birileriyle ilişki kursam bile bir süre sonra bozuluyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılYalnız olduğunu düşünüyorsan belki alakasız olur ama ev şartları müsaitse hayvan sahiplenebilirsin :) İlişkiye ihtiyaç duymazsın ve o hayvana odaklanırsın. Barınaktan sahiplenmen daha iyi olur kedi veya köpek hem onlara yepyeni bir hayat sunarsın. Tek kedi köpek değil balıkta insana huzur verir şıp şıp suyun içinde 😅 İyi günler dilerim.
03 Yorumla
Soran+1 yılmalesef hayvan yetmiyor bana
- +1 yıl
İlerki zamanlarda kendine eli ayağı düzgün bir sevgili yaparsın belki. Bu iş ciddiye binebilir evlenebilirsin hatta :)
Soran+1 yılen sonki sevgilim beni terketti çok acı çektim beni bırakıp başkasına gitti çok özledim hala özlüyorum sanki onun sevgisine muhtaçmışım gibi
hissediyorum ama başka sevgili olmak isteyenleri ben istemedim, bilmiyorum o ise özlemiyo beni demekki yoksa gelirdi, içimdeki bu boşluk bir türlü dolmuyor canımı yakıyor
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
17Cevap
+1 yılEvcil hayvan şart bı süre insanlardan daha sakin bir ortama geç ruhen geliş sonra konuşacak iyi birilerini bulursun
16 Yorumla
Soran+1 yılhayvan yetmiyor bana geçmiyo o his acı çekiyo gibi hissediyorum
- +1 yıl
O zaman bol bol gezmeni tavsiye ederim yeni yerlerde gördüğün yeni insanlarla sohbet edebilirsin umarım yalnızlığın geçer
Soran+1 yılkiminle gezeceğimki?
- +1 yıl
Tek gez bence emin ol birgün çift olursun canını sıkma seninle arkadaş olacak birileri vardır illaki
- +1 yıl
Umarım yalnızlığın bir gün iyi birileri ile son bulur
Soran+1 yılinşallah teşekkürler
- Aşk İlişkileri konusunda 726 cevap paylaştı.
+1 yılBen de öyle. İsterse 1 yıl olsun yine de kendimi çok yalnız hissediyorum her şey bozuluyor. Kimseyle olmak da istemiyorum korkudan.
11 Yorumla
Soran+1 yılbende de korku var. kimle iyi başlasa üzücü bişekilde son buluyo ve bu yalnızlık hissi geçmiyo sevgiye çok ihtiyacım var gibi hissediyorum
+1 yılKötü bir durum bir uğraş bir hobi şart böyle durumlarda
031 Yorumla
Soran+1 yılevet ama yinede geçmiyor bu hislerden dolayı yaptığım işlerede odaklanmakta zorluk yaşıyorum
- +1 yıl
Hayatınızda bir dost bir arkadaş veya dert ortağınız yok mu
Soran+1 yılen yakın arkadaşlarımla sorun yaşadık beni bırakıp gittiler onları bazı konularda dinlemedim diye. şu an kalan arkadaşlarımlada bir şekilde koptuk gibi sanki bilmiyorum öyle candan bir dostum yok dert ortağım yok erkek arkadaşımda terketti
- +1 yıl
Kötü bir durum sizi bu durumlardan uzaklaştıracak gerçek bir dosta ihtiyacınız var keşke yardımcı olabilsem üzülmeye stres yapmaya değmez unutmayın
Soran+1 yılüzülmekten helak oldum sevdiğim insanlardan kazık yemek beni çok üzdü, çok güvendiğim evlenmek üzere olduğum sevgilim boktan yere beni terketti çok acı çektim zor kendime geldim ama o gittikten sonra oluşan boşluk hissi hala dolmuyor herhangi biriylede sevgili olamıyorum, en yakın iki arkadaşım onları o kadar severken onlarda canımı yaktı sırf onları dinlemedim diye, belkide ben çok değer verip çok önemsiyorum hayatımdaki insanları bu yüzden böyle oluyor galiba bilmiyorum anlamıyorum
- +1 yıl
Bak kendin söylüyorsun çok Değer veriyorum. Sevdiklerine haddin onların karakterlerinden fazla değer vermek hiç bir zaman iyi değildir
Soran+1 yılevet sevgilime çok değer veriyodum iki sene boyunca yaptığı saçmalıklara bile katlandım bekledim sevdim anlayış gösterdim buna rağmen beni terkedip gitti o, seviyorum diyodu üstelik evlilik aşamasındaydık
- +1 yıl
