Tabi ne diyecek bilmiyorsunuz, ancak sizden ayrılmak için sizi yemeğe davet etti öğrendiniz tepkiniz ne olurdu?

Celal ile Ceren sahnesi gibi olsaydı tepkiniz ne olurdu?
Tabi ne diyecek bilmiyorsunuz, ancak sizden ayrılmak için sizi yemeğe davet etti öğrendiniz tepkiniz ne olurdu?

Celal ile Ceren sahnesi gibi olsaydı tepkiniz ne olurdu?
Giderim tabi ki. Sonuçta ortada yaşanmış güzel günler var. Bence her ilişki en azından güzel bir vedayı hak eder diye düşünüyorum. Kimse düşman gibi ayrılmak zorunda değil. Elini sıkar, helallik ister yoluma bakarım. En azından güzel hatırda kalmak bile yeterli benim için.
yaşattığın güzel duygular için teşekkür ederim yemek için ayrıca teşekkür ederim diyip gömleğimin cebinden uzun marlboramı kumaş pantolonumdan da zippo çakmağımı çıkarırı sigaramı yakar topuklarına bastığım sivri burunlu ayakkabımı giyer sigaradan derin bir fırt çekip Allaha ısmarladık demek suretiyle gümüş tesbihimi sallaya sallaya giderdim. sonrada beyaz şahinime binip mahalledeki arkadaşlarımdan 2 sini alıp kutu kutu efes içip ayrılık acısını kendi içimde yaşar sabahda hiç bir şey olmamış gibi işe giderdim.
Öyle bir anlattınki yaşadım sanki🚬
Cevap
5Cevap
en azından mesajla ayrılmayı tercih etmeyecek kadar düşünceli biri olduğu için giderdim.
Onu görmek için giderdim..
"Gitme, kal." falan derdim işte.
Giderim. Son kez üzülmek için
Zor bi durum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?