• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Dini görüşü sizden farklı biri ile evlenir misiniz?

Nadıyekrhn
Nadıyekrhn Takip Et
FenomenMaster Yaş: 42
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
713
Yapay Zekaya Sor
💕💕
💕💕
Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
20 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • 06romeo
    06romeo Takip Et
    Master Yaş: 60 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Ben müslüman bir erkeğim. İslam dini bana garı müslim bir kadınla evlenmeme müsade ediyor, ama kitap ehli olmalı, yani yahudş veya hıristiyan olmalı.
    Ama müslüman kadınların tercih edilmesinin daha uygunnolacsğı kuranda ayetle bildirilmiştir.
    Bu konuyu açıklayan Diyanet İşleri Başkanlığı, Din İşleri Yüksek Kurulunun kararını içeren linki buraya bırakıyorum. İsteyen tıklayarak okuyabilir:
    https://kurul.diyanet.gov.tr/Cevap-Ara/799/musluman-erkek-gayrimuslim-bir-kadinla-evlenebilir-mi-?enc=QisAbR4bAkZg1HImMxXRn5PJ8DgFEAoa2xtNuyterRk%3d

Kadınlar ise sadece müslüman bir erkekle evlenmek zorundadır. Diğer din mensuplarıyla evlenmelerine müsade yok.
    Bu konuda da Diyanet İşleti Başkanlığı, Dşn İşleri Yüksek Kurulunun kararı şöyledir:
    Müslüman bir kadının müşrik ve dinsiz erkeklerle evlenemeyeceği Kur’an-ı Kerim’de açık bir şekilde vurgulanmıştır: “... İman etmedikleri sürece, Allah’a ortak koşan erkeklerle, kadınlarınızı evlendirmeyin. Allah’a ortak koşan hür erkek hoşunuza gitse de iman eden bir köle ondan daha hayırlıdır.” (Bakara, 2/221).
    Müslüman kadınların Ehl-i kitap erkeklerle evlenmesi konusunda ise; İslam âlimleri, Mekke’den Medine’ye hicret edip gelen kadınlar hakkında nazil olan Mümtehine suresinin 10. ayetinden hareketle, Müslüman bir kadının, gayrimüslim erkekle evlenemeyeceğini ifade etmişlerdir (Bkz. Cassâs, Ahkâmü’l-Kur’ân, V, 328-331; Kurtubî, el-Câmi’, XX, 419).
    Günümüze kadar İslam bilginleri arasında Müslüman kadınların gayrimüslim erkeklerle evlenemeyecekleri konusunda herhangi bir görüş ayrılığı olmamış, aksine bu konuda icma oluşmuştur.
    Karar linki: https://kurul.diyanet.gov.tr/Cevap-Ara/800/musluman-kadin-gayrimuslim-bir-erkekle-evlenebilir-mi-?enc=QisAbR4bAkZg1HImMxXRn5PJ8DgFEAoa2xtNuyterRk%3d
    😎

4
    17 Yorumla
    • 06romeo
      06romeo
      +1 yıl

@ÇokEskilerdenBiri
      Herkesin inancına saygılıyım. Herkes inandığı gibi yaşar. Benim dinim bana, senin dinin sana. Senin inancına ve inandığın gibi yaşama şekline laf söylemem, eleştirmem, saygısızlık yapmam.
      Senin İslama inanmıyor olman da sana benim dinimin emrine “saçmalık” deme hakkını vermez.

Yorumla
    • xhgahsdas
      xhgahsdas
      +1 yıl

@ÇokEskilerdenBiri bu arada abi oradaki ayetin devamında Mescidi harama girmemelerinden bahsediyor, yani pislik olarak cünüplük halini vurguluyor.

Yorumla
    • xhgahsdas
      xhgahsdas
      +1 yıl

@ÇokEskilerdenBiri abi gusül abdesti sadece maddi kirlerden arınmak falan değil. Orada bir niyet var iş kalpte bitiyor.

Müşriklerde Allaha inanmayıp üstüne de ortak koştukları için sence o yüce yere girebilirler mi?

Yorumla
    • xhgahsdas
      xhgahsdas
      +1 yıl

@ÇokEskilerdenBiri tabii bu benim kendi düşüncem yanlışta olabilir

Yorumla
    • AşkınaMemnu
      AşkınaMemnu
      +1 yıl

@cokeskilerdenbiri işinize geleni kesip almayın o ayette Allaha ortak koşan pisliğe batmıştır deniliyor..

Yorumla
    • ÇokEskilerdenBiri
      ÇokEskilerdenBiri
      +1 yıl

@AşkınaMemnu biri de çıkar hz. muhammed pisliğe batmıştır der hakaret değil o zaman sana göre bu söylenen?

