AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
91Cevap
Kanka bu devirde evlenilmez güven yok ve maddi imkanlar Türkiye'de biraz sağlam kasa ister
Alacakları sorumluluk ve özgürlüklerinin kısıtlanmasından dolayı olabilir.
Kadın olupta şeytan olmayanı kaldı mı. Evlenip başına bela alacaksın. Güven desen full sorun.
Sadece erkeklerde değil bende de var fazladan sorumluluk gerek yok
Öyle bir korkum yok ama iyice ölçüp tartmak gerekir
Evlilik çocuk oyuncağı değil çünkü büyük sorumluluk ister öyle işine gelmeyince bosananlar çok ortada çocuklar kalıyor yazık günah cidden evliliğe ne zaman hazirlarsa o zaman evlensinler veya hiç en azından olan o küçük masum çocuklara olmasın
Diger kizlardan vazgecmek istemedijleri icin? Evlenince tek bir kisiye bagli olmalari gerekiyor ustune bi de sorumluluklar geliyor ee erkekler de zaten sorunlari kacarak cozdugunden evlilikten de kaciyorlar
Katılmıyorum haksızlık ediyorsun.
+olarak evlilik masraflari olabilir
Bence sadece evlilik masrafı
Ama mesela ben sevdiğim kızla aksine bir an önce evlenmek istiyorum. Çünkü Zinaya bulaşmak istemiyorum :)
Ksxncnnslsnf hakli bi sebep
Bazı erkekler bir sürü kadınla hiç günah değilmiş gibi yatabiliyor zina edebiliyor ama çok yanlış bir hareket bu
Ve bir insanın bir sürü kadınla zina etmesi çok iğrenç bir şey 🤢🤮
Evet
İyi günler bacım :) selametle kalın
Ben şahsen korkmuyorum ama ideal birini bulacağımı da sanmıyorum. Çünkü kiminle muhabbet açılsa direkt para muhabbeti açıldığından beri soğudum
sadece etkenlerin mi? benimde var kaynana derdi cocuk olucak masraf gelinler burnu havada oluyor onlara benzersem diyede ödüm kopuyor bence erkeklerde böyle düşünüyor
acaba seçeceğim kadın, diğer kadınlara gözümü kapatmam için doğru bir seçenek mi :)
evlilik kadın doğasına uygundur erkek doğası evliliğe taban tabana zıttır
Kandıran kızlar yüzünden
Baskıcı aileler yüzünden
Evlilikten yana bir korkum yok.
Kızın ailesi sizden sadece ciğerinizi almadigi kaliyo coğu tek kadinla olmamak içij filan demiste bence o karakter meselesi şu an dügün yappama kalksan herseyi için 200.300 bin tl
Başka kadınlara sarkıntılık etmeniz yasak sorumluluk sahibi olacaksınız da ondan
Çünkü evlenince anne baba bakmıyor artık çalışıp para kazanıp eve ekmek getirmesi gerekiyor zaten ülkenin hâli ortada korkmalari normal bence
Valla benimki korku degil imkansizlik is yok ev yok para yok kari yok hayat yok param olsa korkmazdm hemen evlenirdim
Kanka bende bilmiyorum çok korkuyorum anasını satayım iş ciddiye binince topuk 😅 nasıl kurtulcaz bu korkudan hiç bi fikrim yok
Asıl kadınlar korkmalı. Evli çıka bilir saten hepsi aldatıyor hiç evlenmesin kadınlar daha iyi
Haha 😂😂
Yine buldum seni
Ben daha yeniyim siz kimsiniz
He matmezel. he 😂
Ciddiyim kimsiniz?
