Kavga ederken boşa beni artık istemiyorum seni diye bir laf çıktı ağzımdan çok pişmanım o laf için sonra o da boşol dedi ben hem sinir hem temizlik hastasıyım çok çabuk sinirleniyorum zaten sonra da anlaşmalı boşandık
5 yaşında kızımız var annemi de seviyor musun diye sorduğunda babasına çok seviyorum o çok güzel bir kadın dedi içim gitti gerçekten çok özlüyorum çok seviyorum geçen gece kızıyla uyudu bende onlarla uyudum sabah uyanınca kokunu özlemişim dedi 🤗
5 yaşında kızımız var annemi de seviyor musun diye sorduğunda babasına çok seviyorum o çok güzel bir kadın dedi içim gitti gerçekten çok özlüyorum çok seviyorum geçen gece kızıyla uyudu bende onlarla uyudum sabah uyanınca kokunu özlemişim dedi 🤗 o da özlemiş belli
Demekki birbirinizden kopamamışsınız ayrılma nedeniniz affedilmeyecek bir durum değilse tekrar başlangıç yapılabilir bence hem ortada çocukta var kız babasızda büyümemiş olur...
3 sene sonra yakınlaştık o gecenin sabahı beni sadece zevk için mi kullandın dedi hayır dedim seni bilmiyorum ama ben hala seni ilk günkü gibi seviyorum hala karım olarak görüyorum boşandığımıza hiç alışamadım dedi seviyor mudur beni gerçekten
Tekrar evlenseniz dâhi İslami kanunlar var yeni bir evlilik yapmaniz gerekir ve o kişi sizi bosarsa o şekilde eski eşiniz ile evlenebiirsiniz. Böyle olmazsa herkes istediği gibi bosayip geri getirsin
O gecenin sabahı beni sadece zevk için mi kullandın dedi hayır dedim seni bilmiyorum ama ben hala seni seviyorum karım gibi hissediyorum gibi şeyler dedi kızım bana annemi de seviyor musun diye sorduğunda babasına çok seviyorum o çok güzel bir kadın dedi içim gitti
Soruyu tekrar oku kız o iş için nikah kıyılması gerekiyormu diye sormuyo günah mı diye soruyo dini nikahı yoksa kimle yaşarsan yaşa günah zina yapıyorsun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
resmen bitmiş ve geçmişte kalmış olan bir sözleşme olduğu için mi birlikte oldun yani?
Hayır sevdiğim için çok seviyorum geçmişteki hatam yüzünden pişmanım sürekli darladım çok fena temizlik hastasıydım
temizlik hastalığını bulaştıran ananı yargılamak lazım
Annem pasaklı ya😂
o zaman seni şaplaklamak lazım :D
Güncele bak
baydın yeter
Tövbe tövbe ayrıldığın eşinle evlenemezsin bile dini olarak. Önce başkasıyla evlenip ayrılacan ondan sonra anca
Hayır o 3 kere boşayınca oluyor eski eşim beni dinen 1 kere boşadı
O zaman boşanmış sayılmıyorsunuz dinen
Nasıl
Kavga ederken boşa beni artık istemiyorum seni diye bir laf çıktı ağzımdan çok pişmanım o laf için sonra o da boşol dedi ben hem sinir hem temizlik hastasıyım çok çabuk sinirleniyorum zaten sonra da anlaşmalı boşandık
Dinen boşamak için erkeğin 3 kez boş ol ya da 3'ten 9'a boşadım demesi gerekir
Hayır ya 1 kere diyince de oluyor
Ben sana dedim ya ikinci bir erkekle evlenip boşanman lazım diye
Evlenir boşanırım kesinlikle kendime 1 milim dokundurtmam
Onu iyi araştırmak gerekir
Beni boşamasa bunlar olmayacaktı
Ayrılınca biter olay nikah düşer ve yapacağınız ilişki zina olur..
😔
Madem ilişki yaşamak istiyorsunuz tekrar birleşin
5 yaşında kızımız var annemi de seviyor musun diye sorduğunda babasına çok seviyorum o çok güzel bir kadın dedi içim gitti gerçekten çok özlüyorum çok seviyorum geçen gece kızıyla uyudu bende onlarla uyudum sabah uyanınca kokunu özlemişim dedi 🤗
5 yaşında kızımız var annemi de seviyor musun diye sorduğunda babasına çok seviyorum o çok güzel bir kadın dedi içim gitti gerçekten çok özlüyorum çok seviyorum geçen gece kızıyla uyudu bende onlarla uyudum sabah uyanınca kokunu özlemişim dedi 🤗 o da özlemiş belli
Demekki birbirinizden kopamamışsınız ayrılma nedeniniz affedilmeyecek bir durum değilse tekrar başlangıç yapılabilir bence hem ortada çocukta var kız babasızda büyümemiş olur...
Ayrılma sebebimiz temizlik hastayım fazla temizim hastalık bence ve sinir hastasıyım hatta ilaç kullanıyorum kullanmayınca deliriyorum
Bu ayrılmak için sebep değil bence hem psikolojik olarak tedavisi var... mücadele verilirse düzeltilebilecek bir şey...
Bıktırmıştım kendimden ama şimdi gerçekten düzeldim
Hatalarını anlaman güzel madem düzeldin ortadada sorun yok demektir...
