Evlenip ayrılmak suç mu? Evlenip ayrılmış olmam biriyle yatıp kalktığım anlamına mı geliyor?

Arkdaşlar hoş bir bayanım ama tek sıkıntım evlilik yapıp ayrılmış olmam. Ama kimseyle yatıp kalkmadım , düşünmedim de. Niyeti ciddi olan zaten aileme söylüyor. Karşıma evlenip ayrılanda çıkıyor hiç evlenmeyen de. Onlar dısında biri akrabama söylemiş ve bende kabul etmedim. Ben evlenmeden önce de seviyorum vs diye çok uğraşmıştı yine o zamanlar kabul etmemiştim. Her neyse yine uğraştı ben kabul etmeyince onun düşüp kalktığı takıldığı biri vardır o... u demiş madem ben öyleyim sen neden çok iyi seviyorum niyetim ciddi diyorsun? Ben reddedince böyle mi oldum? Niye insanlar işine gelmeyince çareyi birilerinin namusuna laf söylemekte buluyor? Çok kafama takıldı 🙁😞çok üzüldüm.
Güncellemeler
+1 yıl
Küçük bir yerde oturuyorum karşıma çıkan niyeti ciddi olan biriyle evleneceğim çözüm bu galıba ben kötü şeyler duymak ve yaşamak istemiyorum artık. Zaten çok zor şeyler atlattım bir de insanların laflarıyla uğraşamam. Gidebilceğim başka yer , şehir vs de yok...
Evlenip ayrılmak suç mu? Evlenip ayrılmış olmam biriyle yatıp kalktığım anlamına mı geliyor?