim
Soran+1 yılKıskanmak kötü bişey değil seven kıskanır ama boyutu aşıyordu o bende bu kadar darlanmaya kısıtlanmaya gelebilecek biri değilim Antalya ya gidiyorum orada bile uzun giyin onu giyinme oraya gitme diyor
- +1 yıl
5 yil nasil surdu bu ya
Soran+1 yılHiç sorma
+1 yılSana değer vermediği kulandigi ortada.. demek ki değerini haketmiyor. oyle dusun
00 Yorumla
+1 yılBiriyle tanışırsın
Sora iyileşinceye uçar gidersin
Her zaman yaptığınız iş 😀😀00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen 4 buçuk yıllık ilişkiyi bitirdim. sonu olmayınca uzun zaman geçince soğuyor. ben 1. Hafta içinde unuttum
07 Yorumla- +1 yıl
Taktik ver knk :(
Soran+1 yılNasıl unuttun 1 haftada
Cevap sahibi+1 yılBaskasına aşık oldum 😂 ben hiç ayrılamam ölüm dediğim adamı anında unuttum
- +1 yıl
İnsanın canı tekrar sevmek istemiyor ki sen nasıl 😂😂👏
Cevap sahibi+1 yılBenimki yıldirim aşkı oldu resmen normalde öyle yapım yoktur
Soran+1 yılAslında benimde çok beğendiğim biri var sürekli bana bakıyor ben yüz vermiyorum sevgilim vardı diye
Cevap sahibi+1 yılGönül işleri belli olmuyor hayat mucizelerle dolu arkadaşlarım bile şaşırdı
5 sene sonra unutursun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBen 2 yıllığa alışamadım senin ki 5 yıldır 5 6 aydır acısı geçmiyor : D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 429 cevap paylaştı. Zaman herşeyin ilacıdır. Bi de çivi çiviyi söker.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 333 cevap paylaştı.
+1 yılZamanla alışırsın.
00 Yorumla
+1 yılzamanla alisiyorun normale dönüyorsun
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl1 yıl sonra hatırlamazsın bile.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle çeke çeke herkes geçmiştir k yollardan.
00 Yorumla Seni çok iyi anlıyorum çok zor
011 Yorumla
Soran+1 yılOna alışmıştım şimdi onsuzluğa alışmaya çalışıyorum
Soran+1 yılBiz severek ayrıldık her şey de yolundaydı sırf bi giyimim yüzünden bitti ailesi benim gibi birini asla gelin almaz bunu bile bile benimle devam etti beni değiştirmeye çalıştı zaman geçtikçe ben senin için ailemi karşıma alırım dedi ama hep beni değiştirmeye çalıştı çok açık giyinen biri değilim sadece karşıdakiler dar görüşlüydü giydiğim şey en fazla şort falandır dekolte giyinmem asla anlarsın işte aileleri böyle bı aile değil sevgilim de benim hep değiştirmeye çalıştı o şekilde de ben mutlu değildim olamıyordum o zorladı ben zorladım sonda ipler koptu böyle oda çok seviyor bende 1 ay olucak ayrılığımız ama geçmiyor alışılacak gibi bişey değil ne yapacağımı şaşmış durumdayım
Soran+1 yılİnan bana çok zor elbette geçer 1 ay 1 yıl hatta 2 yıl geçer ama can çeke çeke
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılGeçen gün bı mekana gitmişti müzikli arkadan arkadaşı diyor ki seninki bu videoyu görse burayı basar diyo benimkide hayırdır diyor
Soran+1 yılŞaştım ne yapacağımı
Soran+1 yılİnşallah
- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılGeciyor merak etme
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok zor ama ya
Aşk İlişkileri konusunda 24,4b cevap paylaştı. Zamanla ve yeni ask bul
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yıltatile çık
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılCinsellik varmiydı bu iliskide
013 Yorumla
Soran+1 yılEvet
Cevap sahibi+1 yılAnal mi vaji mi
Soran+1 yılNe alaka
Cevap sahibi+1 yılYa sole bi ona göre bisey dicem önemlii
Soran+1 yılNormal
Cevap sahibi+1 yılBakireligin gittimi yani
Soran+1 yıl:(.
Cevap sahibi+1 yılÜzüldüm adina ama önemsemeyen erkeklerde var
Cevap sahibi+1 yılYaşin kaç şuanda
Soran+1 yıl19 bende düşünüyorum o konuyu aslında 5 yıllık ilişkiydi güvenmiştim zaten ikimizin ortak kararıydı ayrılmak
Soran+1 yılİlerde eğleniceğim kişi bu duruma ne der bilemedim
Soran+1 yılEvleneceğim*
Cevap sahibi+1 yılYanii keşke olmasaymış ama 5 yıl yanii o güvenle çıkılmış bi yol nerden bileceksin seni neler karşılayacagını nerede yasiyorsun
Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı. Neden ayrıldınız ki
00 YorumlaÇivi çiviyi söker 😉
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılZamanla
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 5 yıllık ilişkim bitti, kendimi toparlayamıyorum. Nasıl alışırım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler