Yok benden ayrılmak isteyen birisine neden-sebep sormam, ben seni seviyordum demem, sevsem dahi demem. Birisi beni istemiyorsa bitmiştir. Ne kadar seversem seveyim o andan itibaren sadece vazgeçmeye ve kendime odaklanırım. Aşırı ısrar benim gözümde tacize girer. Bir de egom böyle şeylere müsade etmez. Birisi ayrılmayı tercih ediyorsa sevmiyordur ve beni sevmeyen birisi ile de birlikte olamam.
Çok direttim. Uzun bir ilişkiydi. 1 ay boyunca direttim. İnan ki bir süre sonra karşındaki kişi seni böcek yerine koyuyor. Git gide daha da değersizleşiyorsun hem onun gözünde, hem de kendi gözünde. O an hayatım boyunca hiç o kadar değersiz hissetmemiştim kendimi. Son kavgalarımızda... İlk kez, son kavgamızda panik atak olmuştum. Son konuşmamızdı. Acile bile gitmiştim. O zamandan beri yaşıyorum bunu.
Bak, ilişkilerde en önemli bağ saygıdır. Bu koptu mu arkanı dön ve git. Çünkü saygı, değer verilene, sevilene gösterilir.
Bu dönemler, atmosferi geçmeye çalışırken yandığım dönemlerdi. Mutlaka o uzay boşluğuna çıkmayı başaracak ve soğumaya başlayacaksın.
Boşuna çabaladığını, kendine zarar vermekten başka bir iş yapmadığını anlayacaksın.
1 kere biri için çok direttim tekrar sevgili olalım diye uğraştım ama sonra her ayrılmak isteyene veda ettim. Bir daha karşılaşırsak yüz yüze bakabilelim diye de hiç bir şey demedim.
Hala karşılaştığım,, karşılaşınca hal hatır sorduğum eskiden sevgili olduğumuz insanlar var.
Benden gitmek isteyen arkadaşım bile olsa tutmam. Sevgim kuvvetlidir ama gidecek birine de kal demek bana göre değil. Kendi sevgimi kendim yaşamasını öğrendim. Bir bedene ait sevgim olmaz. Bir ruh güzelliğine ait sevgim olur.
evet direttiğim zamanlar olmuştu gel konuşalım dediğim ama baktım ki diretmek çözüm değil allah yolunu açık etsin durmak istemeyeni tutmam 1 saniye dedim
Henuz ayrilmak istiyorum seni sevmiyorum diyen olmadi. Olsa gurur yaparim kaybol derim veya tamam nasil istersen oyle olsun derim. Uzatmam, sevmeyene zorla sevdirecek halimiz yok.
@Yomeyamo Onu gerçekten sevmiştim 1-2 ay önce yaşanan bir olay aslında... hata yaptığımın farkındaydım ama elimde olmayan bir olay yüzünden beni yargılaması... benim onu ne kadar sevdiğimi anlayamadı maalesef, şansımı bir denemek istedim ama o da kararından vazgeçmedi... Ona hep saygı duyduğum gibi "anlayacak bir şey kalmadı" dediğinde kararına da saygı duyup bir daha yazmadım.
Ne Diyeceğimi Bilemedim Şu An. Sevgimin Delili Olması İçin Mücadele Edip “Hayır Seni Seviyorum Beni Bırakma” Demek İster Gibiyim… Ama Zaten Seni Bırakacak Kadar Sevmemiş Biri İçin “Peki Hoşçakal” Demek İster Gibiyim…
Off yaptım ya rezilceydi. Bu zamana kadar herkes mutlaka geri döndü o dönmedi. Yapmamak lazım
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Dırettim çok pismanım ama sonunda yine ayrildik surekli ayrilir barisirdik en son ayrildik bende sustum oda sonra bitti geri geldi defalarca ama hic affetmedim cevap dahi vermedim