Demek ki sevmiyormuş ve doğru insan değilmiş. Sizin yapmanız gerek dobra ve açık sözlü olmanız karşımdaki üzülmesin diye susmanız her zaman yanlış olur ve üzülen siz olursunuz. Bırakın üzülen onlar olsun sizi seven insan her zaman yanınızda olur dobra insanı kimse sevmez sevende karakterini sever ve gitmez
Soran+1 yılbana yaptıklarından sonra kimseyle mutlu olamasın istiyorum iki sene beni oyaladı aptal yerine koydu ben çok yanlış tanımışım onu
- +1 yıl
Karakterini çözememişsiniz sizin bu bir hatadır ama hatalardan ders çıkarmak önemlidir dediğim gibi değerin fazlasını vermeyeceksiniz karakteri kadar verilen değer her zaman sizi mutlu eder
Soran+1 yılevet doğru diyosun, inşallah pişman olur bana yaptıklarına, düşününce o kadar tuhaf geliyoki yaptıkları ve ben hepsine katlanmışım hep onu kabul etmişim buna rağmen yinede gitti çok garip hala çözemedim onu hala
- +1 yıl
Pişman olur elbet önemli olan pişman olduğunda sen olma ki hatasını kat kat anlasın sen mutlu ol ve umursama
Soran+1 yılevet bunun için uğraşıcam güçlenmem lazım mutlu olmam lazım ama bunları nasıl yapacağımı bilmiyorum, gerçekten pişman olur mu sence? yani sanki hiç sevmiyo hiç aklına gelmiyorum hiç umrunda değilmişim gibi bırakıp gitti engelledi heryerden
- +1 yıl
Karışık bir durum karakterini davranışlarını bilmediğim için fazla yorumlayamıyorum
Soran+1 yılpişman olmaz değil mi böyle kararlı çekip gittiği için
- +1 yıl
Dönmez
Soran+1 yılama ilk pişman olur yazmıştın şimdi neden dönmez dedin
- +1 yıl
Ben sanamı yazdım onu 😂😂😂 kusura bakma sorular karıştı
- +1 yıl
Dönmesi senin için önemli mi değilmi sorun burada o seçimini yapıp gitmiş olurda gelirse sen affedermisin hayatına alırmısın en önemlisi o
Soran+1 yılhangi yazdığını yanlış yazdın? pişman oluru mu yoksa dönmezi mi? artık dönse bile erken dönmeyeceği için dilerim o dönene kadar ben mutlu olmuş olurum ama her halukarda dönmesini istiyorum çünkü bana yaptıklarından dolayı pişman olmasını istiyorum iki senedir beni çok üzdü böylece bırakıp gidip mutlu olmasını istemiyorum
- +1 yıl
Mutlu olamaz dıraşıdan öyle gözüksede mutlu olamaz elbet seni üzdüğü için bin pişman olacak ama sen mutlu olacaksın ve umursamayacaksın
Soran+1 yılinşallah dediğin gibi olur ya inşallah çok çok üzdü beni varya neler yaptı inşallah dediğin gibi hiç mutlu olamaz ve bin pişman olur bana yaptıkları için
- +1 yıl
Sana yaptıklarınıda unut aklında kalırsa mutsuz olursun
Soran+1 yılevet unutmaya çalışıyorum ama o da gittiği yerde mutlu olamasın beni üzecek değil bana değer verip beni mutlu edecek insanlar istiyorum artık ya
- +1 yıl
İnşallah çıkar karşına hep mutlu olursun inşallah 😊😊 dertlerini dinleyip yol gösteren seni mutlu eden birisi olsun
Soran+1 yılinşallah amin teşekkürler sizede… buna ben hiç derdimi bile anlatamıyodum kendi beni dert sahibi ediyodu anca onun gönlünü etmeye çalışıyodum buna rağmen gitti ya yuh ona başka kız benim gibi olacak mı olmaz inşallah
- +1 yıl
İnşallah mutlu olmaz boşverin takmayın kafanıza. Ben sizi fazla rahatsız etmeyeyim mutlu günler size 😊😊🙏🙏
Soran+1 yılpişman olur değil mi ne zaman pişman olur sence
- +1 yıl
Yapısına karakterine bağlı umursamaz biriyse pişman olma eğilimi olmaz
Soran+1 yılAllah pişman etsin onu hayat pişman etsin onu hayat aklına getirsin beni bana yaptıklarını canımı yaktığından daha çok yansın canı gerçi kötüye bişey olmaz ama
- +1 yıl
Olur olur kötüyede olanlar olur
+1 yılİnsanlar konuşa konuşa hayvanlar koklaşa koklaşa derler
05 Yorumla
Soran+1 yılherkesle konuşmak iyi gelmiyor bana iyi gelecek kişiler hep bırakıp gittiler
- +1 yıl
Tanımadan insanları, bir şans vermeden kimin iyi gelip gelmeyeceğini bilemezsin.
Soran+1 yılfotoğrafına bakınca bana bir his geliyor o hisle devam ediyorum hep böyle oldu tabi yanlış belkide ama bilmiyorum çok yorgun hissediyorum
- +1 yıl
Denemekte fayda var.
Soran+1 yılevet denicem mecburen, şu üzerime yapışan üzüntüdende kurtulmak istiyorum eskiden gülebilirdim şimdi hiç gülemiyorum yeniden gülebilmek istiyorum artık hiçbişeyw gülemiyorum
+1 yılSosyalleşme ya da vaktini doldurmayla geçer ikisinden biri.
05 Yorumla
Soran+1 yılartık nasıl sosyalleşebilirim bilmiyorum eğitim hayatımı tamamladım
- +1 yıl
O hani iş ortamı veya şu an bulunduğun çevredekilerle ancak olabilir.
Soran+1 yılçevremde kimse kalmadı iş bulamıyorum zaten bunlarda sebep oldu bu duruma gelmeme
- +1 yıl
anladım e doğal olarak tabi ikisinde de sorun olunca öyle oluyor. Geriye kalanda bu tarz sosyal platformlar.
Soran+1 yılevet öyle nasıl yeniden hayata dönücem bilmiyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılYalnızlık aslında bazen keyiftir bunu düşün iyi geldiğini göreceksin.
019 Yorumla
Soran+1 yılolmuyo acı çekiyo gibi hissediyorum
- +1 yıl
Biraz kendin yapıyor gibisin zaten
- +1 yıl
sanki*
Soran+1 yılneden öyle düşündün?
- +1 yıl
Yanlış mı sence düşüncem. İnsan bazen farkında olmadan ya da bilerek kendi kendine dertlenir. Sende de onu hissettim sanki
Soran+1 yılbence öyle değil durduk yere değil bu hislerim, en son erkek arkadaşım beni terketti evlilik aşamasındaydık, en yakın iki arkadaşımdan yıllar önce kazık yedim, kime çok değer verdiysem sonunda üzüldüm, şu an çok yalnızım içimde kocaman bir boşluk var dolmuyor
- +1 yıl
Ama bunları düşünüp kendini üzmek sana ne kazandırıyor ya da ne kaybettiriyor bunu düşünmelisin. Bunu düşündüğünde aslında boşuna üzüldüğünü anlayacaksın ve belki o zaman değişim başlayacak.
Soran+1 yılçok haklısın ama bunları yaşayınca zaten değiştim artık gülemiyorum mesela, eski senelerde gülüp eğlenebildiğim durumlar oluyordu şimdi hiçbişeye gülemiyorum
- +1 yıl
Değişim yeniden eski haline gulen haline olmalı. Bunu yapmalısın
Soran+1 yılnasıl yapabilirim nasıl eski halime dönebilirim bir fikrin var mı çok istiyorum yeniden mutlu olabilmek
- +1 yıl
Anlatıyorum işte ama bunu yapmayı gerçekten istemen lazım.
