32 yaşındayım hâlâ bekarım bu yaşıma kadar hiç sevgilim kız arkadaşım da olmadı hiç sevilmedim bile gençliğim hep yalnız geçti ailemle yaşıyorum ama kendimi senelerdir yalnız hissediyorum hiç arkadaşım da yok hep evdeyim gençliğim hep eve kapalı asosyal yalnız mutsuz geçti senelerdir yalnızlık çekiyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
1 yılYani biz sen değilsin Üstad ya bu konuda Ya ben de varım kadın anlatamıyorsun ki ya da ben anlatamıyorum ki hani bir kadına ne anlatılır ki bu kadar zor mu Hayat yani bilmiyorum kadınları kendini ben ne var ne hani bilmiyorum ya ben çok saçma görüyorum ben çıkamadım işin içine artık o kadar hani şey oldu ki ben de o şey kime oturdun ki hep bilmiyorum ben bu psikiyatrili çözecek bir durum olduğunu düşünmüyorum çünkü hani artık o kadar hani Hasret çekiyorum ki intihar edecekse belki kadar gelmiş olabiliyorum yani hani şöyle yapacağım Böyle yapacağım demiyorum ama o seviye geldiğime acı çektim hissediyorum yani
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
5
Cevap
0Cevap
+1 yılLa. n her gün sorcagina gitsene psikiyatriye ucunda ölüm yok ya dünyaya bir kez geliyoruz onu böyle mi harcican hiç bir şey için geç değil
227 Yorumla- +1 yıl
Çocukluğumdan belli utangaç çekingen içime kapanık asosyal sessiz özgüvensiz biriyim bu yaşıma kadar böyle yaşadım hiç değişemedim açılamadım çok kapanık kaldım iş hayatım aşk hayatım sosyal hayatım olmadan yaşlanıyorum evden dışarı bile çıkamıyorum senelerdir eve kapalı yaşıyorum artık dayanacak halim kalmadı bunalımın dibindeyim nefes alamıyorum iyice tükendim
- +1 yıl
Offf olabilir bu zamana kadar sicjmissin hayatına daha da sijcma hasta olabilirsin Sosyofobik falan ama eee uğraşsan bir miktarda olsa degisirsin sen sadece buraya gelip günah çıkartıyorsun dayanacak halin kalmadiysa tek çare adım atmak zaten düzelmem diye sürekli ertelemeseydin şimdiye duzelmistin bu dünyada bu durumlarda olan sadece sen yoksun bir sürü Sosyofobik asosyal insan var bazıları bunu gayette aşıyor belki çok iyi duruma gelmezsin ama bu halinden iyi hale gelebilirsin yarın burda bu soruyu sorup kendine işkence etmek yerine git daha önce yapmadığın bir şeyi dene imkanın yoksa git devlet hastanesinden randevu al yarın ikisinden birini yap ve gel ben bugün bunu yaptım de bizde sana destek olalım
- +1 yıl
32 yaşına kadar istesemde değişemedim düzelemedim çocukkende aynıydım kapanık pasif sessiz çekingen asosyaldim ergenliğimde de aynıydım hiç açılamadım gençliğimde aynı geçti çocukluk ve ergenlikte aşmam gereken şeyleri aşamadım ve gençliğimi de olumsuz etkiledi kişiliğim o dönemlerde gelişmedi oluşmadı hep eksik yetersiz zayıf güçsüz kaldım ve 10 13 15 18 20 25 30 lu yaşlarım hep kapanık geçti sosyal olamıyorum hep yalnız kendi halimde yaşadım ergenliğim zaten kapabik geçti ama gençliğim tamamen kapanık geçti senelerdir eve kapalı yaşıyorum hiç dışarı çıkamıyorum dışardan korkuyorum sosyalfobi agorafobi çekingenlik özgüvensizlik hepsi var hayatımı yaşayamadım hep kendimi eve kapattım hâlâ aynıyım hatta daha da kapandım gençliğimi hiç yaşayamadım psikolojim bozuldu hayata geç kaldım bu hayatta beni kimse anlamadı anlayamacak da maalesef sana basit gelebilir durumum ama bana gelmiyor ben senelerdir çırpınıyorum ve çırpındıkça daha da dibe batıyorum
