Evli birini sevmeye başladım. Ne yapmalıyım?

Onun bana duyguları olduğunu hep hissediyordum ama görmezden geliyordum. Yoktur öyle bir şey diye düşünüyordum. Bana iltifatlar ediyordu, bana karşı ekstra duyarlı ve şefkatliydi, koruyucu tavırları da vardı ama bana olan duygularını kendi içinde yaşamaya çalışıyor gibiydi. Bir gün spontane şekilde bana yakınlaştığı anda her şeyi anladım, o gün her şeyi itiraf etti. Onun da planladığı bir şey yoktu. Sadece tesadüfen baş başa kalmıştık ve o anda bir şeyler daha net açığa çıkmaya başladı. Benden hoşlandığını söyledi o anda reddettim. O da mahcup oldu ve özür diledi. Başka bir gün hayatımda kalmak istediğini, beni kaybetmek istemeyecek kadar benden hoşlandığını söyledi. Sınırları sen belirle, ben seni üzecek bir şey yapmak istemiyorum dedi. Maddi manevi sana her konuda yardım etmek istiyorum, hayatındaki iyi kişi olmak istiyorum dedi. Bir beklentisi de yok. Beni yalan şeylerle kandırmaya da kalkışmadı ya da vaat falan da vermedi. Benim de ona duygularım oluşmaya başladı, çok utanç verici ama kendime inkar edemiyorum artık. Her gün aramasını beklediğimi fark ettim. Kötü hissediyorum. Eşi öğrenirse neler olur bilmiyorum. Zaten yakında başka bir ülkeye taşınacağım ama şu anda aklım çok karışık. Ne yapmalıyım sizce? Neler olacak?

Evli birini sevmeye başladım. Ne yapmalıyım?