Ben 3 ay once bir kıza deli divane aşıktım ve beni reddedip herkese rezil etti. Sevgim bir anda kin nefrete döndü ama yinede olan oldu diyip yoluma baktım.
Kendimi kitaplara verdim. Beni uzun bir süredir seven kız varmış güç bela açıldı. Ben kızın sevgisinden ve fedakarlığından çok etkilendim. Yanlış anlamayın asla ayran gönüllü değilim daha once çok kız reddetmişliğim oldu bu kız seven bir kız.
3 ay önceki olaydan haberi yok. Gidip söylemeli miyim ben 3 ay önce bunu seviyordum ama artik hiç hissim yok diye...
Kendimi kitaplara verdim. Beni uzun bir süredir seven kız varmış güç bela açıldı. Ben kızın sevgisinden ve fedakarlığından çok etkilendim. Yanlış anlamayın asla ayran gönüllü değilim daha once çok kız reddetmişliğim oldu bu kız seven bir kız.
3 ay önceki olaydan haberi yok. Gidip söylemeli miyim ben 3 ay önce bunu seviyordum ama artik hiç hissim yok diye...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Gerek yok reis
Ben şu anda yanlış bir şey yapmıyorum dimi?
söyleme.
Benim şu anda yaptığım yanlış bir sey değil dimi?
Kimseyi sevmiyordum çünkü aşk acısı hiç çekmedim o gün sevgim bitmişti
sen beni dinle söyleme , unut gitsin onu önüne bak.
kızla mutluluk dilerim sana , umarım onun içinde senin içinde güzel bir birliktelik olur.
çünkü önemli olan sevgidir saygıdır , birisi bir kötülük yapıyorsa , ve sen ondan kurtulmuşsan emin ol çok daha kötü şekilde de etkilenebilirdin bundan. anlayacağın küçük bela ile büyük belayı def etmişsin. şimdiki kadınlar adamın burnundan getiriyor. sen sen ol yalnızca seni sevenle birlikte ol.
Süpersin reis bu çok iyi oldu. Bu kıza yanlış yapmayacağım
umarım umduğunu bulursun , hayat dediğin 3 gün , dün zaten geride kaldı. yarın ne olacağı meçhul. geçmişe üzülmekle de bir yere varılmaz. bari bugünün güzel olsun , selametle
Geçmişe asla üzülmedim reis tek derdim bu kızla şu anda oynamış mı oluyorum yoksa sorum yok mu bunu öğrenmek istiyordum.
o kişiden kişiye değişir. yarın geldiğinde bu kıza hayır dediğin için üzüleceksin ben biliyorum.
çünkü bir kız kolay kolay teklif etmez. demek ki gururunu bir kenara bırakacak kadar seviyor. bunu bir erkek her zaman yaşamaz. ondan kaçırma kızı , ona da iyi bak. gerisini düşünme bile. önemli olan ilerisidir , geçmişi unut
Tamamdır reis
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!