- +1 yıl
Kanser ettin beni e tamamhasta olabilirsin ama kendini daha da beter hale getiriyorsun al aileni doktora git işte cirpinmiyorsun ki kendini gecistiriyorsun 30 unakadar böyle gelmissin 40 50 de böyle mi olsun istiyorsun istemiyorsan bir yerden başlıcan
- +1 yıl
Hayır hep bunu yapıyor zor olduğunu bende biliyorum bu kadar olmasa da benimde sorunlarım var sürekli ne dersen de aynısını yapıyor bahane bulduğu şeyleri yazıp duruyor
- +1 yıl
Niye sinirlendim bilmiyorum nsifkqdnd daha önce mesajda konuşmuştuk hatta bana fotosunu atmıştı gayet eli yüzü düzgün yakışıklı adam her şeyi kafasında bitirmiş boşuna
- +1 yıl
Kim ben mi yakışıklıyım bu yaşıma kadar hiç sevgilim bile olmadı hiç sevilmedim zayıf cılız bir şeyim bu yaşıma kadar hiç bakan beğenen hoşlanan seven kız olmadı bu yaştan sonra da olmaz zaten evde kaldım ben bekar kaldım maalesef benim ki hastalık değil benim kişilik yapım böyle çocukluğumdan belli böyleyim hep utangaç çekingen içime kapanık asosyal sessiz özgüvensiz yaşadım yani bu halimden hiç kurtulamadım hep kapanık kaldım bende senelerdir istiyorum açılamam değişmek sosyal olmak dışarı çıkmak çalışmak gezmek ama olmuyor yapamadım yapamıyorum zaten işe almıyorlar beni bir sürü işe başvurdum almadılar 10 15 18 20 yaşlarında da böyle yalnızdım hep kapanıktım istesemde açılamadım 20 lı yaşlarımda istemeyerek kapanık geçti 32 oldum hâlâ aynıyım daha da kapandım kimse anlamıyor beni psikolog beni düzeltemez bu farklı bir şey çocuklukta ve ergenlikte yeterince gelişim oluşum sağlayamadım bu bir eksiklik
- +1 yıl
Hep aynı şeyleri yazıyorsun sevilsen bile bunun farkına varacak durumda değilsin sen evin içindesin tanismiyorsun ki kimseyle seni sevsinler.. Bu artık hastalık abicim benimde vardi böyle durumlarım başka sorunlarımda var ama sktr etmeyi öğrendim disardakiler senden iyi falan değil emin ol herkes kendi hayatını yaşıyor sende kendi hayatini yaşa başkalarının ne dediğini umursama muhtemelen ailende böyle ve bu şekilde yetiştirildin bundan kurtulmak tabi zor ama adım atabilirsin. Cocukluk dönemi evet en önemli dönem ama bu böyle gidecek diye bir şey yok doktor gayette işe yarar denemeden yargılama zaten komple değişmez kimse bir anda ama ufakta olsa değişiklik yapsan ailen fark eder sen fark edersin mutlu olursun yavaştan başlıyacaksin kulaklık tak çık sizin orda parkta sahilde dolaş maske takıyoruz yüzünü gören bile yok emin ol hepsi kafanın içinde kimse senin ne yaptığını onemsemeyecek rezil olsan bile onlar hemen unutur çünkü hayatları var bir çok şey yaşıyor görüyorlar sen sadece kendinlesin o yüzden yaptığın yanlış şeyleri büyütüyorsun
- +1 yıl
