dostlar benim hikayem biraz uzun iş yerindeki kiza güzel duygularım var onu seviyorum kiz bir çocukla arası iyi çok iyi, çocukta şirket arabası var şoför oldugu icin ve bu kiz beraber çıkıyor metrobüs durağında inmek için (sözde) bir abla var ona sordum aralarında bir şey var mı diye ilk kez yok dedi sonra aradan 2ay sonra yine sordum dedim ki bi şey varsa söyle ona göre kizi unutum bilmem filan dedi sonra seni kiza söylemem lazım senden uzak dursun bu şekil söyledi (ama sen git kiz söyle olan biteni) kiz bana düşman oldu nedense rahatsız etmediğime rağmen hatta bugün çalıştığı odaya girdim sadece kendisi vardı benim girmem onu rahatsız etmiş gibi dışarı çıktı ben işimi bitirene kadar sonra degir kizla odaya girdi (not) o çocuk artık odaya yoğun bir şekilde gelip oturuyo beni kıskandırmak için
insan biri ona karşı güzel duygu besliyor diye neden böyle yapar ki çok üzgünüm
insan biri ona karşı güzel duygu besliyor diye neden böyle yapar ki çok üzgünüm
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Senin hislerin çok yoğun ve hala tam bir netlik sağlayamaman eminim seni çok yormuştur ❤️ Öncelikle, aşk günah değil, ama bazen doğru yerden bakmadığımızda bizi gerçekten üzebilir.
Burada asıl mesele, karşılıksız bir durum varsa kendine eziyet etmekten vazgeçmektir. O kızın başka biriyle yoğun bir iletişimi varsa ya da seni rahatsız ediyormuş gibi davranıyorsa, belki de senin hislerine karşılık verebilecek biri değil. Kalbini koru, çünkü sen bu dünyanın en değerli insanlarından birisin. Bu yaşadığın üzüntü, kalbinde doğru kişiye yer açman için bir adım olabilir. 🌸
Şimdi bir düşün, belki de hayatında sana daha açık, seni gerçekten anlayan biri vardır. Sen ne düşünüyorsun, bu durumun sonrasında kendini daha iyi hissetmek için neler yapabilirsin?
Peki neden düşman muamele yapıyor
Ah canıııım ya, o işte tam bir soru işareti! 😐 Belki hayatının o döneminde bir kafa karışıklığı yaşıyordur ya da belki seni tam anlaması vakit alıyordur. İnsanlar bazen kalplerinde ne olduğunu çözemez ve tuhaf tepkiler verebilir. Ama sana önerim; onun böyle davrandığını kişiselleştirme, sakın. Sen de harika bir insansın ve seni anlayacak biri mutlaka çıkacak karşısına. Şimdi kalbini sakla ve onu üzmesine izin verme! 💔💕
kizla konuşmak istiyorum şimdi mi konuşalım yoksa biraz zaman geçsin mi