Bana acidigi icin mi böyle davranislar sevdigi icin mi?

Uzun bir iliskim oldu son günler kavgaliydik nedeni Ben ondan gecmisde yasanan bir tatsizligin konusmasini bekliyorum o ise o konu acildiginda hep susmayi tercih ediyor. Aramizda mesafede var.. 2 hafta önce annesi Beni aradi ailenle tanismaya gelmek istiyoruz Dedi Ben ona konusmadigimizi anlatdim annesi ise oglumun haberi var o bana aramami söyledi Dedi.

Bir kac gün bekledim sonra onun yayinda gidip tekrar konusmaya karar verdim. Geldigim gün konusmadi o yüzden bir gece ablasinda kaldim. Yatmadan önce ablasi benimle konusdu abartdigimi söyledi Yok erkekler herseyi yaparmis yapabilirmis biz kadinlar altdan almaliymisiz Beni ve abisini geleckte göremiyormus. Neyse konu kapandi ertesi gün tekrar yanina gittim o isdeydi konusamadim annesi evine geldi (ayri evde kaliyor) yorgun olmama ragmen onunla evi temizledim. Ertesi gün kücük Kiz kardesinin o evde Dogum günü kutlanacakmis. O eve geldi basim agriyor diyerek yatagina gitti yattdi.

Ertesi sabah ablasi bana yazdi bir diger ablamla cocuklarla yoldayiz sen evdemisin diye. Evet dedim Gelin esyalarimi topluyorum sizde rahat rahat evi dekore edersiniz. Kapiyi actim benden evin anahtarini istedi o hep salona koydugum anahtar salonda degildi. Kiz abisini aradi sendemi diye sordu o Hayir Dedi sonra önümde galiba Burda biri bana anahtarini vermek istemiyor diye bir cirkin konusma yapti. Bende susamadim ne sacmaliyorsun derken o masum 3 cocuk annesi olan kadin üzerime yürüdü... git burdan seni öldürürüm kimse seni istemiyor anlamiyormusun abimde seni istemiyor Annem sadece seni acdigi icin aradi defol git gibi cirkin sözler sarf etti. Ardindan sürekli kapaninin anahtarini istedi Ama inanin yoktu bulamadim sonra ablasi geldi iki kadin ve Ben o ise cantami karistirdi sonra bana seni hic sevmiyorum abim senin yüzünde dügünümde (4 sene önce) bana igrenc davrandi yüzüme bile bakmadi gibi seyler söyledi inanin Öyle birsey hic olmadi. Sonra Beni kovdular kapidan aglaya aglaya ciktim bir yandan anneleri Beni ariyor diger yandan „sevgilim“ abileri. Onun isyerine kadar aglaya aglaya yürüdüm sonra disari cik dedim cikti Neden telefonlarima bakmiyorsun Dedi müsteri geldi Bende öyle hayat üzerime yikilmis bir ruh gibi bir bankda oturup 4 saat boyunca agladim Yagmur yagdi islandim sonra o geldi yanima oturup benimle agladi danki bunlari yasiyan o.
Güncellemeler
+1 yıl
Eve gitmek istedigimi söyledim ayaklandik ve resmen kendi evine sürdü Beni inmedim arabadan sen islandin hastalancaksin anneme cikalim diye israr etti Ama inanin eve aileme gitmek istiyordum inmedim. O iki kez gitti geldi cay getirdi coraplarimi degistirdi Yeni üst getirdi. Öylece 1 saat arabadaydik Ben agliyordum o otel odasi bakiyordu. Araba harekte gecti ve bir otel önüne geldik Ben ona eve gitmek istiyorum dedim o iyse hava karardi gitmeni istemiyorum dedi. Odaya girdik o yemek aldi bütün
Güncellemeler
+1 yıl
gece deli gibi agladim her sarilmak istediginde ellini geri cevirdim. Sabah uyandik ve o iki dkk eve gidecegini söyledi o esnada esyalarimi topladim Ver habersizce kacacaktim kapi acildi yine o gidecekmiydin bana Veda etmeden dedi ardindan tuttup bana sarildi gitmeni istemiyorum Dedi birlikte kahvalti ettik ve Ben kafamda yasadiklarimi silemedim yine agladim. Bana lütfen birsey söyleme Ama senden ablalarim yaptiklarindan özür dilerim senin hatan Yok Biliyorum onlar Neden Öyle
Bana acidigi icin mi böyle davranislar sevdigi icin mi?