Benim ben tanıyamadın mı aşk olsun 😒
Hadi dalganızı başka yerde geçin
Aaa mlsa ayıp oluyor ama
Dayı bi git ne dion
Neden evleneyim 2 gün sonra başkasını bulup benim başımı belaya solmasın
Başka kadınlarla olamama bi kadına bi eve bağlı kalma korkusu
Sorumluluk ağır gelir ve özgürlüklerini kaybetmekten korkarlar
Sevdiğin insan olursa egerki kaybetme korkusu onun üzerinde olursa evlilik korkusu kalmaz bence en azından ben bir bayanım aynı korkuyu defalarca yaşıyordum sevdiğim insanla şu an nişanlıyım aşk evliliği öldürmüyor İnan kurtarıyor
Soruna yardımcı olmak istiyorum 5. Seviye olmadığım için yorum atamadım cidden öyle yapıyor mu sevgilin yoksa kuruntu mu yapıyorsun
Gerçekten böyle kuru tu değil program kullanıyorum ondan görüyorum o benim bildigimi bilmiyor
Eğer gerçekse kusura bakma ama o seni kesin aldatır
Bu arada sorusunu kirletmeyelim arkadaşın normal sorun varsa ona davet et ordaki yorumdan konuşalım
Tam tersine ciddi biri olsa nikahı yarın dese yaparım
Sorumluluk almayı sevmezler, sadece bir tek kadınla ömrünü geçirmek istemezler. Genelde sadece çoçuk yapmak için evlenirler
Çünkü bazı erkekler bi kadınla yetinmiyor
Kim eksilediyse demeki tek kadınla yetinmiyor karktersizz ya da okumayı bilmiyor😅
Hep mi haklısın be kadın😒
Ehehhe öyleyim galiba 😏
Sanki kadınlar yetiniyor 👎
Yorumuma maydanoz olmasana
Geçim sıkıntısı
Özgürlüğün kısıtlanması
Boşanma korkusu
Kısacası göt korkusu, Sorumluluk alamama, gıbı faliyetler baş gösteriyor
Kork kanka korkmayacak gibi değil düşünsene gardiyanla 7/24 yattığını
Başta evlenmekten korkmuyorum ama yükü çok ağır masraflar... Evlenmek de isterdim. Şimdi ise kendimi düşünüyorum istemiyorum
Bir erkeğin evlenmesi bence çok saçma. 2021deyiz sonuçta. Ayrı eve çıkarsın yaşarsın. Evlenmeye gerek yok
Korkuları olmaması lazım yediği önce yemediği arkalarında olacak sonuçta. Kadın hep hizmet edecek. Asıl kadınlar korkmalı. Ben niye evleniyorum ne kârım var diye düşünmeliler.
Diğer kızlarla olamayacakları için :D
Sadece erkeklerde yok bende korkuyorum
Evlilik korkusu değildir o, doğru insan mı sorgusudur.
Ben yalnız olmayı sevmem bulsam belki şansım yaver gider neyse uzun hikaye
Çevremizde gördüğümüz kötü evlilikler sonucu evlenip aynı şeyleri yaşamaktan korktuğumuz için
Tekil değil de kişiden kişiye değişen sorunlar sinsilesi
Korkmuyorum ki. Olmayacağını bildiğim şeyden neden korkayım 😂🤣
1 kadın yerıne 10 kadın bana da cazıp gelır yanıı
Her kadın da masum değil çok erkek le olan kadınlar da çok var AIDS hastalığı taşıyan kısaca 😀
@JAPANMOTORS bız ama evlılıkten korkmuyoruz evlenıp dıger erkeklere kör olabılıyoruz sız oyle degılsnz ıste AIDS hastalıgı nerden kapılıyo pekı neden oluyo bu hastalık
Sorumluluk almak istemediklerinden
Sadece erkeklerde değil ki kadınlarda da olabilir.
Yeni bir hayat olduğu için. Değişim korkutabilir.
Sömürüyor kiz ve ailesi sizi
Adam kendine bakamıyor evde karıya nasıl baksın
Sorumluluk... rahat hayatın son bulması
Özgürlükleri kısıtlanıyor çünkü
Emın sadece erkekler korkmuyor oncelıkle🤷🏻♀️
evin masrafı erkekte olur o yüzden
parasal sıkıntı, mutlu edememe sorumluluklar
Korkmuyorum , kendime güveniyorum 🙂
Kendine güvenen erkek korkmaz.
Duzenden dolayi bence..
Korkmuyorum ben valla
Benim yok sadece daha erken