İkimizde tekrar evlenmek istiyoruz pişmanız ama dinen 2. kez evlenmek için biriyle evlenip boşanmak gerekiyor muş
Bak adı üstünde var-di. Tabii ki günahtan çok haram. Tekrar nikah kılın
Kıyıcaz inşallah
sevap kızım sevap et ete değicek sipeşil layf sipeşıl layf
Güncele bak
Yabancıya gitmezsin en azından
Tekrar evlenmek istiyorum zaten
Eski kocanla mı
Evet
Koşarak git sevişmeye o zaman 🤩
tabiki günah.. nikâh olmazsa
İstiyorum tekrar evlenmek ;)
evlen o zaman neyi bekliyorsunuz☺️
3 sene sonra yakınlaştık o gecenin sabahı beni sadece zevk için mi kullandın dedi hayır dedim seni bilmiyorum ama ben hala seni ilk günkü gibi seviyorum hala karım olarak görüyorum boşandığımıza hiç alışamadım dedi seviyor mudur beni gerçekten
üç yıl çok uzun bir Zaman.. bana inandırıcı gelmedi bilemedim
Off
Müslümansan Sence?
Güncel bakar mısın
şu an yok dini nikâh ama
Nikahı da kıyıcam 2. çocuğu da yapıcam tekrar onunla aile olmak istiyorum
O zaman daha fazla günaha girmeden ol
1 kere oldu 2. olmaz nikahsız istsö2
Peki bakalım
Nikah olmadığı sürece tabii ki günah
Kıyarız inşallah
Ee tâbi ki günah zinaya girer
Tekrar evlenmek istiyorum zaten
Tekrar evlenseniz dâhi İslami kanunlar var yeni bir evlilik yapmaniz gerekir ve o kişi sizi bosarsa o şekilde eski eşiniz ile evlenebiirsiniz. Böyle olmazsa herkes istediği gibi bosayip geri getirsin
Ama beni 3 değil 1 kere boşadı boşol dedi sadece
Bu bir defa dahi olsa bakin boşamak çok hasas bir konu isterseniz yazın size detaylı anlatayım
Tabi ki günah, sen olayı anlamamışsın
Beni dinen boşarken 3 değil bir kere boşası tekrar dini nikah düşer mi bize
Boşanalı 2 3 sene oluyor ama nasıl özledim hala çok seviyorum
Bir veya iki talakla boşanmışsan tekrar nikahlanabilirsiniz, ama nikahsız o iş olmaz
Boşol dedi sadece
Tekrar nikahlanabilirsiniz o zaman
Güncelle bak
Üç talak olursa öyle, bir ve iki talakta geri alabilir
Bilmiyorum bunu bilgili birine sormam lazım
Ben biliyorum işte
Dini nikah kıyın
Beni dinen boşarken 3 değil bir kere boşadı tekrar oluruz ümidiyle sanırım ve ben tekrar evlenmek aile olmak istiyorum
Yani artik değil fantezi yapıyorsunuz sadece
Tekrar evlenmek istiyorum
O ister mi ki zaten zevkini aliyor
O gecenin sabahı beni sadece zevk için mi kullandın dedi hayır dedim seni bilmiyorum ama ben hala seni seviyorum karım gibi hissediyorum gibi şeyler dedi kızım bana annemi de seviyor musun diye sorduğunda babasına çok seviyorum o çok güzel bir kadın dedi içim gitti
Niye boşandiniz o zman bunlar klsik evli erkegin uyguladığı seyler ben bosanip ta sevsmyen bir cift gormedim hepsi yapar hepsi olmasa bile %75
😔😔😔
Güncel bak
Evet te sen niye takıyorsun bunu sen zaten canın istedi mi bulusuyorsun eski kocanla
Çok mu cinsel isteginiz var?
Sadece ona
Anladım sürekli aklınıza geliyor değil mi eski anilar
Güncele bakar mısın
Öyle bir şey yok ya
Sana günah hadi
Sana günah değil hadi
Güncele bak
Yok öyle bişey ya
Neden boşandın
Önemli olan bumu yanı neden boşandığı
@34Derbeder34 anlaşamıyorduk benim temizlik hastalığım yüzünden
Hadi ya hem iyi hemde kötü bişey ya
@34Derbeder34 fazla temizlik çok kötü
Aynenn ama iyide yönleri var tabi
Baska erkekmi kamadi
3 senedir hayatımda kimse olmadı :)) ve o kızımın babası
Istenezmisin kacamak
Yok o bana yetiyor
Baska tatlar peki
Demedim ne evlenmeden önce ne de boşandıktan sonra kimseyle olmadım
Istekli degilsin o zaman
Kendimi kontrol edebiliyorum sadece milletin altına yatmam
Kendi kendimi kontrolu sagiyorsun gerilmene gerek yok
Güncele bak
Sence
😂😂😂
Cevabı biliyorum kb😔
Cvp gelmediğine göre değil denekki
@Prenses2035 senniye güldün cadı
Bebeğim bu açık ve net cevabı olan bir soru o zaman nikah vardı şu an yok nikah yoksa o işte yok 😂
@Prenses2035 iyide o işi yapan her kişi nikah mi kiiyiyor
@Prenses2035 eski eşime olan aşkım alevlendi nikahta yapıcam 2. çocuğu da 😊😊
Soruyu tekrar oku kız o iş için nikah kıyılması gerekiyormu diye sormuyo günah mı diye soruyo dini nikahı yoksa kimle yaşarsan yaşa günah zina yapıyorsun
@Prenses2035 eski eşime olan aşkım alevlendi nikahta yapıcam 2. çocuğu da 😊😊
Resmiyete gerek yok o zaman dini nikah yap bakarsın oluyormu olmuyormu denersin Okey
@Prenses2035 Allah korusun ya yaparsam şeyim düşsün
Niye hala birliktesin ki
3 sene sonra ilk kez dün gece yakınlaştık Bayadır görüşmüyorduk zaten öyle oldu
Sana nasil ulaşırım bu hatayı bende yaptım, sana instaami versem yazar mısın bana bi