Hiç kimseyle birlikteliğim olmadı, evli biriyle birlikte olmak aklımın ucundan geçmez, hiç sevgilimi aldatmadım, açık giyinirim dekolte giyinirim ama birini thrik etmek gibi bi sebepten değil güzel olduğum yakıştığı için, sevgilim olduğunda konuyu sxtinge getiririm ama fotoğraf vs paylaşmam, cinsel içerikli video vs izlerim düzenli olarak, bazen sevgilim yoksa canım da isterse tanımadığım kişilerle sxting yaparım ama hiç kimseyle fotoğrafımı paylaşmam sadece yazıyla ve sesle sizce bunlar beni kaşar yapar mı? Sevgiyi hak etmeyen birisi yapar mı? Lütfen gerçek düşüncenizi söyleyin. İğrenç bir insan mıyım ben? Yoksa normal sıradan ve sevilebilecek bir kız mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 21,2b cevap paylaştı.
+1 yılSevgiyi hak etmeyen birisi yapmaz ama tanımadığın kişilerle her an yapman kötü bir durum. Bunu azaltırsan iyi olur. Onun haricinde libidosu yüksek birisin. Bu oldukça çok iyi bir şey. Eğer bunları gerçeğe dökseydin işte o zaman o dediğin peynir türü olurdun. Ama şunu yapma flörtöz olma sakın. Biriyle flört ederken başkasına gitme o zaman yine peynir türü olursun. Onun haricinde kendini bilen güzel çekici giyinen yüksek libidolu biri her zaman sevilesidir.
06 Yorumla
Soran+1 yılBaşkalarıyla sxting yapmayı bırakamıyorum ki. Eskiden haftada 3 4 gün yapardım sonra azalttım ayda 3 4 oldu. İsterdim ki hiç yapmıyım ama olmuyor. Cinsel içerikli videolar bszen keyif vermiyor ve o an gelince yşne kendimi biriyle sxting yaparken buluyorum. Keşke bırakabilsem ama olmuyor
- +1 yıl
Seni çok iyi anlıyorum. Ama yine de böyle iyi. Başkalarıyla sexting yapmayı geçtim flört ettiğin kişiler için söylüyorum. Eğer bunu yapamıyorsun ne yazık ki öylesin. Ama hayatında kimse yoksa buna kimse bir şey diyemez. Sadece azalt bunu. Ayda 3 4 kere yapman iyi bir şey şimdilik. Videolar gifler filmler diziler bazen yetersiz olduğu oluyor ama işte ne yapabiliriz ki? hahah
Soran+1 yılNe yapıyorsam öyleyim dedini anlamadım ama flörtüm varken yakınsak eğer güveniyorsam flörtümle sexting yaparım ama güvensem de güvenmesem de asla biriyle flörtken başkasıyla sexting yapmam. Ama böule hayatımda kimsecikler yokken sxting yapmadan zor duruyorum. Ama hernyapışımda da kendimden iğreniyorum üzülüyorum dünyayı kendime kahrediyorum
- +1 yıl
Yapma böyle üzülme. Bu zamanla geçer. Tamam dediklerine göre flortlerine sadıksın veya sevgili olduğun kişilere önemli olan bu. Yüksek libido cezası bu işte 😅
Soran+1 yılTeşekkür ederim jfejjf
- +1 yıl
Rica ederim 😌
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Yaptığını söylediğin davranışlar normal, sıradan insanların yaptığı davranışlar. Kaldı ki yapmadığını söylediğin davranışları da yapsan, bunların hiç biri sevgiyi haketmemeyi gerektirecek davranışlar değil. Hiç birinde bir kişiye kötülük yapmak yok. Kimseyi de ilgilendirecek mevzular değil. İçin rahat olsun. Hayatı doya doya yaşamaya bak. Kimseye hesap vermek mecburiyetinde değilsin...
