Birini çok seviyorsunuz, o da sizden hoşlanıyor. Ama sevgili olma durumuna karşı. Sevgili olmadan ilişki yaşamak istiyor. Yani ilişkinize isim koymak istemiyor. Sevdiğiniz kişinin isteğini kabul edip ilişkiye devam eder miydiniz?
Sevdiğiniz kişi, aranızdaki ilişkiye "isim koymadan" beraberlik yaşamak istese kabul eder miydiniz?
ben ilişki yaşamak istemem, 2010 senesinde sevdiğim kız ile buna benzer birşey oldu aramızda kısa bir zmaan geçmişti görüşmedik bulusmadik internetten tanıştık uzun süre konuştuk bir sure sonra buluştuk elini bile tutmamıştım selam vermek için bile evine bıraktım adını koyalım dedi yani dedim bana teklif etmek istediğin birşey var mı çıkalim dedi ulan dedim çıkmak nedir ben seni seviyorum peki ya sen evet seviyorum eee bunun adı birbirimizi sevelim olsun çıkmak sevgili olmak manitam vs vs basit geliyor bana not kiz çıkma teklifi etmedim diye uzaklaştı hiç aramdimda yolu açık olsunnn
Belirsizlik insanı yer bitirir. Öylelerinin asıl demek istediği özetle ;
"daha iyisini bulana kadar yanımda dur. Ben canım istediği gibi davranayım. Sevgili olmayalım ki bende sağa sola rahat bakayım, tüm ibneliklerimi kolaylıkla yapayım, sende bana hesap sorama."
Bu gün başıma geldi. dengesizin biri numarasını verdi sonra senden hoşlanıyorum. dedi Sonra baktım bu kafadan kırık , en iyisi dedimim incitmeden yol vereyim dedim. ve yol verdim
Sorunun cevabı)= Benim haberim olmadan bensiz, bir iş dönerse bunu işte hoş karşılamam. ilişkiler çifler arasında ortak bir karar alınıp masaya yatırılmalıdır. Artık o masadan ne çıkarsa
Ya aslinda bu bizim cocuklugumuz gencligimizde olan ve cokda keyifli olan bir durum biri belli etsede digeri acilamaz gene hersey beraber yapilir gezilir konusulunurdu... ama simdilerde bu durum artik o masumiyeti temsil etmiyor ve evet biri asik digerinin hic bir alakasi yok ve olay sadece yatak partnerligine gidiyor ve her ne kadar bir seven bir hoslanan ile de baslanmis gibi olsa iliski isin sonu yatalim kalkalim herkes kendi isine baksina döndü olay.
Bu adın tam olarak aşık değilim ama takılmak hoşuma gidiyor seninle yanlızlıkta bir yere kadar demektir... Benimde ilişkiler daha çok bu yönde oldu ve sıkıntısını yaşabiliyorsun tabi partnerinin sürekli bir baskısıyla karşılaşıyorsun isim koyma çabaları...
hem herşeyi yaşayalım hem de aslında hiç bağımız olmasın sorumluluk olmasın, ciddiyet olmasın, gelecek planları da olmasın, hatta her an başkasıyla da görüşebiliriz anlamındaki isim koymamak ise isim koymayıp noktayı koymalı insan.
ben artık bu sevgililik işini çözemiyorum. Eskiden yanına gider senden hoşlandım diyorduk. Kabul ederse tamamdı. ya da faceten wptan biryerden yazıyorduk. Bunlar yetmedi. Birde ilişki modelleri çıkardık harika oldu. Bu neymiş ya :)
şu an aynı durumu yaşıyorum. Arkadaş da değiliz sevgili de değiliz. Böyle tam ortalarda ilişkinin en tatl dönemi olan yerler. Şimdilik sıkıntı etmiyorum daha çok erken ama sonradan işleri hâlâ aynı noktada tutmak isterse tartışmalar çıkar illa ki.
Bende öyleleri gibiyim hay hay kabul ederim. İlla bir kalıba girmeye ne gerek var. Sevgili, insanlar tarafından donatılmış bir gruplaşma. Ben kimsenin gruplaşmasını kullanmak zorunda değilim.
Bak yanlış anlama ama profesyonel olarak sevgilisini aldatan insanlar genelde sevgilisini aldatmak için seçtiği kurbana çok iyi yaklaşıp onunla ilişki yaşamak istemesi sonucu yaşanan ilişkinin adımının olmaması gibi durumlar yaşanabiliyor fakat şöyle bir durum daha varki bazı insanlar gerçekten bu ilişki konusunu okadar yavaş ilerletmek istiyorki isim yollar sonra kendiliğinden oluşsun istiyor ama ben sana iyimser düşünme derim yinede
kesinlikle hayir.. gidecegin yeri bilmeden otobüse binmek himm eglenceli ama ucunda gözyasi var kadin olsan hadi tamam aglarsin erkek aglayamiyor susup kaliyor feno..
Şimdi zaten adını koymadan başlar diyelim ki güzel gidetken teklif ettim sevgili olalım dedim oda kabul etmedi arkadaslığımıda sonladırırım prensiplerim gereği
Böyle birsey yok.. Misalen bir insan bir insandan hoslaniyorsa hoslaniyordur hoslanmiyorsa hoslanmiyordur.. Nedir o öyle zaten arkadasiz arkadas olarak konusalim felan :/
O durum sadece karşındaki insanın sevgisinden emin olduğun durumlarda geçerli... Seni istemeyen sevgilim bile demeye tenezzül etmeyen bir insan için yapilan her gurursuzluk kendine yapılan en büyük hakarettir ve karşındaki insanın gözünde seni basit aciz bir yaratık yapmaktan başka hiç bir işe yaramaz... değer mi değmez..
ben uzun bir flört zamanından sonra ilişkinin adının konmasını isterim çünkü tanıycam kadar tanımısımdır ve iş artık resmiyete dönüşmesi lazım bekarlık zor bir durum
En İyi Cevaplar