Soran+1 yılistiyorum güçlü olmak mutlu olmak istiyorum yeniden gülebilmek istiyorum yaşadığım kötü anıların etkisinden kurtulmak istiyorum yeniden umut edebilmek istiyorum umudumu güvenimi gülüşlerimi kaybettim ben
- +1 yıl
Yeniden başlamaya karar ver ve bunu yap
Soran+1 yılkarar verdim istiyorum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum
- +1 yıl
Geçmişe dair hiç birşey düşünme şu andan itibaren. Gelecekle alakalı da kaygılanmayı bırak. Önce beynini ve kalbini rahatlat boşalt. Normal bir şekilde bu güne odaklan olacak olmayacak endişeleri unut.
Soran+1 yıltamam peki sonra? bugunu geçirmek için ne yapıcam sıkılıyorum gün içerisinde
- +1 yıl
Yeni uğraşılar bul. Kendini meşgul edecek şeyler yap. Sevdiğin şeyler keşfet ve onların üzerine eğil
Soran+1 yılörnek verebilir misin? galiba sevdiğim hiçbişey yok benim aklıma bişey gelmiyor
- +1 yıl
Vardır şu an aklına gelmiyor olabilir. Düşün biraz bulursun illaki
+1 yılYalnızlığa alışmışsın. Eglenceli insanlar bul ilişki içinde sohbet içinde. Hayat bu kadar sıkıcıyken sıkıcı insanlarla vakit geçmiyor bi süre sonra yanlızlığa geri dönüyorsun.
06 Yorumla
Soran+1 yılbulamıyorumki eğlenceli biri:( en eğlenceli iki arkadaşım bana kazık attılar daha kötü oldum sonrasında
- +1 yıl
Çıkar ins iyi insanlar. Mutsuz oldugun ortamlardan hep uzak dur ✌🏿
Soran+1 yılartık hiçbir ortamda mutlu değilimki eskiden gülüp eğlenebiliyodum son yıllarda gülemiyorum hiç
- +1 yıl
Üzüyorsun. Bunu bi süreç olarak düşün. Herşey güzel olacak ✌🏿
Soran+1 yılsenelerdir geçmiyo malesef
- +1 yıl
Bişey diyemeyeceğim artık. Umarım güzel insanlar cıkar karsına 🙏🏿
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlişki olarak mı arkadaş olarak mı?
04 Yorumla
Soran+1 yılikiside
- +1 yıl
Anlıyorum. Geçici unsurlar olarak görüyorum. Bu yalnızlık sana gerçekten değer veren insanların henüz çevrende olmamasıyla alakalı ve zarar verici insanların yakınlaşmasına mesafeli duruşunla alakalı diye düşünüyorum. Sen kendini ifade etmek istersen ne söyleyebilirsin?
Soran+1 yılson yıllarda yaşadığım olaylar psikolojimi bozdu çok çok ağladım çok yıprandım çok zor günler geçirdim çok sevip çok güvenmekten ve de sevdiğim insanlardan sevgi ve fedakarlık beklemem yüzünden sorun yaşadık
- +1 yıl
Anlıyorum , verdiğin özverinin sevginin değerin , karşılığında yaşanan hayal kırıklıkları bu da yetmezmiş gibi üstüne muhtemelen haketmedigin karşılıklar seni boğucu bir girdap içine sürüklemiş olmalı. Burada insanı muhtemelki en çok yıpratanda bu olumsuzlukları en çok değer verdikleri tarafından yaşıyor olması bir çoğumuzda olduğu gibi. Peki bu durumları yaşamana sebep olanlar kimlerdi ve neler yaşadın anlatmak ister misin
+1 yılHmm buyur... Şansını bide bnle dene. ,?
02 Yorumla
Soran+1 yılmalesef sosyal medyadan böyle ilişki yapmam, zaten herhangi biriyle yapamadım hiçbir zaman, mesela son erkek arkadaşım terketti beni başkasına gitti beni isteyen başkaları olduğunda yapamadım onlarla hala eskisni özlüyorum sanki onun sevgisine muhtaçmışım gibi hissediyorum ama o gitti yok artık içimdeki bu boşluk hissi dolmuyor
- +1 yıl
Her şey Boyle Boyle başlar..
