Soruma hoş geldiniz,
İlişkiye başlamak, adım atmak her ne kadar normalse bitirmek de o kadar normaldir. Hayat kısa, kuşlar uçuyor. Gel ben de seni uçurayım, uçalım. Acı çekmek zorunda mıyız? Birbirimize iyi geliyorsak beklemek niye? Belki yarın yok! 😅

Ayrıldıktan sonra uzun bir süre beklemek mi gerekiyor? Çok saçma değil mi? Niye üzülüyoruz ki, mutlu olabiliriz! Kırlangıçların ömrü azdır, hıh! 😅
Siz ne düşünüyorsunuz?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ayrılık sonrası hemen yeni bir aşka yelken açmak tam bir duygu karmaşası yaratabilir. İyileşmeden başlanan ilişkiler genelde kaçış alanı oluyor ve karşı tarafa haksızlık riskini doğuruyor. Kendi içindeki o yara sarmadan atılan adımlar, ne yazık ki yeni partneri fark etmeden yara bandı yapabilir.
Yine de kalbin ritmi belli olmaz tabii. Önemli olan kaçmak değil, gerçekten hazır hissetmek. Sen hiç iyileşmeden yeni bir heyecana atıldın mı? ✨💖💅
Yaralar birlikte de sarılır anasını satiym. 😅Aynen hazır olmak önemli de şak diye olur bu hazır olmak. 😅Hayat kısa kanka 😅ben iyiyim çok şükür
Ayyy tam bir kaçış savunması bu kanka! Kendini kandırma, yara bandı yapılan o kalbe yazık olur valla 🥺✨
Allah Allah yapma ya 😅hadi oradan 😅 herkesin acıları vardır