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı. şöyle bir yorum yapayim yorumlardan insanların nasıl baktığını senin gibi birine göreceksin ben bir kişiyle birşeyler yaşayana sevgilisi ya da fuckbuddy si bir şey demiyorum ama herkesle yapmayı normal karşılamıyorum bul sürekli yapabileceğin birini içinde rahat olsun seni de doyursun tatmin etsin öyle daha iyi olmaz mı belki güvenince fotoğraf bile atarsın
00 Yorumla
Aşk İlişkileri konusunda 637 cevap paylaştı. İnsan belli dönemlerde senin düşündüğün bu durumu düşünür yani ben iğrenç miyim ya da çok kötü bir insanmıyım diye. Sen iyi olmaya başkasın zarar vermemeye devam et cinsel yönden ise kendini frenlemeye devam et kalbinide şu anki temizliği ile kalsın ve kendini değersiz hissetme gayet değerli bir genç kızsın.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
6
Cevap
57Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsel hayatını bir şekilde yaşamaya çalışıyorsun gidip önüne gelenle yatmiyorsun. İnan ki senin yaptığının daha fazlasını yapanlar kendini kaşar olarak görmüyor sen hiç görme artık herkesin aktif bir cinsel hayatı var genel olarak. Giyim kuşamın da kimseyi ilgilendirmez valla. Şu an kendini bir şekilde tatmin ediyorsundur çok çok doğal, sevsen de dibine kadar seversin şerefsizlik yapmazsın ben öyle hissettim bacıko 😘
35 Yorumla
Soran+1 yılÖyle canım sıkkın ki bu konuya, öyle kendimden iğreniyorum ki. Çok salakça gelicek sana belki ama gözlerim doldu yazını okuyunca. Çok teşekkür ederim. İyi ki varsın
- +1 yıl
Güzel yorumlamissin
Cevap sahibi+1 yılYorumlarda tartisan bendim densizin biri hanimliktan falan bahsetmiş de gerçekten kimseyi umursama. Sen kendini biliyorsun kalbinin kötü olduguna inanmıyorum insan seks istiyor diye kasar durumuna asla düşmez. Hayat kısa nasıl mutluysan öyle yaşa konusan 5 dakikadan fazla konuşmaz hayatını. 5 dakikalık bişey için de kendini üzmeye bile değmez. Sende iyi ki varsın güzel kadin ❤️
- +1 yıl
👏👏👏👏👏
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim güzel görüşlerin için♥️
+1 yılNormalsin tatlım bakire olmasan on erkekle yatmış ta olsan bu kaşar olduğun anlamına gelmez normal olduğunu gösterir kasarlik kalpte beyinde olmasın bir zarla namus olmaz
26 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim. İşin garibi bakire olmayan birisine kaşar demek aklımın ucundan geçmez. O kişi sevdiğiyle birliktenolmuş derim. Ama ben bakire olduğum halde tanımadığım kişilerle sexting yapıyorum ve kendimi iğrenç hissediyorumnyaptıktan sonra
- +1 yıl
Sevgilin varken ondan gizli yapiyorsan o kasarlik olur ama Sevgilin yok ve seks ihtiyacın var bu durumda biriyle gerçekten seks yapsanda bu kasarlik olmaz sexting hiç olmaz yani
Soran+1 yılÇok sağol cevabın için
- +1 yıl
Sende Sağol konuşmak istersen yazabilirsin
- +1 yıl
Bazı şeyler anlatmak isterim sana içini dahada rahatlatmak adına
- +1 yıl
Sana yaşadığım bir konuyu anlatmak istiyorum yzarmsn bana rahat ol yavsyck tiplerden değilim
+1 yılYok be
Zaten bu zamanda her kız illaki bir şeyler yapıyor
Sana kaşar diyen erkeklerde
Kız bulsa nefessiz giber
Takma kafana bu kadar15 Yorumla
Soran+1 yılSağol güzellik
- +1 yıl
Lafımı çalma
- +1 yıl
😡😡😡😡😡😡
Soran+1 yılNiye kızdın naptım
- +1 yıl
Takiliyorum be ciddiye alma😂😂😂
+1 yılseks isteği ve arzusu neden kötü bişey gibi lanse ediyosunki, ayrıca diğelimki kötüsün, değilsin ama öyle var sayalım, biz insanız bunu hatırla güzel yanlarımız olduğu gibi kötü yanlarımızda olabilir bizi kabul edecek insan böyle kabul ecedek, duygularını yaşamaktan korkma.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzelim zafen oran buran açık geziyorsun foto videoya ne gerek var. Biraz kendine bu yönden çeki düzen verebilirsin bırak da seni seven sevsin sevmeyen sevmesin bunu meme dekoltesiyle kalça dekoltesiyle yapmak doğru değil o bi yere kadar götürür güzel görünmenin sırrı açılmak değildir kendini muhafaza ederek de sevebilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılKalça dekoltesi değil de göğüs dekoltesi sadece o da çok güzeller diye
Cevap sahibi+1 yılOlabilir bi insanı memesiyle etkilemek dünydaki son çaresi olmalı insanın bide dekolteyle karşıdakinin uçkurunu harekete geçirirsin oysaki önemli olan kalpti sevgiydi
Soran+1 yılYazdığımı okumadınız mı? Dedim ki biri tahrik olsun diye değil kendim sevdiğimden giyiyorum
Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Birini tahrik etmek için giyinmiyor olabilirsin ama birileri tahrik oluyor maalesef. Allah zaten kuralları biraz da sizi korumak için koyuyor. (Dini hassasiyetini bilmediğim için kusura bakma eğer dini hassasiyetin yoksa özür dilerim.)
