Sizce beni beğenmediği için mi böyle yaptılar ?

Şimdi arkadaşım sevgilisiyle üniversitenin kulüp etkinlğinde tanıştı. Ben de aynı kulüpteyim. Bugün de kulüp etkinliği vardı.

Etkinliğe geldiğimizde arkadaşım bi anda işte sevgilim ev arkadaşını da getiriyormuş. Çıkışta kahve içer öyle dağılırız dedi ben de reddedemedim diye söyledi. Ben de hani rahatsız oldum son dakika haber verilince ama yine de arkadaşım için bi kahve içer kalkarım diye düşünmüştüm.
Çıkışta tanıştık. Önce arkadaşımın sevgilisi elini uzattı tanıştık. Sonra arkadaşı da elini uzattı ama tokalaşırken bi göz devirdi. Yüzüme de bakmadı , adını da çok kısık söyledi.
Sonra bunlar bi anda 10 dk sonra arkadaşlarımız gelecek , isterseniz bizimle bekleyin ya da üşümeyin gidin dediler. Arkadaşım da sinir oldu biraz ve arkadaşım da zaten yurda geçmek istiyordu dedi. Ayrıldık orada.
Biz de günün kritiğini yapmak için başka bir kafeye oturduk. Biz kafedeyden arkadaşımın sevgilisi yurda gittiniz mi diye sordu. Arkadaşım da kafede oturduğumuzu söyledi. Bu sefer de yarım saat sizinle oturup kalkabiliriz isterseniz sonra arkadaşlarımızla buluşacağız dediler.
Benim arkadaşım da zaten saat geç oldu başka bir sefere diye reddetti.

Önceden bunlar plan yaptığı halde böyle davranınca ben de üstüme alındım açıkçası. Hani benden rahatsız olduklarını düşündüm. Zaten gitsem de kimseyle flört etme gibi bir düşüncem yoktu. Arkadaşım istediği için gidecektim. Arkadaşım da bana bir şey diyemiyor gibi geldi. Kendimi kötü hissettim.

Sizce durum nedir? Biraz uzun anlattım. Burada da uzun olaylar sevilmiyor biliyorum. Ama sizden düzgünce fikir alabilmek için yazmam gerekiyordu.
Sizce beni beğenmediği için mi böyle yaptılar ?