4 ay önce 5 yıllık ilişkimi bitirdim Şimdi yeni birinden hoşlanmaya başladım Normal mi?

Arkadaşlar normalde 1.5 yıl sadece benim çabamla giden ilişkiyi Şubat sonu bitirdim. Çok acı çekerim diye düşünüyordum. Ama 3 ay bile olmadan toparladım. Sadece 2 kez sinir krizine girdim. Onun yaşadığı şehre gidince buluşmak için mesaj attım (normal bi şekilde çünkü düşmanca bitmemişti) tabii işteyim dediği için buluşamadık. Ya da bu onun bahanesiydi bilemem.

Ayrılık şarkılar da dinledim. Belki çok severken çat diye ayrılık olsaydı daha çok koyardı ama mücadele etmeyen gelecek planlarının içine beni dahil etmeyen birini hayatımdan çıkarmak en doğru karardı. Sadece giden 5 yılıma üzülüyorum.

Neyse 3 ay önce biri benden hoşlandığını söylemişti. Çok da ciddiye almadım çünkü birini unutmak için birini hayatıma almak çok adice geliyor bana. Ona da söyledim. Anlayışla karşıladı. Biz 2 hafta önceye kadar instagramdan sesli mesaj atıp yazışıyorduk. Numaramı almak istediğinde vermemiştim. Sonra dedim ki ne olabilir en fazla? Konuşmaya başladık görüntülü, sesli. Aslında zıttız ama inanılmaz çekim var gibi. Bu çekim mi yoksa yeni bi insanın senden hoşlandığını bilme mutluluğunu mu yaşıyorum bilmiyorum. Muhabbeti sarıyor, onu dinlemek çok güzel. Bu flörtün ilk aşaması diye mi böyle? Yakında kesin karar vermek için bi buluşma olacak.

Soruma gelecek olursak; Ben, 5 yıllık olan ilişkimde çok sevdim. Yani ona bakarken gözlerim parlıyordu. Sanki huzur doluyordum. Şimdi ne oldu da başkasından bu kadar hoşlanabiliyorum? İlgisizlikten kaynaklı ilgiye mi açım? Ama böyle olsa ayrılık sürecinde güzel laflara hemen aldanırdım. Aşk bu kadar kolay mı?

Bu arada 5 yıllık ilişkimde 2 kere buluştuk o da benim çabamla o hiç gelmedi. Ben sevince tam seviyorum. Ya da sevmeyi seviyorum bilmiyorum. Ama uzaktan süren bu 5 yılda bırakın biriyle konuşmayı birine yan gözle bile bakmadım. Üstelik üniversitedeydim. Üniversitem komple sevgilim yanımda olmadan geçti. Tabii pandemiyi sayarsak okulda da çok duramadık da neyse.

Sizce hoşlanmak aşık olmak birinin yerinin hemen dolması bu kadar kolay mı? Bundan 1 ay önceye kadar fotoğraflarına bakıp duygulandığım çocuğun şu an fotoğraflarına bakınca bir şey hissedemiyorum. Birinin bu kadar çabuk yerinin dolması ne acı. Ben bile bu kadar çok severken birinden hoşlanabiliyorsam... Yani en az 1 yıl hayatıma biri girmez diye düşünüyordum. Bir de diğer illişkimde erkek bendim sürekli benden gidiyordu. Her anlamda. Şu an bi kız olduğumu hissetmek de güzel gelmiş olabilir mi?

Çok uzun oldu biliyorum ama birinin bu kadar çabuk yerinin dolması beni biraz düşündürdü. Acaba aşk dediğimiz şey ilgiye açlık mı? Cinselliği daha rahat yaşamak istediğimiz, kendimizi güvende hissetmek istediğimize mi aşk diyoruz?

He bir de ilişkimi bitirememe nedenim yeni birine sil baştan her şeyi anlatmanın veya onu öğrenmenin güç gelmesiydi. Ama aslında o heyecanı da özlemişim.

4 ay önce 5 yıllık ilişkimi bitirdim Şimdi yeni birinden hoşlanmaya başladım Normal mi?