00 YorumlaZaten kızların en sevilmeye layık olanı senin gibi sıradan olanıdır. Çok açık giyinir misin, sınırlarını bilmiyoruz ama giyimin hakkında ilerdeki partnerinle konuşabilirsiniz. Çünkü bazı erkekler birlikte olduğu kızların aşırı dekolte giymesini istemezler. Pişmanlık duyduğun küçük küçük masumca hataları çoğu yaptığı için o hatalar bile sıradanlık katıyor sana. Pişmanlık yaşaman dahi kalbinin temizliğini gösterir ki, bu en önemlisidir.
00 Yorumla
+1 yılKadarlık değil bu, isteklilik falan işte hormonlar dürtüyor gibi gibi. Normal. Sevgi ile seksüelite ya da hiperseksüelite farklı şeyler, hakedersin yani neden olmasın
00 YorumlaKaşar değilsin seks herkesin ihtiyacı bence erkek de olsun kadında olsun bunu kimse yargılayamaz açık giyinebilirsin açık veya kapalı olması farketmiyor sevilebilecek insansın :)
00 Yorumla
+1 yılMeyveyi soymadan içinden ne çıkacağını bilemem. Dışarıdan bakıldığında pek çok insan sevilebilir görünüyor.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılSıradan bir insansın tabikide sevilecek bir insansın herkes gibi seninde duyguların hislerin düşüncelerin var
00 Yorumla Senin hayatın, senin kararların ama pek normal olduğu söylenemez. Mesela ben erkek olduğum halde yapmam o dediklerini
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Biriyleriyle cinsellik üzerine konuştugun donemlerde, duygusal bir birlikteliğin var mıydı?
Yani mesajla bile olsa partnerini aldattın mi hiç?00 Yorumla
+1 yılsevmediğin biriyle cümleni bile paylaşma..
kötü değilsin ama sevgisizsin..10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilin olursa buralardan yapmayı bırakırsın belki, seni seveni bul ve evlen eminim çok mutlu olursun tabiki evlenince de seks hakkındaki bu düşüncelerini uygularsan
04 Yorumla
Soran+1 yılUygularım niye uygulamıyım evlenince seksten soğycak değilim ya
- +1 yıl
Daha mutlu olursunuz o zaman 👍
Soran+1 yılSağolunn umarım
- +1 yıl
Sende sağol
Bence azgın bi kızsın biraz daha cinselliği azalt ya da tam yaşa arafta kalmış gibisin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı. Kaşar değilsin. Vücudun doğal isteklerini yerine getiriyorsun. Aynen devam
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 741 cevap paylaştı.
+1 yılYapmaz bence çünkü kendini ifşa etmiyorsun. Ama yaptığında doğru şeyler değil
00 Yorumla Iyi bi kiza benziyosun en son tanimadigin biriyle ne zanan seksting yaptin
00 Yorumla
+1 yılTovbeler olsun o nasil laf benden buyuk kasar yok buralarda
00 Yorumlahayir degilsin ama iliski yasaman lazim f*ck buddy veya one night ilgileniyorsan yaz bana
00 Yorumla
+1 yılNormal bence bir sıkıntı yok ihtiyacını gideremedigin zaman birine ihtiyaç duyman gayet normal
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 607 cevap paylaştı. Normalsin be. Ama nedense dekolteyi sevdiğiniz için giydiğinize pek inanmıyorum kızlar 🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSevgilin yoksa sexting yapacagn kişiyi nerden buluyosun ki, belki evli birisi ya da tehlikeli birisidir konustugun?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBuradaki çoğu kız da kendini öyle avutuyo. Canın istediğin de birini bulup işini hallediyorsun ama ses ama görüntü.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormalsin ama kıza yakışan bir davranış değil bunlar
011 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Aydanyt05 Hem sevgilisi var hem başkasıyla yapıyor
Cevap sahibi+1 yıl@Aydanyt05 Evet ama kıza daha çok kötü duruyor kız dediğin hanım hanımcık olur
Soran+1 yılBen sevgilimi aldatmadım aldatmam yazmıştım oraya. Asla sevgilim varken sexting yapmam. Sevgilim yoksa sexting yapıyorum dedim. Bu beni iğrenç, sevilmeyecek biri yapar mı demiştim
Cevap sahibi+1 yılBence hiç yapma seni başka ne gözle görür öyle yaptığın kişi bir düşün derim
Soran+1 yılSiz çok sexistsiniz beyefendi, bu yüzden yorumunuzu değerlendirmemeye karar verdim. İsterseniz küfür edin bana isterseniz iltifat, her şekilde yorumlanmaya değer olmayan düşünceleriniz var. Çok yazık. Bana sadece Çok kötüsün deseniz sorun değildi ama kız yapınca ayrı erkek yapınca ayrı değerlendirmeniz rahatsız edici. Yine de cevabınız için teşekkür ederim iyi akşamlar.
Soran+1 yılÇok kötüsün değil iğrençsnolcaktı KS düzeltmiş
Cevap sahibi+1 yılne alaka ya ben nerede kız yapınca erkek yapınca dedim sadece kızlarda daha kötü duruyor bu davranış dedim ne alaka algı yapma sen beni nereden tanıdın da hemen hükmümü verdin ben cinsiyetçi falan değilim asla değilim ama siz alıngansınız
Cevap sahibi+1 yıl" Evet ama kıza daha çok kötü duruyor kız dediğin hanım hanımcık olur"
"Bence hiç yapma seni başka ne gözle görür öyle yaptığın kişi" Bunu demişim ne demişim ben farklı mı konuşuyorum siz neyi anlamak istiyorsanız onu anlıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılbence siz alıngansınız her lafı cımbızlıyorsunuz kötü mü konuşalım illa size ne yapalım yani
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaketmiyorsun evlenince de yapma ihtimalin yüksek senin
00 Yorumla
+1 yılİlerdeki eşin başkasıyla sexting yapsa prnolar izlese ne düşünrsün
011 Yorumla
Soran+1 yılBen eşim varken başkasıyla sexting yapmam ki. Asla aldatmam da onu. Yazmıştım zaten kaçırdınız sanırım orayı. Ben geçmişte yapmış olmam sorun olur mu diyorum. Eşim yapmış olsa bana sorun olmaz ama ne yazıkki kadınlar yapınca sorun olurken erkekler yapınca sorun olmadığı bir dünyada yaşıyoruz. Ben de tereddüteyim eşim, sevgilim sorun eder mi acaba diye
- +1 yıl
Anlamadın beni senden daha önce yapmış olsa
- +1 yıl
Seni tanımadan önce yani
Soran+1 yılBana sorun olmaz benden önce yaptıkları
- +1 yıl
O zman sıkıntı yok kendin gibi düşünen birini bulursun
- +1 yıl
Kilon kaç
Soran+1 yılKilom ne alaka ki
Soran+1 yıl55 kilom ama ne alaka
- +1 yıl
Merak ettim
- +1 yıl
Sen ihtiyaçlarını karşılıyorsun insansın sonuçta
- +1 yıl
Eşin olana kadar bu şekilde devam etmelisin
Normal birisin cunku sevgilinin haberi olmiycak sadece gecici bir sey takma kafana
10 YorumlaKendine niye bunu yapıyosun su kasar kelimesini?
25 Yorumla
Soran+1 yılAnlamadım ne dediğini
Soran+1 yılBaşka kelime bulamadım kendimi iğrenç birisi gibi görüyorum
Soran+1 yılTeşekkür ederim cevabın için. Umarım dediğin gibidir
Kendi hayatın'ın sınırları bana dokunmadıkca tepki vermem
00 YorumlaKaşar olup olmamakla ilgili gidip geliyorsun anlaşılan. Bakalım hangi tarafı seçeceksin 😀
00 Yorumla
+1 yılbi an soruyu ben mi sordum diye düşündüm
01 Yorumla
Soran+1 yılJdjeyjwjtjwjrjdjsjjs
+1 yılNormal şeyler bunlar kasma
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim
+1 yılNe alakası var be kaşarlıkla ne alakası var
04 Yorumla
Soran+1 yılSizce sevgilim olsa ve bu yaptıklarımı bilse benden iğrenir mi
- +1 yıl
Yok ya.
Sanki sevgilin yapmamış mı? Yaşamadın ama farzı misal bir şeyler yaşadın ondan öncekiler onu ilgilendirmez. Bunu böyle kabul edecek milyonlarca insan var ki doğru olanı da budur.
Soran+1 yılBir şeyler yaşamış birisine kaşar demek aklımın ucundan geçmez. O kişi sevdiğiyle birlikte olmuş derim. Ama ben o anlamda bir şey yaşamadığım halde tanımadığım kişilerle sexting yaptımndefalarca ve bırakmaya çalışsam da ayda 1 bile olsa yapmayandevam ediyorum. ve her yağtığımda kendimi iğrenç hissediyorum yaptıktan sonra
- +1 yıl
Cinsellik bie ihtiyaç bunu em güvenli yoldan hallediyorsun bence.
Aşk İlişkileri konusunda 591 cevap paylaştı. Harika bir kadınsın bence
00 Yorumla
+1 yılSevilecek kızsın aşkım benim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılKsarlığın son evresi bu.
00 Yorumla
+1 yılHerkes gibi sıradan bir kızsın
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılyoo bir çok kesimden daha normalsin bence
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSeni harbiden merak ettim
00 YorumlaKaşarda sevilebilecek insandır.
00 Yorumla
+1 yılSeni tanımak istiyorum
02 Yorumla
Soran+1 yılNiye
- +1 yıl
Kendine has karakterin var sevdim 😁 l
Sextingden ne anlıyorsunuz Allah aşkına
02 Yorumla
Soran+1 yılBen de bayılmıyorum. İstemez miydim biriyle doya doya birlikte olmak. Ama mecbur kalıyorum. Bakire olmasak ayrı damga yiyoruz bakire olsak ayrı damga. Zaten sexting yapıp damga kotamı doldurmuşum doğru kişiyi bekliyorum birliktelik için napabilirim
Sevilirsin neden öyle düşündin
05 Yorumla
Soran+1 yılDiğer yorumlara bakarsan anlarsın neden öyle düşündüğümü:(
Soran+1 yılÇok sağol cevabın için
Soran+1 yılSence sevgilim olsanve bunları bilse benden iğrenir mi
Herkes sevilmeyi hakeder
00 Yorumla
+1 yılNormalsin bence
00 YorumlaNormalsin.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 615 cevap paylaştı.
+1 yılBence normal
00 Yorumla
+1 yılhayır.
kaşarlıkla alakası yok.00 Yorumla
+1 yılNırmal bi genç kızsın.
00 Yorumla
+1 yılSeven sever...
00 Yorumla
+1 yılBeynim error verdi
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. peynirsin sen :)
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNormal birisin
06 Yorumla
Soran+1 yılSevgilim olsa ve bu yaptıklarını söylesem benden nefret eder mi
Cevap sahibi+1 yılSöylemesen daha iyi olur
Soran+1 yılBenden iğrenir di mi. Yani normal biri değil iğrenç biriyim sevgiliyi de sevilmeyi de hak etmiyorum. Sağol cevabın için
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılNiyengizli oldunuz anlamadım neyse teşekkür ederim cevabınız için
Cevap sahibi+1 yılKeyfi değil mi:)
+1 yılOlur o kadar 😅
00 Yorumla
+1 yılSüt dilimisin
01 Yorumla
Soran+1 yılO ne demek
Gizli Üye(30-35)+1 yılYokk canim olur mu hicc
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,8b cevap paylaştı. Gravyer diyelim
00 Yorumla
+1 yılNormal sıradan
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Sıradan, sevilebilecek bir kız mıyım sizce? Lütfen düzgün cevap verin?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler