+1 yılEskiden böyle sorulara hayır cevabını verirdim çünkü kimse yoktu hayatımda şimdi evet diyorum. Sevdiğim adam bana böyle bir teklifte bulunsa kabul ederim çünkü ona güvenim tam, yanlış bir şey yapabilecek düşüncesi aklımın ucundan bile geçmiyor. İlişkimizde güven sorunu yok Allahıma şükür... güvenmesem zaten birlikte olmazdım. Birlikte yemek yaparız, film izleriz vs. böylece vakit daha hızlı geçer.
51 Yorumla- +1 yıl
mübarek eksi gelmis :D
En İyi Cevaplar
Böyle bir teklife hayır demek biraz zor olsa gerek evlilik öncesi prova gibi olacaktır hem karşılıklı olarak daha iyi birbirmizi tanıma fırsatı yakalarız hemde aynı evin içinde birbirimizi daha iyi gözlemleme fırsatı buluruz. Sevgili ile geçen her an özeldir böyle bir teklif bir çok açıdan avantaj olabilir eğer ki doğru ve dolu dolu geçirilirse aradaki paylaşım da bağda kuvvetlenir.
Evde ki rahatlık, beraber yemek yapma oyun ve bir çok aktivite için sınırsız zaman sınırsız mutluluk demek doğru kişiyle olursa bence çok eğlenceli ve çok keyifli geçecektir bu pozitif veriler ışığında harika bir teklif gibi duruyor. Olumsuz açıdan bakarsak bile olumluya çevirebilirim. En azından zaman kaybı olmaz ve gerçek kişiliğini çözme fırsatı bulur ve hayatıma yeni bir yön verebilirim.20 Yorumla
+1 yılMerhabalar,Elbette günümüz pandemi döneminde insanlar birçok şeyden mahrum kaldı evlenecek olan çiftler birbirini rahat bir şekilde göremiyor özellikle de birbirine karşı özlem duyan insanların böyle bir durum yaşaması söz konusu oldu, ama işin doğrusunu söylemek gerekirse evlenmeden herhangi bir birliktelik yaşanmasını doğru bulmuyorum, yani birliktelik yaşanmasından kasıt aynı evde yalnız başına birlikte yaşanmasından bahsediyorum, çünkü başbaşa kalan çiftler muhakkak belli bir yakınlaşma ya da belli bir pişmanlık içerisinde olacağı söz konusu olduğu için günümüzde pandemi nedeniyle de insanların fazla iç içe olmaması gerektiği için böyle bir teklifi kesinlikle kabul etmeyi uygun görmüyorum.
iki kişi yalnız kalınca üçüncüsü şeytan olur.172 Yorumla- +1 yıl
Merhaba,
Çok güzel bir teklif, sevinçten uçar, hava da kara da kabul ederim, her türlü kabul ederim ki sevgilimin hemen hemen her şeyini kabul ederim, çünkü seviyorum! 😅
Aşkımın isteklerini istediklerini yapmayacağım da kimin istediklerini yapacağım ki! 😅
Evde canım sıkılıyor, işe git gel, hep aynı şeyler, aşkım ile her şey çok güzel daha da güzel olur, aşk güzelleştirir! 😅10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
+1 yılKabul ederdim. Keyifli vakit geçirirdik.
Birlikte yemek yapardık, pes oynardık satrançta olur.., film felan izlerdik
Akşamda güzel bir rakı sofrasında muhabbetin dibine vururduk200 Yorumla
+1 yılMerhabalar 🎈 Sevdiğim adam, sevgilim dediğim insan, bana böyle bir teklifte bulunsa kabul ederim. Pandemiyi bu süreci onunla geçirmek isterim tabi ki. Uzak kalıp özlem duymaktansa, sevdiğimiz her şeyi yaparız. İsterse maç izleriz, playstation oynarız, puzzle yaparız, bir sürü farklı yemek ve tatlı tarifleri deneriz, film izleriz. Bence keyifli ve dolu dolu bir süreç olurdu. Kabul etmem diyemem herkesin düşüncesi farklı elbette. Ama ben eğlenceli ve güzel olur kanısındayım. Yıpratacağını ya da ilişkiyi zedeleyeceğini düşünmüyorum.
30 Yorumla
+1 yılYa hayır çünkü erkeklere güvenmiyorum ama kabul edecek olanlara da saygı duyuyorum yorumlarda kızın biri ben o. pu muyum nikahsız aynı evde kalacağım demiş gerçekten midem bulandı bir insan nasıl kendi hemcinsini bu şekilde aşağılar aklım almıyor. Eğer ortam iyi olsaydı ben de kabul ederdim ama işte. Türkiye şartları. Bir kız için oldukça zor burada yaşamak. Yurt dışına taşınacağım bir ara.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılevlilik öncesi ilişkiyi doğru bulmuyorum ve aynı evde olduğumuzda bu eninde sonunda gerçekleşecek
bu yüzden hayır kalmazdım
bknz: ateşle barut yan yana durmaz92 Yorumla- +1 yıl
+1 yılAyyy tabikide kabul ederim. Hiç olmazsa sıkıntıma ortal olcak biri olur. Beraber film izleriz akşam iftarını beraber hazırlarız playstationun başına geçip beraber kapışırız çok güzel olurdu yaa. Ama sevdiceğim benden uzakta şu an. Bırak karantinanı beraber geçirmeyi yan yana gelemiyoruz şu an için. Şu sezon açılsa da bi yanyana gelebilsek artık yahu. 🤷🏻♀️🤷🏻♀️
30 YorumlaNe yalan soylim ederdim ya en azindan eğlenirdik oyun oynar film seyreder yemek falan yapardik böyle evde mal gibi tikili kaldık sitede gezinip duruyoruz...
40 Yorumla
+1 yılKabul etmem birlikte yasamak iki kisiyi de yipratiyo
70 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı.
s +1 yılEtmezdim çünkü haftasonu bile agresif oluyorum kapanmada
21 Yorumla
Soran+1 yılAgresiflik olmasın birlikte kaliteli vakit geçirmek için birebir
+1 yılKabul etmem. Sebep 1:
Bu devirde babasına güvenemiyor insan. Öldürebilir sonuçta gece uyuyacaksın.
Sebep 2:
Taciz, tecazvüz edebilir.
Sebep 3:
O evde yalnızsın sonuçta illa ki bir cinsellik olacak. O zaman da zina oluyor. Nikahsız olmaz. En büyük 7 günahtan birisi.
Sebep 4:
Diyelim ki kavga ettin ayrıldın. Akşam saat 8 veya 9. Ne b*k yiyecen 😃63 Yorumla- +1 yıl
Zeki ve ahlaklı kız
- +1 yıl
@caesaryavuz onlar yorumlarda böyle konuşuyorlar maksat site üzerinden erkek bulup nikahı kıymak sonra da adamın burnundan getirecekler. çok iyi bilirim bu tipleri. aman diyim güvenmeyin bunlara 😂😂😂
- +1 yıl
@EkşiPortakalŞekeri Benim işim olmaz öyleleriyle Brom kafanı yorma sen
Aşk İlişkileri konusunda 768 cevap paylaştı. Ayy evet evet isterim tabiki , birlikte vakit geçirmek film izlemek vs. cok hoş olur uzaktan fazlasıyla sevdim onu
40 Yorumla
+1 yılBen sevgili, flört işlerini sevmem pek. Oynamak gibi geliyor. Ya evlendiğim kişiyle ya da tek.
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBabamda kızım git tam kapanma da sevgilinin evinde kal diyodu
82 Yorumla- +1 yıl
Demiyo mu?
Aa?
- Aşk İlişkileri konusunda 733 cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim olsaydı kabul edebilirdim 🤗 ama zaten kapanma var gibi yok gibi
40 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 334 cevap paylaştı. Zaten birlikte kalıyoruz öncesinden. Bir şey değişmezdi.
40 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen kabul ederdim sanırım.
Yemek malzemesi abur cuburları falan doldururduk.
Film izler patlamış mısır cips yer kola içerdik
Yemek yapardık beraber
Sohbetim iyidir , sohbet ederdik. Tek başına kalınca sohbetler daha samimi ve dürüst olur genelde
İstediğimiz zaman da cinsel ilişkiye girerdik , sonuçta sevgilimizle aynı evde yanlızız bizi rahatsız edecek de kimse yok
Daha bir sürü şey yapılabilir.00 Yorumla
+1 yılEtmem tabii ki de. Bu yüzden ayrılırsa da yolu açık olsun.😄
30 Yorumla
+1 yılCehennem kapanması olur o pek işimize gelmez böyle iyiyiz
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılEtmem ne gerek var. Ailemle birlikte olurum daha iyi.
20 Yorumla Aileniz nasil izin veriyor ya benim ailem izin vermeza
23 Yorumla- +1 yıl
ben sormam
- +1 yıl
ya unıdelerdir ya da kız arkadasa gıdıdyorum derler
- +1 yıl
@anticorr00 YOK LAN EREN BENİ İDARE EDER
Gizli Üye(36-45)+1 yıl. rspu muyum la ben nikahsız aynı evde kalacağım? 🤬
111 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHaksız kimse yüzüne yüzüne söylerim. Hemcinsim bile olsa değişmez bu. Hemcinslerim hareketlerine dikkat etmiyor, gerek davranış gerek giyiniş bakımından erkekler daha namuslu bu devirde. Hareketine dikkat etmeyene yukarıdaki sözcüğü herkes söylüyor. Söylemeseler bile böyle düşünüyorlar. Buradan ailelere sesleniyorum; kız veya erkek fark etmez evlatlarınıza ahlak öğretin ve sahip çıkın. Burası evlerde nikahsız yaşayabileceğiniz gavur ülkesi değil. Ev sahipleri de kiracılarının hareketlerine dikkat etsin, evlerinde bu zihniyetteki kişileri oturtmasınlar.
Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Sevgilim bu sorunun cevabinin evet oldugu bilip sormazdi zaten :d
20 YorumlaKabul ederdim tabiki, en güzel zaman onla geçeni değilmi zaten?
10 YorumlaNeden olmasın arkadaşlar sevgilileriyle birlikte sadece seks yapıyorlar herhalde yazık sizin kafanıza, belki bana ev işlerini öğretirdi film izlerdik tartışırdık dedikodu yapardık oyun oynardık eğer rızası olursa seks de yapardık olum ne biçim ilişkileriniz var lan sizin seks dışında yapacak bir sürü şey var
12 Yorumla- +1 yıl
Evlenmeden seks haram değilmi
- +1 yıl
@JasonYakumoOomori eğer rızası varsa evlendikten sonra tövbe edebilirsin. Ayrıca her şeyimiz dört dörtlük de bi bu mu kusur kaldı kanka
- Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılKızların hayır yapmam diyeceği erkeklerin evet diyeceği soru dikkat çekmek için hayır diyen erkeklerde olur tabi belki kızlar görür oha böyle erkek kaldı mı falan diyip düşmesi umuduyla
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılKızların hayır yapmam diyeceği erkeklerin evet diyeceği soru dikkat çekmek için hayır diyen erkeklerde olur tabi belki kızlar görür oha böyle erkek kaldı mı falan diyip düşmesi umuduyla
10 Yorumla Helalim olmayan biriyle aynı evde kalmam.
130 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 653 cevap paylaştı.
+1 yılkabul ederdim, sadece yaramazlık yapıcak değiliz ya ghkglşghf kapanma yok zaten dükkanları kapatıyor. birbirimizle daha yakın vakit geçirmek hoş olabilirdi.. olsaydı eğer hsfpşgkhlşf
00 Yorumla
+1 yılŞamar atardım bu ne demek ateşle barut yanyana olmaz 😅😓
317 Yorumla- +1 yıl
kim ates kım barut :)
- +1 yıl
@anticorr00 onu bilemeyeceğim ama yani bunu bana teklif etmeye cesaret etsin bakalım 😅görür gününü
- +1 yıl
hımm
- +1 yıl
@anticorr00 nasıl kızlar kabul edebiliyor bilmiyorum ki zaten Bunu sormayada cesaret edemez 4 tane abim var 😅😂
- +1 yıl
vala mıllet özgur artık kapalılar da 4 abısı olan bıle umursamaz artık
- +1 yıl
@anticorr00 benim prensiplerim var ben ilk başta ona bunu söyledim ve bunu kabul etti söylememiş olsaydım haklı olabilirdi
- +1 yıl
hımm kac aylık ılıskı
- +1 yıl
@anticorr00 çok taze 1 haftalık 😅
- +1 yıl
3 ay gecsın prensibini yedirtme der adam dellenir
- +1 yıl
@anticorr00 o zaman ayrılırım kimse zorla birşey yaptıramaz bana
- +1 yıl
ya sende ıstersen o zmn yaparsın ama
- +1 yıl
@anticorr00 inşallah istemem evlenmeden birşey yaşamak istemiyorum
- +1 yıl
hımm yas kac kı snn
- +1 yıl
@anticorr00 20
- +1 yıl
hımm evlılık zamanın gelmıs o zmn 20 den sonra fena oluyo kızlar
- +1 yıl
@anticorr00 olabilir bilmiyorum 😅
- +1 yıl
sende takı p eder msn
+1 yılTabi ki kabul ederim ama zaten fırsat buldukça tam kapanmada birlikteyiz o mecbur işe gidiyor tek sorun o 😂😂 hayır dıyenlerıde hıc anlayamadım
12 Yorumla- +1 yıl
Memursun sanırım
- +1 yıl
Hayır işsizim
+1 yılTabi ailem izin verirse kabul ederim ama cinsellik yapabilecek biriyse bu konuda güven Miyosam kabul etme bir hata yüzünden hayatın kararaıt
40 Yorumla
+1 yılNikâhsız böyle birşey teklif etmem. Eden birisiyle de ilişkimi devam etmem.
24 Yorumla- +1 yıl
Görüşünüzde ciddiyseniz ne âlâ😁
- +1 yıl
@Diğerkâm1i Hanımefendi kendi işinize bakmanızı öneririm.
