Birinden ayrılmak günah mı?

Merhaba bi kız var beni çok seviyor değer veriyor hediyeler alıyor düşünüyor ve ben zamanında toksik bir ilişkiden çıkmıştım 1sene kullanılmıştım resmen sonra kendime söz verdim bana bunları yaşatmayacak değer verecek birini sevecektim, kız gerçekten güzelde bir kız. 3. Ayımız olacak. Hediyeler anılar beraber ağlamalar gülmeler fotoğraflar birikti, ailesi sorunlu annesi dövüyor sanırım üstüne çok gidiyor ya da o abartarak anlatıyor her gün, her gün biri fotoğrafımı çekti şu beni takip etti çok korktum elim ayağım boşaldı korkudan gibi şeyler diyor başta tahammül ediliyor ama sonradan artık insan sıkılmaya başlıyor yani benşm 3tane kız kardeşim var 18-20 yaşlarındalar birisi gelip abi şu bana baktı takşp etti demiyor ama sevgilimin başına hergün geliyor ona göre herkes sapık anlamıyorum ben söz verdim kendime bu kızı bırakmayacağım beni çok seviyor değer veriyor bende onu sevicem mutlu edicem dedim ama gerçekten zorlaşmaya başladı, eğer ayrılırsam kendime gelemez. Bu güne kadar kimse böyle sevmedi beni takıntılı resmen. Ve bende yakın zamanda çok pis toksik ilişkilerin içinden çıktım belki bende onları unutmak için böyle bi yola başvurdum ve şimdi yalnızlığı rahatlığı özledim, merak edicek olursanız cinsel birleşme yaşamadık o kadar ileriye gitmedik ben çok bunaldım belli etmemeye çalışıyorum ne yapmam lazım sevmeye çalılmaya devam mı edeyim
Birinden ayrılmak günah mı?