Aşk İlişkileri Berat kandiline sevgilisiz girmek günah mıdır? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 62 Yapay Zekaya Sor En son 14 şubatta bu faciayı yaşamıştm bir de şimdi : ) Aşk olsun 💞 ben de kendime dua edicem🙏🏻💁🏼♀️❤️❤️❤️💞 Berat kandiline sevgilisiz girmek günah mıdır? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Aşk Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı. günah değildir.. 0 0 Yorumla
Enperatriz Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 1 yıl Eğer günahsa acele etmemiz lazım😅 kandil simidi gibi kandil sevgilisi bulalım😅 töbeee Allah affetsin bizi. Çok amin🙏 1 2 Yorumla Soran 1 yıl 😅şizomelli esprilerimle hep buradayım bençe de çok amin🙏🏻🙏🏻 Enperatriz 1 yıl Haha 😅😘❤️
SheWolfWoman Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% 1 yıl Günah ta sevap ta değil.14 Şubat Berat Kandili'ne denk geliyor. Ben 14 Şubat 'ı pek kafaya takmadım bu nedenle rahatım bence sdfsdfdf 😅 1 1 Yorumla Soran 1 yıl 14 şubatçılar bizim kümeden değil 😅 Yorumla
Blossom01 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Berak kandili nedir tam bilemedimde, sevgilisiz girilirse girilir, girilmezse de girilecek ahah 😅 1 4 Yorumla Soran 1 yıl Her yıl öleceklerin listesi azraile verilir. Bu gecede çokça dua ve tövbe etmek gerekir. 🙏🏻 Yorumla Blossom01 1 yıl Dua ede bilecek bi sevgili şart o zaman. 😌 Yorumla Soran 1 yıl Tam üstüne bastın ayağını çek herkes görsün beybi 😅 Yorumla Blossom01 1 yıl Ahah 🙈🤍 Yorumla
SenacCc Takip Et Master Yaş: 29 , eic 95% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,1b cevap paylaştı. Ben her sene kendi doğum günüme öyle giriyorum zaten 😂 14 Şubatta doğduğum için shdnd 1 5 Yorumla Soran 1 yıl Vaayy 🧿 değmesin Yorumla SenacCc 1 yıl Bekarlığimami😂 Yorumla Soran 1 yıl Aslında çifte kutlama yapılır diycektim. 😅Madem bakarsın doğumuna 🧿 Yorumla SenacCc 1 yıl Ahshd inşallah mucize olursa yaparım 😂 Yorumla Soran 1 yıl Bu sana bağlı 😏 sabreden derviş beklemekten gebermiş Yorumla
Biscolatagirl Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 1 yıl Öyleyse tüm kandillere günahkar girdim🫢😅🫢 1 3 Yorumla Soran 1 yıl Sen günahkar ben günahkar tövbe etsek mi ☕😅 Soran 1 yıl Hissediyorum bençe iki ay sonra beyaz atlı prensim çıkar gelir 😅😅 miş miş Biscolatagirl 1 yıl Sürpriz belki😅😅
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. Haydibbahtin açık olsun gönlünce olur inşallah 1 0 Yorumla
hepsimi Takip Et Yoda Yaş: 38 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 617 cevap paylaştı. Dur şey vardı burada Mithat hitapoğlu en iyi cevabı o verir buna😂 0 0 Yorumla
Aserehehadejetejebe Takip Et Master Yaş: 34 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 13,2b cevap paylaştı. Pek sanmıyorum 😀 1 1 Yorumla Soran 1 yıl 😅 Yorumla
yarenimsii Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% 1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,6b cevap paylaştı. kandil miymis kiz ahshhah 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
günah değildir..
Eğer günahsa acele etmemiz lazım😅 kandil simidi gibi kandil sevgilisi bulalım😅 töbeee Allah affetsin bizi. Çok amin🙏
😅şizomelli esprilerimle hep buradayım bençe de çok amin🙏🏻🙏🏻
Haha 😅😘❤️
Günah ta sevap ta değil.14 Şubat Berat Kandili'ne denk geliyor. Ben 14 Şubat 'ı pek kafaya takmadım bu nedenle rahatım bence sdfsdfdf 😅
14 şubatçılar bizim kümeden değil 😅
Berak kandili nedir tam bilemedimde, sevgilisiz girilirse girilir, girilmezse de girilecek ahah 😅
Her yıl öleceklerin listesi azraile verilir. Bu gecede çokça dua ve tövbe etmek gerekir. 🙏🏻
Dua ede bilecek bi sevgili şart o zaman. 😌
Tam üstüne bastın ayağını çek herkes görsün beybi 😅
Ahah 🙈🤍
Ben her sene kendi doğum günüme öyle giriyorum zaten 😂 14 Şubatta doğduğum için shdnd
Vaayy 🧿 değmesin
Bekarlığimami😂
Aslında çifte kutlama yapılır diycektim. 😅Madem bakarsın doğumuna 🧿
Ahshd inşallah mucize olursa yaparım 😂
Bu sana bağlı 😏 sabreden derviş beklemekten gebermiş
Öyleyse tüm kandillere günahkar girdim🫢😅🫢
Sen günahkar ben günahkar tövbe etsek mi ☕😅
Hissediyorum bençe iki ay sonra beyaz atlı prensim çıkar gelir 😅😅 miş miş
Sürpriz belki😅😅
Haydibbahtin açık olsun gönlünce olur inşallah
Dur şey vardı burada Mithat hitapoğlu en iyi cevabı o verir buna😂
Bencede dua et bol bol rabbim verir sana sevgiliyi de