Bir insana alışmaya başladığınızda, buna müsaade ettiğinizde bu onu hayatınıza kabul ettiğinizi mi gösterir? Ya da alışmak pek farkında olmadan mı gerçekleşen bir şey?
Aslında müsaade etmiyoruz. Yani bilerek yaptığımız bir şey değil, ne kabul etmek ne de alışmak. Hatta kaybedene kadar bazen farkına bile varmıyoruz nasıl yer ettiğinin.
Kabullenmek ile alışmak farklı şeylerdir. Alışmak; bu şekilde ve bir süre bu durumu, kişiyi, varlığı idare etmektir. Kabullenmek; onu yani durum veya varlığı her haliyle sahiplenmektir.
Benim alışkanlık huyum zor oluyor. Alışmak bir nevi kabullenmektir. Hayatına giren dost, arkadaş veya yaren girdiği an artık alışıyorsun. Bu sonucu olarak belirli süre sonra kabulleniyorsun.
Gece gelemedim. Çünkü uyumuşum ve uyandığımda saat sabahın beşi olmuştu. 😀 Günlük faaliyetlerime erken başladım biraz. Ebem hakikaten nerede acaba. 😂😁😀
Geceden bahsetmiyorum ki olur öyle. 😀 Karşıt cinse yüklenmeye gelmişsin sabah sabah onu gördüm sadece dedim bir şey olmuş galiba doluyuz. 😀 Bende de uyku diye bir şey yok bu aralar. Ne zaman yattığım ne zaman kalktığım belli değil.
Karşıma sorular öyle gelince, oluyor arada. 😀 Yok öyle bir şey... kendi hemcinsime de yüklenirim, yeri gelince. 😂 Ben hep doluyum. 😀 Hayırdır, neden uykusuzluk?
O zaman hemen git radyoyu aç Bi şarkı tut Ya da bi kitap oku mutlaka İyi geliyor Ya da balkona çık bağır bağırabildiğin kadar Zehir dışarı akmadan yürek yıkanmıyor😀
Hayır , yanlış yaparsa alışmış olduğumu tek kalemde silerim Sıgarada bir alışkanlık ama bana verdiği zararı daha iyi anlayınca tek kalemde sildim ve 10 yıl oldu içmeyeli