5 yıllık evliyim ama bir kaç gündür başkasından hoşlanmaya başladım kinamayin ne yapmaliyim?

Böyle birsey başıma geleceği hiç aklıma gelmezdi çünkü eşime düşkün bağlı biriyim ama eşim bana o kadar düşkün bağlı değil yani pek ilgi göstermez öyle güzel sözler söylemez bazen hor davranir bazen iltifat edeceğine kötü sözler söyler falan çok kez kalbimi kirar gönül almaz falan eskiye nazaran eşim çok değişti bende sevgiye ilgiye aşka hasret kaldım benim eşime gösterdiğim ilgiyi eşim bana hiç göstermiyo fazladan küpe takıyorum köpekler gibi küpe takmışsın çıkar şunu falan diyo saçlarım azıcık yüzüne saclarindan igrenmeye başladım kes şunları diyor üstelik böyle kötü davranmasına rağmen çok kıskanç mesela dışarı çıkarken güzel giyinmemi istemez azıcık ruj surdurmez bol giyinmemi ister ama kendisi ise hep gözü dışarıda ki kadınlarda sokakta yürürken bütün karı kızlara bakiyor benim görmedigimi sanıyor ama goruyom bakmadim diye de inkar ediyor neyse ben 22 yaşındayım 18 yaşında evlendim eşimle eşimde 30 yaşında arkadaşlar ilk defa eşim dışında bir adamla muhatap oldum ve ondan etkilendim ama vicdan azabı yaşıyorum eşimin haberi yok ama eşimin göstermediği ilgiyi nezaketi gösterdi bide aynı benim gibi biri çok konuşkan falan yani eşim ise konusturmaz hemen sıkılır konuşmamdan yani tiktokda bana mesaj attı o şekilde iletişime geçtik konuştuğum kişiye ben evliyim falan dedim aldırış etmedi kendisi bekar ama çok utanç ve vicdan azabı yaşıyorum benim durumuma düşen var mı aranızda bu arada ben çok çektim eşimin bana karşı kötülüklerini ona rağmen hep ona güzel davrandım ama eşim artık yordu beni ilgisizligi değersiz hissetirmesi yordu
5 yıllık evliyim ama bir kaç gündür başkasından hoşlanmaya başladım kinamayin ne yapmaliyim?