Hayatı boyunca hiç sevgilisi kız arkadaşı olmamış hiç sevilmemiş bir erkeğin kendini yalnız hissetmesi normal mi?
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Kız versiyonuyum
gayet normal hissediyorsun ama illa karşı cinsle ilişkilerin zayıf diye kendini böyle yanlızlaştırma bence
Bu yaşıma kadar 1 kızla bile tanışamadım çıkamadım buluşamadım
Ben güvenemiyorum maalesef eskilerden dolayı bende kimseyle çıkmadım. Genelde uzaktan sevmeyi seviyorum ben yetiyor bana ya böyle de güzel napalım zaten çıkmak sevgili olmak saçma geliyor bana korkuyorum falan da böyle bazen tek kalmak daha iyi bak emin ol
Bende korkuyorum ve ben çok utangaç çekingen içime kapanık asosyal özgüvensiz biriyim bu yaşıma kadar böyle yaşadım kapanık kaldım hiçbir kızla arkadaş bile olamadım ama gençliğim hep yalnız geçti ve yaşlandıkça yalnızlık hissi daha da artıyor
Ben erkeklerin benimle olan alayları bende takıntıya dönüştü ve bir erkek bana yaklaşınca gardımı alıyorum tavırlarım falan cekiniyorlar genelde ama yani bunu aşmaya çalışmalısın bence hoslanmasan da toplumda bayanlarla konuşmayı öğrenebilirsin her kesimde kadinlar var yani utangaç bende öyleyim ama en azindan muhabbet etmeyi öğren gerekli olmadıkça ben gibi karşı cinsle konuşmazsın
32 yaşındayım çocukluğumdan belli böyleyim ben genel olarak çekingen utangaç içime kapanık sessiz biriyim zaten hiç açılamadım maalesef okulda mahallede hiç kızlarla konuşmadım arkadaş olmadım hatta hiç kız tanımadım beni de hiç tanıyan kız olmadı ve kızlardan daha fazla utanıyorum çekiniyorum ben hayatta bir kızla buluşamam tanışamam konuşamam yanında duramam yani bunu yapabileceğimi sanmıyorum çok isterdim ama maalesef imkansız
Yaşadığın sürece her şey imkanlidir şuanda benle burda konuşuyorsun farkındaysan gerçekte konuşmana gerek yok gerek olmadıkça ama iş icabi da olabilir her hangi bir seyde kadınlarla ya da insanlarla konuşmayı öğrenmen şart kendini evde çürütemezsin yani haksızlık olur bu doktora da gidebilirsin yani iyi gelicektir
Burada herkes anonim kimse birbirini tanımıyor görmüyor ben burada kendimi yazarak ifade edebiliyorum ama gerçek hayatta hiçbir şekilde kızlarla konuşamam sohbet edemem yapamam yani bu yaşıma kadar hiç yapamadım çocukluğumdan belli kapanık yaşıyorum hiç açılamadım kendimi aşamadım hep çekingen utangaç içime kapanık asosyal özgüvensiz yaşadım insanlarla konuşamıyorum kaynaşamıyorum hiç arkadaşım bile yok gençliğim hep yalnız geçti eve kapalı geçti topluma uyumsuzum kişilik yapım böyle
Yani bunu bir doktorla mutlaka çözmelisin bari bundan sonra hayatini yaşayabil yazık etme kendine evde o düşünceleri kafandan cikar utanma hicbir sey düşünmeden konusmayi dene olmaz yapamam deme bende de öyle utangaçlık herkeste var diger insanlar da seninle konuşurken çekiniyordur yani merak etme ama senin cok ileriyse demek ki mutlaka ama bak mutlaka psiloloğa gitmen gerekli erteleme bunu yani tek çık dışarıya gez dolaş kendini eve kapatip alanını daraltip daha da psikolojini bozma
Ben bu yaştan sonra düzeleceğimi sanmıyorum 32 yaşındayım ama hayatım 0 dan ibaret bu yaşıma kadar hiçbir şey yaşayamadım çocukluğumdan ergenliğim gençliğim hep kapanık pasif asosyal geçti hep zayıf güçsüz kaldım ilkokulda ortaokulda lisede kimseyle konuşmadım sıramdan kalmadım herkes bana lakap takıyordu şimdi söylemek istemiyorum ama koca okulda tek ben böyleydim hep dışlandım ezik görüldüm dalga geçen alay eden aşağılayan çok oldu ben yaşamayı beceremedim hayata uyum sağlayamadım hep kapanık yaşadım gençliğimde tamamen evde geçti zaten hiç açılamadım askere gittim yine kapanık kaldım açılamadım 10 sene oldu geleli hep evdeyim hiç dışarı çıkmıyorum senelerdir hayattan kopuk yaşıyorum gençliğimi de hiç yaşayamadım hayata geç kaldım hayatı kaçırdım artık umudum kalmadım beklentim yok kendimi yaşlanmış bitmiş hissediyorum
Inan anlıyorum bende sen gibiyim ama fazla değilim çünkü bende hep böyle dalga gecikirdim alay edilirdim bende takıntı oldu ve her erkek bana yaklaşınca dalga gecicekmis gibi hissederim kimseyle cikamam bu yuzden bende ama kendi hemcinslerime anlasiyorum konuşabiliyorum önceden tipimden dolayi evden cikmayi azalttım yaşım ilerledi ve ben milletin değilde kendime bakmam gerektiğini anladım eger bu böyle giderse cok kotu hale gelirsin doktora git yani psikoloğa anlat bunu
Aşabilirsin bu durumu emin ol evet senin icin cok zor bir durum bu haklisin ama yapabilirsin kendine güven bu kadar güçsüz gorme kendini yazik etme hayatina ev köşelerinde
32 yaşındayım diye benden gecmis diye düşünme geri kalan hayatini geze geze rahat rahat yaşa
Senelerdir boşluktayım gençliğim hep mutsuz geçti hep bunalımda depresyonda yaşadım hiç yaşadığımı hissedemedim hayatı evden izledim yıllar geçti ama hiç yaşanmış bir hayatım olmadı psikoloğa gitmek imkanım durumum da olmadı aslında hep bekledim umudum vardır düzelirim sanmıştım ama olmadı 20 li yaşlarımda böyel geçti şimdi 30 lu yaşlarım böyle geçiyor ve benim beklentim kalmadı çöktüm tükendim senelerdir eve kapalı dışarı çıkmadan güneş görmeden temiz hava almadan yürüyüş yapmadan insan görmeden konuşmadan gezmeden eğlenmeden çalışmadan yaşıyorum ve stresten sıkıntıdan hasta olmaya başladım saçlarım bembeyaz oldu derilerim dökülüyor ağrılarım çoğaldı evde çürüdüm resmen ama maalesef bu değişmeyecek eve kapalı yaşamaya mahkum kaldım
Mahkum kalmadın oyle yürüyüşe çıkabilirsin kendini bu kadar da kapatıp daraltamazsin kendini bu hale sen getirmişsin az cesaretli olabilirsin 20 li yaşların oyle bitmiş 30 lu yaşlarını da öyle heba etme hemen bir doktorla görüşmelisin bence
Değişebilir ama sen değiştirmeye çalışmıyorsun açık ve net
Ben yürüyüşe çıkamıyorum gençliğim evde geçti senelerdir eve kapalı güneşten temiz havadan kopuk yaşıyorum dışarıyı unuttum gerçi çocukken az çok çıkıyordum okul falan derken ama gençliğim tamamen evde geçti çıkamıyorum maalesef bu arada sen sanki bunu bilerek isteyerek yapıyormuşum gibi davranıyorsun bu halimden memnun değilim çocukluğumdan belli bu durumdan rahatsızım bu yaşıma kadar istesemde değişemedim artık heves istek kalmadı çünkü hayatı kaçırdım gençliğimi yaşayamadım hayata geç kaldım psikolojim çöktü neyse ya seni meşgul etmeyim sağ ol iyi bayramlar
Bilerek isteyerek yapmadığını biliyorum yani gençliğin gitmiş geç kalmadın deme öyle 30 larini dışarıya çıkarak yaşayabilirsin bunun icin bir uzmanla görüşmen gerek hemen kendinden ümidi kesme lütfen iyi bayramlar sana da teşekkür ederim 🙏
Normal
Normal
Normal