Boyum 160
Kilom 45
Tenim beyaz
Dudaklarım kalın (abartılacak kadar değil)
Gözlerim çekik ve kahverengi
Kumralım
Futbol izlemeyi severimDağınık biriyimdirYemek yapmayı severim (çok güzel yaparım) Oyun oynamayı çok severimDiğer kızlar gibi şort acii göbek giyinmem. Over giyinirimMakyaj yapmamSportif değilimHayvanları severim ama yaklaşamamDışarıya göründüğüm kadar egoist ve özgüvenli değilim. Kendimi güvendiğim insanlara açarım ama sadece bir kısmımıDövme piercing yapmamSigara alkol yokEnerjik biriyimSosyalleşmeyi severim ( sosyalleşmeden kastım kaşarlık değil)
Kilom 45
Tenim beyaz
Dudaklarım kalın (abartılacak kadar değil)
Gözlerim çekik ve kahverengi
Kumralım
Futbol izlemeyi severimDağınık biriyimdirYemek yapmayı severim (çok güzel yaparım) Oyun oynamayı çok severimDiğer kızlar gibi şort acii göbek giyinmem. Over giyinirimMakyaj yapmamSportif değilimHayvanları severim ama yaklaşamamDışarıya göründüğüm kadar egoist ve özgüvenli değilim. Kendimi güvendiğim insanlara açarım ama sadece bir kısmımıDövme piercing yapmamSigara alkol yokEnerjik biriyimSosyalleşmeyi severim ( sosyalleşmeden kastım kaşarlık değil)
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
tenim beyaz dedin ya bence iş bitmiştir. <3
çekik göz ve dolgun dudak ayrı bir + getirir..
kumral olmanda güzel. ama böyle yazmayla anlayamayız ki bi resim göreydik, belki dişlerin yamuk , belki agzın yamuk, belki burnun kocaman :D :D
Sevilmeyecek bir yönün yok bence anlattığın kadarı ile
Sevilmeyecek kız değilsin de, sitemkar gördüm seni...
cut.
Yaş sınırın yoksa ben tanımak hatta çok beğenerek tanımak isterdim
sevilmeyicek kız ya da erkek yoktur, bence sorun sevdiği tarafından sevilmemek
öncelikle bir insanın değerini dış görünüşüyle belirleyemeyiz. boyun, ten rengin, göz rengin vs senin kim olduğunu belirlemez. seni seven kişiliğinle sevmeli.
Herkes sevilir önemli olan karşılıklı olmalı. Fiziksel bir kaç kişisel özellikten fazlasıdır insan
Gel yanima futbol ve oyun diyorsun birde play station oynuyorsan hayalimde ki kadinsin😂
Oynarım ama sanal sevmem.
🤗
Futbol oynuyor musun
Ooooo harika harika 😘
Futbol oynarım ama pek beceremem. Kızlara göre iyiyim ama😂😅
Ben sana öğretirim 😂
Yeter ki sen iste
Flört olaylarını sevmem😇
😂😂 ne istiyorsun peki
Sadece sorduk açılacam daaaa.
Sen nasil istersen🤣🤣
Seni takio edemiyorum ve mesaj atamiyorum. Bunlari sen yapar misin 😂
Niye yapim ne istiyon kardeş jfhfkdnmzldks
Birşey istemiyorum sen git açıl😂
Niye takip istiyon o zaman😂
Artmasi icin🙄
Anlattığına göre iyisin.
Tam sevilecek kızsın...
Yobaz gibisin biraz istemez
Sevilmemek için ortada bir sebep göremiyorum.
Tabi doğru yürekte olmalı. Vaktini bekle acele etme
1.60 altı dik göğüslü kızları çok severim
Ama fizik sevmekten bahsetmemiş kdjdjd
@Ahsenateş00 160 diyor beyaz ten diyor :D
Kajehhehehe görmedim orayı
@Ahsenateş00 Benimkisi hayal zaten abla hiç sevgilim olmuyor ki
Neden
@Ahsenateş00 Fiziksel Engelliyim Abla O Yüzden Ne Sevgilim Oldu Ne De Doğru Dürüst Arkadaşım. İnsanların Ön yargısı Çok Fazla Var. Yürürken Ayaklarım İçe Doğru Dönüyor Ve Sağ Elimin Kasları Zayıf Onun Dışında Normal Araç Kullandım, Sporcu Olup Ağırlık Kaldırdım, Yüzme Kursundan Sertifika Aldım, Dansçı Oldum Festivallere Katılıp Onlarca Kızla Dans Ettim, Dans Gecelerine Katıldım Kızları Dansa Kaldırdım Yeri Geldi Onlar Beni Dansa Davet Etti. Ama Bir Türlü Olmadı İlk Adımı Atmayı Beceremedim.
Fiziksel engelli olman bence sorun değil ki çok yetenekli biriymişsin zaten bence özgüven eksikliğini yen önce sonra mutlaka aşkını bulursun
@Ahsenateş00 Profilime bakarsan anlarsın abla nasıl bir karaktere sahip olduğumu
Ne kadar saçma bir soru bu dimi
Cv ye ne gerek vardi.
insanin okurken sevesi geliyor sjsjjsjsjsj
Seni sevmeyen cennete gitsin
pick me
Mersk ettim sebi valla
görmek lazım