Mesela önceden doğuda yaşıyordum yaptığım bazı hatalardan dolayı (kızları istemeden rahatsız ettim sürekli bende rahatsız mısınız benden diye sordum) hak etmediğimi düşündüğüm bir damgayı yedim bu sefer pişmanım dedim tövbe ettim insanlardan helallik istedim yeni bir şehre taşındım yeni hayatımda da centilmenlik yapsam kızlara karşılığında teşekkür dahil alamıyordum yeni taşındığım şehirde toplu taşımada kadının biri yanıma oturdu aradan birkaç saniye sonra da başka bir yere oturdu ben de kafaya taktım orada da mı damgayı yanımda taşıdım diye
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Sal biraz kadınları. Bu kadar düşününce belli oluyordur
Nasıl anlaşılabilir ki ne düşündüğüm zaten saldım ben o an nedenini anlamaya çalışıyorum bak lütfen yeni hayatımda da sapık damgası yememiş olayım🙏
Yememissindir henüz. Gerekli gereksiz özür dilemek incelik yapmaya çalışmakta rahatsızlık verebilir. Ayrıca yanından kalkıp başka yere geçen insani boşa kafaya takıyorsun benim de başıma geliyor o
İnsanlar artık birbirine bile güvenmez oldu ya😞
Devir kötü maalesef
Bu devirde birine yazmaya korkar oldum resmen
@ualtny sorma baba sorma işin ucunda taciz yok tecavüz yok kadına şiddet hiç yok bizde kızlarla muhabbet etsen bile canını alacak gibi bakıyorlar
Bilmiyorum zanetmiyorum
O kadar pişmanım ki ve bu damgayı şerefime yediremiyorum kadınlar tarafından dışlandım ki bu beni psikolojik olarak beni yıprattı
Ama seninde sucun var..
Başta niye öyle şeyler yaptınnn
Belliki tevbe etmisin iyi bir şey simdi artik yapma yani unut yaptıklarını yoluna devam et yapacak bir sey yok Allah insAllah kabul etmiştir tevbelerini
Pişmanım işte bir daha yapmayacağım inşallah doğuda yaşadığım şehire gelip te benim hakkımda arkamdan böyle şeyler söylemezler
Doğuda hangı ildeydin?
Kızları rahatsız ettiysen annesi baabsı duymadıysa ozaman sadece kızlar arası işte derler şu beni taciz etti felan gibi ama bütün köy halkı biliyosa belkit konuşurlar aman takma unut artık tevbe etmissin
Niye rahatsiz ediyordun ki onu anamadim? O kızdzn mı hoşlaniyordn
Evet hoşlanıyordum bak ben zaman zaman bazı mağaza ve dükkanlara sık sık giderdim oradaki bayan çalışanlara iltifat ederdim işte ayakkkabı mağazalarında mesela ayakkkabı denettirirdim kendimce onları trolledim sandım ama ava giden avlanır hesabı işte ki bu çocukluğumdan beri vardı sadece son zamanlarda bunu dışarı vurdum
Sonra da patladılar eğer bir daha aynı şeyleri yaparsan sana buraları cehennem ederiz dediler ben de tabi tırstım ve o gün tövbe ettim
Doğuda bir şehir işte boş ver adı bende saklı kalsın
KS de bayan hesabı açmış erkekler de var sen de onlardan mısın çünkü bir bayanın bana bu kadar yumuşak tepki vermesini beklemiyordum
Niye sana yalan söylim erkek değilim valla
Sende yapmısın artık bi hatta Tevbede etmisin artık yapma unut gitsin cok da kafana takma belliki cok takiyorsun iste kadinlar tesekur etmiyorlr felan bazen erkeklerde tesekur etmiyorlr sadece kadinlar değil col fazla takma derim
Tanımadıklarından