Yorumla
    • xhgahsdas
      xhgahsdas
      +1 yıl

@ÇokEskilerdenBiri abi e yuh yani o benzetmeyide hakaret olarak algılamassın. Hayvanlar insandan alt bir varlık, yani diyor ki onlar öyledir ki, hayvan bile olamazlar, hayvanlar onlardan daha üstündür gibi düşün.

Yorumla
    • ÇokEskilerdenBiri
      ÇokEskilerdenBiri
      +1 yıl

bu ayet tahminim islamın son yıllarında inen bir ayet yani 20 yıl hiç sıkıntı yoktu da müslümanlar gücünün zirvesindeyken mı sıkıntı oldu zaten islamın müslüman olmayanlara nasıl düşmanlık beslediğini biliyoruz bak mısıra eski mısır dininden 1 kişi bile kalmadı hepsini zorla müslüman yaptılar müslüman olmayanların hepsini öldürdüler diğer dinler de aynı şekilde oldu günümüze kadar gelenlere dikkat et sayıları çok azdır onlar da gizli gizli devam ettirmiştir inançlarını

Yorumla
    • ÇokEskilerdenBiri
      ÇokEskilerdenBiri
      +1 yıl

bak şimdi eğer gerçekten tarafsız bakmak istiyorsan şöyle düşüneceksin birisi kalksa bunları müslümanlara söylese hoş olur mu? sana söylenmesi hoş olmayan bişey başkasına söylenince neden hiçbir sıkıntı olmuyor?

Yorumla
    • AşkınaMemnu
      AşkınaMemnu
      +1 yıl

@ÇokEskilerdenBiri pisliğe batana söylenir, kaldı ki peygamber hakkında değil müşrikler hakkında söyleniyor bu, yolu yol değil deniyor. Peygamber pisliğe batmış biri olsa hakaret değildir hakkıdır ama haksız yere söyleniyorsa hakarettir

Yorumla
    • ÇokEskilerdenBiri
      ÇokEskilerdenBiri
      +1 yıl

@AşkınaMemnu haklı haksız durumu da kişiye göre değişir birileri de çıkar hz. muhammedin 9 yaşında ayşeyle evlendiğine dair buhari hadisini getirir çocuk tecavüzcüsü der ona

Yorumla
    • AşkınaMemnu
      AşkınaMemnu
      +1 yıl

@ÇokEskilerdenBiri hadi kardeşim hadi işine, senle iletişim kurulmuyor

Yorumla
    • ÇokEskilerdenBiri
      ÇokEskilerdenBiri
      +1 yıl

@AşkınaMemnu sırf inancı kendisinden farklı diye insanlara pislik diyen bir dinin kendisi pisliktir insanları inancına göre bölen birbirine düşman eden fikirler bütün insanlığın düşmanıdır

Yorumla
    • AşkınaMemnu
      AşkınaMemnu
      +1 yıl

@ÇokEskilerdenBiri yahu şunu anla insana canlıya pislik demiyor pisliğe batmıştır yani yanlışa düşmüştür diyor, bu ayeti böyle yorumlayıp herkese böyle yaymanın da Bi günahı vardır elbet, kendi yarattığına pislik diyen Bi yaratıcıyı da senden duydum

Yorumla
    • ÇokEskilerdenBiri
      ÇokEskilerdenBiri
      +1 yıl

@AşkınaMemnu tevbe/29 müslüman olmayanlarla aşağılanarak haraç verinceye kadar savaşın yani diyor ki müslüman olmayanlar ya zorla parasını alın ya da canını alın işte terör

Yorumla
    • AşkınaMemnu
      AşkınaMemnu
      +1 yıl

@ÇokEskilerdenBiri kardeşim bunu sonuna kadar tartışabilirim ama şu an ne buna zamanım var ne de başkalarının yorumu altında uzataraka rahatsız etmeye hakkım..
      zaten dediğim gibi iletişim kurulmuyor seninle az çok diğer yaptığın yorumlardan da anlaşılıyor..
      en iyisi seninki sana benimki bana diyip kısa kesmek iyi günler..

Yorumla
    • ÇokEskilerdenBiri
      ÇokEskilerdenBiri
      +1 yıl

@AşkınaMemnu tabi tabi devlet kuran ve hadislerle yönetilseydi de böyle derdin kesin

Yorumla

En İyi Cevaplar

• superpsikolog
    superpsikolog Takip Et
    Master Yaş: 46 , eic 53%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 19b cevap paylaştı.

Kendi inancımdan biri ile daha huzurlu olacağıma inanıyorum. Çünkü semavi dinlerde evlenilmesine sıcak bakılmıyor.

