Sorumluluk altına girdiği için
Bekar yaşamak daha güzel olduğu için
Henüz hayatına biri girmediği için
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç

Evlilik, bazı erkekler için bağımsızlık ve özgürlüklerinin kısıtlanacağı bir durum gibi algılanabilir. Özellikle daha önce özgürce kararlar alıp yaşayan erkekler için, evlilikte ortak kararlar almak ve sorumluluk paylaşmak zor gelebilir. Evlilik, ciddi bir sorumluluk ve değişiklik getiren bir kurumdur. Bazı erkekler bu yeni sorumlulukları üstlenmekten çekinebilir ve yaşamlarının değişeceği düşüncesiyle korkabilir.
Aksine kadınlar daha çok korkarlar. Bir adama eş olmak mı yoksa mahallenin, sokağın, kasabanın, kentin, şhrin erkeklerinin rüyalarını mı süslemek daha cazip? Bu devrin kadını bir ile asla yetinmez...
Cevap
3Cevap
Gerçekten evlenmeye değer kadınıyla henüz rastlaşmadığı için✔️
Çünkü evlilik git gide erkeğin aleyhine olan bir durum haline geldi
Aynen öyle bu devirde gerçekten evlilik çok zor Allah evlenenlere sabırlar versin şimdiden. Neye elini atıyorsan para bu devirde en güze bence bekarlik ya evlilik bu devirde hiç çekilecek dert değil..
tek kadinla yetinemedikleri çok eşli oldukları için
Hayatın zorlukları olabilir
Aynen bencede ondan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum. Belkide sorumluluk sahibi olmak onların gözünü korkutuyor olabilir. Her erkek yapamaz bence evlilik isini falan ya.
Sorumluluktan korktukları için bence
Aynen bencede aynı şekilde. Erkekler genelde evlilikten korktukları için ya da sorumluluk altına girecekleri için korkarlar o yüzden olabilir diye düşünüyorum ben. Çünkü bu devirde evlenmek çok zor ya.
gözleri dışarda olduğundan
Sorun yanlış bikere her erkek korkmuyor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?