Bir çifti ayırdım, bunun günahı var mı?

Yaklaşık 2 yıl önce ben bir çifti ayırdım ama haklı benim. Şimdi diyeceksiniz “Nasıl haklısın?”anlatacağım aşklarım.

O yıl bizim okula yeni bir çocuk gelmişti. Yakışıklı da birşey böyle uzun boylu falan. Neyse benim arkadaşım bu çocuktan hoşlanmaya başladı. O sırada benim farklı bir erkek arkadaşımın (cinsiyeti erkek olan sıradan arkadaş) eski sevgilisi yeni çocuğa çıkma teklifi etmiş. Bunlar çıkmaya başlamış ama arada aşk falan yok. Bu kızın karekteri de bayağı kötü. Bir mall mall hareketler, değişik değişik sinsilikler. Bizim okulun katı kuralları var, sevgilik olayı öğretmenlere duyulursa bittin. E ben de İngilizce hocasının ajanıyım. Herkesi ispitlerim.
Benim ajan olduğumu sınıftakiler biliyor. Gaz verdiler bana, valla gittim hocaya söyledim. Ayırdım bunları. Arkadaşım da mutlu oldu garibim. Çocuk her zamanki sap hayatına döndü, o kız da erkek olan sıradan arkadaşıma geri döndü.
Yani anlayacağınız o kirçef kız arkadaşımı kıskandırmak için yeni çocuğu kullanmış ve ben de çocuğu kurtardım☺️🦸🏻‍♀️🦸🏻‍♀️🦸🏻‍♀️
Bunun günahı var mıdır?
😔🥺😢😭
Bir çifti ayırdım, bunun günahı var mı?