Hristiyanlık:
    Bir Hristiyan’ın Hristiyan olmayan birisiyle çıkması akıllıca bir şey değildir ve böyle birisiyle evlenmesi gibi bir seçenek de yoktur. İkinci Korintliler 6:14 bize imansızlarla “aynı boyunduruğa” girmememizi söyler. Burada yansıtılan görüntü, birbirine uygun olmayan iki öküzün aynı boyunduruğu paylaşmasıdır. Yükü çekmek üzere birlikte çalışmak yerine, birbirlerine karşı çalışırlar. Bu ayetler özellikle evlilikten söz etmediği halde, evlilik hakkında kesin imaları vardır. Bu ayetler, Mesih’le Beliyal (İblis) arasında bir uyum olmadığını söyleyerek devam eder. Hristiyan biriyle Hristiyan olmayan birisinin evliliğinde ruhsal bir uyum olamaz. Pavlus sözlerine, inanlılara kendilerinin kurtuldukları zaman yüreklerinde yaşamaya başlayan Kutsal Ruh’un tapınağı olduklarını hatırlatarak devam eder (2 Korintliler 6:15-17). Bundan ötürü, dünyadan ayrılmaları, dünyada ama dünyadan, olmamaları gerekmektedir. Bu da hayatın en önemli ilişkisi olan evlilikte her şeyden çok önemli olan bir konudur.

Yahudilik:
    Bir mamzer (zina, ensest gibi gayri meşru evliliklerden doğan bir kişi), Yahudi bir erkek veya kadın ile evlenemez.
    Karışık evlilikler yasaklanmıştır (Tesniye, 7:3dž). Bu yasaklama putataparlarla ilgiliydi. Daha sonra Yahudi olmayanları kapsamına aldı yani yahudiler yahudi olmayan biriyle evlenemez. Ancak Yahudi olmayan bir kişinin Yahudi dinine girmesi durumunda evlilik geçerli olabilir.

İslam:
    “Allah müşrik kadınları müslüman erkeklere haram kılmıştır. Ben, bir kadının; Rabbim İsa’dır veya (Allah’ın kullarından biri için) falandır, demesinden da­ha büyük bir şirk tanımıyorum”şeklinde cevap verir. İslâm hukukuna göre din ayrılığı verasete engel teşkil eder. Buna gayri müslim bir ka­dın müslüman kocasından miras alamaz. Bu yüzden de onunla evlenmek mahzurludur.

7
    3 Yorumla
    • Asil-Bey
      Asil-Bey
      +1 yıl

Tespitler harika üstadım

Yorumla
    • superpsikolog
      superpsikolog
      +1 yıl

@Asil-Bey Çok teşekkür ederim üstadım.

Yorumla
    • Asil-Bey
      Asil-Bey
      +1 yıl

Rica ederim üstadım ne demek :)

Yorumla
  • Клвдияивановна
    Клвдияивановна Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 39
    +1 yıl

Ben artık zaten bu tür şeylerin gelip toplumu olacak gerek dünya milletleri olarak Çağ atlamamiz gerektiğini düşünüyorum Çünkü hiç kimse anasının babasının karnından isteyerek herhangi bir dine mensup olarak Doğmuyor veya bir millete bağlı olarak da olmuyor bu bir ikincisi ve ben her zaman şunu söylüyorum Bir insan önce Karakter sahibi olacak ahlak sahibi olacak Sen istediğin kadar başını Secdeden kaldırma istediğin kadar Allah'ın adına istediğin kadar peygamberin adını an Senin Eğer Kalbin fesatsa senin yani karakterin bozuksa din kitap Allah Kur'an hiçbir şey ifade etmiyor günde 5 vakit namazını da kılsan Bütün dini vecibeleri degerine getir Sen eğer Hristiyan San yine dini vecibelerini yerine getirirsen seni insan yapmaz önce bir insan değilim gibi Vicdan sahibi olacak ahlak sahibi olacak Karakter sahibi olacak bıraksın artık herkes yok o Sünni o Alevi yok o Kürt bu Çerkez yok Hristiyan bu Musevi Hayır efendim bu tür Kafalar artık yıkılmalı yıkılmak zorundadır

1
    0 Yorumla
  • Ghostshooterr
    Ghostshooterr Takip Et
    Bilge Yaş: 41 , eic 75%
    +1 yıl

Her ne kadar insanlar medeni dünyaya uygun şekilde davranmaya çalışsalar da hatta anlaşsalar da bir noktada kopmalar oluyor. Çocuk yetiştirirken olsun, aileler arası uyumsuzluk olsun mutlaka bir yerde baş gösteriyor.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

77

Cevap

73

Cevap

• G35AMG
    G35AMG Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 98%
    +1 yıl

Elbette yahu neden olmasın? şimdi beni eleştirecekler olacaktır eminim ama!!!
    Bırakın din farklılığını mezhepçiliğin hat safhada olduğu bir coğrafyada yaşıyoruz
    Şahit olduğum konu örnektir
    Kimseyi eleştirmek aşlağılamak değildir amacım:Alevi erkek Sünni kız evlendiler harika gidiyor ve bir yıl sorma boşandılar
    Bana saçma geldi sebepleri
    Efendim doğacak çocuk hangi mezhebe göre yetiştirilecek
    Buyurun buradan yakın
    Benim şahsi fikrim insan olması, dini mezhebi me olursa olaun önce insan olsun

1
    0 Yorumla
  • erzMk
    erzMk Takip Et
    Yoda Yaş: 48 , eic 99%
    +1 yıl
    Dini görüşü sizden farklı biri ile evlenir misiniz?Dini görüşü sizden farklı biri ile evlenir misiniz?Dini görüşü sizden farklı biri ile evlenir misiniz?