Anca birini bulcan seni seven biri
05 Yorumla
Soran+1 yılherhangi birinide istemiyorum ama acı çekiyorum sanki öyle bir his
Soran+1 yılevet eskiden gülüp eğlenebildiğim şeyler oluyodu son yıllarda hiç gülemiyorum nasıl düzelcek bu durum çok çaresiz hissediyorum en sonki erkek arkadaşım terketti
Soran+1 yılherkesle bağ kuramıyorum sevip isteyen olunca ben istemiyorum, sevgilimle o bağı kurmuştum ama demekki tek taraflı bir bağmış yoksa bırakıp gitmezdi
- Aşk İlişkileri konusunda 528 cevap paylaştı.
+1 yılYenilik yap sureklı ilişkide yaşamında
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bir yenilik
- +1 yıl
Doğa yuruyusü mu seversın canlı yerler mi
Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı. Arkadaşlar edin sadece sevgilili olarak kurma
018 Yorumla
Soran+1 yılarkadaşlıklarımda öyle iyi güzel başlayan tüm ilişkilerim üzücü bir şekilde son buluyor
Soran+1 yılçok üzülüyorum erkek arkadaşımda terketti sanki onun sevgisine muhtaçmışım gibi hissediyorum başka sevgili olmak isteyenleri istemedim bile herhangi birinden sevgi istemiyorum ama bir şekilde sevgiye muhtaçmışım gibi geliyor
Soran+1 yılbeni terkeden sevgilim mutlu olamasın istiyorum bana çok acı çektirdi insanlar niye böyle üzüp gidiyor galiba ben çok değer veriyorum kendimi çok yorgun hissediyorum artık yaşadıklarımdan sonra
Soran+1 yılevet seviyorum diyodu üstelik ama gerçekten sevmemiş değil mi
Soran+1 yılseven bırakamaz dimi iki senemi boşa harcamışım öyle değil mi
Soran+1 yılhakkım haram olsun ona böyle kolay mı ya insanlarla oynamak sevmiyosa söyleseydi pislik
Soran+1 yıladamlık taslıyodu ben sadakat isterim yalandan nefret ederim diyodu
Soran+1 yıl29
Soran+1 yılevet iki senemi aldı
Sevdiğin anlaştığın birini bularak
010 Yorumla
Soran+1 yılbulamıyorumki yok mu öyle birisi acaba:( iyi güzel başlayan tüm ilişkilerim üzücü şekilde son buluyor
Soran+1 yılkaç sene geçti kaç iki yıl daha geçecek ki… neden böyle anlamıyorum çok canım acıyor
Soran+1 yılbu söylediğini yaşadım ben zaten, sevgilim beni terketti evlilik aşamasındaydık üstelik evlenmek üzereyken kavga ettim diye beni terkedip başka kıza gitti çok acı çektim kendime çok zor geldim ama hala özlüyorum o gidince içimde oluşan boşluk bir türlü dolmuyor o ise bırakıp gidebildi oysa aramızda bir bağ var sanıyodum böyle bağ herkesle kurulmaz zannediyordum
Soran+1 yılben aşıkmışım ama o ben seviyorum diye mi benleydi öyle mi demek istedin?