- +1 yıl
Beyefendi çıkışacağınız bir şey demedim:) yine de öğrendim teşekkürler.
- +1 yıl
@Diğerkâm1i Allah'ı seven, Allah'tan korkan hiç kimse zinâ'ya yaklaşmaz. Nefsimizle mücadeleye devam.
+1 yılboşu boşuna başına bela almaktan başka bir şey değik
21 Yorumla- +1 yıl
değil"
+1 yılOlmaz öyle doğru değil evlikikte olan evlilikte güzell
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvi temizlicek ve çamaşırlarla ilgilenecek olan o olursa kabul ederim.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılBen kabul etsem annem merak edecek neredesin oğlum diye soracak Hadise şarkısı gibi oldu nerdesin oğlum buradayım anne😂😂
00 Yorumla
+1 yılSevgilim yok olsaydi da kabul etmezdim ne o oyle. Herkes kendi evinde geçirsin kapanmayı
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılToplumumuzda çok büyük bir cinsel açlık ve küçük yaşta doğru bir şekilde öğretilmemiş bir ahlak anlayışı olduğu için yorumlar utanç verici. Sevgilim ve ben yetişkin insanlarız ve tam kapanmayı beraber aynı evde geçiriyoruz.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim olsaydı kesinlikle reddetmezdim. Ama benim evde kapanma sartiyla
53 Yorumla- +1 yıl
Senin ve onun ev arasındaki fark ne peki
- +1 yıl
@focussbluee Ailesiyle yaşıyorsa şayet belki mevzular kopmasın diyedir :D
Güzel bir aktivite olacaktır ve keyifli günler geçirebiliriz. Aslında birbirimizi daha yakından tanımak için güzel bir fırsat olacaktır.
00 YorumlaBen ederdim.
Oyun konsollarını alıp kıza PES2020 oynamayı öğretirdim 😂
Ben oynamaya adam bulamıyorum canıma minnet00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 491 cevap paylaştı.
+1 yılEtmeme gerek yok zaten aynı evdeyiz sevgilimle evliyim.
10 Yorumla Hayır derim kalmam asla aynı evde sevgiliyken.
70 Yorumla
+1 yılKabul ederdim hatta cinsellik te yaşamak isterdim yoksa o kadar vakit ne yapacaz 😂
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Evet olsaydı kabul ederdim ☺️ Güzel vakit geçirirdik 🤗🤗
00 YorumlaTam kapanmada birilerinin olması şart zaten. Aile fertleri ya da arkadaş.
00 Yorumla
+1 yılSevgilim olsa da birlikte kapanıp hacca gitsek :D Tabi ki kabul ederim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılEvet tabii ki ederimmm. Ama bilin bakalım ne eksik...
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı.
+1 yılYa manitayi bulalim da gerisine herseye evet deriz artik :D :D :D
00 Yorumla
+1 yılKabul ederim şarabımızi yudumlarken hafif salsa esintileri ve devamı
00 Yorumlaederim 17 gün bir sürü konu buluruz yemek yaparız dizi film izleriz sevişiriz
00 Yorumla
+1 yılAnasi babasi izin vermez bosa adrenaline gerek yok 😀
00 Yorumla
+1 yılHayır demezdim, daha iyi olurdu hatta 17 gün daha eğlenceli geçerdi 😂😂😂
00 YorumlaAbi beraber oyun, beraber yemek, beraber uyku bence güzel duruyor 😂
00 Yorumla
+1 yılaman yok ya zten sklmısım bide onu hc cekemicem:)
81 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirlikteyiz zaten eğlenceli geçiyor. Yüzümü güldürebilen tek kişi o
36 Yorumla- +1 yıl
hayat size guzel o zmn
Cevap sahibi+1 yılYani biraz 😂
- +1 yıl
aıleden nasıl kactın
Cevap sahibi+1 yılKaçmadım haberleri ve izinleri var
- +1 yıl
hımm tanıyolar o zmn cocugu
Cevap sahibi+1 yılEvet babam ile çok iyi anlaşıyorlar annemle de aynı şekilde
Gizli Üye(25-29)+1 yılcovid olduğunu bilsem etmezdim. diğer türlü olabilirdi konuyu hemen cinselliğe çekmenin de manası yok bence
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 21,6b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim olsun yeter. Keşke olsa birlikte aynı yerde kapansak.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılS g. Mk malı. Ajahsjjs
Not:Kara ironidir. Hani kara komedi gibi sjsjsndbddj10 Yorumla
+1 yılOnu geçtim sadece bir kere görmek için nefesimi veririm.
20 Yorumla
+1 yılEtti ama kabul edemedim aile evi sorunsalı çok üzücü 😔
20 Yorumla- Devamını Gör (231)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım