mesela diyelimki ben evlenmek istiyorum. ama o istemiyo sizce neden evlenmek istemiyo olabilir?
Cevabın nedir?
"Benim gibi" iyi, güzel, dürüst, temiz bir kız bulaydık evlenirdik. 5-6 yıldır bakınıyoruz yok öyle biri. Daha da çıkmadı. Daha da çıkmaz zaten gibime geliyor.
Erkekler neden istemez? Ya şimdi 1 limana bağlı kalacağına liman liman gezmek cazip gelir. Gününü gün etmek, gönül eğlendirmek. Her çiçekten bal almak... Çünkü ilişkiler "fiziksel" oldu artık. Duyguyu pek sallamıyor kimse. Evlensin ne yapsın ki? Karısını mı aldatsın?
Bir de maddi sorunlar var. Evlense evini geçindirecek maddi olanağı yoktur oda bir etken.
Onun dışında niye evlenmez? Yine 1. neden. "Şimdi bu kız iyi de, bunla evlenilmez, bundan karı olmaz, en iyisi ben günümü dün edeyim sonra yollarım gider" diye düşünürler...20 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkek evlenmek istemediğinde -yılların tecrübesine dayanarak söylüyorum- hep aynı şeyleri söylüyor. "Evliliğe hazır değilim...", "Maddi olarak bir toparlansam... ", "Master yapıcam sonra askerlik... ", Ev almadan evlenemem... " bir de son günlerde çevremde en çok duyduğum " Seninle bir alakası yok ben evlenemeyi hiç düşünmüyorum..." Böyle diyen birçok erkek bunu söylediği kadından sonra ilk beraber olduğuyla evleniyor. Bence bir erkek bu tarz bahanelerle geliyorsa ve sizde makul bir zamandır beraberseniz bilin ki sizinle evlenmeyecek! Erkekler bu bahanelerinde pek de yaratıcı değiller belki de bir kara kitapları bile vardır "Evlilikten kaçmak için söylenecek yüz bahane". Bilemiyorum.
20 Yorumla
+1 yılKız çocuğunu biran önce yeri yurdu belli olsun mantığıyla ya da mantıksızlığıyla evlenmeye şartlanmış bir şekilde yetiştiren ailelerin erkek çocuklarını gezip tozsun, hovardalık yapsın vs sebeplerle aman evlenmesinle yetiştirmelerinin doğal bir sonucudur.
Ayrıca kız çocuklarına yatağını topla, temizliğe yardım et gibi telkinlerle sorumluluk yükleyen anne baba erkek çocuklarını tam tersi bir sorumsuzlukla başbaşa bırakırlar.
Çocuk evlenme çağına gelince de evliliğin yükünü taşıyamamaktan korkar.
ideal aile tipinde aynı korkuları kız çocuk da yaşar tabi. Amma ve lakin korkunun ecele faydası yok arkadaşlar.30 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. bence aşkla alakalı. en uzak adam bile aşık olunca ömrünü aşkıyla geçirmek için evlenmesi gerekiyorsa evlenir.
67 Yorumla- +1 yıl
yorumuda yoruma verilen cevabada hayran kaldım :)
- +1 yıl
@kutguy, benim cevabım evliliğe uygun olup da istemeyen kaçan insanlar için. ki ben de evlilikten kaçan biriyim. ama insan aşık olunca zaten neden çekemesin ki karşısındakini ya da aşık olduğu insanla bir ömrü göze alamamak mümkün mü? sevgisinden emin olmayan adam senin dediğin şekilde kuşkuya düşer
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
28
Cevap
118Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılSebebi şu : 25 yaşına kadar her kızdan red alan , flört edemeyen , sadece yakışıklılığa bakan kızlardan dolayı kimse ile çıkamamış.Cinsel yönden hiç tatmin olamamış , kendilerine sürekli nefretle bakan kızların olduğunu bilmesi ve evlilik zamanı gelince de çıkar arayışlarına girmesi ve parasına bakacağını bilmesi ve mutlu olamama korkusu.Bunlar beni hep red etti acaba şimdi niye istiyor falan diye düşünür vs vs sebepleri bunlardır.Sen bu saydığım özellite bir kız olmayabilirsin sana demiyorum zaten bunu ama geneli böyle Türkiye deki kızların bundan dolayı da Türk erkekleri yabancı kızlarla evlenmek istiyorlar bizzat.Ben de çevremde buna benzer çok kişi görüyorum.
64 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılneslinur bu senin düşüncen sadece. Kızların geneli böyle düşünmüyor işte . Ayrıca para önemli olmamalı hiçbir koşulda .Paraya önem veren kişi sanata değer vermez . Ne alaka diceksin çok alaka işte.Sonra romantik şeyler beklemeyin erkeklerden.Düşündüğünüz şeylerin nasıl bir erkek kitlesi yarattığından haberiniz bile yok .Türk kızları sevilmiycek bu yüzden hiç.Sana şu kitabı okumanı öneriyorum hala para deme bana .Azı çoğu yok çünkü paranın.Azı istemeyen daha çoğuna da doymaz çünkü.
Cevap sahibi+1 yıllink bu videoyu izle . Sonra da şu kitabı oku demek istediğimi daha iyi anlayacaksın.Eğer iki insan birbirini gerçekten seviyorsa bir şekilde para bulunur.Para insanların arasında eğer bir engel olunduğu düşünülüyorsa arada büyük bir yanlış vardır ayrımına varılmayan inan bana . İki kişi çalışırsa geçinirler elbet bir şekilde . link bu kitabı da okumalısın kızlar hatalarını öğrenmeli artık !
Cevap cok basit aslinda
Herkesin kafasinda yaptigi bir plan ve hayattan bazi beklentileri var
Tum mesele bu
Ne kadar plan icinde olursan ol nekadar cok bekletin varsa
Sunu insan asla unutmamali
Olum ,olecegini bilebile yasiyorsun
Planinda ,beklentilerinde foss
Musalla sorulur oluyu nasil bilirdiniz
Dunya fani
Olum ani
"Nasil yasarsan oyle olursun, nasil olursen oyle hasrolunursunuz"(Hadisi Serif)
"İnandığınız gibi yaşamazsanız yaşadığınız gibi inanmaya başlarsınız".( Hazreti Ömer Radıyallahu anh)11 YorumlaKendine güvenmiyordur sana bakamıcak seni üzceğini sanıyordur :S erkek için evlilik çok sorumluluk gerektirir tabi kadın içinde ama erkek için daha fazla aile geçindirmek ne kadar zor bilirsiniz .. Biraz anlayışlı olun zamanı gelince evlenmek isticektir ... Saygılar ..
21 Yorumla
Soran+1 yılmantıklı
Aile & Toplum konusunda 3,5b cevap paylaştı. Korkmuyorum ki istemiyorum. Biz evlilikten değil, evlilik manyağı bir kezbandan korkarız daha ziyade. Etrafımızda hatta sülale içinde mutlaka benzer durumlar vardır.Çünkü o feodal yapıları iki yıla kalmaz dırdıra dönüşür, adam genç yaşta saçını döker, ağartır... hayata küser. Dışarıdayken sürekli kasap vitrinine bakan kediler gibi kalırlar ama ürkektirler...asdfgh Kim ister öyle yaşamak.
36 Yorumlaben korkmam evlilik gerekmez illa ki ama ilişki de olur.Maddi sıkıntısı dışındaki sebepler senden emin değildir.Güvenmiyordur.
Bana göre bizim ülkede gözlemlediğim yüzde 70 toplumun alt tarafın delik olması mühim değil üst taraf çok delik bizim ülkede yani beyin delik. o yüzden evlenmek için evlenmemek lazım.:) dediğim gibi benim lafımdır bu:):asıl mesele niyetin ve üst tarafın delik olmasıdır insanlar alt tarafa baktıkça üstteki(beyin bölgesindeki arızaları göremiyorlar:) evlilik veya ilişkiler çoğunlukta bu yüzden yürümüyor00 Yorumlagünümüzde erkekler açısından bir bakın olaya..şartlar değişmiş olsada doğanın erkeğe yüklediği ailesini koruma ailesine bakma dürtüleri hala genlerimizde var..biz toplum olarak çağdaş olacağız diye iş hayatına kadınların çalışma oranını artırarak avrupanın 2 katına çıakrdık.bir iş başvurusunda tabiki abaza patronların ilk tercihleri bayanlar oluyor..halyile bir iş bulamam aileisne bakamama gibi kaygılardan dolayı evliliğe sıcak bakamıyor..tabi kızlarında kütük olduğunu varsayarsak bu durumu anlamazlar ve kendine güveni yok diye bizleri yaftalarlar..anlayış kıt sorsan en duygusal yaratık olduklarını söylerler..
21 Yorumla
+1 yılSekilciligi ve maddiyati 1. plana koyup, kisiligini karsidaki kisinin yakisikliligindan sonra onemseyen kizlar oldugu muddetce, bu devirde evlenilmez. Seninle fizigin icin evlenen yarin obur gun senden daha yakisikli biriyle tanisirsa seni aldatir teorik olarak..
10 Yorumla
+1 yılaçıkçası ben korkuyorum belki çevremde gördüklerimden dolayı bilmiyorum ama mesela tanık olduğum birşey evli 2 çocuklu aile kadın başkasına kaçıyor,halamın oğlunu karısı bir başkasıyla altadıyor,kavga eden çiftler,para olmadığı için huzur olmayan çiftler,sürekli kavga tartışma vs vs belki bunları görüne korkuyorum evet korkuyorum fobim var
20 Yorumlaevlilik zor bir müessese kadın evlendiğinde herşeyin aynen sevgili döneminde olduğu gibi devam edeceğini düşünür ama gerçek yaşam öyle değildir ve koskoca bir hayalkırıklığı vardır sonrasında gelişen sorunlar yumağı bakmışsınki bir gün aşk yerini adı evlilik olan sevgi ve saygıyı ağır bir yük gibi omuzunda tutmakta zorlanan bir zorunlu beraberliğe bırakmıştır atsan atamazsın altında ezilir durursun çünkü onu atmak omuzlanmaktan ve taşımaktan bin kat daha zordur,
10 Yorumla
+1 yılEvlilik erkeğin açısından daha fazla sorumluluk isteyen bir durumdur. Kim ne derse desin, bu böyledir. Kız aklı , toz pembe hayat görür genelde . Evlenelim çoluk çocuk pembe panjurlu ev vs vs vs. Ama erkek öyle düşünmez. Güvenmek ister önce , hem sana , hem kendisine güvenmek ister.
Ve bir erkek, mutlu edemeyeceğini düşünürse asla evlenmek istemez.40 Yorumla
+1 yılbirçok sebebi olabılır ki bu korkuyla alakalı değil.
Erken evliliklerin yürümesi neredeyse imkansız.
Bu erkekle sınırlı değil ve kadınlarında istemediği açıkça ortada.
Daha yaşanılıcak gorulucek çok şey var iken, maddi bağımsızlığı tam anlamıyla kazanmadan zaten ne evliliği ?20 YorumlaBiraz daha olgunlaşmak, daha çok para biriktirmek veya biraz daha yalnız yaşamak istiyor olabilir. Evlilik nedense kadına çok kolay geliyor. Evlilik çok zor bir şey çok ... Hani derler ya iki gönül bir olunca diye yalan o yalan. Samanlıkta otur bakayım iki gün sonra alır valizini baba evine dönersin ...
10 Yorumla
+1 yılÖzgürlüğünün kısıtlanmasından korkabilir bir erkek,düşünsene bekar olduğunda düzenli bir hayatı yoktur,evine istediği saatte gelir,istediğini yapar ama evli bir erkek evine büyük ihtimal işçıkışı gelecektir ve de bütün zamanını eviyle ve de ailesiyle geçirmek zorunda kalacaktır.Kötü bir şey mi bu diye sorarsan bazı durumlarda kötü olabilir ama genel olarak güzel birşeydir bence çünkü özellikle erkek için düzenli bir hayat önemlidir bence... :)
10 Yorumla
+1 yılÇünkü yalnız yatmayı seviyorum. Yatağımda kimseyi istemiyorum uyurken .
21 Yorumla
Soran+1 yıl:D
kendimden örnek veriyim bekar olmak çok rahat birşey sorumluluk yokk dert yok sıkıntı yok istediğinle flört et çık gez yat kalk ama evlilik öyle değil zaten bu devirde evli olan bayanlar varsa duysun aldatmayan erkek yoktur ben aldatmak istemem o yüzden hayatın tadınını çıkardıktan sonra evlenicem tamam yeter artık deyince 30 dan önce olmaz yani..
10 Yorumla
+1 yılMaddi müsaitliği yoktur? Ailesiyle istişare etmesi gerekiyordur? Geleceğiniz için başarması gerektiğine inandığı hedefleri vardır? bunların hepsini çok yakından izliyorum şu sıra...
10 YorumlaSen evlenmek istiyosun. :D
Kadının tuzu kuru. Çalışmasa da eve bakacak birileri olur. Sorumluluk daha az olur kadınlar için..
Ama erkek evlendiğinde sorumluluğu 100 kat artar :D10 Yorumlaözgürlük... sevdiğim ama harbi anlamda sevdiğim birisi ile çıkıyorum fakat o artık rock bara gitmeme , alkol almama filan izin vermiyor... şimdi gelde evlen ulan!
10 Yorumla
+1 yılseven adamın gözü korkmaz
geri adım atan erkeğin iyi niyetle düşünecek olursak maddi hazırlık sürecine ihtiyacı vardır
azatne geriye kalan ne varsa bahane olur10 YorumlaEvlilik masrafları, ev masrafları, çocuk masrafları, büyütme sıkıntısı, olası işsizlik riski, beklentinin altında bir hayat yaşama riski, olası karı dırdırı, vb problemlerden dolayı istemiyor olabilir..
12 Yorumla- +1 yıl
sadece erkekler yaşıyor zaten bunları
+1 yılBir kız görürsün çok beğenirsin elde edersin hevesin kaçar. Bir kız daha görürsün çok beğenirsin elde edersin hevesin kaçar. Sonra ise bir kıza aşık olursun peşinden koşarsın elde edemezsin içinde patlar.Daha sonra gelen hiç bir kızla evlilik konuşamazsın :(
10 Yorumla
+1 yılOkuduğumdan dolayı benim henüz bir işim olmadığı için, kıza kötü bir hayat yaşatmaktan korkuyorum. Yoksa korkmam. Zaten kız da yok şimdilik, çaktırmayın. :)
10 Yorumlakadınlar nedne korkmaz halbuki sizin daha çok korkmanız gerek :D evlenince en ağır yük sizin omuzunuza biniyor :D
10 Yorumla
+1 yılBen erkeklerden korkuyorum, yalanlarından, kendilerinden, pisliklerinden...
Onlar da kadınları böyle mi görüyor acaba?12 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sorumluluk ıster
Korkmak neye gore degerlendırılır bılmıyorum
Ama evlılık deyınce gunumuz sartlarını hesaba katacaksın
Ve her ıkı cınsınde anlayısı azmi çabası ne derece gercekcı ve güçlü buda önemlı
sonra yama tutmaz evlılık hata oldugunda10 Yorumla
+1 yılBir sürü sebep olabilir. Belki sürekli kavga eden bir anne baba ile büyümüştür belki ekonomik olarak hazır değildir, belki sorumlulık almak için erken buluyordur, ne biliyim işi düzenli işi yoktur vs vs :)
10 Yorumlabence kızlarda korkar evlilikten bizdede o istio ben korkuorum nedeni sorumlulk iş güc birine baglı kalmak falan bnaltcı seyler bnlar gereksiz bence
10 Yorumlabunun bir çok sebebi var. ama en önemlileri, bir çoğu parasız. ve evlendikten sonra kendilerini olmadıkları gibi tanıttıkları ortaya çıkacak
11 Yorumlavalla evlilikten korkan erkek yoktur kendine güveni yerinde olmayan erkek vardır
20 Yorumlaçünkü erkekler rahatlığına düşkünler..evlilik bir nevi onları eve bağlar ve rahat hareket edemezler..çapkınlık yapamazlar..birde belirli saatlerde eve gitmeleri onların doğasına ters...
10 Yorumla
+1 yılBoşanma davalarına bakan ''hakimlere'' sormak gerekiyor. Neden ayrılıyorsunuz? sorusunun altında yatan temel nedenler ve ajsfakslgjkalnsa -edebiyata gerek yok. :)
10 YorumlaErkekler özgürlüğüne düşkün oluyor biraz. Evlenince de o hayatlarından mahrum kalacaklar eşi tarafından kısıtlandığı için. Bu yüzden evlilikten kaçıyorlar
10 Yorumla
+1 yılgeçen konusu oldu lan olm ne zaman evleniyorsun diye bir soru geldi istemsiz olarak bir anda bir çok şey düşündüm ve istemsiz olarak bir tedirgin oldum bir tedirgin oldum anlatamam
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yıl1. senle evlenmek istemiyodur. 2. hazır değildir 3. seni daha fazla tanımadan evlenmek istemiyor olabir 4. evlenmek onun karaterine göre değildir . 5. yeteri kadar maddi durumu yoktur . v.s. ...
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 365 cevap paylaştı.
+1 yılErkek olmasıyla ilgili değil, ben de korkuyorum evlilikten. Gözünde perde yoktur. Sabah yanında uyanmak, hep sevdiğin kişiyle olmak dışında kalan sorumluluk, yeni ve daha zor bir hayat gibi gerçeklerin de farkındadır.
00 Yorumla vallahı kadınlarn daha cok korkması lazım evlılkten ben acıkcası korkuyrm sevglm ıse hıc korkmuyr
10 Yorumla
+1 yılBazı şeyler tam oturmamış olabilir ya da kendini hazır hisstemiyodur.
10 Yorumla
+1 yılBende de tam tersi oluyor ben hep zaman istiyorum karsi taraf ise en erken ne zaman olursa o zaman evlilik buda beni korkutuyor vazgeciyorum
10 Yorumlakarşısındaki insanla evlilik düşünmediği için ona evlilikten korkuyorum yalanı atarız. yoksa kaçırmak istemeyeceğimiz birisi karşımıza çıkarsa biz kızlardan daha meraklı oluruz evlilik için.
10 YorumlaEvliliğe hazır değildir, maddi imkanlar el vermiyordur. Yada güvenilir bir işinin olmadığını düşünüyor olabilir kuru gız
10 Yorumla
+1 yılEvlilik ciddi sorumluluklar gerektirir. Bu sorumluluğun altına girmeyi hazır hissetmiyor olabilir ya da çok daha farklı olarak birilerine bağlanamıyordur.
10 Yorumlabende korkarim evlilikten, hatta evlenemem gibi bir hissim var benim :)
22 Yorumla- +1 yıl
olabilir yani :)
Normal olan onlar.
Korkmayan kadınlara şaşııyorum asıl ben.11 YorumlaSorumluluklardan kaçıyordur bir ev geçindirmek için kendini hazır hissetmiyordur vs..
10 Yorumla
+1 yılbende erkek olsam evlilikten korkardım erkeklerin daha büyük sorumluluğu oluyor maddi açıdan özellikle :))
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBunu belki 500 yerde yazdım erkek hür olmak ister sorumluluk istemez bu yüzdendir ki G.TÜ YEMEYEN ERKEK EVLENMEK İSTEMEZ...
10 Yorumla
+1 yılçünkü erkekler evin geçim yükünü üstünde hisseder. Evi Geçindirme anlamında kendine güveni sağlaması gerekir bu süreçte korkuyor görünebilir diye düşünüyorm.
10 Yorumla
+1 yılevli değilken özgürler evlenince bir yere gitmeye kalksan eşi laf edicek hesabı olabilir.
10 YorumlaSebebi basit erkeklerler kadınlar gibi değildir kendilerinden daha fazla emin olmak isterler
10 Yorumlaher insanın harcı değildir sorumlukluk almak buna hazır değildir
10 Yorumlagüveni yoktur ya da senı evlılık baabında sevmıyodur sadece ılıskı olsun dıye cıkıyordur
20 Yorumla
+1 yılerkeğin üstüne o kadar çok sorumluluk yükleniyor ki bazen çekinmeleri normal bence.
42 Yorumla- +1 yıl
ne demek :D
Gizli Üye(30-35)+1 yıllink sadece oku anlarsın sebeplerini !
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılEvliligin kadina yukledigi sorumluluklarla erkege yukledigi bir degil.Buda gozunun korkmasina sebep oluyor
10 Yorumla
+1 yılparası yoksa korkak
parası varsada gerek duymaz
ulan yine paraya bağladım olayı10 Yorumlahenüz evlilik için kendini hazır hissetmiyodur bu çok doğal bişey
10 Yorumla
+1 yılerkek zor aşık olurda ondan bana kalsa ben şuan evlencemde olmuyor işte
34 Yorumla- +1 yıl
sabredicemde 5 seneye ya ölürsem ;)
- +1 yıl
:)
+1 yılEvlilik zor iş ya bir sürü sorumluluk en iyisi evlenmemek
30 Yorumla
+1 yılevlenirse bir tek sana evlenmeyip alayına ... şeklinde düşünüyor olabilir mi
11 Yorumla
+1 yılmaddi durumu iyi değildir isteklerini karşılayamayacaktır.bundan dolayı kendini kötü hisseder ve hazır değilim der. cesareti yoktur yani...
10 Yorumla- Devamını Gör (86)
Devamını Gör(131)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem