En iyisi gitmek
Hiçbir yerde, hiçbir insanda kalıcı olmamak
Ve çokça kitap...
Haddinden fazla bağlanmamak için, alışmamak için ne yapmalı?

06/08/22 21:36
Her daim olmayacağını ve gidebileceğini kendine aşılayarak
İkisinden birini seçmen lazım, ya terkedildikten sonra olan acıyı ya da anı yaşamamayı
Üçüncü seçenek de var. Kimseye bulaşmamak
Gidebildiği yere kadar. Ben de hep 1.'nin tuzağına düşüyorum ama en güzeli 3.
Hayır, kötü hissettirdi. Psikiyatra gidecek kadar
Yok, zaten vardı, üstüne tuz biber oldu. Bu ilişkinin getirdiği yıkım. Bir de normal konuşmaların getirdiği yıkım var ki, her seferinde ekleniyor
Erkekler seçemez ki :) Seçilirler.
Kadın olsan da, uzak kalmayı tercih etmeni öneririm
Hiç bir şey beklemiyorum.
Ne zaman bir erkek bir kadını seçebilmiş ki? Kadınlar tercih ediyor hep o erkekle olayım mı olmayayım mı diye
Bu sosyokültürel bir gerçek
Olması gereken buu değil tabii ki ama gerçekler böyle
Böye maalesef
her an gidecekmiş gibi sevilmeli bir insan herkes gider, alışırsın ama böyle seversen unutması kolay olur
her an düşünmek değil kastım dünyanın tek insanı oymuş gibi sevmemek lazım ben merkezi yapmamak lazım severken ilk önce kendini seveceksin önem vereceksin
kesinlikle öyle 🙂
ben teşekkür ederim güzel soruydu 🙂🌸
Cevap
5Cevap
Sadece kendini sevmelisin ve umursamaz olmalısın
Sadece kendim... Bu biraz bencillik olmaz mı
Evet bencillik olur. ama birine aşırı bağlanmak ve bunun sonucunca acı çekmekten iyidir.
Yani ya kendini düşüneceksin ya da karşındakini. Ortası yok galiba, biri her daim önde olmalı
Evet zaten aşkta böyledir sevdiğin kadın öncelik olur hayatının merkezine koyarsın. ama güzel olan kısmı karşılıklı olmasıdır
O kişiye alışmamak için iyi yönlerini düşünmeyin aksine kütü yönlerini düşünün. Bu sayde zamanla soğursunuz.
İşte diyordum bende, yalnızlık değil beni geliştiren yaşamadığım hissi anlayamam tabiki, ama sen önündeki böceği deve gibi görürsen kendini yüceltir..
Bilmem anlatabiliyormuyum. (:
anlaşabilmemiz hoşuma gidiyor bak :D
Hahah, güzel uyum sağladın bana iyi geceler bakalım :D
İrade sahibi olmak gerekir
Kendine saygın olmalı.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?