Soran+1 yılneden istemediki bir açıklama bile yapmadı keşke sevmediyse seviyorum demeseydi iki sene boyunca ben onu sevdim onu bekledim kavga ettik diye terkedip gitti ben yine yalnız kaldım
- Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılNeden bozuluyor sıkıntı nerde kimde 🤔
010 Yorumla
Soran+1 yılbende galiba çok sevmeme rağmen sevdiklerim bırakıp gidiyor en başta herşey güzel olmasına rağmen benim beklentilerimden bunalıyolar sanırım sevgi sadakat bekliyorum çok sevgi bekliyorum değer görmek istiyorum
- +1 yıl
Demekki çok sevmek de yaramıyor herkesi kendin gibi görüyorsun gösterdiğin ilgiyi sevgiyi göremiyor üzülüyorsun zaten çok insan değil az insan çok huzur
Soran+1 yılevet napıcam bilmiyorum ya keşke birşeyker olsa ve düzelse herşey çok yorgun hissediyorum
- +1 yıl
İyi düşün iyi olsun herşey düzgün insana rastlamak nerdeyse imkansız
Soran+1 yılevet hayatına giren yanlış bir insan bütün hayatını mahfedebiliyor
- +1 yıl
İlla ki sevgili olması gerekmiyor derdini anlatıp gülüp eğleneceğin konuşunca iyi hissettiren insan olsun yeter öyle değil mi sence de
Soran+1 yılöyle tabiki ama benim en çok güldüğüm en çok eğlendiğim en yakın iki arkadaşım yıllar önce kazık attılar bana insanlara güvenim gitti sonra yeni arkadaş edinemedim
- +1 yıl
Sen yinede bir şans ver menfaat peşinde olmayan çıkarsız bir arkadaş sana çok iyi gelir
Soran+1 yılumarım öyle insanlar çıkar karşıma…
- +1 yıl
Hadi bakalım hayırlısı olsun inşallah 🙏
Aşk İlişkileri konusunda 314 cevap paylaştı. Ayni bende öyle bir sklma geliyor hemen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılaslında herkes yalnız
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNeden bozuluyor senden kaynaklimi
01 Yorumla
Soran+1 yılgaliba benden kaynaklı sevince çok değer verip çok seviyorum bu sefer aynı şekilde beklentim oluyor ve bu beklentilerim yüzünden sorun çıkıyor sanırım
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen ölsem düzelecek gibi..
06 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle hissediyorum ölmek istiyorum boşa yaşıyomuşum gibi
Cevap sahibi+1 yılGel birbirimizi bulup kafamıza sıkalım asd
Soran+1 yılben yaşamak istemiyorum ama intihar düşünmüyorum of bu bataklıktan çıkamıyorum
Cevap sahibi+1 yılÇabaladıkça boşa gidiyor herşey ve daha çok küsüyorum yaşama ölmek kötü Bi fikir biz mutlu olmak istiyoruz yaşamayı seviyoruz ama eziyetten başka bişey getirmiyor hayat bana galiba tüm kotayı diğer insanlar aldı banada umutsuzluk kaldı
Soran+1 yılbenimde öyle psikologa da gittim ilaçta kullanıyorum ama geçmiyo bitek sevgilimle iyi hissediyodum o da terkedip gitti ben özlüyorum ama o özlemiyo belkide benim psikolojim bozuk diye özlüyorumdur?
Cevap sahibi+1 yılBüyük ihtimal öyle zar zor yaşamaktan uyum sağlamaya çalışmaktan yoruldum
Ben de aynıyım lanetlenmiş hissediyorum kendimi
31 Yorumla
Soran+1 yılbende öyle acı çekiyo gibi hissediyorum böyle yaşamak zor geliyor sevgiye çok ihtiyacım var gibi hissediyorum
+1 yılDüzelir zamanla
24 Yorumla
Soran+1 yılzaman geçiyor ama inan herşey aynı
- +1 yıl
Haklısın ama elimizden bişey gelmiyor beklemektennbaşka
Soran+1 yılevet ama yıllar geçiyor geçti de, bişey yapmalıyım ama ne olduğunu bilmiyorum nasıl kurtulucam bu bataklıktan bilmiyorum
- +1 yıl
Bataklık derken neyi kastettim anlamadım ama emin ol benim düştüğüm çok daha kötü profilimi okursan anlarsın belki biraz
Aşk İlişkileri konusunda 390 cevap paylaştı. Birisiyle konuşarak
04 Yorumla
Soran+1 yılkimle ama… herkesle konuşmak iyi gelmiyor
Soran+1 yılbilmiyorum sanaldan tanımadığım bir erkekle konuşmak istemiyorum
Kadınla arkadaş ol
04 Yorumla
Soran+1 yılnerden bulucam yeni arkadaş?
Soran+1 yılburda bile kadın profillerinden erkek çıkıyor bende anlamadım
p s i k o l o g
04 Yorumla
Soran+1 yılgittim psikologa ama para gidiyo daha ne kadar gidecektim bişey düzelsin diye bu sefer giden paralarım psikolojimi bozuyo
Soran+1 yılarkadaş nasıl edinicem en son en yakın iki arkadaşım kazık attı o zaman güven kaybı yaşadım daha arkadaş edinemiyorum içimi açamıyorum kimseye yine kazık yicem diye korkuyorum
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası