Atandığımdan beri beni sömürüyorlar?

Arkadaşlar merhaba ben 2 senelik devlet memuruyum öğrencilik dönemimde annemde babamda bana çok sıkıntı yaşattı çok mağdur ettiler maddi olarakta manevi olarakta kitap parası bile vermezdi babam varlık içinde yokluk yaşadım şimdi mesleğe geçtim bu sefer babam evden elini eteğini çekti evin ihtiyaçlarını market alışverişini ben yapıyorum 6 tane yetişkin insanın olduğu ailede 2 erkek var ama ben yapıyorum onlar elini sürmüyor annem desen oldu bitti bizi köle gibi kullandı gelen gidenimiz bitmez eşşek gibi hizmetini yapardık oldu bitti ele çok iyi bize değer vermezdi annem şuanda 6. Evini yapıyorlar annem ve babam benden ev için para istiyorlar artı evin geçimi zaten benim üstümde artı evlilik hazırlığı içerisindeyim aileme söyleyemem henüz onun için para biriktirmem gerekiyor param zaten artmıyor istiyorlar ki olan paramı kendilerine harcayayım bi de şöyle bi sıkıntım var gelen gidenimiz bitmiyor annem misafirin yanında bizi küçük düşürüp patavatsızlık yapabiliyor ve ben bu durumdan hiç hoşlanmıyorum o yüzden misafir gelmeden ben evden dışarı çıkar gezerim bunlar da zannediyor ki ben misafirden kaçıyorum ben artık öyle bi hale gelmişim ki ailemin yaptıkları sosyal hayatımı da etkiledi kimseyle konuşamıyorum içime kapanığım iletişim sorunum var annemin misafirlerin yanında küçük düşürmesinden korkuyorum o yüzden dışarı çıkıyorum onlarda misafirden kaçtığımı düşünüyor. Para konusunda da sürekli bana sen 50 milyar maaş alıyorsun diyip duruyorlar 50 alıyorsam günlük 2 bin de harcama yaptırıyorlar sadece gelirimi söylüyorlar harcattıkları parayı söylemiyorlar abim son model bmv ye biniyo bekar ona bir gün şunu al gel dememişler benim 50 bin gözlerine çok geliyo bende kızdım bu evde tek ben çalışmıyorum siz her şeyi bana aldırıyorsunuz dedim birazda abime söyleyin son model arabasına binip gezmeyi biliyo bir kere eve elinde bir poşet alıp gelmiş değil dedim sizce haksız mıyım

Atandığımdan beri beni sömürüyorlar?