Tersleyen kız seviyormudur acaba?

Arkadaşlar benim sinifta bir kiz vardi en baslarda bu benle cok ugrasiyordu bende bunu baya tersledim. Sonra bunun beni sevdigini dusundum ve bende bunla ugrasmaya basladim bunu her cikis evine birakiyodum falan arkadaslarinada beni anlatmis galiba bana bakip guluyorlardi falan sonra bir gun evine birakirken beni cok tersledi gelme falan dedi komsular yanlis anlicak dedi falan bende o gunden sonra onunla hic konusmadim. Sonra bir kac gun sonra bizim siniftan bir arkadasa benim sevgilim olup olmadigini sormus ve cikma teklifi ettiginde kabul edip etmicegimi sormus arkadasta sevgilimin olabilecegini soylemis ve cikma teklifide ettiginde kabul etmiyecegimi soylemis. Sonra bu arkadasim bana bu kizin hep baktigini soyledi. Sonra birbirimizle konusmamaya basladik ama arada bakisiyoruz gene uzun zamandan sonra bu gun konustuk bisey diyorum gozumun icine bakip guluyo komik biseyse demiyorum. Bide vana tuhaf gelen bisey var bu kiz benim oldugum ortamda hic utanmiyo com girisken ve hareketli cozemedim ben bu kizi
Tersleyen kız seviyormudur acaba?