Bazı insanlar ayrıldıktan sonra arkadaş kalıp konuşmayı devam ettirmek isterler , arkadaşça konuşup dost kalmayı tercih ederler. Eski sevgiliden arkadaş olur mu sizce? Her detayını ezbere bildiğiniz bir insanla nasıl arkadaş kalabilirsiniz?
Sevgiliniz size ayrılalım ama arkadaş kalalım deseydi kabul eder miydiniz?
Daha önce bunu eski sevgilime söylemiştim. Ondan ayrıldım. Ve arkadaş kalmıştık bir süre. O da kabul etmişti. Fakat bir süre sonra hâlâ bana hisleri olduğunu söyledi. benim ona karşı hislerim yoktu. Ve daha fazla arkadaş kalamadık. Eski sevgiliden arkadaş olabilir. Ama hislerin varsa olmaz. Onun saçma tavırları yüzünden arkadaşlığımızda bitmişti. böyle yapınca onunla arkadaş bile kalmak istemedim. Onu ümitlendirmedim.
2
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bana da eski sevgilim söylemişti ben onu çok seviyordum ama kabul etmedim. Niye mi? Onun için artik eski ben bile değilken ve de yollar ayrildiği hâlde, sana o güzel isminle hitap etmedi sürece ne anlami var ki arkadaş olmanin, kabul edenler de çok sevip belki bir umut tekrar güzel olur her şey umudu taşiyanlardir. Ama olmuyor inanin ki olmaz ve olmuyor. Zaten seven kişi, sizi hak eden kişi bu teklifi önünüze dahi sunmaz. Kapi gibi durur belki de hayatinizin merkezine koyduğunuz bedeniyle, ruhuyla hayatinizda. Ya başlamamali ya da bitirmeli... Ortasi acı verir.
Sevgilim olma artık, bana karışma ben başka şeyler de yaşayabileyim ama sen orda bir köşe de dur. Hayatımdan çıkarmıyorum ama istediğim mesafeyi koyuyorum demenin bir başka versiyonu. Çok büyük haksızlık bence. Ya kaybetmek istemeyeceksin gerçekten ya da tamamen kaybedeceksin. Demin de bir yerde yazdım ortası yok bu işlerin. Kötü günde yanında olmayı ayrı bir yere koyuyorum o biraz insanlık vazifesi, vefa gibi bir şey olur. Ama arkadaşlık yürümez.
Evet bence de söylediğin gibi haklısın. Yani ben bir gidiyim bakiyim başkalarına eğer bulamazsam da seni bıraktığım yerde buliyim demektir arkadaş kalalım demek.
Yav ne arkadaşça kalıp konuşmayı devam ettirmesi adam diyor ki ben bi şöyle sıkıldım turlayıp gelcem sen de arkadaş gibi kal ki aldatma sayılmasın vicdanım rahat hesapta soramazsın baktım ben dolaş dolaş sıkıldım ya ben yapamıyorum arkadaş kalamıyorum bebişim dediğinde tekrar sevgili olmak için anlıyor musunuz sizi yedekte tutuyor kapiş yemeyin bu numaraları yok ara verelimler yok arkadaş kalalım medeni olalım ayakları 😂😂😂
- Evet, olur. Sevgili olunamadı diye iletişimi kesmek gerekmez. Paylaşılan - Paylaşılacak başka güzellikler için yeni ilişki kurulabilir. Yeni bir ilişkide buluşmaya değecek güzellik yoksa arkadaş kalınamaz.
- Her detayını ezberlediğim gibi unutarak onunla arkadaş kalabilirim. Düşüncelerimle duygularımı ayırdığımda bunu yapmakta sıkıntı çekmem.
Güzel bir kahkaha basardım :D İlişki yürütemedik de arkadaşlık yürütürüz seninle değil mi? Bunlar medeni gözükme masalları sadece bana göre. ya da karşıyı ayrılmaya daha çok ikna etmek, gönül kırmamak için yapılan şeyler.
Ben arkadaş falan kalamam. zaten anlamıyorum zamanında aşkla baktığınız bir insana nasıl arkadaşca bakılabilinir bilemiyorum. Ben yapamam çok acı verici olur benim için
Genelde alışkanlıklardan kurtulamamak sonunda tekrardan beraber olma umudu bi tarafta mutlaka bu vardır. ya da bu bi kadınsa ve haksız yere bırakıldiysa ilerde daha iyi birini bulup gözüne sokmak istiyordur çok az olmakla birlikte gercekten sevgiliden öte çok iyi dost oldularsa konuşma devam eder ama bi taraf başka bi ilişkiye başlayınca ölmeye mahkum bi durum
Bunun için aradan zaman geçmesi lazım ayrılır ayrılmaz çok zor. Ama çocukluk aşkımla şu an çok iyi arkadaşız. Karşı değilim, sadece zaman gerektiğini düşünüyorum.
Ben yapamıyorum onu ya. Yapılabilir kesinlikle ama ben yapamıyorum. İletişimi keserim direkt. Eğer sonradan tekrar iletişime girersem tekrar ilişki yaşarım.
sevgilimle aramızdaki ilişkinin düzeyine, ona olan hislerimin büyüklüğüne bağlı. mesela şu anki sevgilimle ayrılırsak eğer ne olursa olsun bir şekilde arkadaş kalmaya çalışırım. Onu kaybetmeyi, hayatımdan çıkmasını istemem çünkü
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bunu diyen çoğu insanın amacı bana karışma hakkın ortadan kalksın ama ilerde tekrar olma ihtimalimiz de olsun demektir
Arkadaş kalmak demek aranızdaki bağ kopmasın ama karşı cinse karşı da özgür kalın demektir diye düşünüyorum. Arkadaştan sevgili olur ama eski sevgiliden arkadaş olunmaz.
Kabul etmedim konuşmak istemediğimi söyledim Ben de üzüldüm o da üzüldü bazı şeylere ama buna tahamül edemezdim. Hem çok yakın hem çok uzak kalbi en çok kıran şey bu oluyor..