Cevap görsellerde
    Tabi ki evet

1
    1 Yorumla
    • erzMk
      erzMk
      +1 yıl

Teşekkürler sagolun

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Tabii ki evlenirim. Din ve aşk ayrı şeyler bence. Sevgilimle ben mezhep olarak farklıyız ama hiç konusu açılmıyor açılmaz da zaten ayrıca farklı din ve mezhep farklı tecrübeler öğretir. Yani bir hristiyan ya da yahudiyle beraber olsam da mutlu olurum farklı kültür ve din öğreneceğim için

1
    0 Yorumla
  • Am_I_mad
    Am_I_mad Takip Et
    Xper 7 Yaş: 41 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı.

Kimi yorumlar kafa yakıyor, kafalar müthiş 😂😂 sonra biz neden geri kalıyoruz.
    Bir yandan da üzülüyorum halimize.
    Neyse herkesin görüşüne saygı duymak lazım :)
    Bu arada anket yapsan güzel olurdu bu soru için.

2
    0 Yorumla
  • Gavurderler
    Gavurderler Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl

Süryani süryani ile evlenir diye bir kültür var bizde ama ben bu kültürü yıkıp evlenirim.

İnsan insandır insan olduğu için sevilmeli ya da birlikte olunmalıdır dininden dolayı değll.

3
    2 Yorumla
    • ÇokEskilerdenBiri
      ÇokEskilerdenBiri
      +1 yıl

çok güzel :)

Yorumla
    • Ariel35
      Ariel35
      1 yıl

Oha bide mardinliyim de tam olsun Süryani misin cidden

Yorumla
  • Dαylιlly
    Dαylιlly Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    +1 yıl

Hayır, evlenmem. Fakat bunun nedeni kendi dinimden farklı bir dine mensup olan birisine kötü gözle bakmamdan kaynaklanmıyor kesinlikle. Her iki tarafta bu farklılığı bir süre tolere edebilir diye düşünüyorum, ilerleyen zamanlarda bu farklılık bizi rahatsız edebilir. Çoçuğumuzu büyütürken özellikle..

Buna ek olarak farklı dine mensup arkadaşlarım var, oladabilir. Fakat evlilik bambaşka bir olay.

3
    0 Yorumla
  • benkendall
    benkendall Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 82%
    +1 yıl

Dinen mantıksız. İnanç farklı olabilir ama 3 kutsal dinde de herkes kendi inancı ve yaşantısına yakın, ruhuna yakın kişiyi seçiyor yani. Nadirdir öyle farklı dinle evlenen. Ben yadırgamam. Çünkü kimsenin dini beni etkilemez.

1
    0 Yorumla
  • suumisali_
    suumisali_ Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.

Hayır, fikir ayrılığımız çok olur ve fikir ayrılığı tartışmalar yaşamamıza sebeb olur, denklik önemlidir.
    Kaldı ki dünyaya gelen ortak canımız olan çocuk hangi dini seçecek?
    Bu konuda büyük bir kaosa neden olur

1
    0 Yorumla
  • miayn_menk
    miayn_menk Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Hayır evlenmem yani yanlış anlamayın kimse ile evlenmem yoksa dini takan biri değilim o kadarda acayip dindar biriyle arkadaşlık sürdüremem gerçi ama inanan kişilerle arkadaşlık sürdürüyorum bir sürü farklı inanıştan arkadaşlarım var

1
    0 Yorumla
  • smileyyy_
    smileyyy_ Takip Et
    Yoda Yaş: 41 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 872 cevap paylaştı.

Kesinlikle evlenmem. Hava müslüman olursa evlenirim. Peygamberimiz de buyuruyor ya, biri ile 3 şekilde evLenilir. Güzelliği için, parası için, dini bütünlük-ahlagi için. Siz dini bütün olanı seçiniz der. Diğerleri geçicidir der

1
    0 Yorumla
  • AsabiÖküz
    AsabiÖküz Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 96%
    +1 yıl

Evlenirim diyecek kadar örümcek beyinli angut değilim.
    Ticari ortaklık değil...
    Siyasi müessese hiç değil.
    Evlilik bu
    Ortak akıl
    Ortak inanç
    Ortak kültür
    Ortak fikriyat ister...

1
    0 Yorumla
  • Green_mile_devi
    Green_mile_devi Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 60%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Sevgili oldum; ama evlilik düşünme aşamasına hiç gelemedim. Ama sevdiği için dinini değiştirmeyi düşünen bir sevgilim olmuştu. İyi birisiydi. Nasip bazı şeyler

1
    0 Yorumla
  • okyanusvebalik
    okyanusvebalik Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Benim için ilginç bir durum değil çünkü ailem de farkliliklardan oluşuyor 🙂evlenebilirim benim için bir kriter değil hatta dindar olmayan birisi olması tercihim olur

1
    0 Yorumla
  • emir190734
    emir190734 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 69%
    +1 yıl

Yani sanırım ufak yaşlardan beri aşılandığı için bu durumda rahat edemem sanırım. Kalp güzelliği önemli, bunun için inanca gerek yok ama inanç da önemli ya. Bir yaşam felsefesi sayılır inanç da.

1
    0 Yorumla
  • hikmet0858
    hikmet0858 Takip Et
    Master Yaş: 35 , eic 72%
    +1 yıl

Müslüman kadına bu evlilik düşmüyor ama müslüman Erkeğe ise Allaha şirk koşan müşrik Ateist olanlarla evlilik düşmez.

Gelelim soruya benim dinime saygı duyacaksa evlenirim tabiki.

1
    7 Yorumla
    • ÇokEskilerdenBiri
      ÇokEskilerdenBiri
      +1 yıl

islam dini müslüman olmayanlara saygı duymuyor o ne olacak

Yorumla
    • gizlikullanıcı021
      gizlikullanıcı021
      +1 yıl

Sanane kardeşim İslam dini saygı duyuyor her dine bir kere hak din İslam'da sen düşün hak dinsin insan değilsin diğer dinleri kendine rakip mi görürsün :D düşün müslüman sık namaz kılan birisin kâfir biriyle evlenirsen kötü alışkanlıklar a alıştıra bilir içki kumar veya cinsel ilişkide aşırılığa kaçabilir bunu bir erkek istemeden yapma şansı yüksek!

Yorumla
    • ÇokEskilerdenBiri
      ÇokEskilerdenBiri
      +1 yıl

tevbe/28 müslüman olmayanlar pisliktir der sen belli ki kuranın daha hayatında kapağını bile açmamışsın cahil cahil islamın avukatlığını yapıyorsun

Yorumla
    • ÇokEskilerdenBiri
      ÇokEskilerdenBiri
      +1 yıl

sanarsın müslüman müslümanı içkiye kumara alıştırmıyor hiç

Yorumla
    • niiida
      niiida
      +1 yıl

Evet müslüman olmayanlar pisliktir çünkü müslümanlara düşmandır çoğu senin gibi çoğu islamı kötü görür bu yüzden pisliksiniz...

Yorumla
    • ÇokEskilerdenBiri
      ÇokEskilerdenBiri
      +1 yıl

@niiida o zaman islam dini saygıyı hak etmez islama saygı duymuyorum

Yorumla
    • hikmet0858
      hikmet0858
      +1 yıl

@ÇokEskilerdenBiri Arkadaşım bak çok provakatif yaklaşımlarda bulunuyorsun. Benim çevremde ataistte var hatta dün açık açık Allah yok dedi bana. Ben Müslümanım evet görüşüne birşey demedim ama benim inandığım yaratıcıya küfür etseydi o zaman işler değişirdi.

Tevbe/28 Müslüman olmayanlar pisliktir kelimesi ise ya bir çeviri hatasıdır ya da pisliktir dedikleri şey putperest Allaha şirk koşanlardır.
      Bir daha benim yorumum altında provakatif yaklaşımda bulunma

@niiida İse katılıyorum söylediklerine bir tek kendilerini alim sanıyorlar.

Yorumla
  • վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61
    վ0Ӏմղվ0ӀϲմՏմ61 Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı.

Evlenemem. Çünkü dinen caiz değil. Ancak kendi rızası ile, içine sinecek şekilde islama geçecek ki evleneyim.

2
    0 Yorumla
  • KürtKızı21
    KürtKızı21 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 97%
    +1 yıl

Evlenmek isterdim ama ilk başlarda bana saygı duysa bile bir süre sonra benim namazım orucum onun gözüne batabilir.

