Kinsesiz kaldim. Nicin bana boyle yaptilar? hep agliyorum?

Abimle esinin evindeydim. Oradan ayrildim bizim eve gittim, telefonuma mesaj geldi yengemden. "Bize bunu nasil yaparsin abinle annenin arasini acinca ne gececek sana guvendik sevdik nicin boyle yaptin bize yakismiyorsun" vs vs. Abimle annem haberim bile olmayan bir konuda atismislar. Annem de abime tripli mesaj atmis ben onlardan donerken. Yengem gorunce bu ne diye sormus abime. O da ben bilmiyorum demis. (Esinden cok cekinir) Yengem de ona, sen bir sey yapmadiysan demek ki kardesin kiskirtiyor bak buradan oraya gidince atildi mesaj diye. Benim ustume kaldi. Parami annemlerle abime pay ediyordum abim erkeklik gururundan soyleyemedi ben de ele vermeyince "bak annenlere yardim ediyor seni disliyor" dedi abime, o da sustu (yatak odasinda konustular tuvalete giderken duydum) aramiiz acildi boylece. Simdi en kotu dedikodu yayan akrabalarimizin bile bayramda elini oper abim ben rehberinde bile yokum konusmuyor karisi yakalamasin diye. Halbuki aramiz iyiydi. Onu en cok ben anlardim. Kalbim cok kirildi. 💔 annem de demedi boyle boyle diye yengeme haberim bile yokken ben kotu oldum

Kinsesiz kaldim. Nicin bana boyle yaptilar? hep agliyorum?