Sevmeyen bir kız seviyorum der mi?

2 haftadır bir kızla konuşuyorum geçenlerde ilk buluşmamızı yaptık iki gün önce de sinemaya gittik " Unutursam Fısılda " buluşmadan önce hoşlandıgımı söylemiştim. Ama bana hiç hoslandıgını belli etmiyordu ya da hoşlanıyor muydu bilmiyırum bile Her neyse dün gece bazı sebeplerden dolayı bir mesaj attım; " Hani ben sana hoşlandıgımı söylemiştim ya söylemedim say " dedim. Neden, içim titredi şu an dedi nedenini açıkladım aradı beni ağladı birşey dememe izin vermedi 10 dakika boyunca konustu sus beni yalnız bırak dedi telefonu kapadı mesaj attm buna mesajdan devam ettik 1 saat falan mesajdan konustuk bende de sana karşı birşeyler vardı olmasa içim titremezdi falan dedi neyse en sonunda ben seni seviyorum dedi bazı sebeplerden dolayı dediğim konuları da açıkladı neyse bende seni seviyorum dedim. Yarın otogara gelcem seni uğurlucam sımsıkı sarılcam öyle gidiceksin tamam mı dedi tamam dedim. Neyse bu sabah geldi otogara sarıldı ama hep saçmaladı kadına bak araba sürüyor falan dedi içimden oha ne oluyor ya dedim. ve yüzüme fazla bakmadı bu benim zoruma gitti hani hep başka şeylerden bahsetti vakit geldi tam otobüse bincem bidaha sarıldık ben anlından öptüm. Kafamı karıştıran olay ben bu kızdan baya hoşlanıyorum ve o bunu biliyor sırf beni üzmemek için seni seviyorum demiş olabilir mi? Birde otogarda neden fazla yüzüme bakmadı? başka şeylerden bahsetti saçmaladı kadının araba sürmesinden falan. Her neyse kafam çok karışık. Utandıgından dolayı mı bakmadı yüzüme falan ve saçmaladı?
Sevmeyen bir kız seviyorum der mi?