Aşk İlişkileri Uzun ilişkiden çıkalı 3 ay oldu, yeni biriyle buluşma zamanım geldi mi sizce? BoşBoşGeziyorum Takip Et Xper 7 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor Birkaç yıllık bir ilişkim vardı 3 ay falan oldu ayrılalı. Sizce biriyle buluşmam için erken mi? Beklemeli miyim daha fazla. Güncellemeler+1 yıl Süper soru teşekkürler 🥳💖 Uzun ilişkiden çıkalı 3 ay oldu, yeni biriyle buluşma zamanım geldi mi sizce? Cevapla Fal Soruları İlişki Soruları Ayrılık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 262b cevap paylaştı. Buna senin karar vermen lazım. ne zaman unutursan o zaman 0 0 Yorumla
Need4Read Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 +1 yıl Bunu bize değil, kendi kalbine ve ruhuna sorman gerekiyor. Onlar senin en büyük pusulan olacaktır bu süreçte.. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. Ever gelmiş senin gibi güzel kız boş kalmaz kalmamalı bencede 0 0 Yorumla
Professore Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 40% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çok bile olmuş 0 0 Yorumla
emrexxx38 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 63% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kime göre az kime göre cok 0 0 Yorumla
Apartmançapkını Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 38% +1 yıl Benim 1.5 sene oldu hala doğru kızı bulamadım 0 0 Yorumla
elmmaass Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Seni red eden çocuk kimdi eski sevgilin miydi 0 3 Yorumla BoşBoşGeziyorum +1 yıl Yok konuştuğum birisiydi başkası buluşmak istiyor ama kararsızım Yorumla elmmaass +1 yıl Seni red eden çocuk gay mi hemcinsin olarak söylüyorum maşallahın var yani kisnicam nereyedeyse 🥲 Yorumla BoşBoşGeziyorum +1 yıl Dmclslsmd teşekkür ederim 💖🥺 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. senin kararın.. 0 0 Yorumla
Ramoness Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 45% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Gelmedi 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Buna senin karar vermen lazım. ne zaman unutursan o zaman
Bunu bize değil, kendi kalbine ve ruhuna sorman gerekiyor. Onlar senin en büyük pusulan olacaktır bu süreçte..
Ever gelmiş senin gibi güzel kız boş kalmaz kalmamalı bencede
Bunu sen daha iyi bilirsin
bu çekicilikle
geç nile kaldın
Çok bile olmuş
Görüşeceğin biri varsa buluş
Kime göre az kime göre cok
Benim 1.5 sene oldu hala doğru kızı bulamadım
Daha neyi bekliyorsun
Seni red eden çocuk kimdi eski sevgilin miydi
Yok konuştuğum birisiydi başkası buluşmak istiyor ama kararsızım
Seni red eden çocuk gay mi hemcinsin olarak söylüyorum maşallahın var yani kisnicam nereyedeyse 🥲
Dmclslsmd teşekkür ederim 💖🥺
Gelmiş...
senin kararın..
Erken gibi
Gelmedi
Ne kadar büyük ya