2
    8 Yorumla
    • ÇokEskilerdenBiri
      ÇokEskilerdenBiri
      +1 yıl

evlenmek isteyeceğin erkeğe inandığın din hakaret ediyor ama

Yorumla
    • KürtKızı21
      KürtKızı21
      +1 yıl

@ÇokEskilerdenBiri din hakaret ediyo diye bende ona hakaret edicek diilim. ayrica bende inanıyorum ama korkudan yani çokta şeyetmemek gerek

Yorumla
    • ÇokEskilerdenBiri
      ÇokEskilerdenBiri
      +1 yıl

mesela tevbe/28 müslüman olmayanlara pisliktir der eğer sen hayır pislik değildir dersen dinden çıkarsın

Yorumla
    • KürtKızı21
      KürtKızı21
      +1 yıl

@ÇokEskilerdenBiri iman edenler! Bilin ki Allah’a ortak koşanlar pisliğe batmışlardır; artık onlar bu yıldan sonra Mescid-i Harâm’a yaklaşmasınlar. Eğer yoksulluktan endişe ederseniz, unutmayınız ki Allah size -dilerse- kendi lutfuyla bolluk verir. Allah bilmekte, hikmetle yönetmektedir.

Dikkat edersen pislik demiyor pisliğe batmışlardır diyo

Yorumla
    • ÇokEskilerdenBiri
      ÇokEskilerdenBiri
      +1 yıl

biri de çıksa hz. muhammed pisliğe batmıştır dese hakaret olmaz o zaman sana göre

Yorumla
    • KürtKızı21
      KürtKızı21
      +1 yıl

@ÇokEskilerdenBiri iyide Muhammed peygamber Allaha ne zaman şirk koştu? Hiçbir zaman eger koşsaydı peygamber olmazdı. Bak tekrar söylüyorum bir insan günah işler Allah buna zaten diyoki eğer siz günah işlemeseydiniz ben sizi helak eder günah işleyen bir kavim yaratırım yani günah işlemek çok normal ama şirk koşmak diil şimdi ben Allaha bile bile şirk koşsam pisliğe batmış olmuyomuyum?

Yorumla
    • ÇokEskilerdenBiri
      ÇokEskilerdenBiri
      +1 yıl

allaha şirk koşmayıp tek tanrıya inananlar ama muhammedin peygamber olduğunu kabul etmeyenler de bu ayete göre pislik oluyor insanlara sırf inancı kendisinden farklı diye hakaret edenler, insanları inancına göre bölüp birbirine düşman edenler bütün insanlığın düşmanıdır

Yorumla
    • ÇokEskilerdenBiri
      ÇokEskilerdenBiri
      +1 yıl

dolayısı ile islam dini de bu kategoriye girer

Yorumla
  • _Süveyda u
    _Süveyda Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    +1 yıl

Hayir evlenmem inancıma uymayan birinin hayatımda yeri olamaz.

3
    0 Yorumla
  • Managermann
    Managermann Takip Et
    Guru Yaş: 47 , eic 95%
    +1 yıl

İnancıma uygun olmayan biri ile evlenmek inthar olur benim için.

3
    0 Yorumla
  • olasılıklararenedak
    olasılıklararenedak Takip Et
    Master Yaş: 25 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.

Hanefi mezhebine göre erkek evlenebilir. Diğer mezheplere göre her iki cinse de caiz değil diye biliyorum

1
    0 Yorumla
  • Berkan26
    Berkan26 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Zor biraz,
    Dini degilde, örf ve adetleri, kültürü farkli biri ile uyum cok zor. Genelde iyi gitmiyor

1
    0 Yorumla
  • birumut39
    birumut39 Takip Et
    Yoda Yaş: 45 , eic 84%
    +1 yıl

Güven yoksa ben yokum bildigğn kadınlardan degilim elime degmedi demesin günde 20 müşteri den az aldatabilen kadın bulursam dini farketmez

1
    0 Yorumla
  • ıamanalien
    ıamanalien Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 94%
    +1 yıl

Hakiki müslüman tercihimdir -zaten bu zamanda az kaldı-

2
    0 Yorumla
  • Duman_61
    Duman_61 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 34 , eic 83%
    +1 yıl

Dinimiz gereği bir erkeğin evlenmesine sorun yoktur. Lakin bir kadının bu husustaki evliliği sakıncalıdır. Kadınlar daha duygusal oldukalri için din değiştirme ihtimalleri vardır.

Bu durumda sıkıntılıdır.

0
    3 Yorumla
    • gnl_1998
      gnl_1998
      +1 yıl

aman ne kadar saçma bi tespit
      kadınlar duygusal oldugundan din değiştirebilir
      aman ne duygulandım hop hristiyan oldum cahil topluluğu

Yorumla
    • Duman_61
      Duman_61
      +1 yıl

@gnl_1998 Kur'an'ı Kerim'i aç oku. İslam ilmihallerini aç hadi. Cahil kalma...

Yorumla
    • gnl_1998
      gnl_1998
      +1 yıl

bırak ya insanların uydurması hepsi

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

Evlenmem yaa daha 14-15 yaşında ilişkiye giren b*kir/b*kirelikten çıkmayı kurtuluş sanan din mensubu insanlarla mı evleniyim

3
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Eksilemiş hemen erkekkk şaşırmadım büyük ihtimal kendileri rus ukrayna kızlarının yalakasıdır

Yorumla
  • Umut_denizi
    Umut_denizi Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 55%
    +1 yıl

Ben allahın rızasına göre giderim. Kitap ne diyorsa onu uygularım

1
    0 Yorumla
  • YağızDemirören
    YağızDemirören Takip Et
    Xper 7 Yaş: 34 , eic 88%
    +1 yıl

Türbanlı olmuş içi fesat kalsın istemem hristiyan olsun içi temiz kabulum kimseye de hesap vermem

1
    0 Yorumla
  • Meçhulyazar_
    Meçhulyazar_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Evlenirim, din meselesi bir tercihtir ve onun tercihine saygı duyarım

1
    0 Yorumla
  • yalnızkadıns_
    yalnızkadıns_ Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Eğer ki benim inançlarımı değiştirmeye kalkmayacaksa evet

1
    0 Yorumla
  • K__Li1983
    K__Li1983 Takip Et
    Master Yaş: 43 , eic 99%
    +1 yıl

Dini inancı olanla yapamam mesela. Ya da o benimle yapamaz))

1
    0 Yorumla
  • EylulVera
    EylulVera Takip Et
    Xper 6 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Eger ibadetime giyim kusamima karismayacaksa neden olmasin. Zira ben de ona karismam

1
    0 Yorumla
  • semxsem
    semxsem Takip Et
    Master Yaş: 45 , eic 97%
    +1 yıl

Hiç sorun olmazdı bizim ailede din dil ırk ayrımı yapılmazdı

1
    0 Yorumla
  • çarliabiniz
    çarliabiniz Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 74%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Dini görüşü çok önemli değil ama bazı hususlar uyuşması lazım. Kendince kriterlerim var çünkü

1
    0 Yorumla
  • Kibarkıroo070
    Kibarkıroo070 Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 78%
    +1 yıl

Evlenirim neden evlenmiyim ki herkesin inancı kendine

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (45 üstü)
    +1 yıl

Allaha inanan biriyse hiç bir sorun olmaz evlenirim vede baş tacım ederim.

3
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Sanmam, müslüman olanlara bile güvenmiyorum ki başka dinden birisine sevgi besleyebileyim.

2
    0 Yorumla
  • Melikeysse
    Melikeysse Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Dini düşünceden ziyade dine verdiği ağırlık önemli. Dinine çok bağlıysa bir ihtimal anlaşamazdık çünkü bu tarz olanlar genelde seni de öyle davranmaya zorluyor.

1
    0 Yorumla
  • bendemet19
    bendemet19 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 45
    +1 yıl

Müslüman erkek müslüman kadın ya da ehli kitap olan gayri-müslim (hristiyan-musevi) kadınla evlenebilir.
    Müslüman kadınsa anacak müslüman erkekle evlenebilir.

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Şu anki görüşümle, hayır. Gelecekte tabi kişiye, duruma bağlı değişebilir fikrim.

1
    0 Yorumla
  • gizlikullanıcı021
    gizlikullanıcı021 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 29
    +1 yıl

Farklı dinden briiyle evlenmem ama hani din konusunda düşkün olmasına gerek yok açıkta olabilir o kısımlar bana düşmez dine düşkün olmasına gerek yok ama dinsiz de olmasın

1
    0 Yorumla
  • Revesma
    Revesma Takip Et
    Guru Yaş: 50
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Olabilir, Hatta bir zamanlar kafamda çok yer etmişti

2
    0 Yorumla
  • OverNow
    OverNow Takip Et
    Guru Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

Sevgi yanında saygıyı getiriyorsa, sorun yaşanmaz. Ama çocuk yetiştirilirken zorlanılabilir.

0
    0 Yorumla
  • Demircihakan
    Demircihakan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 36 , eic 76%
    +1 yıl

Tabikide hayır..

Dürüst inançlı ve müslüman biri TERCİHİMDİR.

0
    0 Yorumla
  • _apricityy
    _apricityy Takip Et
    Xper 2 Yaş: 33
    +1 yıl

Evlenmem, sadece dini görüş değil siyasi, ve çoğu yönden hayata bakışı benim gibi olmayan biri ile evlenmem.

1
    0 Yorumla
  • herseygğzek
    herseygğzek Takip Et
    Xper 1 Yaş: 29
    +1 yıl

Doğruyu söylemek gerekirse daha önce evlendim en büyük hatamdı çok pişman oldum hata intihar etmeyi bile düşünmüştüm 😥

1
    1 Yorumla
    • MachineX_
      MachineX_
      +1 yıl

Neden?

Yorumla
  • melonasara
    melonasara Takip Et
    Xper 1 Yaş: 25
    +1 yıl

Yok evlenmem eskiden evlenirdim diyordum bir Hristiyana aşk olana kadar anladım bize göre olmadıklarını

1
    0 Yorumla
  • Mrsilence_
    Mrsilence_ Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    +1 yıl

islamda erkek gayrimüslim bir kadınla evlenebilir ama kadın gayrimüslim bir erkekle evlenemez. tercihim yinede müslüman biri olur

1
    0 Yorumla
  • Leylaaaa45
    Leylaaaa45 Takip Et
    Bilge Yaş: 31
    +1 yıl

Sorun yok benim için sevgilim hristiyan cok da iyi anlasiyoruz

3
    0 Yorumla
  • ÇokEskilerdenBiri
    ÇokEskilerdenBiri Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    +1 yıl

inancı yüzünden insanları birbirine düşman eden kırdıranlar evlenmezler

2
    0 Yorumla
  • Serkanrr
    Serkanrr Takip Et
    Xper 3 Yaş: 45
    +1 yıl

Tabi neden olmasın insanın kalbi merhameti güzel olsun sorun yok

1
    0 Yorumla
  • neleroluyorburda
    neleroluyorburda Takip Et
    Xper 1 Yaş: 24
    +1 yıl

Daha önce evlendim çok kötü dönemdi benim için 1 ayda boşandım boşanmasam deliricektim 😑

1
    1 Yorumla
    • MachineX_
      MachineX_
      +1 yıl

Neden?

Yorumla
  • ansuan
    ansuan Takip Et
    Xper 4 Yaş: 27
    +1 yıl

Evlenirim, herkesin düşünceleri aynı olmak zorunda değil onun inancı ona benim inancım bana.

1
    0 Yorumla
  • Börü43
    Börü43 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 35
    +1 yıl

Benim için önemli olan temel insanî değerlere sahip olması

1
    0 Yorumla
  • Sakaryalim
    Sakaryalim Takip Et
    Master Yaş: 37 , eic 38%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 9,6b cevap paylaştı.

Hayır. Bunu kabul edemezdim.

4
    0 Yorumla
  • Güçlüşahıs
    Güçlüşahıs Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 93%
    +1 yıl

Evlenmem kesinlikle müslüman olması gerekiyor

3
    0 Yorumla
  • İndeepth
    İndeepth Takip Et
    Master Yaş: 48 , eic 67%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.

Olsam insanlığına bakarım. Birde eş olmasına.

3
    0 Yorumla
  • İzmirli35gokhan
    İzmirli35gokhan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 35 , eic 100%
    +1 yıl

Aşırı dindar deilse olabilir

3
    0 Yorumla
  • Hshggdjj
    Hshggdjj Takip Et
    Bilge Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

Müslüman biriyle evlenmek zorundayım

3
    1 Yorumla
    • Hshggdjj
      Hshggdjj
      +1 yıl

@ÇokEskilerdenBiri Akıl sahibiyim diye ortalarda gezmeyin maharet onu kullanmakta, aptal aptal konuşmayın

Yorumla
  • Sorsoruyor
    Sorsoruyor Takip Et
    Xper 4 Yaş: 26
    +1 yıl

Erkekler müslüman olmayan biri ile evlenebilir ama kadınlar müslüman olmayan biri ile evlenemez, bu dinimizce böyledir

1
    0 Yorumla
  • MuratBarlas55
    MuratBarlas55 Takip Et
    Yoda Yaş: 43 , eic 93%
    +1 yıl

din bir görüş değil inançtır.

2
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (90)
Devamını Gör(135)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Dini görüşü sizden farklı biri ile evlenir misiniz?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Dini görüşü sizden farklı biri ile evlenir misiniz? 140 cevap verildi
Dini görüşü sizden farklı olan biriyle evlenir misiniz? 53 cevap verildi
Dini görüşünüzün zıt olduğu biriyle evlenir misiniz? 7 cevap verildi
Farkli dinden biriyle evlenir misiniz? 83 cevap verildi
Farklı dinden biriyle evlenir misiniz? 316 cevap verildi
Farklı dine mensup biri ile evlenir misiniz? 61 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Konuşmadan önce düşünür müsünüz?
  • Saçlarınızın modelini ne sıklıkla değiştiriyorsunuz?
  • Sert müzikleri sever misin?
  • Saçlarınızı ne sıklıkla kestiriyorsunuz?
  • Dünya Kupası 2026 Türkiye grup maç saatleri size uygun mu, canlı izleyecek misiniz?
  • Regl oldum karnıma ara ara sancı giriyor, bana gecmiş olsun demek ister misiniz?
  • Buradan mesajlaşmaktan en keyif aldığınız arkadaşınız kim?
  • Gece saatlerinde tost yer misiniz?
  • Sevgilinizin karşı cinsten kankası olabilir mi?
  • Gece aldığınız kararlar sağlıklı oluyor mu?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