Şimdi bana yine hep boyleydim anlamazsın falan yazacaksın böyle yaptığın sürece de bir şey değişmeyecek sen doktora bile gitmiyorsun hiç bir işe yaramasa hastaneye gitmiş olursun bu bile bir şey. Disarida onca katil sapik manyak varken senin kendini böyle gömmen ne kadar doğru sence? Emin ol çoğu kişiden iyisin ve zekisindir sosyal becerilerin belli şeyler yüzünden oluşmamış sadece olay bu. Kendine bizim gözümuzden bak muhtemelen yazık adama bunca senesi gitmiş şimdi toparlamaya çalışsın derdin kendine bir iyilik yap doktora git lütfen 👍🏼👍🏼
- +1 yıl
Sadece insanlardan utanmak çekinmek değil sorunum ben dışardan korkuyorum dışarı çıkamıyorum kendime hiçbir yönden özgüvenim yok kendimi her konuda yetersiz hissediyorum sosyal hayata uyum sağlayamıyorum insanlarla konuşamıyorum insan içine çıkamıyorum okula askere falan gittim ama hep aynıydım gençliğim zaten hep evde geçti dışarı çıkmayı bende istedim ama çıkamadım çıkamıyorum ömrüm eve kapalı geçti hiç arkadaşım olmadı hep yalnızım 10 15 sene önce umudum vardı işim olsa sosyal hayatım olsa sevgilim olsa falan diye hayal ediyorum umudum vardı ama artık umudum kalmadı artık bana imkansız gelmeye başladı herşey evde çürüyorum resmen hayatı yaşayamadım sadece evin penceresinden dışarıyı izleyerek yaşıyorum hayatı doktorun yapabileceği bir şey yok çocukken ergenlikte falan destek alsaydım belki düzelirdim artık çok zor ben kapanık kaldım çocukluğumu ergenliğimi hatırlıyorum da o zamanda aynıydım ya 32 yaşındayım hâlâ aynıyım istesemde açılamadım artık psikolojim de iyice bozuldu doktor hangi biriyle uğraşsın benim imkanım yok zaten sigortam bile yok doktora gitmek için
- +1 yıl
Ay sorunun insanlardan çekinmek bu yüzden dışarıdan korkuyorsun ve her an tetikte hissediyorsun maddi imkanın olmasa bile ailen bir zahmet yardım etsin devlete gidiceksin alt tarafı bu hale gelmene kusura bakma ama ailen sebep olmuş. Sen geçmeyecek dediğin için geçmiyor denemeden kendi aklınca konuşamazsin o doktorlar bulundukları konuma gelmek için çok uğraşıyorlar kaç yaşında olursan ol ne yaşarsan yaşa ufakta olsa hayatına bir yardımı dokunur kendi kafanda çok kurduğun için bu haldesin bir hobi uğraş bul en kötü dizi mizi bitir evde spor yap yemek yap alışverişe git ucunda ölüm yoksa ne önemi var bu kadar dert etmenin
- +1 yıl
Hayır sadece çekingenlik utangaçlık değil gerçekten dışardan korkuyorum agorafobi sosyalfobi çekingenlik özgüvensizlik hepsi var bende ve çocukluktan gelen bir içe kapanıklık var aşamıyorum doktor bile beni açamaz çocukken ergenlikte destek alsaydım belki açılırdım çünkü psikososyal gelişim evrelerinde çocukluk ve ergenlik en önemli dönemler bu dönemlerdeki gelişimimi sağlıklı tamamlayamadım ve eksik yetersiz kaldım bunun telafisi yok bu yaşıma kadar açılsaydım açılırdım zaten yaşıtlarımla kıyasla beni bakalım halime bak çocuk gibiyim aynı yaşım 32 ama hayatım 0 dan ibaret yaşamayı beceremiyorum olmuyor maalesef evde çürüyorum resmen
- +1 yıl
Yine aynı şeyleri diyorsun.. kendi kendine tanı koyma git doktora işte duzelmesen bile denemiş olursun hiç bir şey yapmayıp nasıl duzelmeyi bekliyorsun ailenle çık bari. Yaşıtların kadar olman gerekmez evlenmen iş bulman sevgili bulman önemli değil hepsi insan icadi şeyler bunlara ihtiyacın yok kendi kendini mutlu edebil günlük faaliyetleri yap yeter hem o zaman fırsatta doğar başka şeylere bilemezsin şu an sıfırsan herhangi bir şey yapsan bir kademe atlayacaksin kendini başkalarıyla karşılaştırma kendi kendine rakip ol bundan bir hafta öncesinden daha iyiyim diye bil
- +1 yıl
Herkese basit geliyor gerçekten bana basit gelmiyor ben dışarı çıkamıyorum olmuyor 10 15 sene önce de evcildim evden çıkmıyordum yani seneler geçti hâlâ aynıyım evden dışarı çıkamıyorum korkuyorum niye kimse anlamıyor ya beni ailemle de hiçbir yere gidemiyorum kendim de gezemiyorum biryerlere gidemiyorum çok kapanık kaldım off 🥺
- +1 yıl
Basit gelmiyor ama senin durumu daha da zorlaştirdigin bir gerçek burda yazmakla olmayacaksa çıkacaksın işte ay git bir müzik dinle bir şey yap gaza gel kısa bir tur at bu kadar her gün böyle yapsan gittikçe daha fazlasını yapmayı kendin isteyecksin yemin ederim akrabam falan olsan zorla çıkartırdim
- +1 yıl
Hayır öyle değil işte gerçekten çıkamıyorum dışarı zaten 8 9 senedir falan binada yaşıyoruz hiç çıkamıyorum önceden bahçeli gecekondu evimiz vardı az çok bahçeye falan çıkıyordum ama apartmanda daha da kapandım aşağıya hiç inmiyorum hep evdeyim balkona bile zor çıkıyorum utanıyorum çekiniyorum dışarıya korkum daha da arttı gençliğim hep evde geçti çok kapanık kaldım dışarı çıkamıyorum hiç senelerdir dışarıya güneşe temiz havaya hasret yaşıyorum
- +1 yıl
Yine aynı dongudeyiz... Bu kadar hastaysan doktora gideceksin başka çare yok seninki baya ciddi böyle yaşamaya devam edemezsin ailen niye bu kadar sessiz kalıyor bu duruma abin ablan falan yok mu bu durum hakkında kendi cesaretin yoksa doktora onlar yardım etsin
- +1 yıl
Hem Sosyofobim suyum buyum var diyorsun hemde hasta değilim diyorsun bu hastalık.. Herkesin kişiliği farklı içe dönük utangaç falan olabilirsin bunlar kışilik özelliklerindir ama evden çıkmaya korkma kişilik özelliği değil
- +1 yıl
Ailen iyidir kötüdür bilemem zaten ama senin bu şekilde devam etmene sadece üzülüyorlarsa onlarda yanlış yapıyorlar şimdiye seni çoktan hastaneye götürmeliydiler
- +1 yıl
Tamam da fobilere neden olan zaten kişiliğim yani kişilik yapim böyle olduğu için sonradan oluştu korkularım kişilik bozukluğu ötesi bir durum benimki ama hastalık değil çocukluk ve ergenlikte yetersiz geliştim oluştum sorun orada ve bunun telafisi yok ağaç yaşken eğilir herşeyin zamanı var benim zamanım geçti artık bu yaştan sonra düzeleceğimi sanmıyorum çaresizce çırpınırken dibe batıyorum olan bu yani
- +1 yıl
Çoğu kişide utangaçlık ozguvensizlik bu herkeste fobi mi oluşturuyor hayır? Senin ki normal bir utangaçlıgin falan çok ötesinde böyle hastalıklar kişilik özelliği falan değil kendini kandırıyorsun şu atasözlerini falanda bırak evet çocukluk en önemli dönem ama insan her döneminde az çok değişir şu an ki halin yerine biraz daha iyi olan halini istemez misin? Kendi kendini bataklığa sokuyorsun sen inanmamaya yoneldikten sonra benim konuşmam boşa burda istersne her gün on kere sor bir şey değişmeyecek mazoşistce kendine eziyet etmeyi bırak
- +1 yıl
Beni anlamıyorsun gerçekten anlamıyor kimse beni ben burada yazıyorum anlatıyorum senelerdir evet ama kimse beni anlamıyor maalesef içimi döküyorum burada sadece çaresiz olduğum için burada kendimi anlatıyorum ama geçmiyor değişmiyor düzelmiyor hep aynıyım ben bu halimin düzeleceğini sanmıyorum kapanık olan benim ve açılacağımı düşünemiyorum bana imkansız geliyor artık
- +1 yıl
Herkes anlıyor ve aynı şeyi söylüyor sen direniyorsun
Gizli Üye(18-24)+1 yılSürekli aynı sorular.. Bir yardım alın bence artıkk. Normal olmadığının sizde farkindasiniz Nitekim
19 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılŞu depresyon halinden kurtulacaksin
Cevap sahibi+1 yılDenemeden sabah akşam boş boş KS'de dolanarak çıkamazsin zaten
Cevap sahibi+1 yılBöyle düşündüğün için bu haldesin
Cevap sahibi+1 yılAma böyle olmamak için bir cabanda yok
- +1 yıl
Dediğim gibi çocuklukta ve ergenlikte aşmam lazımdı bu sorunu o yaşlarda açılamadım maalesef herkes o yaşlarda açılıyor ergenlikte herkes neler yaşıyor ben hiçbir şey yaşayamadım bu yüzden eksik yetersiz zayıf güçsüz kaldım bu telafisi olmayan bir eksiklik ve tüm hayatımı olumsuz etkileyecek
- Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.
+1 yılYalnzlık başa bela
23 Yorumla- +1 yıl
Bazı insanlar yalnz oldukları halde yalnz olduklarını hissetmemeye baslıyorlar
Psikoloğa git
28 Yorumla- +1 yıl
Çocukluğumdan belli utangaç çekingen içime kapanık asosyal sessiz özgüvensiz biriyim bu yaşıma kadar hiç açılamadım kendimi aşamadım değişemedim hep kapanık pasif asosyal yaşadım ergenliğim gençliğim de hep böyle geçti çocukken ergenken falan hep dışlandım aşağılandım zorbalığa da uğradım fiziksel şiddete de uğradım yaşıtlarımdan yani dalga geçen alay eden de çok oldu hep dışlanarak yaşadım hep ergenlikten sonra tamamen kapanık hale geldim gençliğim hep eve kapalı asosyal işsiz yalnız mutsuz geçti 15 18 20 25 30 yaşlarım hep böyle geçti 32 yaşındayım hâlâ aynıyım zamanla daha da kapanık hale geldim evden dışarı çıkamıyorum korkuyorum insanlardan çekiniyorum utanıyorum sosyal olamıyorum gençliğim hep yalnız mutsuz geçti artık dayanamıyorum zamanla daha da kötü hale geldim nefes alamıyorum biktim tükendim artık hayatı hep kaçırdım herşeyden mahrum kaldım
- +1 yıl
İntihar etmedim ama zor dayandım ve artık gücüm kalmadı tükendim nefes alamıyorum iyice bunaldım gençliğim hep geçti hiçbir şey yaşayamadım hayatım yok ortada ailemle yaşıyorum ailem olmasa ben ne yapacam bilmiyorum hayata tutunamıyorum çünkü ailemde isterdi çalışmamı evlenmemi ama işsiz bekar asosyal kaldım evde yapacak bir şey yok hayatı senelerdir pencereden dışarıya bakarak insanlara imrenerek yaşıyorum hep mutsuzum yalnızım
Gizli Üye(30-35)+1 yılNormal değil
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > 32 yaşındaki bekar bir erkeğin kendini yalnız hissetmesi normal mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım